כי רוב התגובות זה יאאא איזה מעלף איזה שלמות חלל חיצון, בזמן שהציור בינוני.
אז אם זה מה שהציבור רוצה, סבבה.
(אולי זה מטעמי טאקט? אני לא מבינה את זה כי לי קצת אין)
אבל מי שמעוניין בהערות, שיגיב.
אם אתה מעיר הערה אתה עושה טובה לבן אדם ולא צריך להתחבאות על ידי אנונימי.
אני זוכרת שהיה את השרשור ההוא ואני מהאלה שהיו נגדך,
אני רוצה לדעת למי להודות וגם חשוב שזו תהיה ביקורת בונה,
כמישהו בוחר להגיב אנונימי רב הסיכויים שהוא יכתוב משהו כמו- "אוי ואבוי איזה ציור מכוער", "למה אתה מפרסם ציורים כאלה בכלל?" וכדומה,
ולא תגובה מושקעת על איך הוא יתקן את הפרופורציות בציור.
ב. למה להיות תוקפני, לא יפה![]()
כל המטרה שלי כשאני מפרסמת ציור זה שיעירו עליו וכמה שיותר.
בינתיים אנשים לא כל כך מעירים וזה חבל כי לדעתי כל אחד יכול להעיר גם אם הוא לא מבין גדול (הצייר/ת יכול/ה לסנן אם ההערה מתאימה או לא במקרה של אדם לא מנוסה, העיקר להסב את תשומת הלב), והערות יכולות להקפיץ רמה של בן אדם.
חצי מהדרך של הלימוד זה להבין שטעית ואם יש לך מישהו שיאמר לך את זה שיחקת אותה.
אני נורא אשמח אם תקטלי אותי על הציור האחרון שהעליתי
אם לא הייתי רואה את הגלימה ההארי פוטרית לא הייתי מזהה.
חובבתהשתמשתי בעפרונות של חברת koh i noor ו- faber castel
ובקשר למיקום איברים- זה נוראי אצלי יש אולי דרכים שאפשר לשפר?
כשזה בסקיצה זה נראה לי אחלה ובמקום אבל אחרי שאני צובעת אני פתאום קולטת כמה זה רחוק מהמציאות
הערות האלה הם הארות שפשוט מועילים ומביאים ליותר טוב. אני ספציפית [חוץ מאיזה ציוד אחד שהעלתי] מחכה שאחרי שאני מעלה יגידו לי מה לשפר אחרת זה פשוט פורום תצוגת ציורים נטו ברוטו.. אם יתנו הארות זה יועיל ויעלה רמה ציורים.
ולדעתי אנונימי מיותר כי יכול לתת לאנשים כמו שחובבת חתבה להתבטא קצת אחרת מאשר היו מתבטאים מהניק הרגיל.
.
מלי
מלי
משיח נאו בפומ!אבל עוד יותר שמחה לקבל מחמאות![]()
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173