אז אני עוד מעט בשבוע 24, ורוצה לצאת לשמירה..
כרגע אין באמת סיבה רפואית מוצדקת- צואר הרחם ארוך כמו ג'ירפה.. והכל תקין.
כן מדי פעם יש לי התקשויות ולחץ לא רגיל- הייתי אצל הרופא שבדק ואמר שהכל בסדר וזה פשוט חלק מהכובד של התאומים.. לשתות הרבה ולא להתאמץ..
בעבודה שלי יש מימד פיזי, יש בה הרמה של משקלים 'קטנים'- 2-5 קילו לאורך היום והיא כוללת גם לא מעט עמידה ממושכת.
בשבועות האחרונים קרה לי שעבדתי כמה ימים עמוסים ואז הרגשתי לא טוב והייתי צריכה לקחת יום חופש לנוח כי הרגשתי שאם לא אני אקרוס.. או שיצאתי מוקדם מהעבודה כי לא הרגשתי טוב.. אבל לא ביקשתי על זה יום מחלה, אין לי שום תיעוד רפואי על זה..
היה לי דימום בשבוע 13 בערך, הייתי במיון וקיבלתי שבוע מחלה לנוח בבית. אחרי שבועיים היה יום אחד שעבדתי ממש קשה והרמתי המון ושוב בערב היה דימום.. לא נסעתי למיון כי זה ממש רחוק לי, אבל התייעצתי עם אחות ונחתי ושתיתי ועבר באותו ערב. (תכלס אולי טעות שאין לי תיעוד רפואי על זה..)
מאז אני ממש ממש מקפידה לשמור- בעבודה נמנעת מהרמת משקלים כבדים יותר מהרגיל, בבית לא מרימה כביסה, לא עושה מקלחות.. חוזרת מהעבודה ופשוט נחה על הספה.
רק ש.. המצב הזה עומד להשתנות. בעלי מתחיל ללמוד וזה ידרוש ממני להיות הרבה יותר פעילה עם הילדים ובבית.
חלק נוסף ברצון לצאת לשמירה זה שעכשיו חופש, נגמרו הקייטנות ומישהו צריך להיות עם הילדים בבית.. זה גם עוד עומס וגם חבל לי לקחת מלא ימי חופש (אני עובדת שעתי ופשוט לא מקבלת עליהם) ואז לחודש הזה תהיה משכורת נמוכה ממש שתיכנס לחישוב דמי לידה.
בקיצור- אני רוצה לצאת לשמירה!
הבעיה- שלכאורה אין לזה הצדקה רפואית, וגם מבחינת העבודה אם אני אמשיך אותו דבר אמור להית בסדר..
הרופא שלי קצת קשוח ויש לי תחושה שלא יתן לי בקלות שמירה..
הסתכלתי בטופס של תביעת דמי שמירת הריון והוא ממש קשוח.. (בצדק כנראה) אין סיבה שהמעסיק ימלא לי שהעבודה שלי בעייתית, וגם לא בא לי לבקש ממנו.. ולרופא שלי מתאים לומר שגם אין סיבה רפואית אז הוא לא יכול למלא לי..
מנוסות וחכמות- מה אתן אומרות? מייעצות?
הלוואי שתעזרו לי..
תודה!!