שרשור חדש
יום רביעי 🥳ברוקולי
נוסעים😁בוקר אור
כנראה התחיל כבר הצום😉יעל מהדרום
מזמן לא כתבתיברוקולי

 

ערב שבת 

מרק גזר נג

פרגיות מקסיקני נג

אורז נג

קינואה נג

צילי קון קרנה טבעוני נג 

קציצות ירק

 

בוקר שבת 

עוף בגריל  נג

דג סלמון נג

קינואה אחר נג 

אורז נג 

המבורגר פטריות ועדשים נג

 

סדש מפסקת 

דג אחר נג

מ'ק אנד ציז' נג 

 

פירות 

טחינה 

חצילים 

סלטים חיים 

גלידה

למון בר'ז 

לינזר טורט 

 

אנחנו לא בבית...טארקואחרונה
רעיונות לארוחת צהרים פרווה??אקונהמטטה


פחות הילדים אוהבים...אקונהמטטה


ממולאים צמחייםופל לימון
הילדים לא יאכלו אקונהמטטה


מה הכיוון של הילדים? אולי אורז עם בצל מטוגן פפריקהופל לימון

ופיסות נקניקיות צמחיות?

פסטה אדומה?ופל לימון
תודהאקונהמטטה

הלכתי על פירה תפו"א וביצה 

מחר פסטה...

ארוחות פרווההשפןהקטן
אורז/פסטה/תפו''א
עם דג בתנור/שניצל דג או צמחי/נקניקיות פרווה
קציצות טונה
פיתות פלאפל
בורקס תפו''א, משה בתיבה מנקנקיות פרווה
אני מכינה קציצות על בסיס עדשים או חומוס שגם מי שלא מתקרב אלפרח-אש
עדשים אצלנו אוהב מאוד


משרה עדשים /חומוס( בערך 2 כוסות אבל אין מתכון מדויק)
ליממה או שתים(מחליפה מים בוקר וערב)

קוצצת בצל (כדאי הרבה ) ומגרדת (או במגימיסקס אם החלטתי להשתמש בו ולא בבלנדר מוט) בטטה קטנה / חצי סלק (בדרכ בטטה עם עדשים וסלק עם חומוס)
מועכת עם בלנדר מוט את העדשים /חומוס מערבבת עם הירקות ביצה כף קמח טיפה כמון כורכום ומל''פ
עושה צורות של קציצה כמו שרוצה
מורחת שמן על נייר אפיה מניחה קציצות לשמה עליהן עוד קצת שמן ומכניסה לתנור לעשר דקות הופכת ועוד עשר דקות והקפאה או עשרים ואז אוכלים

לפעמים מקפיאה בלי אפיה כי אין לי זמן אבל יותר נוח אחרי
שניצל דג (הכנתי בתנור ויצא מעולה)יעל מהדרום
שקשוקהקראנץ שוקולדאחרונה
קוסקוס
פירה
ספגטי
לכל הנ"ל אפשר לצרף שניצל דג, דג צלוי/אפוי וכו..
לקוסקוס אפשר להכין חריימה דג.
אם עושים חומוס ביתי ביום רביעי, זה מחזיק עד שבת?רויטל.


אצלנו מחזיק שבוע +מאוהבת בילדי


תודה רבה רבה בזכותך אני הולכת לעשות את זה עכשיו,ישר כוח.רויטל.


מאוד חם. לדעתי כדאי להמתיןברוקולי


תודה יקרה הקפאתי את זה.רויטל.


יצא לי כמה פעמים להקפיא חומוס ביתי. הוא עובר הקפאה מושלםטארקו
תודה רבה רבהרויטל.אחרונה


עקב התערבות עם מישהו...א/א
אם מישהו כאן יודע איך מכינים את הטונה של הקופסאות שימורים,אלה שעולים 7-8 ש"ח בסופר
אשמח ממש למתכון.
שיצא הכי קרוב לטעם של השימורים.
תודה מראש!
זה פשוט מבושל במים נראה ליתיתיל


וואו מזה תודה!!!א/אאחרונה

הלוואי שיצליח לי...

דג לשבתאני מאמין!
מחפשת רעיונות לדג בשבת בבוקר
אשכנזים אז אסור עם רוטב, ומקפידים לאכול דגים בכל הסעודות ככה שכבר חרשנו קציצות טונה ושניצל דג.
אהה ועוד בקשה מוגזמת- שלא יהיה יקר;)
אשמח לרעיונות לגיוון!!
שום רוטב? אף לא טיפה?ופל לימון

אפשר  - 

פילה אמנון אפוי בתבלינים

רכיבים:

6 פילה אמנון מופשר ומושרה במלח, פלפל שחור ומיץ לימון

מכינים משחת תיבול

 מכפית פפריקה מתוקה, כפית אבקת שום, מעט כורכום, מעט פלפל שחור

שמן בכמות שתייצר משחה נוחה למריחה

 מורחים על הדג משני הצדדים

מניחים לשעה לספיגת טעמים

ומעבירים

ולתנור לחום 200 מעלות, למשך 20 דקות

 

כשמוכן לבזוק קצת פטרוזיליה, לא חייב אבל מוסיף

 

אפשר גם ככה: 

פילה אמנון ולצידו לצ'ו ירקות משודרג

הפשרתי את הדגים, השרתי במים עם הרבה לימון
לבסוף הכנתי משחת תבלינים מ- 4 כפות שמן
כפית פפריקה, חצי כפית כורכום,חצי כפית אבקת שום, מעט פלפל שחור, חצי כפית מלח
מרחתי את פילה הדג  בתערובת
והעברתי לאישפוז למקרר עד להכנה.

הירקות:


במחבת מטגנים בצל גדול פרוס, פלפל צהוב ו- 3-4 עגבניות חתוכות לקוביות
מוסיפים 3 שיני שום
מלח, פפריקה מתוקה ומעט פלפל שחור
1/4 כוס יין לבן
ועוד כ- 1/2 כוס מים תוך כדי בישול 
כך שירקות לא ישרפו אלא יתרככו
ויישאר מעט רוטב

לפני הארוחה מניחים את הדגים בתבנית וצולים בחום 200 מעלות 20 דקות.
מניחים מתבשיל הירקות ומגישים.

 

פילה אמנון מזוגג

 

לדג הזה פנים רבות, הוא מקבל באהבה טעמים רבים ושונים

הפעם ניסיתי לקחת לכיוון האסייאתי 

המתכון קליל וכל כך טעים

 

רכיבים

 

5 פילה אמנון חתוכים לפיסות (אני חותכת כי הפילטים שלי גדולים למדיי)

מלח, פלפל שחור, מיץ לימון

קמח

 

גבעולים של בצל ירוק קצוץ

 

גלייז:

 

6 כפות רוטב סויה (השתמשתי ביאמאסה)

6 כפות מירין

4 כפות דבש

כפית אבקת ג'ינג'ר

כפית אבקת שום

 

אופן ההכנה:

 

מפשירים את הדגים, שוטפים ומתבלים במלח, פלפל שחור ומיץ לימון.

מניחים לשעה, לפחות.

טובלים בקערה עם קמח, ומטגנים לצבע זהוב עמוק משני הצדדים.

 

שמים את חומרי הגלייז בסיר קטן ומביאים לרתיחה, ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהנוזל מסמיך מעט

מניחים בצד

 

לפני ההגשה מטפטפים מהגלייז על הדגים המטוגנים, בוזקים בצל ירוק קצץ ומגישים.

 

מה לגבי קציצות דג?יראת גאולה
(מדגים שאינם טונה😏 מקרפיון טחון, נסיכה או בקלה / מרלוזה)

מושט אפוי עם תבלינים - לא כ"כ משנה איזה תבלינים, קשה לקלקל אותו... בוזקים תבלינים, מלח וקצת שמן. או עדיף, לערבב בקערית שמן ותבלינים ולמרוח על הדגים.

סלט טונה תופס? או טורטיה / בצק אחר במילוי סלט טונה.

עוד רעיון שראיתי, זה סלט חסה עם סלומון קר, או מוקפץ עם סלומון. אמנם דג יקר, אבל צריך כמות קטנה יותר של דג.
תודה!!אני מאמין!

לא שמעתי אף פעם על קציצות מהדגים שאמרת שלא מבשלים ברוטב.. יש לך מתכון מומלץ?

סלט טונה זה לסד"ש אחלה, לבוקר פחות מרגיש לי מתאים 
וסלט חסה עם סלמון נשמע מעניין ממש- ניסית פעם? יצא טעים?

קציצות דגים מטוגנות, מבקלה, הולך?ופל לימון

רכיבים:


1 ק"ג פילה בקלה - שטוף, סחוט, טחון
1 בצל
לחמניה עגולה או 2-3 פרוסות חלה מורטבות וסחוטות
5-6 שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
3 כפות שקדים טחונים
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה
תבלין גריל
מעט אבקת מרק בטעם עוף
מעט סוכר
3 ביצים
פירורי לחם - מעט אם העיסה רכה מידיי

 


אופן הכנה:


טוחנים את הדג עם הבצל ופרוסות החלה.

מוסיפים את שאר רכיבי התערובת. מערבבים היטב ומניחים לשעה לספיגת טעמים.

יוצרים קציצות.

מגלגלים בפרורי לחם ומטגנים.

קציצות מטוגנותיראת גאולה
או אפויות, אבל זה פחות טעים.
אם יש לך מתכון אהוב מבושל ברוטב, לדעתי יהיה טעים גם מטוגן בלי רוטב.
אני מכינה לפי העין כזה...
מוסיפה לדגים מלח, תבלינים בשפע, ביצים, פרורי לחם. אפשר גם בצל או גזר מגורד.


סלט חסה עם סלומון - נראה לי הכנתי פעם ממתכון,
זה טעים. סגנון של סלט עוף. משהו כמו: חסה, עגבניות שרי, בצל סגול וחתיכות סלומון (אפשר סתם מבושל או אפוי, אפילו שאריות, חתוך לפיסות. ויותר טעים קוביות שהוקפצו / טוגנו קלות).
אם אתם אוהבים רטבים מתקתקים כמו חרדל ודבש או אלף האיים - זה הולך מצוין. אבל גם תיבול יותר קלאסי מתאים כאן.
תודה רבה לשתיכן, ננסה בעז"ה בשבתות הבאות!!אני מאמין!


סושי טורטיהופל לימון

על טורטיה למרוח ממרחים אהובים, לסדר סלמון  מעושן, ירקות חתוכים לגפרורים לגלגל ולפרוס ככה

גם את זה עושים לפעמים..אני מאמין!

אבל סלמון מעושן זה קצת יקר, אז לא בתדירות גבוהה
תודה!

טוב אני לגמרי מקפיצה אבל לא יכלתי להתעלםתיתיל

יש מלאאא מתכונים פשוטים פשוטים של סלמון כבוש!חושף שיניים טעים וזול (יחסית ל...)

ואי רעיון חמוד!טארקו
לא מתאים להשבת אבל שמרתי לי
תודה לכן!אני מאמין!

מושט/אמנון בתנור זה באמת רעיון שאנחנו עושים מדי פעם והוא אחלה. תודה!
האמת שלגוון עם ירקות ליד זה יכול להיות טעים

 

 

תסבירי לספרדיה שבי מה זה אומר לא עם רוטבאיכה
כאילו קצת רוטב זה סבבה?

לבשל נגיד עם רוטב ואז לחמם בלעדיו? (אבל שעדיין יהיה טעים)

הבנתי שדג בסטייל של חריימה זה לא.
ממ פסיקות שונותאני מאמין!
אנחנו נוהגים שעדיף כמה שפחות שיהיו נוזלים, נראלי שאם כשמחממים על הפלטה לא יוצא החוצה רוטב אז זה כן סבבה
אפשר להכיןאיכה
דג בסויה וסילאן. (יש רוטב אבל זה מספיק דומיננטי כדי שלא צריך לחמם את זה)
אפשר להכין דג עם קראסט כזה (מקווה שככה קוראים לזה) - טוחנים אגוזים, שקדים, שום , שמנז, פטרוזיליה כוסברה ושמים על. בעיקרון אנחנו עשינו את זה פעם עם סלמון, מניחה שזה יהיה טעים גם עם אמנון.

מכינים מטבל של שמן, כמון פפריקה מלח פלפל כוסברה /פטרוזיליה ועגבניה מגורדת. זה טעים ממש, וכמעט לא יוצא עם רוטב.

אפשר גם להכין בלינצ'ס טונה, זה ממש נחמד.
בורקס ממולא בטונה גם יכול להיות מעניין , למרות שגם לא ניסיתי.

ומה עם דג מלוח וכאלה? (אפעם לא אכלתי נראלי, אבל זה יכול להיות גיוון נחמד)

תנסי לחפש בגוגל, בטוח יש עוד אלף רעיונות.
אני בעיקרון ממציאה כל מיני שילובים.
אםשר להכין עם רוטב ולהוציא אותו אחרי הבישולבתאל1
וככה יש לך דג בלי רוטב...
הערינגCherry
אשכנזים אוכלים מה שבישלו

או שלא🥴
דודה שלי מכינה מאפה פילו ממלוא בטונהאנונימיות
אז אולי משהו כזה?
בורקס טונה או סמבוסק טונהאם הבנים12אחרונה
מחפשת מתכונים יחסית בריאים אבל טעימים לעוגות ועוגיות🫓 תודההרמוניה
גםהרמוניה
ובכללי שהמוצרים יהיו כמה שיותר בריאים וטבעיים... תודה!
עוגיות לימון של אמהות מבשלותבוקר אור
עוגיות טחינה של ניקי
נשמע מעניין תודה רבה!הרמוניה
עוגיות שיבולת שועל עם חמוציות ואגוזיםPandi99
מומלץ!Cherry
מתכון: מאפינס שוקולד בריאים

אפשר להמיר חמאת שקדים בשליש כוס שמן
מגניב! תודה!הרמוניה
מבחינה בריאותיתחיות צבעונית
לא מומלץ לחמם טחינה (כנל לגבי אגוזים ושקדים)
הממ לא ידעתי... תודההרמוניה
זה כאילו מוציא מזה את היתרונות שלה?
למה לא טוב לחמם טחינה?טליה כ
שמעתי שתהליך החימוםחיות צבעוניתאחרונה
משנה את מבנה החומצות שם ומשתחררים חומרים שיכולים להזיק.
רעיונות מה להכין ממעדן שוקולד?מאוהבת בילדי

יש לי די הרבה ועומד לעבור לו התאריך...

עוגת שוקולד? צריך 2 מעדנים לעוגה..השם בשימוש כבר
אפשר גם לערבב אותם לתערובת אחידה ולהשתמש בתור מילוי לבלינצ'ס..
גם אם עוברים יום יומיים , כל עוד הוא היה במקררנפש חיה.
לא הייתי ממהרת לחפף אותו.
הם נותנים תמיד תאריך בשביל לכסות את עצמם
אם הוא מריח טוב ובמרקם טוב הייתי משתמשת.
אם לא תספריופל לימון

הוא יכול להיות רוטב מעולה ליד בלינצ'ס למשל

או גלידה?

תודה!מאוהבת בילדי

אולי עוגת עוגת שוקולד...

בלינצ'ס זה הרבה עבודה

מילקשייק עם גלידה ונילאנונימיותאחרונה
שלום! אפשר להקפיא עוגה עם תפוחים? בחושה/פאי (עוד לא החלטתי..אמא12


כןופל לימוןאחרונה


אתם חייבים את המתכון הזה..לבשל בכיף :)

תקשיבו, אין דבר יותר טעים מזה..
הכנתי לכל המשפחה ויצא פשוט מושלם.
ממליצה בחום!!

 

 

 

עוגת גבינה פירוריםהרמוניהאחרונה
יום רביעי היום....... מה תבשלו לשבת?ברוקולי


נתכחש לזה כרגע. רק תזכרו לא לבשל שפע בשרייעל מהדרום
לק"י

לנוהגים שלא לאכול בשר מר"ח.
תודה על התזכורת!בלב שמח
נוסעיםבוקר אור
נוסעיםבימבה אדומה
עושים הפרשת חלה של עוגות שמרים
אני צריכה גם רעיונות. מה מבשלים?באמונה תמיד


וגם רעיונות מה אפשר להכין מחזה עוף?באמונה תמיד

משהו שילדים יאהבו

מוקפץ ילך? או שהם יוציאו את הירקות?חיים של
לא. הם לא יאכלו תירקותבאמונה תמיד


משהו שילדים יאהבו מחזה עוף זה ברור..באר מרים
שניצלים! כל הילדים עפים על זה..
ובכן..חיים של
ליל שבת:
סלטים
מושטים
מרק?
מוקפץ עם ירקות חזה עוף ופסטה

בוקר:
כבד?
טשונט

סדש
סלטים מליל שבת ואולי איזה פשטידה (לא נראלי שתהיה פשטידה באמת..)
שנינו מחוסרי כוחות ממש, מזל שיש דברים במקפיא...טארקו
(אבל המלאי מתחיל להיגמר)

חלות מהמקפיא
סלטים מה שיש במקפיא. אולי נכין פסטו כי יש בזיליקום עייף אבל ממש לא בטוח... ואין לי מושג אם ואיזה סלטים יש במקפיא. מטבוחה יש בטוח וישמצב שזהו.... אולי נכין קונפי שום אם יישאר זמן ואנרגיה.

ערב-
אגרולים וסיגרים(מוכנים קפואים, רק דוחפת לתנור) עם רוטב סויה וצילי.
בשר עם ערמונים(מהמקפיא)
אורז לבן

בוקר-
דג אמנון עם סויה צ'ילי ותבלינים(זריז במחבת או בתנור)
חזה עוף במחבת פסים(מהמקפיא)
פירה
שעועית ירוקה מוקפצת או לקט ירקות מוקפץ.

סעודש
בורקס פילו גבינה ותרד גדול(קנוי, קפוא)

איזושהי עוגה בחושה.

ככ שקענו שאפילו ירקות לסלט חי לא נראה לי שיש.....
שווה המקפיא שלכם😉יעל מהדרום
נס שיש אותו..טארקו
לא הייתי שורדת בלעדיו..
אצלינויעל מהדרוםאחרונה
לק"י

חלות ללא לישה
טחינה
סלט חצילים עם בצל ופטריות
סלק
משייר
סלט חי

עוגת תפוזים
עוגיות שוקולד- שוקולד צ'יפס

ליל שבת:
קוסקוס
מרק פרווה
עוף עם שום וסילאן

יום שבת:
קוסקוס
תפו"א בתנור
חזה עוף ובצל
קצת שניצלים שנותרו מהשבוע

סד"ש:
אולי נבשל ביצים קשות לתוספת
מילויים לעוגת שמריםמאמינה ומתאמנת
איך אתם מכינים מילוי שוקולד/ קינמון לעוגת שמרים?
ואם יש לכם רעיונות לעוד מילויים מעניינים אני אשמח לשמוע
ככה: (יחסית פחות מזיקה)בימבה אדומה
שמן קוקוס, סוכר קוקוס ואבקת קקאו איכותית.
אם רוצים במקום הסוכר קוקוס (הוא יקר) אז סילאן טבעי או מייפל טבעי. יוצאת משחה טובה כזאת

עוד אופציה זה להמיס טבלת שוקולד מריר 90 אחוז, להוסיף מייפל טבעי/סילאן טבעי, ואולי טיפה שמן קוקוס.


קינמון אף פעם לא הכנתי.

בהצלחה!
סילאן לא נשרף מהר בתנור?בתאל1
תמיד יוצא לי טעם שרוף קצת ..עם סילאן בעוגיות...
אממבימבה אדומה
לא קרה לי אף פעם🙄
מייפל טבעי פשוט ממש זול....התנערי מעפר
זה דרךבימבה אדומה
לצרוך פחות סוכר מזוקק... אם זה מתאים למישהו, מה טוב
הצעת את זה בתור חלופה לסוכר קוקוסהתנערי מעפר
כי הוא יקר.
לכן ציינתי שמייפל טבעי לא זול בכלל

אני מורחת שוקולד של מגדיםיעל 34
ומעל שמה אגוזים קצוצים, חלוה, קוקוס
מה שיש בבית
מילוי שוקולדחיים של

3 כוסות סוכר
כוס קקאו
9 כפות פודינג
3 כפות קפה
שליש כוס מים רותחים
ביצה

מספיק ל6 פסים.
אני מכינה אותו סמוך למילוי כי אחרת הוא מתקשח.
ואם בכל זאת הוא התקשח, אפשר להוסיף קצת מים חמים.
גם אני עושה ככהאיכה
פחות או יותר, לא ממש אותם יחסים.
2 אופציות*אשתו של בעלי*
*מורחת ממרח שוקולד השחר ומעל מפזרת קינמון.
*מורחת מעט שמן על הבצק ומפזרת מעל תערובת של קקאו/קינמון/סוכר.

יש לחברת "שף קונדיטור" המון המון סוגי ממרחים למילויים לעוגות שמרים.
ממש מומלץ!!
אמא שלי מכינה עם-שמן סוכר וקקאו...שמואל5
תודה רבה לכולכם! אני אנסה בעז"המאמינה ומתאמנת
מספיק עבודה יש על הבצק האולטימטיבי- ממרח שוקולדופל לימון

אפשר לשלב עם ממרח לוטוס

אפשר פטיסייר עם שוקולד או לימון או ממרח פיסטוק אבל זה למתקדמים

מילוי חלבי של גבינה מתוקהPandi99
ממרח שוקולד- ואם מפזרים מעליו שוקולד צ'יפס זה משבחיעל מהדרום
לק"י

אפשר לפזר גם פירורי חלוה.
יש ממרח שוקולד אגוזים פרווה של השחר העולה, זה בכלל טעים.
או קקאו ופי שתיים סוכר/ שוקולית מעורבבים עם שמן.

אפשר גם ממרח חלוה עם שוקולד צ'יפס.
מילוי קינמון זה פשוט סוכר וקינמון עם שמןיעל מהדרום
^^^המון סוכר. יותר טעים עם מרגרינה כמובן..ירושלמית טרייה
פרג/ תמרים ואגוזיםCherryאחרונה
משהו טעים שאפשר להכין מדלורית?באת אליי פתאום
תוספת לארוחה
לשים אותה בצדחיות צבעונית
ולאכול שוקולד😋
חח לא התחברתי לירק הזה
שוקולד תמיד מנצח, אין תחרות 😆😁באת אליי פתאום
לחצות/ לקוביות לשים סילאן מלח פלפל ולאפות. ממש טעים!נפש חיה.
עד שהיא מתרככת. דלורית זה ירק נהדר ועם טעם טוב!נפש חיה.
מתלבטת אם לבשל או לאפות 🤔באת אליי פתאום
אני אופה בתנור ויוצא מוצלח מאד! בערך חצי שעה 40 דנפש חיה.
את יכולה לבשל עד ריכוך
ואז להעביר לתנור עם הרוטב- סילאן והתבלינים
להמשך אפייה.
ואז את מקצרת את תהליך האפייה.
לחתוך דק ולאפות עם שמן ומלחפרח-אש
להוסיף למרק ירקותבתאל1
או עוף עם דלורית
לפתוחCherryאחרונה
לרוקן,
למרוח דבש ומעט קינמון, ולתנור
כמה זמן צריך לאפות דג שלם במלח גס?, בכל מתכון נותנים זמן אחרanice610

אני מתכוון לדג שלם עטוף כולו בשכבה עבה של מלח גס

מישהו הכין ויכול להגיד כמה זמן אפיה וכמה מעלות ?

 

 

תודה

האמת לא מבינה בזה בכללגאולה!

אבל ראיתי בתכנית בישול שאפו 20 דק' על 220 מעלות, והשאירו עוד 20 דק' מחוץ לתנור וזה ממשיך להתבשל בהן..

 

לא יודעת אם כדאי לך לבנות על זה.. מרגישה טיפשה לענות מתכנית..

גם אני ראיתי השבוע, הבעיה שמתכונים ברשת בלבלו אותיanice610

ראיתי מתכון של אייל שני שאומר משהו אחר, חיים כהן שונה משניהם, עוד מתכון באתר השולחן שמדבר על זמנים אחרים.... מבולבל לגמרי

זה די משתנה לפי סוג הדג והגודל שלונחשון מהרחברון


כן ראיתי במתכונים שעל כל קילו מעבר ל-1 ק"ג יש חישוב, אבל שובanice610אחרונה

כל מתכון נותן זמנים אחרים...

 

אני מתכוון להכין בר-ים במשקל 1-1.5 ק"ג

בשר בקר ובשר הודו שעבר להם התאריךפה לקצת
סגורים באריזה וכמובן היו במקפיא כל הזמן.
הייתם משתמשים?
כמה זמן אחרי התאריך?
כןיראת גאולה
לטחונים יש תוקף של חודשיים כי זה החוק,
לא כי הם מתקלקלים.
אם את יודעת שהיו במקפיא, הייתי משתמשת עוד כמה חודשים (אמנם משתדלת שזה לא יקרה... אבל אם נשאר, משתמשת).
תודה!פה לקצת
תמיד זה תוקף של חודשיים?
פשוט עשיתי פעם ראשונה הזמנה דרך אתר אז לא ידעתי תאריכים אחרונים, שאדע לפעם הבאה.

לכל סוג של בשר או עוף יש בדכ תוקף קבוע?
כן, יש תוקף קבועיראת גאולה
למוצרים טריים - התוקף משמעותי מאוד. לא הייתי משתמשת אחרי התוקף.

כל מוצרי טחון שנמכרים קפואים - בשר, עוף, הודו, דג - יש תוקף של חודשיים (מהטחינה אולי?).
ועוף קפוא? לא טחון, כנפיים, כרעיים, שוקיים, חזהפה לקצת
כמה זמן?ופל לימוןאחרונה
אני אף פעם לא זורק אוכל שהוקפא בצורה טובהפשוט אני..

אוכל קפוא נשמר במשך שנים רבות

מעבד מזון מג'ימיקס או נינג'ה?אם הבנים12
אשמח לשמוע המלצות מניסיון.
תודה רבה!
למגימיקס יש מיכל יותר גדול (בדגם הגדול)יראת גאולהאחרונה
פינוק קר לקיץ...טל אורות

בוקר אור! 

 

גלידת שוקו בננה
מ3 מרכיבים בערך ב3 דקות ️.

 

-לחתוך בננות ולהקפיא

 

-לטחון את הבננות הקפואות בבלנדר,  להוסיף מים עד שנטחן לתערובת סמיכה,  להוסיף כמה כפות קקאו. 

 

להקפיא בכוסות/ קופסא/ תבניות סילקון... 
יוצא טעים ממש!  מרקם של ארטיק-גלידה... 
 

שווה לנסותננה-בננה

בלי סוכר? הסוכר מגיע מהבננות? קקאו של שוקו או ללא סוכר?פרצוף כרית
בלי סוכר טל אורות

ויוצא מתוק ממש וטעים.... הבננות הקפואות ממש מתוקות.

 

אם את רוצה יותר מתוק אפשר פחות קקאו

וואו נשמע ליגה! תודה! מקווה שאשיג בננה בקיץ חחפרצוף כרית
נחמד. יותר טעים לדעתי לטחון כמה קוביות של שוקולד מרירחילזון 123אחרונה


פירות קפואים-לב סדוק
זה פשוט פירות שהקפיאו? או שהוסיפו סוכר?
שהקפיאוbinbin
אז אין בזה חומרים לא בריאים, נכון?לב סדוק
אפשר גם להקפיא לבד ..הפי
זה יוצא יקר יותר....לב סדוק
לא תמיד ממש לאהפי
הרבה פעמים נשאר לך תותים או מנגו ..
במקום להשתמש בכוח שווה לנקות לחתוך להקפיא
יש פירות כמו בננהאם_שמחה_הללויהאחרונה
שגם ככה מתבשלות מהר, אז כדי שלא יתקלקלו מקלפת וזורקת לפריזר ותמיד מוכנות כבסיס לשייק
סנדוויצ'ים חלביים או פרווה עם פסטו תנו רעיונותהפי
פליזוש
אני אוהבתהשפןהקטן
גבינת שמנת
פסטו
עגבנייה
חסה
חביתה/סלמון מעושן
סנדוויץ חביתה עם פסטובימבה אדומה
פסטו, גבינה בולגרית, פלפלים קלויים/עגבניה - מעדןPandi99
נשמע ממש טעיםהפי
ממממ עשית חשק!!😁אם_שמחה_הללויהאחרונה
מחפשת מתכון לעוגה בחושה עם פירות. (לא רק תפוחים)הרפיה
ועדיף שלא יהיה בה יותר מדי סוכר ושמן
תודה!
במתכון של עוגת תפוחים את יכולה להחליף את הפרי למה שבא לךט'


ברור יש לך מתכון מומלץ?הרפיה
עוגת שזיפים מעולהופל לימוןאחרונה
יותר מידי סלק. מה עושים?השקט הזה
טוב אז עשיתי הזמנה מרמי לוי אונליין והם הביאו לי מלא סלק למרות שהזמנתי רק חצי קילו.

רעיונות למה אפשר לעשות עם סלק??
שוטו על הכל. . סלטים, תבשילים, תוספות וכו'
אפשר להקפיאחיים של
רעיונותבלב שמח
סלט שורשים
צ'יפס סלק (חתוך למקלות או פרוסות, למרוח שמן זית ומלח ולתנור)
קובה סלק (אף פעם לא הכנתי רק יודעת שיש דבר כזה)
סלק אדום?בתאל1
תשמרי חלק לשבוע הבא, לא אמור להיות בעיה.. תשמרי את ההכי חזקים.
אפשר להכין סלק מבושל
סלט סלק חי ועוד כל מיני דברים איתן
טחינה סלק רביולי סלקקראנץ שוקולד
קרפציו סלק
בורשט😁השפןהקטן
סלק צלוי בתנור:
חותכים לפלחים מוסיפים רצועות בצל, שמנז מל'פ, מכסים ולתנור לשעה וחצי אח''כ עוד קצת בלי כיסוי להשחמה קלה

וסלט סלק מבושל שאין כמוהו ✌️
מתאים לאנטי פסטיאיכהאחרונה