שרשור חדש
שמנת מתוקהמנור סרור

יש לי במקפיא שמנת מתוקה חלבית להקצפה (לא לבישול)

אני מחפשת רעיון קליל ולא מושקע

למשהו לעשות איתה לפני פסח.

אשמח לרעיונות,

תודה רבה!

אני לא בטוחה שאפשר להקציף אותה אחרי ההקפאהיהודיה מא"י

אף פעם לא ניסיתי, אבל זכור לי שאי אפשר.כך שאישית לא הייתי בונה עליה למשהו מוקצף

ומה אפשר לעשות - קודם כל אפשר להשתמש כשמנת לבישול, למרק, ירקות/אטריות מוקרמים בתנור (יאמי)

אפשר להכין גאנש שוקולד - לשבור שתי חבילות שוקולד לקוביות (+/- תלוי איזה שוקולד), להביא את השמנת לסף רתיחה ולשפוך על השוקולד. לחכות דקה שתיים ולערבב עד שכל השוקולד נמס. זה יכול לשמש כציפוי לעוגה, או שאפשר לחכות שיתקרר היטב, ואז לערבב בעדינות עם חבילת שמנת לקצפת, מוקצפת. יוצא מוס שוקולד/גילדת שוקולד נהדרים לצורך זה כדאי לשים קצת פחות שוקולד.

ואפשר פשוט לערבב עם תותים חתוכים וקצת סוכר. להשאיר כמה שעות ולהגיש.. יאמי

תודהמנור סרור

אהבתי את הרעיון עם התותים.

זה מעלה לי נשכחות שאמא שלי עשתה לנו תותים עם שמנת כשהיינו קטנים אבל זה היה שמנת רגילה וסוכר.

זה יצא אותו דבר?

יש לך מושג אם צריך סלסילה שלימה של תותים בשביל קופסא אחת של שמנת?

הי, זה ממש התעללות...חנצ'ו

הלוואי והיה לי כל מני שמנת מתוקה וריצים למינהם... (כן יהודיה, אני יודעת שזה לא בריא...)

כמה שיהיה לך יותר שמנת ביחס לתותיםיהודיה מא"י

זה יהיה יותר טעים יאמי

לחבילה אחת של שמנת נראה לי שהייתי שמה רק חצי חבילת תותים.

ואם כבר אני רוצה לציין שלפי כמה וכמה פוסקים פה בארץ בענייני חרקים באוכל תותים נוגעים בצורה שלא ניתנת לשטיפה ויש צורך לקלפם. אם כי לקינוח הזה הקילוף של התותים דווקא עושה טוב, כי ככה הם תופסים טוב יותר את הטעם של השמנת.

ונזכרתי בשדרוג טעים ולא בריא לקינוח הזה - מרשמלו - לחתוך כל מרשמלו ל4 יאמי יאמי...

אכן התעללות ; ) הריח של התותים בכל פעם שאני עוברתבת נוגה

ליד הירקן שמעמיד אותם בחוץ

פשוט מעורר בי את החבויים ביצרים...

(טוב תקראו עם קריצה... קורץ)

פשוט משכר!!

ואני לא קונה באמת בגלל הטעם שיהודיה כתבה...

להכנס לכל הבלגן הזה של להוריד חצי מהתות וכו'- כואב לי הלב.

אז בואי אני אגלה לךיהודיה מא"י

שלקלף אותם עם קולפן זה בכלל לא כזה סיפור גדול, במיוחד לא כשהתותים טובים

חוץ מזה שלפי הרב משה כ"ץ, אחרי שמשרים את התותים במי סבון 3(!!) פעמים ושוטפים היטב אפשר להשתמש בהם מרוסקים, ויש שפע של דברים טעימים מאוד שאפשר לעשות עם תותים מרוסקים.

אפשר להמיס עם המון שוקולד וחלב לשוקולאטה מדהים!בת נוגה
מה אני שומעת?קצפת

זה רציני? צריך לקלף את התותים? להשרות 3 פעמים? חגגתי עליהם עד עכשיו... איך בדיוק צריך לנקות, ומה עם תותים מרוסקים?

כן זה רצינייהודיה מא"י

תותים זה דבר נגוע כהוגן. לדעת פוסקים רבים בני זמננו אי אפשר לנקות את התותים כלל ויש צורך לקלף אותם, פשוט לקלף עם קולפן, את כל השכבה החיצונית. אם התות טוב הוא נשאר טעים גם אחרי הקילוף.

אפשרות אחרת להשרות במי סבון ואז לשטוף היטב, אחרי טיפול שכזה הם כבר לא בוודאי נגועים אלא רק כנראה נגועים, וכשהם לא נגועים בוודאות אפשר לרסק אותם היטב, כך שגם התולעים שיש ירסקו ואז מותר לאכול.

אבל חלוקות הדעות בענין והכי טוב לשאול את הרב שלכם ולנהוג כפי שהוא יורה לכם. (ולהתעדכן מידי שנתיים שלוש, כי הדברים האלו משתנים.)

תודה.קצפתאחרונה

עד עכשיו ידעתי שצריך להשרות לשטוף ולחצות.....

יש לכם רעיונות לקינוח נחמד~א.ל

וקל להכנה? עדיפות לפרווה

 

אין לנו כ"כ את כל הכלים המתאימים- לאט לאט זה יגיע..

 

אשמח לשמוע

מתכון לגלידהשיפקה

גלידה לקינוח- משהו משהו!!!

מה הכוונה שאין לכם את כל הכלים המתאימים? כתבתי כאן משהו, ואם לא מתאים לך, אז תגידי איזה כלים יש לך ואני יכתוב משהו מתאים.

אז ככה:

מקציפים 3 חלבונים ו1/4 כוסוכר.

בקערה נפרדת מקציפים 3 חלבונים וריצ' אחד.

מערבבים את 2 הקערות.

לוקחים חבילה של עוגיות חיוכים(או כל עוגיות סנדביץ למיניהן, עדיף בטעם שוקולד, מקסימום וניל) ומרסקים לחתיכות פיציות ומוסיפים לתץערובת. מקפיאים, וזה יוצא משהו משהו!!!

לכל שאלה אפשר לפנות באישי או כאן. עדיף כאן.

ב"הצלחה- שיפקה.

 

ביצים לא מבושלות עלולות לגרום למחלות קשותיהודיה מא"י

 מומלץ ביותר להמנע

 

רעיון אחד לקניוח פרווה (למרות שזה כבר סוף העונה) סלט פירות יאמי

עוד רעיונות אח"כ כשיהיה לי זמן

קצפת ברוטב פירות.קצפת

להזליף קצפת לכוס יפה ולצקת רוטב פירות:

תותים קפואים  ומופשרים מעט מרוסקים בבלנדר עם סוכר. אפשר קווי \ אפרסקים משומרים \ מנגו  קפואים.

אפשר על אותה קצפת לצקת כמה צבעים.

 

אז איך הגוגל מוגל עבד אצל הסבתות?lila317

צוחק

חלק מהסבתות מתו-+mp8

ורק היום יודעים ממה....

נכון ועד שהם מתו הם שתו הרבה גוגל מוגלlila317

ומתו בשיבה טובה צוחק

הן חיו הרבה כי לא אכלו ח. משמר וצבעי מאכל ומלא מלחכלנית1

 

אבל מה זה קשור לגוגל מוגל?lila317אחרונה
מה כדאי לתת לאחד שלא אכל משבת?שלום 22

אני עם כאבי ראש נוראיים- סחרחורות, כאבי גב ופרקים, חום בסביבות הארבעים (שלא יורד אחרי אין סוף אקמול ואדויל), וכל דבר שאני נוגע בו עושה לי בחילה (מחר אני בע"ה אלך לרופא שיבדוק מה זה)!

הבעיה שאשתי אומרת לי שאני חייב לאכול משהו!

(הדבר היחיד שהסכמתי לגעת בו- תפוח מקולף ומבושל- וגם מזה לא יכולתי לאכול יותר מדי..)

אה, ושכחתי שיש לי מבחן חשוב ביום ג'- ואני חייבשלום 22

להרגיש טוב כדי שאוכל ללמוד משהו!

אנטיביוטיקה יהודית:נחשונית

מרק עוף צח רותח עם מעט ירקות. עם עוף אמיתי. עם הרבה עשבי תיבול ירוקים - פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, סלרי. בלי אבקת מרק עם מונוסודיום.

 

אחרי שתרגיש שיפור אפשר גם:

ספגטי לאנרגיה.

פירה תפו"א.

צנימים - טוסטים מלחם מלא, בלי גבנ"צ, ממרח אחר.

תפוח עץ: חי, מרוסק, אפוי.

פירות יבשים, אגוזים.

לא לאכול שום מאכלי חלב עד שתבריא.

 

רפואה שלמה, בהצלחה בלימוד ובמבחן.

תודה, לא מסוגל להתקרב לעוףף.......שלום 22
זהו בדיוק, תאכל רק את המרק הנוזל, רותחנחשונית

אם העוף דוחה אותך כרגע, באמת אל תתקרב אליו. העוף - בטח עדיף אורגני, לאורגני יש את מה שאתה צריך כרגע. הכסף עליו זה במקום כסף לרופא ולתרופות אבל גם אם לא אורגני, זה גם יעזור במשהו ) העוף והירקות הירוקים חובה במרק, ולא סתם אבקת מרק עוף, כי הם משחררים למים את האנטיביוטיקה הטבעית שלהם. ואז, כשאתה אוכל את זה רותח, אתה גם מקבל את האנטיביוטיקה באוכל וגם שואף את האדים וזה פותח סתימות משהו לא נורמלי. משחרר כיווצים, מפחית כאבים, זה ממש עובד. תשתה גלונים של מרק עוף ומים ותראה איזה פלא. לשתות לשתות לשתות.

נחשונית לרגע חשבתי שאבא שלי כתב את התגובה שלך....עוד כינויאחרונה

צוחק

אז אפשר מרק ירקות נוזליחילזון 123
אין על תה עם לימוןlila317

בס"ד

 

לא נורא בלי אוכל העיקר נוזלים ועם לימון שיחטא הכל.

אני אומנם פולניה בגנים אבל במצב הזה רק תה ולימון וליפני המיבחן קובית שוקלד שיהיה בהצלחה ובריאות איתנה

כוכב

תודה לכולם!!שלום 22

היום הייתי אצל רופא, ונתן לי אנטיביוטיקה (חוץ מ2 אופטלגין שבלעתי בשקיקה), ונראה שיש שיפור. בינתיים אכלתי חצי פיתה קלויה היטב (אשתי לא מסכימה כ"כ לגבי המרק עוף..).

לשתות הרבה. לקחת אנטי' עם אוכל שלא תהיה בחילהכלנית1

לשתות כל פעם חצי כוס מים בלבד.

לאכול סמוך למתן התרופה כדי שלא תהיה בחילה.

והכי חשוב, לקנות פרוביוטיקה (חיידקי ביו לחיזוק חיידקי המעיים מהשמות שהאנטי' עושה). לקחת כמוסות אלו בין כדור אנטי' אחד לשני ולא סמוך, כי הפעילות שלה נוגדת את פעילות הכמוסה.

מה עושים עם קמח מצה??רות.

יש לי מלא, וזה חמץ... (כתוב על האריזה)

להשתמש במקום פירורי לחםlila317

או שפשוט להתחיל מעכשיו להכין קנידלךצוחק

איך מכינים קניידלך?רות.
קניידלךlila317

בס"ד

 

2 כוסות  קמח מצה 1ביצה ו1 חלמון 2 כפות שמן או מרק עוף זך מלח פלפל כפית סודה לשתיה וכוס מים פושרים בהתחלה לשים חצי כוס ללוש ועוד קצת עד שהעיסה

נהיית לחה ואז להניח לה לחצי שעה ליצור כדורים ולהניח בסיר עם מים רותחים עד שזה צף לסנן.

 

* סודה לשתיה שיתנפח קצת

* חלמון לפי הסוד של סבתא ז"ל שלא יהיו קשות מידי

 

והמתכון שלי .... שקיבלתי משכנה ומברכת אותהנעמה ושירה

כוס ורבע קמח מצה

כוס ורבע מים חמים

3 או 4 ביצים תלוי בדוגל

3 כפות שמן

כפית מלח ופלפל 

 

בהצלחה

ד.א

אם יוצא לך עיסה דביקית שמי במקרר או יותר מהר במקפיא ל10 דקות וזה יהפוך לעיסה נוחה 

שרית

נשמע קצת הרבה ביצים לא?חילזון 123

אני עושה -

כוס קמח מצה

כוס מים או יותר טוב מרק עוף מתובל

ביצה

 

(לדעתי סודה לשתיה לא כדאי להוסיף כי זה מנפח את האוכל אבל גם את הבטן אח"כ)

אפשר להקפיא חלק ולהביא להרתחה לפני השימוש!כלנית1אחרונה
הרבה דבריםאיזה טוב ה'!!!!

קציצות, כדורי בשר, ציפוי לשניצלים, ציפוי לשניצל חציל / קישוא, "לנפח" פשטידות, "לנפח" סלט טונה.

יותר טוב לקציצות דגיםקצפת

משום מה קמח מצה יוצא יותר נוקשה בבישול\ ציפוי מפרורי לחם, אבל לקציצות דגים זה מעולה.

מתכון נהדר לקניידלך:קרמבו

שתי ביצים

ארבע כפות שמן

שלושת רבעי כוס מים

כוס קמח מצה

מלח ופלפל.

 

ההכנה: לטרוף שתי ביצים בקערה ולהוסיף את השמן, המים, כפית מלח ומעט פלפל שחור- לערבב היטב.

להוסיף את קמח המצה ולערבב, להשהות שעתיים (מכוסה) במקרר.

להרתיח מים עם שתי כפות א. מרק, ליצור כדורים ולבשל כרבע שעה.

תודה לכולם..!!!רות.
קציצות טונהכלנית1

1 קופסא (180 גרם) טונה (אם את משתמשת בטונה במים, לסנן ולהוסיף מעט שמן). לסנן.

1 ביצה

1/4-1/2 כוס קמח מצה /פירורי לחם (תלוי אם את אוהבת את הקציצות רכות או קשות)

אפשר להוסיף: 1 גזר מגורר או ת. אדמה (ולהפחית בקמח מצה)

להוסיף עשבי תיבול (שמיר/פטרוזיליה)

ליצור קציצות ולטגן בשמן עמוק, או במעט שמן ולהפוך אחרי שהצד הראשון משחים. המהדרין  אופים בתנור כל צד עד להשחמה (אפשר לרסס במעט שמן כדי שלא יצא יבש).

אפשר גם להוסיף תירס... משדרג לחלוטין!רחלקה
ציפוי לשניצל, קניידלך, בפשטידה,עדידפ

בכל מקום שיש פירורי לחם

קניידלך פצצה-ליבה

2 ביצים

1 וחצי כוס קמח מצה

3 כפות בצל מטוגן

1 אבקת אפייה

4 כפות שמן

1/2 כפית מלח

קורט פלפל

1 כפית אבקת מרק עוף

 

לערבב את הקמח עם המים, להוסיף בצל, שמן, תבלינים, א. אפיה, וביצים ולערבב היטב.

 

(כדי שהכדורים לא יתפרקו מומלץ לשים לכמה שעות את העיסה במקרר, אבל לא חובה.)

 

 להרתיח בסיר גדול מים עם אבקת מרק, מלח ותבלינים נוספים.

למרוח קצת שמן על הידיים וליצור כדורים קטנים (קצת יותר גדולים מגולות) ולזרוק פנימה.

 

יוצא מעווולה

היום מסוכן לומר פצצהlila317

צוחק

לבעלי היקר יש יונולדת...ב"ה!אם בישראל!

הוא יהיה בע"ה בן 30. בהחלט מאורע שיש לציין!

דא עקא, שבין שלל משימות הבית ונקיונות הפסח אנו אמורים גם לעבור דירה עוד לפני הרגל...

לכן אשמח לרעיונות כייפיים לארוחת ערב שנראית מושקעת אך לא דורשת יותר מידי התקצ'קצ'ות.

אה, וגם אולי חמי וחמותי יבואו לאותה ארוחה.

יש רעיון?

סלט יווני, שוקו על בסיס חלב , וכרובית מוקרמת.אחותו

רק הכרובית דורשת תנור,

הסלט נחתך במקום , גם השוקו.

והא לך ארוחת ערב מעדן.

אפשר להוסיף איזה בגט טוב עם גבינות טעימות.

 

ואיזה כיף לך להכנס לדירה נקיה לפני פסח...

 

אחותו, מצאת כרובית עם כשרות בלי ג'וקים ולא אמרת לישירשור

??????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המוםעצבני

 

המום

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

עצבני

המום

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

המוםעצבני

עצבני

המום

המוםעצבני

 עצבני

המוםעצבני

המגעיל של "בודק" ...אחותו

והוא באמת מגעיל כי כשמפשירים אותו הוא יוצא רכרוכי ומעצבן... ואז רק בבישולים מסוימים הוא טוב ( כי הוא נהיה מחית כזה) אבל עם מוקרם  הוא מסתדר לא רע.

ולחסלט יש מעט מאד ורק בעונה...

ואין עוד רעיונות?איזה ייבוש!ב"ה!אם בישראל!
היום ראיתי טרי טרי!!!!!!!!איזה טוב ה'!!!!

מגודל ע"י מגדל מסוסיא בהשגחה של הרב ליאור גם ברוקולי וגם כרובית ללא תולעים.

 

משנה שעברה היה זכור לי רק ברוקולי כנראה שהשנה הוא השתדרג.

 

מי שרוצה משלוח לאזור השומרון קורץ צריכה לשכנע את אחי וגיסתי להגיע אליי לשבת חיוך

לא יותר פשוט שאתה תגיע אליהם?אחותו
מה? נהיית הדוברת שלהם?איזה טוב ה'!!!!אחרונה

כל היישוב שלכם נגדי צוחק

 

אני רוצה שהם יגיעו לפה!!!!

אולי משהו בשרי?חילזון 123

זה מה שבעלי תמיד מבקש ליום הולדת...

אפשר גוש של בשר (סינטה או אנטריקות לא זוכרת) בתנור. זה די להכין. רק מתבלים טוב ואופים.

להגיש עם סלט עלים יפה.

לחם תירסקיווי

למישהו יש מתכון מוצלח  ללחם מקמח תירס?

אין לי, אבל מקפיצה לך... בת נוגהאחרונה
איך שומרים על טריות של רוגלאך קנויים?aima

קניתי חבילה בשביל פורים.

עדיף להקפיא ולהפשיר בתוך החבילה או להשאיר בחוץ?

תודה

להקפיא!!!א.א.ק

מניסיון של אחותי וגיסי...

להקפיאאנונימי (פותח)

למה אחרת יתייבשו

צ"ל להקפיא- אחרת יגמרוקרמבואחרונה
משהו שעשוי לעניין את גולשי הפורום הזהאיזה טוב ה'!!!!
ישר כוח ניפלאlila317

מנפנף

וואו מעולה!שירשוראחרונה

מקפיצה כדי שכולם ייהנו!

 

תודה.

סלט מפסטה, למישהו יש?חנצ'ו
כן.אחותו

מבשלים את הפסטה.

במחבת גדולה ועמוקה ( טוב, אפשר גם בסיר רחב ועמוק...) מטגנים בהרבה שמן זית טבעות בצל, מעט שום, פטרוזיליה.

אם רוצים בשרי- מוסיפים רצועות חזה עוף.

מוסיפים את הפסטה לטיגון ( יתכן שתצטרכי להוסיף מעט שמן זית)  ומתבלים: מלח, פלפל, טיפטיפת כורכום. 2-3 כפות סוכר ומעט חומץ . וומבשלים יחד 2-3 דקות.

מוסיפים: עלי נענע טרייה/ ביזיליקום טרי.

עגבניות שרי חצויות/ עגבניות רגילות חתוכות

בישול של 2 דקות ולא יותר בסיר מכוסה.

מורידים מהאש ומשאירים עוד קצת מכוסה.

בתאבון!

(אין לזה רוטב, אפשר לחמם בשבת )

תודהחנצ'ו

אנחנו עושים:נדנדה כתומה.אחרונה

סלט פסטה בהגשה עצמית..

 

הכוונה:

מכינים פסטה (לפי ההוראות)

ואחרי שמוכן מוסיפים קצת שמן זית.

חותכים לקוביות קטנות כל מיני ירקות>> עגבניות, מלפפונים, פלפל אדום (מה שמכונה גמבה), מלפפון חמוץ, זיתים(טבעות), בצל ירוק (טבעות), קוביות גבינה מלוחה(צפתית, בולגרית) קטנטנות, טונה מסוננת ומעוכה..

 

שמים כל סוג של ירק או מאכל בקערית נפרדת(עם כפית/מזלג להגשה) ונותנים לכל אחד קערה עם פסטה (או ריקה, והפסטה בקערה מרכזית גדולה) ואז כל אחד בוחר לעצמו מה לערבב עם הפסטה שלו.. טעים ממש!! וגם כייפי, וצבעוני.. ובריא.. 

סלט יווני שלומצ=]

נכון שקונים במסעדות סלט יווני אז הם שמים מעל כמו תבלין כזה בצבע חום-בהיר..מישהו יודע אולי איך קוראים לו? באלי להשקיע ולהכין משהו טעים

אני יודעת ששמים בסלט יוני זעתר.. זה זה?נדנדה כתומה.אחרונה

אפ'פעם לא אכלתי סלט יווני במסעדה.. אבל עד כמה שידוע לי שמים זעתר בסלט יווני. מטבלים אותו בטיפונת שמן זית, זעתר, וזבו (אפשר גם טיפטיפה מלח..)

 

טעיים!!

ביצים בחלהאיזה יום שמח

זה נכון שאפשר להוסיף לכל מתכון של חלות (שהוא בלי ביצים) ביצה או שתיים?

אחת עדיף. שתיים יהפוך את הבצק לרך מדי.אחותו
זה מה שקרהאיזה יום שמח

 

הוספתי שתיים.. אחת לא תורגש בכלל....

 

מקוה שיצא טוב,

 

הצרה היא שנגמר הקמח

 

:d

קורנפלור יעזור?איזה יום שמח
שאלהשיפקה

מה זה עושה ביצים בחלה?

כאילו, בשביל מה שמים את זה? אני עושה חלות מצוינות(ותשאלו אנשים כאן בפורום... נתתי תמתכון כמה פעמים) בלי ביצה אחת אפילו- כאילו רק הלמעלה בלמרוח

מה זה גורם לחלה? ובמיוחד מה זה עושה לחלה שאין במתכון שלה ביצים?

תודה!

שיפקה

הביצים מעשירות את החלהאני ירושלמית

והופכות אותה ליותר 'עוגתית'. מתאים בעיקר לחלה מתוקה.

לדעתיפרח לב הזהבאחרונה

הביצה הופכת את החלה לפחות אורירית

בנושא מטבחים- שאלה דחופהפרח לב הזהב

כיריים- שקועים או בולטים מעל השיש?

המליצו לנו על בולטים- מכיוון שכך פחות מוגבלים מבחינת החלפת כיריים.

ככה אפשר להחליף רק את המסגרת שבונים על השיש.

אני די נמוכה ואני מפחדת שיהיה גבוה מידי...

אין איזה סטנדרט שע"פיו עושים חור בשיש?

יש תובנות- די דחוף- השישן תיכף מגיע למדוד...

בולטים. גם תיקונים אם צריך- קלים יותר.אחותואחרונה
קורנפלקס- מה עושים איתו?רחלקה

בעזהי"ת.

 

יש לי כמויות קורנפלקס (של תלמה, סבבה לגמרי), ולא נראה לי שאני אצליח לחסל אותו במתכונתו הנוכחית.

 

יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות איתו?

ולא הזה עם השוקולד המומס... כי את זה אני לא אוהבת.

 

במה עוד אפשר לשלב את זה?

עוף בציפוי קורנפלקסאני ירושלמית

מורחים את חלקי העוף במיונז +חרדל+ פפריקה מתוקה (כמויות לפי האעם והעין...)

 

גורסים את הקורנפלקס גס, שמים בשקית. מכניסים את חלקי העוף המרוחים בתערבת הנ"ל לשקית ומנערים עד שמצופים מכל הכיוונים.

 

על אותו רעיון מצפים שניצלים.

 

ויש גם עוגת גבינה עם תחתית קורנפלקס במקום פירורי בצק... אם מעניין אותך תגגלי...

מפי הטף. בדיחת ציפוי לשניצלכלנית1

זה מזכיר לי שנתקלתי במתכון בו מוסיפים ביסלי (לכל מי שנשאר לו מפורים!!!) לציפי השניצל, כמו בקורנפלקס. זכינו להרבה צ'יטוס וחיקוי אפרופו ועוד....

הצעתי לבן שלי שנוסיף לשניצלים של הסעודה צ'יטוס במקום ביסלי, כי אין ביסלי. בתשובה, הוא שאל "ראית פעם באתרים שלך שמוסיפים צ'יטוס לשניצל"?

חמוד !!בת נוגה
אנחנו עושים גם עוף עם ביסלי, על אותו עיקרון.פלספנית

בעזהי"ת

 

ודוריטוס בסלט, אגב.

צ'יטוס זה לא חלבי?אנונימי (פותח)

וזה גם מאוד לא טעים, אבל על טעם וריח...

לא חלביפרח לב הזהב

אולי זה בטעם גבינה כן

אבל גם לא בטוח- צריך לבדוק

קורנפלקס עם שמנת ודבשddba

אני מעבבת לילדים את הקורנפלקס על שמנת ודבש הם ממש אוהבים את זה.

חטיפי קורנפלקסנחשונית

כתבת שאת לא אוהבת את זה עם השוקולד המומס. אני מקווה שהבנתי נכון למה התכוונת: לא רוצה מתכון לחטיפי קורנפלקס מצופים שוקולד? אז אם באמת לזה התכוונת, תתעלמי משני המתכונים הנ"ל. וסליחה. ואם את כן רוצה לנסות, פשוט תחליפי בהם את הפיצפוצים בקורנפלקס. בעבר העליתי פה את המתכונים האלה ועכשיו לא מצאתי אותם. העירו לי על אחד מהם שזה לא הגיוני 5 כפות או 5 כוסות ביחס לשאר המצרכים. אבל לא זוכרת איזה. אולי מישהו פה ידע. המתכונים הם של שכנות שלי ועדיין לא ניסיתי אותם בעצמי. ואפשר גם כדורי שוקולד עם קורנפלקס במקום ביסקויטים.

 

 

חטיפי פיצפוצי שוקולד עם חלבה

מרכיבים

אופן ההכנה

1 כוס סוכר

3 כפות קקאו

אפשר 1 כף דבש

100 גרם חלבה

150 גרם מרגרינה

5 כפות פיצפוצי אורז

לבשל הכל חוץ מהפצפוצים על אש קטנה ולערבב עד שהחלבה נמסה ונוצרה עיסה.

שופכים את העיסה על פיצפוצי האורז ומערבבים.

עכשיו מצרפים את הילדים להכנה:

ממלאים עטרות נייר בעיסה, כף בכל עטרה. שומרים במקרר במקום סודי...

 

 

חטיפי פצפוצים עם חמאת בוטנים 

מרכיבים

אופן ההכנה

1 כוס חמאת בוטנים

1/2 כוס סוכר

1 כוס דבש

5 כוסות פצפוצי אורז

1 חבילת שוקולד צימקאו

ממיסים על אש קטנה חמאת בוטנים, סוכר ודבש. לאחר שנמס מוסיפים את הפיצפוצים, מערבבים ושוטחים בתבנית בינונית.

ממיסים את השוקולד ושופכים על הפיצפוצים. מקררים במקרר 10 דקות. מוציאים וחותכים לקוביות קטנות בגודל 2.5 סמ"ר. שומרים במקרר או נועלים בכספת עד שבת.

אה... אני יכולה לעזור לך... אני מכורה!רננ.
תביאי לי! אני אסיים אותו בכייף(:כפרעלייך!!=)
אהלן!! משוו טוווב , את חייבת לנסות!lea..

קחי ת'קורנפלקס תמעכי קצת (לא הרבה! שיהיו פירורים קטנים כאילו!) תשימי בקערה את הקורנפלקס ותוסיפי עם זה חמאת בוטנים עד שתיהיה לך עיסה כזאת ותשטיחי בתבנית ומעל תשימי שוקולד מומס (שוקולד של קוביות תמיסי ותשימי מעל)

פשווט טעעים!

 תגידי איך יצא! קורץ

בהצלחה נשמה!! 

אני יכולה לגרוס כמויות....בין השורות

את יכולה לשים אותו בתחתית לעוגות/גלידה(-אנחנו עינו שוקולד עם קורנפלקס ומעל זה תות).

את יכולה לאכול את זה עם שוקו במקום חלב.

את יכולה לרסק את זה לערבב עם קוטג' ולאפות.

יש לי מתכון למשהו ממש טעים:

חומרים:

כוס חמאת בוטנים.

חצי כוס סוכר חום.

חצי כוס סוכר לבן.

כוס סירופ תירס(נראה לי  את יכולה לשים במקום זה סוכר מומס במים)

כוס שוקולד צ'יפס או כל שוקולד אחר.

7 כוסות קורנפלקס.

מערבבים את 5 החומרים הראשונים על האש וכשזה כבר חם ונמס מוסיפים כוס(לי מספיק חצי כוס) שוקולד צ'יפס.

לפני שכל השוקולד נמס את מורידה מהאש ומוסיפה 7 כוסות קורנפלקס (אפשר יותר),מערבבת,שמה במנג'טים ולפריזר.

לערבב כל הזמן שלא ישרף!! 

ייאמי...

יש לי מתכון של עוגה ממש טעים עם קורנפלקס!חני.

ב"ה

 

2 כוסות קמח

2 כוסות סוכר

2 כפיות אבקת אפיה

2/3 כוס שמן

4 ביצים

1 פודינג וניל

4 כוסות קורנפלקס גרוס

 

לערבב הכל מכניסים לתנור בחום 180 מעלות עד שמשחים מלמעלה. (בערך 3/4 שעה)

 

לבריאות! תגידי איך יצא!

תודה רבה לכולכן!!רחלקה

בעזהי"ת.

 

אני רוצה מתכון של קורנפלקס ממולא!!

 

דוגרי, הכי קורץ לי פה זה הציפוי לשניצלים...

אעדכן איך ייצא, ומה יאמרו האוכלים

 

ושוב תודה

קורפלקס ממולא?פרח לב הזהבאחרונה

ממולא בקורנפלקס?

להביא לבנות שירות מורעבות....חיינו מזה שנה שעבברהונסי
מחפשת מתכון פלא לבנותי (בנות 1.4, 0.4)שירשור

מתכון מיוחד כזה שטועמים ממנו ומיד נרדמים לאיזה שלוש שעות עד שאמא תסיים לקפל, לגהץ, לנקות את הבית, להכין ארוחת צהריים, להכין מרק שאבא ביקש, לתלות 2 מכונות ולישון עוד איזו שעה..

 

וכמובן שלא ייפגום בשנת הצהריים השיגרתית

 

מתכונים כאלו ייתקבלו בברכה

שקשור לאוכל אין לי רעיון, אבל...קצפת

לפעמים ממש בא לי לבנות איזשהו מתקן שיאדה ריטאלין לחלל החדר!!!  נניח משהו במזגן...אולי ככה אני אראה את בני היקרים משחקים קצת על השטיח ולא מתפסים על כל דבר אפשרי...צוחק

או לחילופיןנחשונית

לצפות את הילדים ואת כל הבית בצמר גפן מצופה בניילון נצמד מודבק בסלוטייפ...

תוך 5 דקות הכל מקולף !!!קצפת

ופתיתי  צמר גפן עפים באויר מלווים בתרועות ניצחון רמות.

טוב, זה יישמע פלילי- אבל זה בצחוק:אחותו

כדורי שינה במטרנה?

גז צחוק במכשיר אדים?

מורפיום במים?

 

וואווו, אם זה לא פלילי זה לא עובד, הא??? שד

אחותו אין עלייך!!!!!!!!!!!!!3 פרחים
פנסטיל נוזליlila317

בס"ד

 

זה אומנם לאלרגיה לא ממכר אבל בטוח מרדים ומרגיע. לבת שלי יש בעיה של "ויסות חושי" היא רגישה למגע

התגובה שלה קיצונית לפעמים .שהצרחות שלה מגיעות לשמים וגם התפילות שלי לקצת "שקט" אני נותנת לה פנסטיל

טיפות כמיספר המישקל שלה ושקט ושלוה לכמה זמן.

תמציות באך נשמע לי יותר ידידותיעדידפ

אבל אני מוסיפה למטרנה רק אם תינוק היסרטי ושום דבר אחר לא מרגיע-

אבל- אני לא הייתי מספיקה להכניס את כל מה שאמרת ב-3 שעות גם בלי 2 פעוטות

אולי הציפיות גבוהות מידי?

הכי שווה - רסקיו. אבל לאמא! עובד פלאים!בננה*
^^^^^^^^^^^^^^^ אהבתי!!!!!!!!!!3 פרחים
עכשיו ברצינות!3 פרחים

בברזיל נותנים לילידם תה פסיפלורה או מיץ פסיפולה (רק ששם זה טבעי סחוט מהפרי..ולא כמו המיצים פה מלאים מי יודע מה...) וזה מרגיע באופן פלאי

ניראה לי שאפשר לנסות את התה.... לא יודעת אם אפשר גם להכין אותו קר או לחמם ולקרר כמו אייסטי... וגם לא יודעת אם הוא מתים לפיצית! לגדולה לא ניראה לי שיש בעיה מיוחדת... וגם שלרוב זהו תה בלי קפאין... מי יודע...אולי זה יעזור...

ואפשר...עלמא

לשים בתוך מבער שמן ארומתרפי - לבנדר, וניל או כל ריח שנעים וטוב לך..

שמים בקערה של המבער מים ומעל טיפה או 2 של שמן (שימי לב להוסיף מים כשהם נגמרים כדי שהשמן לא יישרף..)

 

עושה ריח טוב בבית ובעל השפעות מרגיעות..

 

 

איפה קונים מבער ושמנים באיזור ירושלים ?נעמה ושירה
שמנים - בכל סופר פארם ובחנויות טבעעלמאאחרונה

מבערים - אני ראיתי בהכל בדולר (אם אני לא טועה..תחנה מרכזית בקומה השניה)

 

ברכה והצלחה!

 

אני שותה כדי כשאני לחוצה ד"א לא לשתות אחרי לידהנעמה ושירה

כי זה מנתק את עצמך תחושתית ואם הגוף שלך צריך לייצר חלב אז כדי להיות על הקרקע לגמרי.

ארוחת בוקר מעניינת - יש רעיונות?אילה שלוחה

רצוי גם שיהיה בריא... תודה!

בוודאיאיזה טוב ה'!!!!אחרונה

מה רע בפלטת ירקות + פלטת גבינות ביחד עם לחם מלא (או בשביל הדיאטה פריכיות..) וכוס מיץ תפוזים סחוטה טרי?

 

אם את רוצה קצת פחות בריא - אומלט.

 

אם את רוצה עוד פחות בריא - בייגל עם גבינת שמנת וסלמון מעושן (לא יעזור - הגנים הצפון אמריקאיים שלי מתגלים צוחק)

 

קצת יותר בריא שוב - לבן עם גרנולה.

 

טוסטים למיניהם.

 

סטייק אנטריקוט עם צ'יפס (טוב הייתי חייב קצת לאזן..צוחק)

 

קוראסון גבינה עם כוס שוקו מהבילה (לא מייד אחרי הסטייק..)

איזה מיקסר יותר טוב?בין השורות

קנווד שף או קנווד מיג'ר? (או שבכלל משהו אחר?!....)

מישהי יכולה ליעץ ולפרט מעלות/חסרונות?

תודה!

אז כמה שידוע לי:אני ירושלמית

קנווד שף ומייג'ור הם למעשה אותו סוג מיקסר רק בהספק חשמל וגודל שונה. המייג'ור גדול יותר, פי 1.5 מהשף. לי יש מייג'ור ואני ב"ה מרוצה ממנו. הוא נחשב שניתן ללוש בו שני ק"ג בצק (כמות של הפרשת חלה, מה שמקל על העניין) אבל לי המוכר המליץ שלא לעשות כך, כי זה עלול להרוס את המנוע. לכן אני לשה רק עד   1.5 ק"ג בצק.

 

אני קניתי את המייג'ור כי אני אוהבת לאפות כמויות גדולות ולהקפיא. במייג'ור ניתן להקציף 12 חלבונים בלי שום בעיה.וסתם למי שהכל עושה בגדול כדאי לקנות את המייג'ור, מי שלא זקוקה לגודל יכולה בהחלט להסתפק בשף.

 

נקודה אחת שהיא מינוס בעיני, בעת לישת כמות גדולה של בצק, המיקסר ממש 'קופץ' על השיש, וצריך להשגיח שהוא לא 'יברח'... הוא לא מספיק יציב כנראה.

 

ומכאן למיקסר קיצ'נאייד, שהוא נחשב המקביל של הקנווד מבחינת האיכות והרמה. לקיצ'ינאייד יש רק גודל שמקביל לגודל של השף. והם כנראה אותו הספק חשמל. מה ששונה בקיצ'נאייד שהוא כנרהא הרבה יותר יציב כי הוא גם הרבה יותר כבד.

נדמה לי ששמעתי פעם שהוא גם שקט מאד. אין לי מושג אם באמת זאת אמת  (ששמעתי, ושזה אכן כך )...

 

בכל מקרה אם את צריכה את הגודל אני כן ממליצה על המייג'ור. אלמלא הגודל יכול להיות שהייתי מעדיפה את הקיצ'נאייד, אבל בגלל הגודל הפרקטי (לצרכים שלי) בחרתי במייג'ור ואני לא מתחרטת. ב"ה.

 

בהצלחה!

 

ועוד משהו תגגלי קצת ברבנו גוגל, בטח תמצאי שם עוד מידעים...

יש לי את הקיצ'נאיידשירשוראחרונה

ואני ממש מרוצה ממנו, הוא יחסית למיקסרים אחרים שקט ואני מרשה לעצמי להתעסק בו כשישנים אצלי

הוא קל לתפעול ונוח.

אפשר להוסיף לו כל מיני חלקים מעניינים כמו מטחנת בשר, חותכן עוגיות, מכין פסטה ועוד. (זה לא מגיע יחד עם המיקסר).

החיסרון היחידי שהקיבולת שלו היא לקילו בלבד.

ואם את אופה בכמויות גדולות אז זו הרבה עבודה.

 

אמא שלי מתעסקת עם הקנווד והוא מרוצה מאוד.

אני רעבה!!!!רבקה...

יש לכם רעיונות למשו קליל שאני יכולה לאכול כשאני רעבה? (וגם משועממת, זה בד"כ בא ביחד)

משהו שצריך להכין?יהודיה מא"י

חביתה

אטריות ברוטב שמנת בן רגע

חצי אבוקדו עם שמן זית וחוץ - לאכול בכפית

תפו"א במיקרו

מרק מהיר מקופסאת שימורים/ירקות קפואים

מזה רוטב שמנת בן רגע?קצפת
רוטב שמנת בן רגעיהודיה מא"י

מבשלים חבילת אטריות

משתמשים לרוטב במה שיש בבית ואוהבים - שמנת חמוצה, גבינה לבנה, יוגורט, קוטג'... לחבילת אטריות אחת יש צורך בשני גביעים - 400-500 ג' בערך.

כשאטריות מוכנות מסננים אותם מהמים מוסיפים את הגבינה או השמנת, 2 כפות רסק עגבניות, קצת שמן זית ותבלינים לפי הטעם (שום, פלפל אורגנו) מערבבים ומגישים מיד

אפשר כמובן להוסיף גבינה צהובה. וזיתים

אפשר להוריד את הרסק עגבניות ולשים במקום אבקת מרק פטריות/אבקת מרק בצל/פטריות מקופסת שימורים

מוסיפים ככה או מבשלים את הרוטב?קצפת
ככהיהודיה מא"י

אם כי אם משתמשים בקוטג' מומלץ להכניס את האטריות עם הרוטב לחימום בתנור/מיקרו כדי שהקוטג' ימס

 

ולמי שנמאס מהרוטב לא חייב להכין אותו כל הזמן

זה היה מחמאה (אני כתבתי את זה...)רבקה...

כי פשוט התלהבתי ממנו אבל לאחים שלי כבר נמאס...

תודה רבה |מסמיק|יהודיה מא"י

גם אצלנו אוהבים את הרוטב הזה מאוד, אבל אני לא עושה אותו יותר מפעם בשבוע...

מה שאני עשיתי- קלי קלות רוטב שחיתות:+mp8אחרונה

לשים במחבת חבילה שמנת מתוקה, להוסיף קצת אבקת מרק פטריות ופלפל שחור, כשזה מבעבע- להוסיף גבינה צהובה מגוררת (מישהו הזכיר פה את המילה שחיתות קלורית בלתי נסלחת???)

תודה רבה!!!קצפת
כבר נמאס לנו מהרוטב הזהיצחק'ל

מרוב שאני מכינה אותו כל החיים...

סלט כיפיאם הבנים12

פסטה, טוסט שווה, חביתה טעימה, פנקייק

יאמיבתאבון

יש למישהו מתכון לעוגה עם שוקולד צ'יפס?~moriya~

משהו כמו עוגה לבנה עם שוקולד צ'יפס/ עוגת קפה כזאת...

תודה רבה!!!

מתכון טוב:שיפקהאחרונה

הנה מתכון טעים ופשוט:

מערבבים:

1.5 חב' מרגרינה- אפשר להמיר בשמן!!!(כוס וחצי)

כוס וחצי סוכר

3/4 כוס סוכר חום

אחר כך מוסיפים אחד אחד-

3 ביצים

3כפיות ת. וניל

3.5 כוסות קמח

כפית וחצי סודה לשתיה

 

כשהכל מעורבב מוסיפים שוקולד צ'יפס(עדיף אופנהימר- סתם כי הוא הכי טעיםיאמי)

שופכים הכל לתבנית ענקית(התבנית של התנור, או תבנית חד פעמית שכתוב על החבילה תבנית ענקית) ואופים 45 דקות בערך עד שהקיסם יבש.

לכל שאלה אפשר לפנות באישי או כאן. שבת שלום מנוחה ושמחה!!!

שיפקה.

חמאת בוטניםמישהי123

מתכונים ורעיונות יצירתיים וגם לא למתכונים עם חמאת בוטנים שקיבלנו במשלוחי מנות יתקבלו בברכה...

למרוח על פרוסה עם דבש?יהודיה מא"י

יאמי...

סתם, ועכשיו ברצינות, יש פה באחד השרשורים למטה מתכון לפצפוצי אורז עם חמאת בוטנים.

 

אני פעם הכנתי עוגיות חמאת בוטנים. השתמשתי בחמאת בוטנים טבעית, הוספתי קמח, סוכר וביצה (התחלתי עם כוס חמאת בוטנים, כוס קמח וכוס סוכר, ביצה אחת. ואז הוספתי עוד קמח עד לקבלת בצק שאפשר לעשות איתו עוגיות)

אצבעות חמאת בוטנים בציפוי שוקולד.קרמבו

המתכון לקוח מעיתון בתוך המשפחה (מהמדור של אביגיל מייזליק)

יוצא טעים מאוד ויפה להגשה.

 

חומרים: 50 גרם מרגרינה

            צנצנת חמאת בוטנים פחות שתי כפות.

            3 כפות אבקת סוכר

             רבע כוס דבש

             חבילת ביסקוויטים פתי בר מרוסקים.

 

ממיסים את המרגרינה בסיר, מוסיפים את שאר החומרים תוך כדי החימום, עד שהכל מעורבב היטב.

שופכים לתבנית בינונית.

 

לציפוי: ממיסים בסיר 200 גרם שוקולד מריר

                           שתי כפות חמאת בוטנים

                           כף שמן.

 

יוצקים על התערובת שבתבנית, ומקפיאים.

 

אני אוהבת להפשיר את העוגה מעט לפני החיתוך,

ואז היא נחתכת יפה בעזרת סכין דקה וחדה.

יש לי עוגיות חמאת בוטנים שאני ממש אוהבת...נדנדה כתומה.

אם את רוצה מתכון>> תגידי..

 

ולחם עם חמאת בוטנים וריבה>> יאמיי.. (אמריקאים, אין מה לעשות..)

אני אשמח למתכוןיהודיה מא"י

הנה:נדנדה כתומה.

עוגיות חמאת בוטינים עם דבש או סוכר חום.

 

1/2 מרגרינה (או חצי כוס שמן) (אם מכינים עם דבש אז 1/4 כוס שמן/מרגרינה)

1/2 כוס חמאת בוטנים

1/2 כוס סוכר לבן

1/2 כוס סוכר חום (או 1/2 כוס דבש)

1 ביצה

לערבב לעיסה אחידה (במיקסר)

 

להוסיף:

1/4 1 כוס קמח

1/2 כפית א. אפייה

1/3 כפית סודה לשתייה

1/4 כפית מלח

 

לתת לנוח קצת (כרבע שעה אאל"ט) במקרר.

לעשות כדורים בגודל אגוז מלך בערך, להניח על תבנית עם נייר אפיה ולמעוך קלות עם מזלג, לחיצה אחת לכל כיוון (עושה עיגולים עם דוגמאת שתי וערב בערך..)

אופים בחום 190 מעלות כ12-10 דק'.

 

בתאבון!!

תודהיהודיה מא"יאחרונה

חטיפי פיצפוצים עם חמאת בוטניםנחשונית

כן אני יודעת שכבר שלחתי את זה היום...  מגניב

 

חטיפי פצפוצים עם חמאת בוטנים 

מרכיבים

אופן ההכנה

1 כוס חמאת בוטנים

1/2 כוס סוכר

1 כוס דבש

5 כוסות פצפוצי אורז

1 חבילת שוקולד צימקאו

ממיסים על אש קטנה חמאת בוטנים, סוכר ודבש. לאחר שנמס מוסיפים את הפיצפוצים, מערבבים ושוטחים בתבנית בינונית.

ממיסים את השוקולד ושופכים על הפיצפוצים. מקררים במקרר 10 דקות. מוציאים וחותכים לקוביות קטנות בגודל 2.5 סמ"ר. שומרים במקרר או נועלים בכספת עד שבת.

מחפשת מתכון לעוגה שיש לפחות 2 ביצים במתכון???????lila317

בס"ד

 

אחרי החישוב שלי לכמה ביצים לשבת להשאיר נישאר לי 2 ואין מצב שאני יגיע לחנות ואם אני לא עושה עוגה לשבת יהיו הפגנות

אז אולי מישהי מכירה מתכון לעוגה שיש בה 2 ביצים לא יותר?

מבולבל

עוגת שוקולד ללא ביציםיהודיה מא"י

תסתכלי פה בשרשור הנעוץ על עוגות בחושות

תודה אחותי על התשובה המהירה!lila317אחרונה
משהו שרציתי לומראיזה טוב ה'!!!!

אני אעתיק לפה את המכתב פתיחה:

 

בישול הוא אהבת חיי! משפט מוכר?

 הפורום הזה כאן בשבילכם, המורעבים ברחבי הרשת.

בין אם אתם סטודנטים שנמאס להם כבר מספגטי באלפי וריאציות של רוטב עגבניות,

בין אם אתן אמהות שנמאס לילדיהן מחביתה וסלט כל ערב.

בין אם אתם סתם רווקים שרוצים להרשים את המדוייטת באיזו פשטידה מקורית..

בפורום זה, אנו עוסקים בכל הקשור למטבח: בישול, אפיה, טיגון, צלייה, חימום, אידוי וכו'.....

כל משתתף חדש מתקבל בברכה, (בתנאישהביא איתו את ספר המתכונים.... של סבתא ......)

מתכונים חדשים יתקבלובברכה.

מהות הפורום היא לדסקס אוכל, להחליף מתכונים, לעזור זה לזה בענייניאוכל, להתבדח מעת לעת והכי חשוב להנות.

קבלו הזמנה אישית למסע קסום אלממלכת האוכל.

אז..... ברוכים הבאים וקדימה לעבודה

פה תמיד...



 

הפורום לא נועד לוויכוחים מקצועיים או לא בתחום ההגדרות הכימיות כנ"ל לגבי ויכוחים הלכתיים (למרות שאישית נהניתי מהויכוח הנ"ל...) אז בקשתי מכולכם/ן שנשאיר את הפורום כפי שהיה עד כה - מקום שנעים לבלות בו ולהחליף מתכונים ורעיונות לבישול ואפיה.

 

הריני בזאת לחזק את ידיה של המנהלת שעושה עבודה טובה וכל זאת בהתנדבות מלאה. ומי שלא מרוצה מדרך הניהול מוזמן לחפש לו פורומים מקבילים ברחבי הרשת.

 

תודה על ההקשבה ויום טוב.

צודק בהחלט!! שכוייח!אם הבנים12
כמה חבל, חשבתי ללמוד קונדיטוריה בהתכתבות אחותו

היה חוסך לי הרבה כסף....

 

והמנהלת! אנחנו איתך !

תודה לכם על הפרגון יהודיה מא"י

יהודיה יקרה!!איזה יום שמח

המשיכי בדרכך!!

 

כולנו אחרייך

 

יאמי

מצטרפת לדברי החיזוקאמא מסורה

הצורה שבה נכתבו הדברים והרצון למשוך את הויכוחים עוד ועוד מזכיר לי התנהגות של טרול באינטרנט.

ציטוט מויקיפדיה:

 

סלנג האינטרנט, טרול הוא משתתף בפורום באינטרנט (או בצ'אט), שכל מטרתו היא להזיק באמצעות שיבוש מהלך הדיון בו.

הטרול מסב נזק באמצעות כתיבת הודעות הפוגעות במשתתפים אחרים, הפרת כללי ההתנהגות בפורום, שלהוב (Flaming)..."

הדרך הנכונה להתמודד עם זה, היא התעלמות.

 

יהודיה, תמשיכי לעמוד על המשמר וושידייך לא יפלו מתגובות לא ראויות.

כמה אקשן היה כאן,Avrechit

ואני הפסדתי! עצבני

 

יהודיה, יישר כוחך על ניהול פורומנו הפעיל (אם תשימו לב, תראו שזהו אחד הפורומים הפעילים ביותר באתר!).

 

ו-וויני (דה פו?), נשמח שתעשירי אותנו מנסיונך ומומחיותך, בדרכי נועם

כן אברכית, שמנו לב, חסרת לנו בדיון..... !!בת נוגה
גם אני מיצטרפת אין על הפורום הזה!lila317

בס"ד

 

אני אומנם די חדשה ,אבל מרגישה באחדות ניפלאה בפורום הזה . הרבה דברים טובים למדתי ובתור אחת שגם

אהבת הבישול והאפייה היא מרכז חייה (כן יש לי אוסף ספרים של מתכונים ובעלי יודע שמתנת יום הולדת או נישואין אני רוצה ספר בישול) יכולה לומר מצאתי בפורום הזה בית. תודה למנהלת ולכל המשתתפות/ים!מוציא לשון

^^^^^ מצטרפת לכל הנ"ל!! כפי שאמרתי ליהודיה עםאני ירושלמיתאחרונה

קבלת הניהול החדש בפורום הנוכחי:" את האדם הנכון במקום הנכון"!

 

יהודיה שלנו שופעת ידע פרקטי רב בנושאי הבישול והאפיה השונים! ידע שלעיתים עולה ביעילותו על הטיפים ה'מקצועיים' כביכול של כל מיני 'מקצועיים' למיניהם....