גם אמרה לי שהצוואר רחם שלי עדין ורך... מה זה אומר?
קיצר אשמח לשמוע אתכן
וזה כרגיל לפי הימים שעבדת בתאריך שבו את מקבלת כל חודש את המשכורת
את הדמי לידה את מקבלת מהביטוח לאומי, את אמורה להגיש להם טופס תביעה לדמי לידה ובד"כ תוך שבועיים מההגשה אמור להיות מטופל ולקבל את הכסף, לפעמים מקבלים את כל דמי הלידה בבת אחת לפעמים בכמה פעימות, לא יודעת במה זה תלוי
אגב, החישוב של דמי הלידה זה לפי ממוצע של שלש חודשים אחרונים או שש אחרונים, הגבוה מבינהם
אבל גיסתי אמרה לי שקיבלה ככה, אולי באמת זה איזה תוספת בגלל שינוי, לא חפרתי לה
שנקודת המפתח היא לנסות לחשוב איזה תחום יכול לעניין אותו.
יש עניין של התמדה ומסירות, נכון, זה משמעותי, אבל זה דבר שיהיה יותר קל לעבוד עליו אם הוא יהיה בתחום שקצת מעניין אותו.
לא מבינה בזה הרבה, אבל יודעת שיש קורסים והכשרות מקצועיות של משרד העבודה/תמ"ת. תנסו לחפש על זה קצת בגוגל לראות מה יש (ואולי דרך לשכת התעסוקה באיזור שלכם, אם בכל מקרה התכנון הוא לחתום אבטלה).
ונקודה משמעותית נוספת היא לדברר בינכים את העניין שהעבודה זה אפיק פרנסה אבל זה לא מהות האדם. גם אם הוא לא אוהב לעבוד, עדיין אתם ביחד ואת אוהבת ומעריכה אותו (שלפי הכתיבה שלך נשמע את ממש שם ואיתו),
ושגם אם הוא יעבוד במשהו שהוא לא פסגת החלומות, עושים את זה כי צריך אבל הוא לא רק X שעובד בY, אלא יש בו עוד הרבה דברים מעבר לזה.
בהצלחה רבה ושתזכו לפרנסה טובה מהשמיים!
הי תפני למרכז כיוון בירושלים יכולים ממש לעזור בקורסים רציניים בחינם השמה במקומות עבודה וכו
מאוד חזקים בקטע החברתי.
אז מציעה להתחיל משם - אפילו ללכת להתנדב במקום כלשהו, ארגון או עמותה כדי לפגוש אנשים, להתחבר- זו הזדמנות לפרנסה כי מישהו שומע על משהו, מציע לו משהו , אפילו חלקי, מתקדמים, ומנסים...
צריך לראות את החוזקות באדם, אומרת בזהירות שאם לא מתאים לו לימודים ועבודה "משעממת" אז להיזהר לא ללמוד תחום שלא יקדם אותו רק "כי צריך עבודה רצינית", ואז העבודה משעממת אותו והוא עוזב או סובל.
לצורך העניין, מכירה מישהו שמתפרנס יפה מבניית פרגולות.
אם את עוד מעט תיכנסי לעבודה מסודרת, אולי הוא יהיה בתחום פחות מתוכנן , אולי פרוייקטים של עבודת שטח או חברה שעושה כל פעם משהו אחר, ינמי, מפגש עם אנשים - מה שעושה לו טוב(כמובן לא להתעצל ולחכות הכסף ירד מהשמיים! הכוונה לפתוח את הראש ולראות מה כן נקודות החוזק).
דבר נוסף, אם אתם מחפשים לחודשים הקרובים אני יודעת שיש צורך במערכת החינוך בסייעים לתלמידים. זה מצריך רק סבלנות וגישה לילד, לא צריך לימודים קודמים. אמנם השכר לא גבוה אבל עבודה נעימה בשעות נוחות.
()
אנונימית בהו"לחבל שזה משמין 
משקה שעורים אותו אפקט - רק פחות שמשמין!
~מרמלדהאחרונה
)
הריון ראשון13מוזמנת לדבר איתי בפרטי ♥
לא חושבת שגיל קטן זו סיבה לחשוש, להפך- עוד יותר חשוב לחסן. הגדולים שלי ילידי מרץ אז מניחה שהם חוסנו בגיל חצי שנה באזור ספטמבר-אוקטובר, פשוט עברו כבר כמה שנים מאז אז לא כזה זוכרת. אבל זוכרת שקיבלו כתינוקות.
הקטן קיבל עכשיו לראשונה בגיל שנה+ כי הוא נולד בקיץ אז כשהיה בן חצי שנה כבר היה שיא החורף ואחרי התקופה שמחסנים.
הייתה שפעת - פשוט לא רצו לבדוק כמו שרצים לבדוק קורונה..
ויש לי קצת מיחושים בגרון ..
הרופא: "עשית בדיקת קורונה?"
כן...!!!! - אני חיובית.
סתםםםםם
נוגדנים עוברים לתינוק גם של חיסון קורונה וגם למחלימי קוקונה
כי נגיד חצבת של גיל שנה לוקח יותר זמן עד שמתחילות ומסתיימות ת'ל
בגלל הפרבנאר
רק טוב=)
ככה אני נותנת לתינוק שלי כשהוא עושה בעיות...בלי שהוא שם לב שאוכלים עכשיו...