ציור שמן חדש - מלח מים שום בצלroniyoffe
בדיוק מה שאני צריכה נגד אנרגיות רעותבוז
וכמובן על הציור אין מילים
תודה רבה
roniyoffe
וכן איטליה נהדרת אבל מאוד שמחתי לחזור 
היית עם jss בסדנה? הירשברג?גילדרוי לוקהרט
לא למדתי אצל הירשברג מעולםroniyoffe
לפגוש אותו פעם אחת הספיק לי כדי להתרחק...
למדתי אצל ג'ורג' רוט(9 שנים), ערן וובר(שנתיים), ובפלורנס אקדמי אוף ארט (שנה אחת)
וואווו איזה השקעה!!חובבת
כמה לימודים...
והזרוע עוד נטויה
roniyoffe
תמיד יש לאן להתקדם 
אישית הוא באמת קשהגילדרוי לוקהרט
ובכןroniyoffe
גם כצייר (הירשברג), פגשתי אנשים צעירים ממנו במחצית השנים שעושים דברים מרשימים יותר (בפלורנס אקדמי במיוחד)
אנשים כמו דניאלה אסטון, וג'ורדן סוקול לוקחים אותו בהליכה מבחינת תכנים ומבחינת ביצוע.
הוא היה הפיסגה פה בארץ, אבל מבחינתי ציירות כמו דנה זלצמן או נועה סימון עושות דברים מעניינים ומרשימים יותר (והן ילדות לידו).
גם ערן רשף ודוד ניפו, לא נופלים ממנו באיכות.
את רוט איש לא מכיר.
וערן וובר הוא אכן פסל מבריק, אבל כל פסל טוב חייב להיות רשם מצויין גם כן. והוא גם מורה בחסד עליון.
אני לא עף על הרשברג גם אבל הסגנוןגילדרוי לוקהרט
רשף- שערים גדול! הוא מזכיר לי את גרסיה לופז תמיד בציורים עם ה landscaps באופק של הציורים אבל מסתבר שהוא לא למד אצלו...
וובר פסל... צריך להיות רשם על על בטוח, לדעתי ג'אקומטי הוא הרשם הטוב ביותר שאי פעם היה והוא פסל...

זהו שroniyoffe
הם אלופים בליגה המקומית,
אבל גם זה משתנה לאט לאט, באמת שכדאי להסתכל על דנה זלצמן מבחינת ציור למשל וערן וובר מבחינת רישום.
ויש גם את אמנון דוד ער שלוקח את ארם גרשוני בהליכה מבחינתי.
וכן רשף מזכיר את גרסיה לופז כי הוא מעתיק אותו כל הזמן... (כיור, עוף קפוא....) ויש שמועות שמסתובב שם מקרן איפשהו בסטודיו.
בכל מקרה, העולם מתעורר לציור ריאליסטי וגם בישראל לאט לאט זה קורה, עם פרס שיף שמקבל כותרות
עם המון ערבי רישום מודל שצצים בכל עיר, ועוד ועוד קורסים בנושאי רישום פיגורטיבי בכל מקום.
גם כאן יהיה רנסאנס 
הם לא רק במקומית ממה שאני מכירגילדרוי לוקהרט
ריאליסטי מעתיק בדיוק מה שהוא רואה, כסא, עין, בקבוק... פיגורטיבי מצייר על ידי כתמים הוא מפשט את הציור. שמעתי שיחה, נראה לי של stuart shils או anderson לפני כמה שנים והוא אמר שפיגורטיבי מגיע לתוצאה הכי טובה אבל הוא בכלל מצייר ציור מופשט... כתמים של מה שיש מולו. אחרי ששמעתי את זה הבנתי טוב יותר את הציור. נגיד שzoei frank זה ממש בולט אצלה וזה מדהים.
אני חושבת שהמילים האלה עשו בלגאןroniyoffe
וכבר מזמן איבדו מהמשמעות הראשונה שלהם.
כשאני אומרת פיגורטיבי, ריאליזם, ריאליזם פיגוראטיבי פיגורטיביות ריאליסטית.... הכוונה היא לאמנים ואמניות שמציירים את מה שלפניהם (לא מצילום אבל לפעמים גם) כשהמטרה היא לתת תחושה של מראה שנתפס בעין אנושית. וגם כדי לתפוס אותך כצופה ברגע של הווה מתמשך כדי שתחווה חוויה רגשית אמיתית.
באקדמיה קראו למה שאנחנו עושים: קלאסיקל ריאליזם. והדגישו שאנחנו מציירים ברוח האקדמיה הצרפתית מהמאה ה19. (וזה משהו מאוד ספיציפי)
ציירים שמעתיקים צילומים ולא עושים שום בחירה הררכית או מבחינת קומפוזיציה הם לא מה שעליו אני מדברת.
אלה שואפים להיות כנראה היפריאליסטיים או פוטוריאליסטיים וגם מה ההבדל בין השנים לא מספיק ברור לי. וגם הטעם בעבודה שלהם חומק ממני כל פעם שאני רואה כזו עבודה שאין מה מעבר לעבודת נמלים שכנראה נעשתה בעזרת מקרן/טרייס וצוות פועלים שהניחו כתמי צבע לפי סימון מוקדם.
אבל גם שם יש יוצאי דופן - david john kassan למשל או tjalf sparnaany שמביאים את ההיפר ריאליזם לרמות מרתקות אבל גם טורחים לכדי לרגש בדרכם הייחודית.
ולגבי ההצלחה של הירשברג - סבבה. אבל מבחינת ביצועים כבר מזמן יש אמנים שלא רואים אותו ממטר.
roberto ferri
odd nerdrum
lopez
jacob colins
elizabeth zanzinger
ובאמת שהרשימה עוד ארוכה ארוכה.... כאן בארץ הוא שם דבר, אבל בחול הוא עוד צייר ריאילסטי.
תודה על ההשקעה!גילדרוי לוקהרט
תודה על השמות, חלק לא הכרתי אני ישמח להכיר. את מכירה את jeremy mann?
מה את חושבת על העבודה שלו?
בכיף
roniyoffe
הכרתי את הציורים אבל לא את השם, הוא מגניב, אבל מרגיש שהוא חוזר על עצמו מאוד ושיש לו שטאנץ קבוע לסביבות אורבאניות בלילה,
ונכון שלהרבה אמנים יש "קטע" אבל זה קצת מצומצם מידי לטעמי.
לגבי היפריריאליזם - הטכניקה היא רק כלי.
כדי לרגש אתה צריך תוכן בציור שלך, מסר, עלילה, משהו שיתפוס אותנו מעבר ל- וואו אני לא מאמין שזה ציור.
אני חושבת שדייויד ג'ון קאסן עושה את זה יפה (עובד לאחרונה על פורטרטים גדולים מאוד של ניצולי שואה)
וזה מוכיח שמי שמחליט מראש מה הוא עומד לצלם מאוד בקפידה, ואז לצייר את זה - כן יכול לרגש וליצור יצירה חשובה שתשפיע על אנשים.
הבעיה היא שיותר מידי אנשים מעתיקים צילומים של אחרים, ואז יש לנו רק עוד שיכפול (ובעיית זכויות יוצרים)
ויש ציירים שיוצרים בעצמם את הצילומים, אבל הם נראים כמו תמונות מקטלוג אופנה
ואז מה הטעם בליצור ציור ענק של זה....? (יגאל עוזרי)
וזו לא באמת בעיה, שיעשו מה בא להם
אבל מבחינת הקהל הרחב, אותם ואותי שמים באותה הקטגוריה, וזה קצת מכעיס.
פאאאאקק89989
איזההורססס
חחחחחחח תודה
roniyoffe
שלמותחובבת
וזהו אין מילים
תודה!roniyoffe
תקשיבסבלה
באמת המודל שלי!!
בהצלחה רבה בהמשך למרות שמבחינתי הגעת לפסגה
תודה רבה
roniyoffe
שמחה שאהבת. ואני מקווה להמשיך לעדכן באדיקות !
מקסיםy101
תודה
roniyoffe
וואו. וואו. וואו.
פיצוחית
וואו זה ככ טובOutdoor light
והשום והמלח ![]()
אין לך לאן לעלות. ביי
מלי
או רק חכי ותראי
roniyoffe
זה כבר אלוקי אני אומרת לך.מלי
תפתחי בגוגל אלדר פרבר catherin keho וזה רק ההתחלה...גילדרוי לוקהרט
הוא נראה כמו סטודנט של הירשברגroniyoffe
לא עפתי עליו. אבל טוב שצצים עוד ועוד אנשים המתעניינים בציור ריאליסטי 
והיא מגניבה, אבל אני מעדיפה את Zoei Frank מבחינת הסגנון ה"קוביסטי-ריאליסטי" 
אני חושב שהוא עבר אצל הרשברגגילדרוי לוקהרט
תודה, סוף סוף מישהו לדבר איתו..

Small Still Life Paintings
זואי פראנק היא נהדרת.roniyoffe
שמתי קישור אליה
וכדאי לחפש גם את קארול מארין ויש עוד בחור קצת אחר בשם הארי שטוטינוף.. או משהו כזה, מייד אשים קישורים
תודה רבה!גילדרוי לוקהרט
מדהיםם!!גיטרה אדומה
כמה זמן השקעה?!
roniyoffe
יש ציטוט של פיקאסו שאומר: לקח לי 10 דקות לצייר את הציור הזה, אבל כדי להגיע אליו לקח לי 15 שנים

מסוג הציורים שמתבוננים בהםאילת השחר
אין מילים לתאר.
תודה רבה
roniyoffe
משגע הכשרון המטורףזיויק
תודהroniyoffe
אני לומדת ציור בצורה מקצועית מאז 2005, זה בטח גם עוזר 
ברוכה הבאההה! הרבה זמן לא ראינו אותך פה!בראבו
ברוכים הנמצאים
roniyoffe
וואו. זה נראה תמונה מעובדת!אלף מחשבות
מניחה שזו ממחמאה...
roniyoffe
ברור, התכוונתי לומר שזה מדויק וריאליסטי. בעיניים הלאאלף מחשבות
מקצועיות שלי
מדהים~!אני והאניאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך