מאחר וחצי מהשירות הצבאי שלי לא היה בפלוגה לא קרבית היו איתי בנות במחלקה, היה לי איתם קשר טוב מכתבי פרידה וכאלה דברים,(לא בכוונה בדיעבד הבנתי שזה הזיק לי אבל אי אפשר להתעלם בכח ממי שאיתך 24/7 לדעתי) קודם כל לא צריך לזה ניסיון זה יותר עניין של מידות אם אתה מתחשב וכאלה דברים(היו לי יותר קשרים מאשר חברי למחלקה החילונים) ולמה זה הזיק? כשבנים ובנות ביחד באמיתי ולא בדייט שבו נפגשים כאשר לא מכירים לפני, הם נדלקות הרבה יותר מהר.רושם ראשוני טוב, מהר מאוד "זיכה" אותי לצערי בשלל כינוי חיבה ובקשות לסלפי.
לעומת זאת בעולם הדייטים שנפגשים בלי שמכירים לפני, הקצב של הבנות אם הוא היה יותר איטי הן כבר היו חוזרות אחורה. לוקח להן יומיים לענות להודעה, עוד יומיים שלוש לצ׳וטט באפליקציה או דרך מתווך (אוי ואבוי אם ישר נצ׳וטט בווצאפ!!! זה יותר פרטי מלהיות אצלך בחדר!!!!!) עוד יומיים לצ׳וטט בווצאפ, אח''כ שיחת טלפון ודייט אחרי שבוע במקרה הטוב... וקצת יורד החשק. ונראה שגם הבנות מאבדות את זה כי פתאום הן נעלמות. יש לי אפילו שרשור עם מקרה שלי כזה והנה קישור
מה היא רוצה ממני? - לקראת נישואין וזוגיות
ואגב לי לקח הרבה זמן להבין את זה דבר שמאוד הקשה עלי בהתחלה, ועכשיו החלטתי שטוב לשתף...
בקיצור, חשוב שתדעו, חוסר מפגש עם המין השני לפני שאתה רוצה להיכנס לחתונה רק עוזר לשידוכים וחשוב שתדעו את זה ולא תרגישו נחותים על בני גילכם הלייטים והלא דתיים.