למישהו יש מתכון? 




מאמע צאדיקהאחרונה

גם הפרה עצובה על חורבן הבית.




(מצד שני, הם הרבה פעמים יורדים לאכול מהרצפה, אז לכו תבינו אותם...).
)










. אשאל את בעלי בהזדמנות.





לא הבנתי...מצרכים:
4 גזרים
4 תפו''א
4 בטטות
400 ג' דלעת (אפשר דלורית במקום או בנוסף)
מעט חמאה/ מרגרינה (או שמן כמובן)
2 בצל
1 כף א. מרק בצל
מל''פ
אופן ההכנה:


תודה רבה רבה!
אור77אחרונה




| התמונה באדיבות מכוורות יד מרדכי |
חומרים:
8-10 חלקי עוף
5 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לפרוסות בעובי סנטימטר
לרוטב: שתי כוסות קולה, שתי כפות קטשופ, שתי כפות דבש, 3-4 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה (מומלץ במטרפה ידנית). טובלים את חלקי העוף.
את תפוחי האדמה מסדרים בתחתית תבנית פיירקס, מניחים מעליהם את העוף, ומעל מוזגים את שארית הרוטב.
משאירים לשעה בערך בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
