למישו יש מושגאורושקוש
אף אחת לא יודעת?אורושקוש
זהNעלי
מצטערת קפץ ליNעלי
זה צריך להיות בעוגה..אורושקושאחרונה
מי שרוצה לקלוע חלות עגולות יפות ודי קלות להכנה...Dvo
"אמא'לה נחש!"נחשונית
אפשר שוב להסביר את השלב האחרון?
חילזון 123
מקפלים את כל הקצוות למטה, ממש מתחת לחלה.Dvo

סליחה שאני קצת קשת הבנה...חילזון 123

הנחש שבאמצע בולט קצת מכל צדDvoאחרונה
פשטידת בשר וממולאיםאנונימי (פותח)
יש לי משו עם בשר טחון...נדנדה כתומה.
פשטידת רועים זהלהבת-כוח

אופפ.. אני לא מוצאת את המתכון המדוייק...נדנדה כתומה.אחרונה
זה בעיקרון שכבה של בשר טחון ומעל שכבה של פירה תפו"א....
כאני ימצא- אני יעלה...(אני זוכרת בערך, אבל עדיף לזכור בדיוק...)
וזה טעים ממש-ממש!! אצלנו טורפים את זה!!
בואנה, נשים מה קורה פה? הפורום יבש...רחל 238
יש למישי מתכון לעוגת פסיפלורה?קראתיך
תודה רבה רבה!קראתיך
אויי לא התכוונתי לזה..קראתיך
והנה גם ההדגמהנחשונית
זהירותנחשונית
נראה לי שאת מתכוונת ל"סולרו"!!!!avishiאחרונה
יש אולי למישהי מתכון טובNעלי
מרק גריסיםclifford
תוודה רבה רבה רבה!!!!!!=]Nעליאחרונה
למישו יש מתכון קל להכנה לא חלבי לסוף הצום?שבלולון
אפשר גם מתכונים...שבלולון
לסוף הצום זה כבר לא יהיה, אבל שמרי במועדפיםאי''ה
עוגת שוקולד חמהיפעת1
רעיונות לקראת רה"שעידית לקס
רעיונות למה?אי''ה
אמ..Nעלי
אי"ה -תודה על הקישור היפה!אורה*
בשמחה
אי''ה
בתאבון!על שפת הנחלאחרונה
אוכל לסעודה מפסקתאמא מסורה
ללא ביצים וללא סוכרמומין אמא
רק מלוח ללא שום ממתיק?נחשונית
לנחשוניתמומין אמאאחרונה
אולי זה יעזור?clifford
בקשת עזרה- חלק למג'ימיקסאנונימי (פותח)
יש חנותט'
בעיתון "יתד נאמן"נווה מדבר
שווה לחפש בחנויות אחרות. לדעתי אפשר להשיג.אריקל
יש חנות חלפים טובה ברח'cliffordאחרונה
אם זה עדיין רלוונטי]מוגליאחרונה
בנות,מעפר אני באה
עוגות דבשאנונימי (פותח)
ממליצה!תודה!מעפר אני באה
אשמח אם תוכלו לעזור לי..אנונימי (פותח)
אשמח אם תוכלו לעזור לי.. אני ממש נואשת!
הכנתי היום עוגת דבש והיא יצאה לא משהו בכלל...
לכן אשמח אם תוכלו לתת לי מתכונים לעוגות דבש פשוטות ומוצלחות ולא יותר מידי מסובכות-
רצוי בלי להפריד ביצים.
תודה רבה ושנה טובה!
אגב, חיפשתי ברשת ולא מצאתי מתכון שנשמע מוצלח... אשמח לעזרתכן. תודה
אם זה עדיין רלוונטי...אנונימי (פותח)אחרונה
עוגת דבש פשוטה וטעימה
מהמחברת של חמדה
2 ביצים
150 גרם מרגרינה
200 גרם סוכר
3 כוסות קמח רגיל + כף אחת
1 שקית אבקת אפיה
כפית קינמון
כפית ציפורן טחון
50 גרם צימוקים
100 גרם אגוזי מלך
כוס קפה נמס חזק בלי חלב ( לערבב כף נס קפה עם מים רותחים)
חצי כוס דבש
מקציפים יחד מרגרינה רכה, סוכר וביצים, עד לקבלת תערובת תפוחה, בהירה ואוורירית.
מוסיפים את הקמח ואת אבקת אפיה
מוסיפים את הדבש
בכוס של הדבש מכינים את הקפה עם המים הרותחים, מוסיפים לתערובת
מוסיפים את התבלינים
מערבבים את הצימוקים + האגוזים השבורים גס בקערית, שופכים מעליהן את כף הקמח ומערבבים
מוסיפים את האגוזים והצימוקים העטופים בקמח לתערובת ומערבבים
יוצקים לתבנית משומנת, ואופים במשך 40 דקות בחום של 180 מעלות.
אני עשיתי בלי הצימוקים- אגוזים מוסיפים המון אז חבל לוותר. כמו"כ לא הקצפתי, אלא שמתי הכל ביחד בקערה ועירבבתי בכף- יוצא משהו משהו!
יש להם שם עוד המון מתכונים לעוגות דבש...
"נתקעתי" עם 20 קישואים...mp4
סלטי קישואיםנחשונית
הלוואי עלי להתקע ככה!-תעשי אנטיספטיclifford
תודה על הרעיון האדיר....mp4

תודה, יש אולי איזה רעיון חלבי?mp4
הנה- מתכון חלבי מתוך אתר שנקרא מגה מתכוניםclifford
8 קישואים, מגוררים גס בפומפייה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
4 ביצים, מופרדות
גבינה קשה מגוררת
25 גרם חמאה
1 בצל, קצוץ דק
לרוטב בשמל:
כף חמאה
כף קמח
כוס חלב חם + נוזלים שהקישואים מפרישים בזמן הבישול
להגשה:
שמנת חמוצה
הקישואים: מחממים את החמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את הקישואים ומבשלים על להבה נמוכה 15 דקות. מסננים ושומרים את הנוזלים שהקישואים הפרישו. מחזירים למחבת, מתבלים ומבשלים עוד 10 דקות. מערבבים לעתים קרובות. מסירים מהאש. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים כלי סופלה (או 8 כלים אישיים חד פעמיים) בחמאה.
הרוטב:
ממסים את החמאה בסיר קטן, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים את הנוזלים בהדרגה וכשהרוטב רותח מסירים מהאש. מוסיפים את החלמונים לרוטב, זה אחר זה, ומערבבים היטב.
האפייה:
מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מוסיפים את רוטב הבשמל לקישואים ומערבבים. מקפלים את הקצף לתוך הקישואים. מעבירים את העיסה לכלי
מפזרים מלמעלה גבינה מגוררת. מכניסים לתנור ואופים 25 דקות. מגישים מייד (אם אופים בכלים אישיים, הופכים את הסופלה על צלחות אישיות. אם אופים בכלי מרכזי – מגישים מתוך הכלי) עם כפית שמנת חמוצה על כל מנה.
אצלנו מכינים לביבות קישואים..=)חושבת(=

"רטווי"אורי5אחרונה
חברות! איך הייתן עושות עוף אם יש גםclifford

בתוך שקית קוקי בתנוראם הבנים12
לקלף ולחתוך את הבטטות לחתיכות
להכניס הכל לתוך שקית צליה ולאפות בתנור כשעה עד שמשחים. אמור לצאת ממש טעים.
תודה!נשימה ארוכהאחרונה
מקווה שעדיין רלוונטיclifford
העתקתי לך מה שכתבתי באיזשהוא שרשור קודם בנושאcliffordאחרונה
סול- בחום גבוה הוא מוכן בתנור תוך 7-10 דקות תלוי בכח של התנור ולא צריך לטגן אבל חשוב להשגיח שלא יתייבש.
מה שאנחנו הכי אוהבים זה
לחתוך שיני שום והרבה פטרוזיליה או כוסברה (או שניהם יחד) קצוץ דק מאד ולערבב עם שמן זית.
על הדג שמים מלח פלפל ומעט שמן ומניחים בתבנית.
מורחים את תערובת העשבים על הדג ואופים 7 דקות בחום גבוה- בערך 200-220
אם נראה לכם שלא מספיק מוכן אז להוסיף עוד 2-3 דקות בלבד.
בתאבון!