¤¤פרפר נחמד&
כתבתי כבר על הכל. על הכאב. על הבדידות על הביחד. על הלב הקטן. על הזכרונות. על הדם והסיוטים בלילות. כתבתי כבר הרבה. על העצב. על הצחוק המזויף על השתיקה התמידית והדיבור שכולו מסתיר את כולי. כתבתי על האמת על השקר על המשפחה שבתוכי ועל תוכי ללא משפחה. כתבתי על אבא ואמא. ועל אמא ואבא. על רחמים ואכזריות . על השאלות והבלבול. על הבלאגן והרעש שמתוכו יוצא כל השקט, על חוסר הסדר ועל החוסר בכלל. על הצעקות והצרחות על הבכי והפחדים. על החושך הכבד הזה והאור שלא אראה יותר. על הגעגוע האכזרי והדמעות על זכרונות ורגשות. על הצלקות והמכות. על ההכחשה והכעס, על הדיבור דרך ההציור, על הכתיבה. על הנפש והנשמה. על הצבעים והגוונים על השחור והלבן. על החיים ועל המוות ועל החיים שלאחר המוות. על אמא אדמה ומלאך המוות והשטן. על אנשים יפים עם חיוך שלא יחייכו יותר לעולם. על דרך אל חזור ועל ה. על החץ שנורה לי ישר אל הלב שכמעט והרג אותי ועל השיקום שיימשך כל חיי. על חרטות ואשמות. על ההתנפצות והרסיסים. על היופי והחורבן על שני העולמות. על הפריחה והשממה. על מחשבות מרחפות ודיבורים באוויר. על חיבוקים אינסופיים. על חברות. וחברות. ןהביחד של הלבד והלבד של הביחד. על האהבה והשנאה. האדישות הריק ואי הרגשה. על הרצון וחוסר היכולת על הידיים הכבולות. על הבור המפחיד והשחור שבאמצע הלב. על החיים על העולם על השמים והים. על אלוקים ועלי.
כתבתי את עצמי. חיבקתי את עצמי. והכאבתי לעצמי. שלוש שנים נגמרו וזה נראה שהולך להיות רק קשה יותר. אני פה תמיד, אומרים לי אנשים. אבל זה גם מה שאני אומרת לעצמי, ואני מעדיפה את עצמי בדרך כלל

כל זה קורה בפנים. ועל כל זה כבר כתבתי הרבה. ועכשיו אין בי יותר עוד מה לכתוב. אני רק צועקת

אלוהים

השארת אותי לבד
מותר להגיבפרפר נחמד&
קצת מרגישה פה כבר לא קשורה
אבל הייתי חייבת לפרוק
ואו.לעבדך באמת!
את מלאת רגש.
תצליחי!
..עיגול שחור
את כותבת מדהים.
באמת .
הלוואי שתרגישי את הביחד
תודה לךפרפר נחמד&
הלוואי אבל לא רואה את זה קורה בקרוב
..אופק.
רק חיבוק.
עשית לי רעד בלב
..פרפר נחמד&
תודה על התגובות שלך, הם תמיד במקום ❤
..אופק.
💚
קראתי.מתנחלת גאה!
אין לי מילים.
קבלי חיבוק
קראתי.כפכף פוזל

הלוואי שנגיע לביחד הזה..

חיבוק ענק!!!

..אין על רבנו!
את מלאת גבורה ואומץ!!
כזה אמיתי פנימי.

מסתכלת על המציאות בעיניים
מודעת לכאב, לעצמך, לרצון
ולעוצמת הגעגוע.

שולחת לך חיבוק ילדה

הלוואי שהייתי יכולה ללמוד ממך
תודהפרפר נחמד&אחרונה

💚

תודה לכםפרפר נחמד&

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך