לא מסובך ומאוד ידידותי למשתמש... שלא כמו אתרים אחרים.
(אולי כבר רובכם מכירים אותו, אבל כתבתי בשביל העצלנים-כמוני, ואלה שנכנסים לכאן באקראי...)
חג שמח!
ואם נתקלתם במתכון נחמד לפסח, אשמח לשמוע עליו...
לא מסובך ומאוד ידידותי למשתמש... שלא כמו אתרים אחרים.
(אולי כבר רובכם מכירים אותו, אבל כתבתי בשביל העצלנים-כמוני, ואלה שנכנסים לכאן באקראי...)
חג שמח!
ואם נתקלתם במתכון נחמד לפסח, אשמח לשמוע עליו...
תודהאלעדסתם לשתף אתכם -
מצאתי מתכון לעוגת גבינה מאד קל מאד טעים
בלי להמיס מרגרינה ובלי הרבה להתקשקש- בדיוק בשביל ערב פסח!
עשיתי את המתכון עם גבינת שלש אחוז ושמנת חמוצה, וכן לא הקצפתי אלה עירבבתי הרבה ביד.
יצא מאד טעים- תהנו!
מי אמר שאני לא צעירה?
דווקא צעירה,ועדיין צריכה לבשל לשבת...(נשואה) סתם רציתי גיוון..
במשהו נחמד שקרה לי.
אני מניחה שבשלניות מנוסות קצת תחייכנה כשהן תקראנה את מה שאני עומדת לכתוב:
בשבוע שעבר הייתה לי הארה:
הבנתי איך מכינים שניצלים טעימים בלי לשרוף אותם ובלי להשפריץ שמן לכל עבר...
פשוט לא צריך שמן כ-ל כ-ך חם!
אז אני מניחה שלרובכן זה היה ידוע כבר מזמן, אבל אני עד היום לא אהבתי לטגן שום דבר כי החצילים תמיד היו יוצאים לי מאוד מאוד שחומים, השניצלים קצת קשים ויבשושיים והמטבח כולו מלא בנתזי שמן (קשה להאמין עד לאן שמן מסוגל לעוף כשהוא רוצה...).
בקיצור, אין צורך להרתיח את השמן עד שהוא כמעט/באמת נשרף ואז יש מרוץ מטורף להציל כל חתיכה מהטיגון לפני שתהפך לפחם. ניסיתי לטגן בנחת, בשמן פחות רותח, והפלא ופלא - השניצלים היטגנו להם בכיף ויצאו טעימים ועסיסיים.
אני מקווה שלא מאוד צחקתן עלי... אבל לחייך בהחלט מומלץ!
מקווה שיש מישהי שלמדה מניסיוני.
שלום,
1. מחפשת מתכון לפרגיות עם רוטב. שאת הרוטב אפשר לשים גם על אורז.
2. מחפשת מתכון לכרוב ניצנים (בתור ירק חם)
תודה וחודש טוב
אל תשאלו איזה פאדיחה קרתה לי.. הכנתי בצק לעוגת שמרים, וכבר בהתחלה הוא נראה לי חשוד. אבל המשכתי. שמתי אותו במקרר למשך הלילה במטרה שיתפח לו לאיטו אך הוא כנראה מתוך פחד תהומי החליט להוותר מצומק ולא תפח ב-כ-ל-ל! טוב אז נתתי לו עוד הזדמנות והוא נאלץ לבלות גם את כל היום במקרר בתקווה שישתכנע- אך הוא בשלו עמד בסירובו אז בלית-ברירה הכנתי ממנו עוגיות במחשבה שלפחות כבצק פריך הוא יצליח.. באמצע האפיה אני רואה כל עוגיה הפכה בונבוניירה לא פחות! כל עוגיה גייסה את כל כוחותיה ותפחה למימדים מטורפים!!
אששמח אם מישהו יסביר לי מה עבר על הבצק שלי.. בד"כ הוא מתנהג בצורה נורמאלית לחלוטין..
אני צריכה מתכון לפשטידת ירק, לא מסובכת מדי להכנה ובלי גבינה צהובה.
יש למישהו מתכון?

לה"ו!
אני רוצה להמיס חבילת שוקולד לסיר ולטבול בתוכו תפוחי עץ[חתוכים] למנה אחרונה-
שתי שאלות-
א. כדאי להוסיף סוכר לשוקולד או שאין צורך?
ב. עדיף לשים במקרר או במקפיא?
תודה רבה!
2 כוסות חיוך
1 כוס צחוק
4 כפות מאור פנים (אפשר יותר)
1 כפית של קולולולולולולולו!!!!!
1/2 כוס שירה
קורטוב מחיאות כפיים
5 כפות ריקוד
ובוכתות של התלוצצות!!!
מערבבים היטב 2 כוסות חיוך עם 1 כוס צחוק. מוסיפים בעדינות כמה כפות מאור פנים וממשיכים בערבול עד שהתערובת אחידה.
בקערה נפרדת מערבבים כפית של קולולולולולו!!! עם השירה, מחיאות הכפיים והריקוד. מחלקים את התערובת לשניים. חלק אחד מוסים לתערובת החיוך.
מפוררים ומפזרים מעל את הצחי השני של תערובת הקולולולולו!!!
אופים בחום נעים בהחלט.
אני צריכה ספר מתכונים עם גיוון. לא של עדה מסוימת, או טעם מסוים. שיהיו בו מתכונים לארוחות שלמות-החל בלחם, מנה עיקרית, תוספות וקינוחים.
תודה מראש!
מצורף מתכון לעוגת שוקולד.
זאת עוגה כבדה (חתיכה אחת מספיקה לאדם.) אבל ממש טעימה, קלה להכנה ואיכותית. בשביל שהיא לא תהיה כבדה מדי, צריך לעשות איתה קצפת. אני בד"כ עושה ממנה עוגה של שתי קומות-כשבאמצע ולמעלה קצפת. ממש טעים!
עוגת שוקולד:
3 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
5 כפות קקאו
1 כפית סודה לשתיה (זהירות מגושים!)
מלח
3/4 כוס שמן
2 כפות חומץ
2 כפיות וניל
1 או 2 כוסות מים.
-לערבב ביד ואח"כ במיקסר חשמלי, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
לאפות 40 דק' בחום בינוני. (מתאים לתבנית 26)
יש למישהו מתכון טוב וטעים לחלות ולאוזני המן?
אני אשמח אם תכתבו לי תגובה או תמסרסו לי!!!