שרשור חדש
למישו יש מושגאורושקוש
מה זה גבינת מסקרפונה? ואיפה אפשר להשיג את זה? ובאיזה גבינה אפשר להחליף?
דודה שלי אמרה לי שהיא חיפשה במלא מקומות והם לא יודעים מה זה..
 
אף אחת לא יודעת?אורושקוש
מצטערת קפץ ליNעלי
בכול אופן זה גבינת שמנת.. אפשר להשיג את זה בקלות בכול סופר זה גבינה של נפולאון יש עם זיתים יש רגילה ויש בעוד טעם.
 
לפי דעתי אפפשר להלחליף בגבינת שמנת.
ואת יכולה לחפש בסופרים הגדולים איפה שמוכרים גבינות במשקל בטוח יש..=]
זה צריך להיות בעוגה..אורושקושאחרונה
אז מה צריך?
מי שרוצה לקלוע חלות עגולות יפות ודי קלות להכנה...Dvo
נהוג לקלוע בראש השנה, בסוכות, בשמיני עצרת ובשבועות חלות עגולות.
שנים לא ידעתי איך לעשות אותן בצורה יפה, עד ששמעתי ממישהי ורציתי לשתף את כולכן...
 
עושים שני נחשים של בצק ומניחים אותם לאורך, במרחק בעובי של כנחש.
עושים נחש שלישי ומניחים אותו על הנחשים הקודמים, לרוחב, באמצע הנחשים.
עושים נחש רביעי ומניחים אותו לאורך, בין שני הנחשים הראשונים, על גבי הנחש שהונח לרוחב.
הגענו למצב של שלושה נחשים שחצויים באמצע על ידי הנחש השלישי.
קולעים את שלושת הנחשים בשתי צמות - אחת מכל צד של הנחש השלישי (שמונח לרוחב). (צמה לכיוון מטה מתחת הנחש השלישי, וצמה לכיוון מעלה מעל הנחש השלישי).
מקפלים את כל ארבעת הקצוות (שני הקצוות של הנחש השלישי ושתי הצמות) למטה (למתחת החלה).
 
בהצלחה!
 
אם ההוראות לא ברורות אפשר לשאול, היה קצת קשה לנסח בכתב בלי אפשרות להראות...
"אמא'לה נחש!"נחשונית
קראה נחשונית בבהלה. בטח כבר ניחשתם ניחוש נכון שנחש נשך נחש. ואיזה יופי של הסבר, תודה!
מהמם! תנסו זה קל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אפשר שוב להסביר את השלב האחרון? חילזון 123
לא הבנתי מה עושים עם ארבעת הקצוות לאן מקפלים אותם? לאן הולכים הקצוות של הנחש השלישי לאיזה כיוון? איך זה מונח בסוף?
מקפלים את כל הקצוות למטה, ממש מתחת לחלה.Dvo
עד עכשיו הסתכלנו על החלה בתור דו מימדית (ולמעלה היה החלק הרחוק מאיתנו), אבל עכשיו מסתכלים עליה בתור תלת מימדית, ולמטה זה לכיוון הרצפה (או התבנית שמתחת לחלה...).
סליחה שלא הבהרתי את השינוי בהסבר.
יותר נוח לקפל את הקצוות אחד אחד, ולהיזהר לא לפרק את החלה תוך כדי הקיפול.
בהצלחה!
סליחה שאני קצת קשת הבנה...חילזון 123
הבנתי שמקפלים את שתי החלקים הקלועים אבל איך מקפלים את הנחש השלישי שבאמצע, הוא אמור להיות לא כ"כ ארוך נכון?
 
זה יוצא מין כמו חלה עגולה כזאת שכאילו קלועה מהרבה נחשים נכון?
 
הנחש שבאמצע בולט קצת מכל צדDvoאחרונה
וגם אותו מקפלים מתחת לחלה, וכך נוצר מן כדור.
בהצלחה!
שבת שלום.
קבלתי בשר בקר מס' 2 מה עושים איתו?אנונימי (פותח)
אני בשלנית דיי בינונית שלא לומר פחות מזה....
קבלתי 1 ק"ג בשר מס' 2. והבנתי שהוא מיועד בעיקר לטחינה לקציצות
ולא ממש בא לי להכין קציצות
אשמח לרעיונות אחרים
וכפי שהבנתם גם קלים.
תודה לכל המגיבים.
פשטידת בשר וממולאיםאנונימי (פותח)
שבוע טוב וחודש טוב!
עם בשר טחון יש עוד כמה רעיונות אבל אלה פשוטים וטעימים לאללה!
1. לטגן את הבשר עם בצל ופטריות. להניח בתוך תבנית עם נייר אפיה בצק עלים. עליו להניח את הבשר כמילוי. מעליו להניח עוד שכבה של בצק עלים ולסגור. למרוח ביצה ושומשום ולתנור... (כחצי שעה חום בינוני - עד שמזהיב יפה).
 
2. לבחור כל ירק שאוהבים (חצילים, קישואים, תפו"א, ארטישוק) ולחתוך לחתיכות שאפשר למלא. בצד לערבב עם הבשר בצל חתוך, תבלינים, כוסברה, לחם רטוב סחוט (בלי המים) וביצה. למלא את הירקות.
אפשר לטגן ולשל עם רסק על אש נמוכה.
אפשר גם לשפוך רסק מעל ולאפות.
 
בתיאבון ולבריאות.
 
 
אפשר משהו בלי לטחון את הבשר?אנונימי (פותח)
ותודה על המתכונים. אנסה בע"ה את המתכון הראשון. את השני פחות או יותר אני מכירה.
יש לי משו עם בשר טחון...נדנדה כתומה.
קוראים לזה פשטידת רועים...
רוצה?!?!
כן, השם מענייןאנונימי (פותח)
איך הטעם?????????
פשטידת רועים זהלהבת-כוח
כשהבסיס הוא עם פירה תפ''א, כמדומני יש גם שכבה של פירה אפונים ואז שכבה של בשר טחון.
זה טעים. אין לי מתכון, זכור לי שהכנתי פעם וסתם הקרצתי את המצרכים. אבל רבבה בנשמה תתן לך
אופפ.. אני לא מוצאת את המתכון המדוייק...נדנדה כתומה.אחרונה

זה בעיקרון שכבה של בשר טחון ומעל שכבה של פירה תפו"א....

 

כאני ימצא- אני יעלה...(אני זוכרת בערך, אבל עדיף לזכור בדיוק...)

 

 

וזה טעים ממש-ממש!! אצלנו טורפים את זה!!

מי מכיר מי יודע איך מכינים סטרפצ´קה כשר?  אנונימי (פותח)
יש מתכון כשר?
בואנה, נשים מה קורה פה? הפורום יבש...רחל 238
אני מחפשת מתכון לקיש בטטה/ פטריות....
שיהיה מוצלח..!!
ענבים חצי רקוביםאנונימי (פותח)
יש משהו לעשות איתם, או שזה הולך לפח?
חשבתי אולי לשלב אותם בעוגה, אבל ממש אין לי רעיון...
אולי ריבה....Nעלי
אחד לאחד..
 
___
אפעם לא ניסתי לכן אין לי מושג בדיוק..אבל הבסיסי של ריבה זה אחד לאחד ובסוף אולי טיפה טיפה מיץ לימון טרי..
תבשלי אותם לליפתן..עם עוד פרות כמו תפוח ..אמא קטנהאחרונה
יש למישי מתכון לעוגת פסיפלורה?קראתיך
לא שהבצק עם פסיפלורה,
אלא קרם של פסיפלורה(לא ג'לי)..זה מרקם כזה..
קיצר זה מזה יעזור לי!
תודה צדיקים!
תודה רבה רבה!קראתיך
ה' יברך אותך!
אויי לא התכוונתי לזה..קראתיך
התכוונתי למשו עם ריץ' ופסיפלורה..משו עם מרקם..לא ג'לי...
אבל תודה בכולפון..
אם למישי יש מתכון כמו שהתכוונתי אני ממש ישמח....
והנה גם ההדגמהנחשונית
רק עכשיו מצאתי את זה
http://reshet.ynet.co.il/8459.aspx
זהירותנחשונית
בנים אל תיכנסו, המדגימה לא צנועה. סליחה.
נראה לי שאת מתכוונת ל"סולרו"!!!!avishiאחרונה
נראה לי שאת מתכוונת ל "סולרו":
לערבב יחד עד להמסה מלאה -    1 ריץ' קפה
                                           1 ג'לי תות /משמש - מה שבא לך
לשפוך חצי מהכמות לתבני ולקפיא.
 
להקציף - 3 חלבונים
             3/4 כוס סוכר
 
בניפרד להקציף- 1 ריץ' (רגיל)
                     1 כף סוכר
לקפל יחד עם החלבונים
 
לשפוך על השכבה הקפואה, ולהקפיא לפחות לשעתיים,
 
ובהמשך לשפוך מעל את שארית התערובת הראשונה ולהקפיא שוב במשך כשעתיים.
 
יוצא מעולה!!!! (וגם קצת יקר....)
 
בתאבון ובהצלחה.
קישור לאתר מ ד ה י ם לכל חובבי הבישול והאפיהתושתוש
ממש מצא חן בעיני, תודהנחשוניתאחרונה
עונה על כל מיני בעיות קטנות ומעצבנות בבישול. חוש הומור טוב, תמונות טובות. היא מבינה ת'ראש של בשלנים מתחילים חובבים לא מקצועיים.
יש אולי למישהי מתכון טובNעלי
למרק ירוקות וגריסים או מרק גריסים..
ועל הדרל אני ממממש ממש אשמח אם למישהי יש מתכון למרק עדשים..
תמיד זה יותא לי דייסה=\ אשמח למתכון טוב ומוצלח!
 
תזכו למצוות!
תודה!!!
מרק גריסיםclifford
אני בוררת את הגריסים ומשרה אותם לפחות חצי שעה ושוטפת.
מטגנת די הרבה בצל, מוסיפה תפו"א מקולפים חתוכים, חתיכות גזר וקישוא. אפשר חתיכות גדולות ואפשר להשקיע ולעשות קוביות קטנות.  מאדה הכל כמה דקות ומתבלת במלח, פלפל, ודי הרבה כמון וחוויג' למרק. מוסיפה את הגריסים המסוננים והרבה מים. מערבבת היטב מרתיחה, מכסה ומנמיכה את האש לעוד בערך 1/2-3/4 שעה.
שימי לב- הגריסים סופגים המון מים. אז אם יחסית למים יש הרבה גריסים הם יספגו הכל וזה יצא  תבשיל של גריסים וירקות  בלי "מרק" לכן או לשים הרבה מים או לא המון גריסים.
 
בקשר למרק עדשים- מה רע  אם זה דייסה? הכי שווה לחורף זה "מרק יציקה" כמו כל המרקים הטחונים. מקסימום אם זה סמיך מדי תדללי בעוד מים ותתבלי עוד קצת שלא יהיה תפל.
בתאבון!
תוודה רבה רבה רבה!!!!!!=]Nעליאחרונה
למישו יש מתכון קל להכנה לא חלבי לסוף הצום?שבלולון
 
 
אפשר גם מתכונים...שבלולון
לסוף הצום זה כבר לא יהיה, אבל שמרי במועדפיםאי''ה
עוגת שוקולד חמהיפעת1
כוס וחצי קמח
כוס וחצי סוכר
כוס מים
כוס שמן אני שמה פחות
אבקת אפיה
3 ביצים
4 כפות פודינג שוקולד
4 כפות קקאו
1 כף נס קפה (אבקה עלית)
לערבב הכל במיקסר ולתנור לחצי שעה.
רוטב-
להמיס ח' שוקולד מריר 2דק' במיקרוגל
להוסיף מעל ריצ' להכניס למיקרוגל לעוד 2 דק'.
לשפוך מעל העוגה
ובתאבון.. עוגה קלה וטעימה.
יש גם עוגיות טחינה..אם את רוצה אכתוב את המתכון
מתכון שוקולדאנונימי (פותח)אחרונה
יש מתכונים מעולים באתר שוקולד לנד, מומלץ!
רעיונות לקראת רה"שעידית לקס
אני רוצה להתחיל לארגן לעצמי בראש מה אני הולכת לבשל כדי לחלק את העבודה בהתאם.
אשמח לקבל רעיונות קלים וקצרים לגיוון.
תודה
רעיונות למה?אי''ה
אוכל? קינוחים? סתם נישנושים? [עוגיות ועוגות..]
 
בכל מקרה-  תכנסי לבלוג הזה, יש בצד רשימה של כל המתכונים  באתר, ממש אתר מעולה!!
 
 
אמ..Nעלי
עוף בדבש (ואפשר עם פירות יבשים) זה קל מממש וגם מהיר..וטעים-משו סוף
כמובן תפ"א אפוים,קוסקוס,אורז שאפשר לשדרג עם תבלינים וכל מיני דברים שמוסיפים
אמ..בעקרון תגידי איזה סוג-קינוח\עיקרית\סלטים\מנה ראשונה..
ויהיה יותר קל לעזור..=]
אי"ה -תודה על הקישור היפה!אורה*
בשמחה אי''ה
בתאבון!על שפת הנחלאחרונה
אוכל לסעודה מפסקתאמא מסורה
מחפשת איזו תוספת מזינה, משביעה ולא כבדה בבטן, ליד העוף לסעודה המפסקת ואם אפשר גם לאחרי הצום [עדיף שתתאים לשתי הארוחות כי לא בא לי לבשל כמה סוגי תוספות].
 
 
תודה
שיהיה צום מועיל ויתקבלו תפילותינו
ללא ביצים וללא סוכרמומין אמא
אני מחפשת מתכונים לפשטידות, עוגות, עוגיות שיהיו ללא ביצים וללא סוכר העדפה גם ללא תחליפי סוכר- כלומר עוגיות מלוחות  אולי ?!
 
אשמח לעזרה
 
שנה טובה
רק מלוח ללא שום ממתיק?נחשונית
יש ממתיקים טבעיים או חצי טבעיים: דבש, סילאן, מולסה, חלבה, ממרח תמרים, חמאת בוטנים מתוקה, שוקולד חרובים, סוכר ענבים, סטיביה, אפילו רוטב סויה וקטשופ לפשטידות, יש בהם מתיקות. את מתכוונת גם בלי אף אחד מאלה?
לנחשוניתמומין אמאאחרונה
נכון מסובך
קצת רוטב סויה בכמויות קטנות - אפשר
סילאן- עדיף שלא
כל השאר - שלילי
בלי אף אחד מהם
 
מה עושים כדי שהגוף יחזור לתקנו
 
שנזכה שאצליח לעמוד במבצע הזה,
בעקרון אולי אני גם אצטרך לא לאכול דברים עם גלוטן
אז מה נשאר- אורז ועוד כמה דברים
 
אבל לא להתייאש זה רק לכמה חודשים עד שהבטן תרגע
אח"כ כנראה שאוכל לחזור בהדרגה לכמעט כל המוצרים שהורידו לי
 
 
 
 
 
אולי זה יעזור?clifford
 
זה קישור לאתר של מתכונים שעשויים רק מהצומח אז אני מאמינה שתוכלי למצוא פשתידות/ קציצות בלי ביצים.
 
לגבי עוגות ועוגיות- תנסי לראות אם יש באתר. סוכר תמיד אפשר להחליף בדבש/סילאן טבעי לגמרי/ תרכיז טבעי לגמרי של תפוחים (אני עשיתי את זה ויצא לי טוב).
 
כמובן- בכל הפעמים שעושים שינויים במתכון זה בשיטת "וניסוי ותהייה" מערבבים הכל ואז מוסיפים קמח או מים אם נראה שצריך.  
 
יש לי גם מתכון לעוגיות מלוחות נדמה לי בלי ביצים בהזדמנות אעלה אותו.
 
בהצלחה רבה!
בקשת עזרה- חלק למג'ימיקסאנונימי (פותח)
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל אני אנסה.
יש לי מעבד מזון מג'ימיקס כבר למעלה מ-20 שנה. הוא סה"כ עובד בלי בעיה. לא מזמן נשברה לי הסכין המסתובבת וכשהלכתי לקנות חדשה אמרו לי שכבר אין חלקים לדגם הזה. אולי במקרה יש למישהו מעבד מזון מג'ימיקס דגם 2800 (או 2600- כבר קשה לקרוא מה שכתוב) שכבר לא עובד ויש לו את החלק החסר לי? אני אשמח לקבל או לקנות את החלק. תודה!
יש חנותט'
בירושלים, שעד כמה שידוע לי מוכרת את הדברים האלו - נמצאת מול 'המקום הנכון' בתחילת רחוב ירמיהו.
לא זוכרת את השם...
תודהאנונימי (פותח)
תודה על המידע, אנסה לברר.הייתי בחנות אחרת בירושלים, ליד מחנה יהודה. באופן עקרוני יש להם את החלקים של מג'ימיקס אבל הם אמרו לי שכבר אין להשיג חלקים לדגם הזה.
בעיתון "יתד נאמן"נווה מדבר
(שאני די שונאת אותו, אגב...) יש מדור שנקרא "רשות הרבים" או משהו דומה, לקראת סוף העיתון , ושם את יכולה לפרסם את הבקשה שלך+טלפון והבנתי שיש הרבה אנשים שמוכנים לעזור (בעבר, ראיתי שם הרבה פרסומים של בקשות כאלו)
שווה לחפש בחנויות אחרות. לדעתי אפשר להשיג.אריקל
יש חנות חלפים טובה ברח'cliffordאחרונה
טרומפלדור בירושלים. זה הרח' נמצא ממש מעל מרכז ז'רר בכר במרכז העיר, פניה ימינה מהרחוב הראשי (ששכחתי איך הוא נקרא)
 
בהצלחה!
יש למישו מתכון טוב לחלות עם דבש לר"ה?אנונימי (פותח)
אם זה עדיין רלוונטי]מוגליאחרונה
לקרין גורן יש מתכונים מדהימים {ברשת}!!!!!!
 
בנות,מעפר אני באה
אני צריכה מתכונים של עוגות דבש קלות מאוד ולא מסובכות לראש השנה דחוף!!!!!!!!!!!!!
עוגות דבשאנונימי (פותח)
יש אתר שנקרא הבלוג של ניקי http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=nikib ויש בן מתכונים פשוטים וקלים וכמובן עוגות דבש  ממליצה!
חג שמח!
תודה!מעפר אני באה
אבל אשמח לקבל מתכונים כאן. שמישהי הכינה ויודעת אם זה קל, קשה, טעים וכו'
אשמח אם תוכלו לעזור לי..אנונימי (פותח)

אשמח אם תוכלו לעזור לי.. אני ממש נואשת!

הכנתי היום עוגת דבש והיא יצאה לא משהו בכלל...

לכן אשמח אם תוכלו לתת לי מתכונים לעוגות דבש פשוטות ומוצלחות ולא יותר מידי מסובכות-

רצוי בלי להפריד ביצים.

 

תודה רבה ושנה טובה!

 

אגב, חיפשתי ברשת ולא מצאתי מתכון שנשמע מוצלח... אשמח לעזרתכן. תודה

אם זה עדיין רלוונטי...אנונימי (פותח)אחרונה
מהאתר מתכונים.נט

עוגת דבש פשוטה וטעימה

מהמחברת של חמדה

2 ביצים
150 גרם מרגרינה
200 גרם סוכר
3 כוסות קמח רגיל + כף אחת
1 שקית אבקת אפיה
כפית קינמון
כפית ציפורן טחון
50 גרם צימוקים
100 גרם אגוזי מלך
כוס קפה נמס חזק בלי חלב ( לערבב כף נס קפה עם מים רותחים)
חצי כוס דבש

מקציפים יחד מרגרינה רכה, סוכר וביצים, עד לקבלת תערובת תפוחה, בהירה ואוורירית.
מוסיפים את הקמח ואת אבקת אפיה
מוסיפים את הדבש
בכוס של הדבש מכינים את הקפה עם המים הרותחים, מוסיפים לתערובת
מוסיפים את התבלינים
מערבבים את הצימוקים + האגוזים השבורים גס בקערית, שופכים מעליהן את כף הקמח ומערבבים
מוסיפים את האגוזים והצימוקים העטופים בקמח לתערובת ומערבבים
יוצקים לתבנית משומנת, ואופים במשך 40 דקות בחום של 180 מעלות.

אני עשיתי בלי הצימוקים- אגוזים מוסיפים המון אז חבל לוותר. כמו"כ לא הקצפתי, אלא שמתי הכל ביחד בקערה ועירבבתי בכף- יוצא משהו משהו!
יש להם שם עוד המון מתכונים לעוגות דבש...
"נתקעתי" עם 20 קישואים...mp4
מה אפששר לעשות?
הכנתי כבר פשטידה ותבשיל עם בצל
מה עוד אפשר לעשות איתם?
יש לכם/ן מתכונים מוצלחים.
נשמח לשמוע וליישם!
תודה
סלטי קישואיםנחשונית
בספר "בישולה" של שולה מודן יש 2 סלטי קישואים מדהימים. אין לי את הספר. אז אם למישהי יש ותוכל לשלוח את זה לכאן, יהיה טעים.
אתמול הכנתיאנונימי (פותח)
כדורי בשר בטעם חציילים..לקחתי את המתכון מפה..וזה יצא ממש טעים!!שווה לנסות..
 
הלוואי עלי להתקע ככה!-תעשי אנטיספטיclifford
זה סוף הדרך!
 
מה שצריך לעשות זה לפרוס אותם באלכסון ואו לטגן משני הצדדים (במחבת טפלון עם מעט מאד שמן) עם מלח, פלפל ואם את רוצה גריל עוף או פפריקה מתוקה, עד שמממש קצת מתרכך ועדיין נשאר קצת פריך או להניח בתבנית אפייה אם אותם תבלינים להבריש בשמן ולאפות כ20 דקות.
אפשר גם לחתוך לגפרורים ולהקפיץ עם מלח, פלפל, עשבי תיבול שאת אוהבת כמה דקות -שישאר עדיין פריך. אם אתם אוהבים חמוץ אפשר בסוף להוסיף מיץ לימון. 
אפשר גם לגלגל אותם בפירורי לחם ולאפות בתבנית משומנת  (או כמובן לטגן) - טעים מאד גם לבד וגם בתוך רוטב אדום.
 
אופציה שונה זה להכין ממולאים- מרוקנים מבפנים את הקישוא מכינים מילוי מבשר טחון מטוגן עם בצל ותבלינים ואורז. ממלאים. מכינים רוטב אדום ומכניסים את הקישואים לבישול ברוטב.
את יכולה להכין בצורה כזו גם ממולאים צמחוניים- פשוט לוותר על על בשר ולשים מילוי מאורז, בצל מטוגן מעורבב עם מעט רסק וכמובן תבלינים שאת אוהבת.
 
אפשר גם לחתוך אותך לחצי בצורה שיהיו לך חצאים ארוכים. לרוקן כל חצי שיצא צורה כמו סירה ולא כמו גליל ארוך, למלא לשפוך מעל רוטב ולאפות אבל אז נראה לי שעדיף להכין את המילוי בלי אורז.
 
בהצלחה!
תודה על הרעיון האדיר....mp4
אפיתי בתנור רצועות דקות בפירורי לחם ותבלינים- יצא משהוא מיוחד
אחריי 10 דקות  לא נשאר כלום!!!
 
אבל זה היה רק 5 קישואים....
תודה, יש אולי איזה רעיון חלבי?mp4
הנה- מתכון חלבי מתוך אתר שנקרא מגה מתכוניםclifford
סופלה קישואים



8 קישואים, מגוררים גס בפומפייה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
4 ביצים, מופרדות
גבינה קשה מגוררת
25 גרם חמאה
1 בצל, קצוץ דק

לרוטב בשמל:
כף חמאה
כף קמח
כוס חלב חם + נוזלים שהקישואים מפרישים בזמן הבישול



להגשה:
שמנת חמוצה





הקישואים: מחממים את החמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את הקישואים ומבשלים על להבה נמוכה 15 דקות. מסננים ושומרים את הנוזלים שהקישואים הפרישו. מחזירים למחבת, מתבלים ומבשלים עוד 10 דקות. מערבבים לעתים קרובות. מסירים מהאש. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים כלי סופלה (או 8 כלים אישיים חד פעמיים) בחמאה.


הרוטב:

ממסים את החמאה בסיר קטן, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים את הנוזלים בהדרגה וכשהרוטב רותח מסירים מהאש. מוסיפים את החלמונים לרוטב, זה אחר זה, ומערבבים היטב.


האפייה:

מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מוסיפים את רוטב הבשמל לקישואים ומערבבים. מקפלים את הקצף לתוך הקישואים. מעבירים את העיסה לכלי

מפזרים מלמעלה גבינה מגוררת. מכניסים לתנור ואופים 25 דקות. מגישים מייד (אם אופים בכלים אישיים, הופכים את הסופלה על צלחות אישיות. אם אופים בכלי מרכזי – מגישים מתוך הכלי) עם כפית שמנת חמוצה על כל מנה.

 

אצלנו מכינים לביבות קישואים..=)חושבת(=
זה סוף הדרך..
"רטווי"אורי5אחרונה
מבשלים את הקישואים עם בצל ועגבניות ורוטב עגבניות עד שזה רך, אופים ואוכלים!
חברות! איך הייתן עושות עוף אם יש גםclifford
אננס בטטות ודבש שישמחו להשתלב
 
יש רעיונות?
 
תודה!
בתוך שקית קוקי בתנוראם הבנים12
אפשר להכין רוטב מדבש, רוטב סויה, שום כתוש (ומיץ אננס) ולהשרות את העוף ברוטב.(בערך לשעתיים במקרר)
לקלף ולחתוך את הבטטות לחתיכות
להכניס הכל לתוך שקית צליה ולאפות בתנור כשעה עד שמשחים. אמור לצאת ממש טעים.

תודה!נשימה ארוכהאחרונה
היי שאלה לי די דחופה סול מטוגןאנונימי (פותח)
איך?מה כמה ולמה? 
אשמח לעזרה
מקווה שעדיין רלוונטיclifford
בגדול אפשר לתבול בביצה ואז בקמח או בפירורי לחם ואז לטגן. לא צריך שמן עמוק מספיק שכבה של שמן. מה שהכי חשוב זה לטגן מעט זמן כי זה דג ממש עדין ומתייבש מהר. אני בד"כ עושה אותו בתנור (עם עשבי תיבול או רוטב עגבניות עליו) ואז אני מחממת תנור לחום גבוה ואופה אותו כ7-9 דקות בלבד.
 
בהצלחה!
אפשר מתכון מדויק(לסול בתנור)אנונימי (פותח)
תודה...
איזה עשבי תיבול אם שמים עשבי תיבול למרוח את הסול בשמן?
בקיצר יותר פרטים
העתקתי לך מה שכתבתי באיזשהוא שרשור קודם בנושאcliffordאחרונה
אם זה לא מספיק ברור תכתבי ואפרט יותר.
 

סול- בחום גבוה הוא מוכן בתנור תוך 7-10 דקות תלוי  בכח של התנור ולא צריך לטגן אבל חשוב להשגיח שלא יתייבש.

מה שאנחנו הכי אוהבים זה

 

 לחתוך שיני שום והרבה פטרוזיליה או כוסברה (או שניהם יחד) קצוץ דק מאד ולערבב עם שמן זית.

 

על הדג שמים מלח פלפל ומעט שמן ומניחים בתבנית.

 

מורחים את תערובת העשבים על הדג ואופים 7 דקות בחום גבוה- בערך 200-220

 

אם נראה לכם שלא מספיק מוכן אז להוסיף עוד 2-3 דקות בלבד.

בתאבון! 

אורז אפוי!!!!!!!!!!!המתכון הכי טעים בעולם!פזוש
נשמע מוווזר אבל טעים..............
אמא שלי עושה את זה טעים כמו לא יודעת מה......
ללקק את האצבעות...................
אז ככה-
 
המצרכים-
2 כוסות אורז
1/3 כוס שמן
1/2 כוס שמיר ופטרוזיליה קצוצים
1 בצל בינוני קצוץ דק - מומלץ לטגן לפני שמכניסים לתערובת
1/3 כוס צימוקים בהירים
1/3 כוס צנוברים
מלח
פלפל שחור
כפית אבקת מרק עוף[לא חובה]
 
אופן ההכנה-
לערבב את כל החומרים בתבנית אפיה - פיירקס
להוסיף 4 כוסות מים רותחים, לכסות בנייר כסף
לאפות כ-40 מעלות ב-180 דקות
 
טעים חבל על הזמן....................
בשביל זה אני מחכה לשבת............
...=)חושבת(=
40 מעלות ב- 180 דקות?!
או שהתכוונת: 40 דקות ב- 180 מעלות?
40 דקות ב180 מעלות......פזוש
נשמע סבבה!!!מוגלי
וטעים............... :}פזושאחרונה
הי!בדולח
מישו יכול לרשום את המתכון של חטיפי מלוואח? די דחוף
וואי אני הכנתי את זה לשבתאנונימי (פותח)אחרונה
ובעלי ממש אהב את זה ככה שהוא כמעט סיים לי את זה כבר ביום שישי...
פשוט טעים!!!!!