אני רוצה לעבוד את ד', ב(מתג)אמת, זאת אומר גם בביטוי שאנשים משתמשים בו, גם במידת ה, וגם בתורה,
ולעבוד את ד' זה בעעצם לגלות את האני האמיתי, אז בעצם כל דבר שהוא לא לעבוד את ד' הוא לא אמת, מענין להבין למה יונה הוריד את 'אמת' חוץ ממה שאמרנו בכיתה,
יש איזה שאלון מענין באנטרנט שאבא פעם שלח לי קישור אליו, אתה מסמן וי ליד משפט רק אם הוא לגמרי נכון לגביך, יש מאה ומשהו שאלות, ואז הוא מגדיר את האופי שלך בעזרת מדדים, לפי מה שראינו זה יצא די מדויק,
יצאתי אדם שחייב ללכת על פי מה שנכון, או ש מנסה,
אני לא יודע, אני לא יודע, אני, אני, נראה לי שאני לומד, ו ודאי לי שאני מתקדם ומתעלה, אבלאבל, אני רוצה יותר, ו ו כל כך טוב לי, ממש, זא אני כל כך מאושר, וכבר אין את התחושה של השחיקה ו ו ו, ברוך ד' יום יום (בכל מידה וכו) ו, ובכל דבר בכל דבר, ו על הזכות **** ****, זא, זה בחינה של תורה ו,ככ הרבה אמת, (כבר הגדרנו אמת קודם)
ו ו ו אוי, תפילות, תפילות, הן בורחות לי, וכל פעם כש, תוך כדי, אז, אין לי זמן, מחר נעשה ככה וככה ונכוון, ואז מחר, אוי שכחתי, טוב, מחר, ו ו, אין כוחה של וכו אלא בדיבור, ו, צריך גם לימוטד וגם תפילה עמודי החוסן,
****הייתה הפסקה בין בוקר לצהריים*********
אני, רוצה לעבוד את ד', אני רוצה להתחתן, אני רוצה,
לא יודע, אני מבולבל עכשיו, אני אוהב,
ו (אוף)
מורכב לי קצת עכשיו,
אממ, אני רוצה להתחתן,
אאלי זאת הייתה טעות לשמוע שירים, ועוד י-ה אכסוף, ושירים של פורים, אני אני צריך לע בוד את ד' אני צמא,
צמאה נפשי לא-לוקים, לא-ל חי, ועוזבי ד' יכלו,
תורה מתשת, רהי אמר שבהתחלה, כבר הרגשתי לא בהתחלה,זא מצד החיות, אממ, טוב מסתמא בשיעור הקרוב של רהי אני אחזור ,
אבל עד אז צריך לעבוד, אני יכול, רציתי, לשמוע את הפלייליסט הזה,
אני חושש ממנו קצת,
אני רוצה להתחתן,
אני אוהב את הקבה, אשת חיל, תיירה,'חיבור שמיים וארץ' , זה, זה, זה,
אני רוצה להתחתן, תורה שבעפ, תורה שבכתב, יהושע, משה, גמרא שלא אזכיר, לא הזאת עם התלמידי חכמים,
אני מתלבט אם מסוכן לי ללמוד ספרי חתונה, לא יודע, אני מאושר,
טאטא, אני רוצה להיות קרוב אליך, רק זה הוא הטוב, וכל זולת זה וכו, צמאון,
ריח, קול, מראה משיבין, איזהו דבר שהנשמה וכו, ומה שרהי אמר,
ו ו, שכחתי היום גמרא מפורשת וככ משמעותית שהיא נמצאת בברכות, איך יכול להיות ששכחתי אותה, זה, שלושה לאוים. טוב בסדר, אולי לא, אבל,
אני מתלבט אם זה טוב לי, אני רוכש תכונות של **** ****, ו כן זה מדהים, זה מקדש, ומרומם, אבל, זה מסוכן, אתמול לא אכלתי ארוחת ערב, פשוט כי היו דברים חשובים יותר לעשות, וכואב לי שאני לא לומד, ואני צמא ממש ל, אבל זה מסוכן, אני לא יודע, צריך לעבוד בנחת, כמו רהי,
אבלאבל, זה לא חוכמה שרהי עובד בנחת, הוא... פלאי פלאות,
אבל, לא, הוא אמר גם לי לעבוד בנחת, צריך ל, להיות רגוע, בסוף הלחץ מזיק,
{נשימה עמוקה}
אני שמח, ממש, אני אוהב את ד', טוב לי להיות קצת קרוב אליו, הוא עושה לי המון טוב, הוא טוב, תורתו היא טוב, אני אוהב את התורה, היא כל כך מתוקה, אאאא, אשר בחר בנו מכל העמים ונתן ל*לנו* את תורתו, חשובה מכל הברכות, סדר העולם,
ליל הסדר, אני לא יודע מה לעשות, אני חושש מזה, לא נראה לי שאבא ואמא יהיו בענין כל כך, אבל אני רוצה לעבוד את ד', יש לי עוד חמש הגדות לגמור, השבוע, אני צריך לעבוד,
אולי אני אוותר על ללמוד ישעיה כרגע,
קבעתי חברותא עם אלחנן(: במוסר אביך, ודיברתי עם ביני ננסה להגביר את התדירות בעזרת ד',
אני רוצה לעבוד את ד',
(:
ברוך ד' (:, ברוך ד', בריך רחמנא דיהיב לן אורייתא,
בריך רחמנא דהאי פיתא.
(: