פריקה..כי הנני בידך
חזרתי עכשיו מהרופא..
הגעתי לתור האחרון אצלו כי זה מה שיכולתי עם העבודה.
ישבתי אצלו ממש כמה דקות. הוא רק הכניס למחשב את התוצאות של הסקירה המאוחרת ובכלל לא שם לב שהרופא בסקירה המאוחרת הפך את הסימון של התאומים ממה שכתבו בסקירה המוקדמת.. רק אחרי שאמרתי לו.
לא הציע בדיקה לראות אורך צוואר (בסקירה היה ממש ארוך) וסתם שהכל בסדר. (אולי באמת לא צריך אבל לי זה משמעותי..) ובכללי נתן הרגשה של סוף יום..
נתן לי רק הפניה להעמסת סוכר ולמעקב גדילה עוד חודש (!) ולחזור אליו רק אח"כ. מבחינתו זה הריון רגיל..
בסוף, אמרתי לו שאני רוצה לצאת לשמירה, אז הוא הסתכל עליי בתימהון ואמר לי- למה? הכל בסדר..
ניסיתי להגיד שכבד לי, וקשה לי בעבודה (שהיא פיזית) והיו לי דימומים והתקשויות.. אבל הוא פשוט אמר שזה היה ונגמר ואין לו מה לכתוב בטפסים ולדעתו אני לא אקבל..
ניסיתי להגיד שבררתי ובגלל שאני עם תאומים וקיסרי בעבר כנראה שיתנו לי, והוא אמר שלא נראה לו וביטוח לאומי לא נותנים והתחיל לספר לי סיפורים על רופאים בביטוח לאומי שפיטרו אותם בגלל שניסו לתת למטופלות שמירה בלי הצדקה.
בסוף הוא הציע לתת לי ימי מחלה כמה שאני רוצה אם קשה לי בעבודה. אבל בכלל לא היה מוכן לשמוע על מילוי טפסים של שמירה.
לא רציתי.. כי על ימי מחלה יעשו לי פרצופים ממש בעבודה כי זו תקופה לחוצה, ועל יציאה לשמירה שהרופא נתן לא יגידו כלום. (ואני לא רוצה לשקר ולהגיד שזו שמירה שכזה לא..)

אני גרה בחור, ונוח לי המרפאה פה שהכל קרוב אז לא בא לי לעבור רופא בשביל זה.. אבל יצאתי מהמרפאה בוכה ומתוסכלת.. מה אכפת לו לתת לי??? אני מוכנה לקחת את הסיכון שלא יתנו. אני אומרת שקשה וכבד לי.. נמאס לי להסתובב כאילו רגיל שאני בקושי ישנה בלילה וקשה לי ביום. אז מה האטימות הזאת??

סוף פריקה.
וגם..כי הנני בידך
בגלל מה שהיה לא עשיתי בסוף מעקב אחות היום של לחץ דם וכו'.
וסיכוי טוב שעד שבוע 30 כשאחזור לרופא לא אגיע לשם באמצע יום עבודה בשביל זה..
אוף, זה מעצבן רופאים אנטיפתים כאלה מתואמת

זה רופא הריון רגיל נכון?תאומים
תפני למרפאת האם שלך ותשאלי איפה יש רופא הריון בסיכון.

ותנסי לעבור אליו.

חודש זה ממש המון זמן למעקב בשבוע כמו שלך.

רופא הריון בסיכון לא ישאל אותך למה שמירה וכד'

לגבי אורך צואר, הרופא שאני הייתי אצלו לא בדק סתם אורך צואר.
אלא הוציא לשמירה וביקש לנוח כמה שיותר.

אמר לי שאם יהיו צירים לגשת למיון ושם כבר יבדקו.

יש לך עדיין התקשויות? כי אם כן תגשי למיון שיעשו מוניטור, אפילו אם ישחררו יהיה לך תיעוד של צירים וכמובן שהם ינחו אותך במנוחה.

לדעתי את יכולה להיות רגועה, להוציא קודם ימי מחלה ואחרי 30 יום לבקש מהרופא שימלא לך את הטופס לשמירה ואם תהיי במיון לצרף לביטוח לאומי את מכתב השיחרור וכך בטוח יאשרו לך.
זה רופא נשים רגיל שמקבל במרפאת האם שלי..כי הנני בידך
לעבור לרופא אחר שבסוף גם לא יתן לי שמירה לא שווה לי..
המיון הכי קרוב הוא שעה וחצי ממני.. לא משו מעשי לנסוע בגלל התקשויות. (וכשבאתי לרופא יום אחד שהיה לי הוא עשה לי אולטרסאונד כדי לסמן וי ולהראות לי שהכל בסדר..)
החשש שלי זה שאם אני אקח ימי מחלה (ונגיד שיקבלו את זה בעבודה) בסופם הוא עדיין לא ת
יסכים למלא לי כי בעז"ה הנתונים היבשים עדיין יהיו טובים..
ואיפה יש רופא הריון בסיכון?תאומים
את עם רכב?

קחי בחשבון שתהיי בחופש יהיה לך יותר קל.

זה נשמע שהרופא מחכה שיהיו בעיות בשביל להוציא לשמירה.

לפעמים זה יכול להיות מאוחר!

אין לך שום מוקד קרוב? כלום?
לא יודעת..כי הנני בידך
בכל מקרה זה כנראה לפחות שעה נסיעה מהחור שלנו..
אני עם רכב בעיקרון אבל לא חובבת נהיגה..

גם לי מרגיש שהוא מחכה לבעיות..
ומאז שהיה לי דימום אי שם בשליש הראשון אני כ"כ מקפידה ושומרת בבית ובעבודה אז ברור שהכל בסדר..
מרגיש לי כאילו בשביל לקבל שמירה אני כנראה צריכה להתחיל לעבוד קשה, להרים דברים כבדים ולא לשמור על עצמי כדי שיהיה לא בסדר ואז אקבל יחס..
או לעבור רופאתותיה22
אני הייתי עוברת עם כל הטרטור...בתור אחת שגרה בחור...
חיי העוברים שלך קודמים!
אני בודקת את זה..כי הנני בידך
תודה!
בהצלחה מותק!!תותיה22
רק שיעבור בשלום!!
מה איתך?תאומים
איך את מרגישה?
עדיין עובדת.. 😔כי הנני בידך
הציעו לי במרפאה לעבור לרופא אחר (לא של סיכון) במרחק חצי שעה נסיעה, אבל שבוע שעבר כל המרפאה שם הייתה בחופש ולא היה עם מי לדבר...
(רופא בסיכון אני צריכה הפנייה מהרופא שלי ואין סיכוי שייתן לי ואני גם לא רוצה לחזור אליו)
תור קרוב לרופא החדש יש רק בסוף החודש אז מקווה מחר לבדוק ושאולי יצליחו לדחוף אותי לשם קודם..

היה שבוע עמוס וקשה ממש ממש בעבודה ועם סוף החופש.. וגם פסיכולוגית היה לי קשה שידעתי שעם רופא אחר אולי לא הייתי כבר צריכה לעבוד...
מקווה שהשבוע יהיה יותר טוב, ושאולי יסתדרו דברים לטובה.
תודה שהתעניינת!!
בהצלחה בהכל!!!תאומים
תתעקשי לעבור לרופא אחר זו זכותך המלאה.

לגמרי. ותבררי מראש על רופא שבגישה לתת שמירהאושר כפול
אני הגעתי עם התקצרות צוואר רחם ועם התכוצויות כואבות למרפאה. אחת הרופאות בדקה אותי ואמרה לי שאני אמשיך לעבןד אבל ברוגע, מה שלא היה אפשרי עם העבודה שלי. הסתכלתי עליה וכמעט בכיתי. הרגשתי שהיא לא הבינה את המצב שלי. היא הייתה נראית לי לא נורמלית. במקרה נכנס אליה רופא אחר ושאל מה התוצאה של הבדיקה שלי והתעצבן עליה שהיא אמרה שאני צריכה להמשיך לעבוד ושאני צריכה בכלל להתאשפז. בסוף הלכתי על דרך האמצע ויצאתי לשמירה במנוחה מוחלטת בבית. אני יודעת שזה לא הסיפור אצלך, אבל מספרת את זה שתדעי שזה ממש תלוי גישה של רופא. זה העתיד שלך ושל הילדים- תמצאי מישהו שיהיה בראש שלך!
הלוואי..כי הנני בידך
אני בדיוק מחפשת..
הרופא שקרוב אליי לא מוכן לקבל מעכשיו לעכשיו, לרופא שהייתי עד עכשיו לא בא לי לחזור ולהתחנן, ואין לי מושג איפה להתחיל לחפש רופא שבטוח יתן לי שמירה...

המזכירה במרפאה אצלנו הסבירה לי בחוסר אמפטיה שכרגע אין לי שום בעיה עם ההריון או איתי ככה שאני לא מקרה דחוף או בעייתי, ואם קשה לי שאני אקח ימי מחלה כמו כל אדם שלא מרגיש טוב.... ושאם אני רוצה מעקב יותר צמוד אני יכולה לנסוע מתי שבא לי למרכז בריאות האישה (נסיעה של יותר משעה) ויבדקו אותי.
העבודה לי ממש קשה עכשיו עם העומס של החגים והיום סיימתי עם כאבים ולחץ בבטן וכל צעד כאב לי. אבל אין לי כבר כוח להתווכח ולהוכיח שלא טוב לי ואני באמת צריכה את השמירה הזאת.
מתחילה כבר להיות אדישה להריון הזה. כולם מסביבי משדרים לי כמה אני מגזימה ושזה לא כ"כ קשה שאני כבר מעדיפה פשוט לסבול בשקט. מה גם שנמאס לי להיזהר ולשמור ואני עובדת רגיל בבית ובעבודה.

אם יש למישהי המלצה לרופא בראש של שמירה באזור המרכז, אשמח..
מה זה מרכז?תאומים
כל רופא הריון בסיכון ימליץ על שמירה בשמחה!

אני בשבוע שלך עשיתי מעקב כל שבועיים.
אבל בשביל לעבור לרופא הריון בסיכוןכי הנני בידך
אני צריכה הפניה מהרופא הקבוע שלי, לא?
ואין סיכוי שיתן לי..
לכן חשבתי לעבור לרופא נשים אחר שיתן לי שמירה.. או יפנה אותי להריון בסיכון..

מרכז בשבילי זה דיי רחב..
מה הכיוון?תאומים
רמלה, ראשון, לוד?

בני ברק, פתח תקווה, רמת גן, תל אביב?

אולי תגשי למרכז לבריאות האשה הקרוב אליך ושם תבקשי?
במרכז לבריאות האשה אין רופא הריון בסיכון?תאומים
אף פעם לא הייתי שם...כי הנני בידך
אין לי מושג איך זה עובד..
רופא במרכז בריאות האישה יוציא לי הפניה להריון בסיכון?
אני בכלליתתאומים
אם צריך משהו דחוף את נגשת למרכז בריאות האשה, יש להם תמיד רופא מיון שמקבל דברים דחופים.

מדובר ברופאים שמקבלים לקוחות בתורים שמוזמנים מראש ויש להם חלק תורים למקרים דחופים.

תתקשרי ותדברי עם המזכירה.
יכול להיות שיש להם גם רופא הריון בסיכון ומיד כשתקבלי הפנייה יוכלו לקבוע לך תור
אבל הוא חייב!!מימי3
לתת לך הפניה למרפאת הריון בסיכון!
תתקשרי למתאם קשרי לקוחות בקופה. תתלונני ותאיימי בפנייה למשרד הבריאות.
לפעמים זו הדרך היחידה להשיג משהו.

בד"כ אני לא כזו תקיפה אבל במקרה כזה?
את צריכה להשפיל את עצמך בשביל לקבל את המגיע לך ע"פ חוק?

כשר רופא שלי גילה את ההריון של השלישייה הוא אמר לי
" הייתי מאד רוצה להמשיך איתך את המעקב אבל זו הנחיה של משרד הבריאות להפנות הריון מרובה הריון למרפאת הריון בסיכון"
ומדובר ברופא מומחה, ד"ר ארז יזהר אם שמעת עליו

ליבי איתך שאת ככה סובלת
מקווה שזה יסתדר בקרוב ותצליחי לסחוב כמה שיותר!
..מרוגשת מאוד
גם אצלי הרוםא אמר את אתו הדבר ושלח אותי לרופא אחר. שניסיתי להגיד לו שכבר קשה לי ואני רוצה לצאת לשמירה הרופא (רופא שמטפל בסיכון הריון) אמר שאין מה לשכנע עפי חוק אישה שרוצה לצאת בהריון תאומים משבוע 24 יכולה לצאת וביטוח לאומי לא יכשה לה בעיות
אז במרפאה שלי לא שמעו על החוק הזה...כי הנני בידך
כולם שם נותנים לי הרגשה שאני סתם מתפנקת.. ושואלים אם אני לא חושבת שיהיה לי משעמם בבית כל כך הרבה זמן עד הלידה... וכמובן שביטוח לאומי לא יתנו לי וחבל לנסות וכו'

ניסיתי לחפש את החוק המדובר ולא מצאתי. אם הייתי מוצאת אולי זה היה עוזר לי..

אחרי ר"ה יש לי בדיקה למעקב גדילה,
ונראה לי שאח"כ אנסה ללכת לרופא נשים הרגיל שלי אולי דעתו תשתנה כי כבר אהיה שבוע 29..

תודה לכן על העידוד והתמיכה! מזל שאתן פה... כבר חשבתי שאולי אני הלא הגיונית והמפונקת וכולם מסביבי צודקים..
פשוט נס שהפורום הזה נפתח אחרת הייתי ממשיכה להתבשל עם כל זה לבד.

תודה!!
איזה חוסר ידע ורגישות!!!תאומים
אין מצב שביטוח חאומי לא יאשר שמירה!!!

ושתהיי בטוחה שאת בכלל לא מתפנקת ושזה באמת מאד מאד קשה וכבד.

שבוע 28 זה כמו 40 בהריון יחיד מכאן ואילך זה כבר הולך ונהיה יותר קשה.

בהצלחה.
חוזרת לעדכן-כי הנני בידך
ב"ה הייתי אצל הרופא, הגעתי כבר עם כל הטפסים מלאים בחלק שלי וביקשתי ממנו שימלא לי והוא אמר שבסדר! בלי שום בעיות ושאלות.. ישר כתב במחשב שהוא ממליץ על מנוחה ויציאה לשמירה והוציא לי אישור מחלה לחודש.
אפילו שקיוויתי שלא יהיו בעיות, לא ציפיתי שהפעם זה ילך כ"כ חלק... כנראה זה שעבר חודש עשה את ההבדל..

תודה לכולן!! על ההקשבה והתמיכה והעצות הטובות! בזכותכן המשכתי להאמין שזה אפשרי...
ברוך ה'! טוב לשמוע שלומצ'
ב''התותיה22
ותודה שעדכנת..
שיעבור בקלות!!
ב"התאומים
עכשיו תנוחי בכבוד

ובאמת תצברי כח לאחרי הלידה.

וזה בכלל לא קשה לנוח בהריון תאומים...
תודה!!כי הנני בידךאחרונה
הריון תאומים זהיםנענענע

אני בשבוע 17, כבר מרגישה אותם זזים

ראו שיש פער בגודל בינהם שמוגדר כ SIUGR

היינו בבית החולים ואמרו לנו,

שאם המצב לא יחמיר

אז יאשפזו אותי סביב 27 ויילדו מוקדם סביב 32

כמובן יהיו פגים עם כל ההשלכות - שאין לי מושג מה הם...

אם המצב יחמיר חלילה,

אז או שנאבד את הקטן או ששניהם יפגעו ח"ו

בקיצור אני חרדה מאז😒

לא יודעת מה יהיה ודואגת מאוד😔

מישהי עברה משהו דומה?

הסבר מה זה ההשלכות של פגות?

חיבוק ובשורות טובותמתואמת

מתייגת לך את @זהות כפולה שעברה את זה, ב"ה עם שני תינוקות בריאים בעיקרון. (זה לא הניק העיקרי שלה, אז מקווה שהיא תראה את התיוג)

אולי היא כתבה את הסיפור שלה בשרשור הנעוץ, תחפשי❤️

תודה, אחפשנענענעאחרונה
התייעצות-לידת תאומים בחירת בית יולדותAvigailh1

היי

אני מתלבטת ואשמח לשמוע מנסיונכן

דווקא על לידת תאומים - התלבטות בין

בלינסון /

תל השומר

המלצות/דיס וחווית קבלה,לידה,אשפוז וכו' מלונית שיבא בייבי וכו' מה שעולה לכן .

שאלה לגבי תל השומר- האם זה נכון שיש תחושה של עומס מטורף ולפעמים יש מחסור במקום בחדרי לידה ויולדות ממתינות במסדרונות?

תודה מראש לעונות!!!!  

לא מכירה את בתי החולים הללו. מציעה לך לשאול גםמתואמתאחרונה
בפורום הריון ולידה...
שאלה לגבי לידת תאומים לא זהיםAvigailh1

היוש,

שבוע 34+1 תאומים לא זהים

השאלה היא כזו, אם לידה לא מתרחשת באופן ספונטני עד שבוע 37, צריך ללכת לביקורת בבית חולים? בקהילה? איך זה עובד מניסיונכן ?

בגדול הרופאת נשים הנחתה אותי לבצע כל שבוע אולטרסאונד מעקב גדילה+אורך צוואר ומוניטור ובינתיים הכל בסדר ב"ה, אבל מעבר לזה לא שאלתי מה באמת קורה עד השבוע הזה

והאמת קצת בלחץ להגיע לשבוע מאוחר ושהסיכונים יהיו גדולים יותר, מעדיפה להגיע ל36 ושיגדלו בחוץ מאשר לחיות בלחץ התמידי הזה של האם הם בסדר...הם במשקלים טובים בדיוק לפי הספר ב"ה.

תודה לעונות

מציעה לך לפרסם גם בפורום הריון ולידהיעל מהדרום

לק"י

או לשים שם קישור לשרשור הזה. שם פעיל יותר.

מתייגת בשבילך 2 אמהות לתאומים:

@אמהלה

@מתואמת

תודה רבה!!Avigailh1אחרונה
המלצה לעגלת תאומיםהורים לתאומים

שלום,

אשמח להמלצה לעגלת תאומים מניסיונכם...

ראיתי שרשורים דומים אבל לפני שנים ומן הסתם הדגמים התחדשו....

מחפשת עגלה לתאומים שבעיקר חשוב לי שתכנס בתא מטען של רכב מזדה 5 בלי לקפל את המושבים.

יש עוד ילדים לפניהם ב"ה וכל המושבים חייבים להיות פתוחים...

כמובן אחת שנכנסת בדלת של הבית.

עדיף זולה, ושתשרוד ירידה של מדרגות - מדרגה אחרי מדרגה עם התינוקות בפנים..

תודה מראש!

ואם אתן יודעות איפה יש עגלות תאומים לתצוגה- יעזור!הורים לתאומים
התאומים שלי כבר בני 13מתואמתאחרונה

אז לא יודעת אם העגלה שקנינו אז עדיין קיימת, ואני גם לא זוכרת את שמה. רק זוכרת שהיא התקפלה גם באמצע (כלומר שני המושבים התקפלו זה על זה), וזה חסך מקום.

מציעה פשוט ללכת לחנות מוצרי תינוקות, ולבקש עגלה לפי הצרכים שלכם... (זה מה שאנחנו עשינו בזמנו)

מולטי ויטמין-הריון תאומיםAvigailh1

היי,

רציתי לשאול אם יש המלצה על מולטי ויטמין שתומך יותר בהריון תאומים או משהו שמספק ועושה את העבודה

בדרך כלל הברזל שלי לא הכי גבוה ובהריונות הוא יורד כולל המוגלובין . מלחיץ אותי שהריון תאומים אני אגיע לא מוכנה חס וחלילה ואני רוצה לשמוע אם יש משהו או מספר דברים מומלצים שיש לקחת כדי לבוא עם כמה שיותר כוח ?

תודה מראש והריון קל ומשעמם לכולן

לא נראה לי שיש הבדל...מתואמת

לוקחים ברזל לפי רמת הצורך, לפי מה שרואים בבדיקת דם. במולטי ויטמין גם ככה אין מספיק ברזל למי שממש חסר...

אם זה מעודד אותך - דווקא בהיריון התאומים היה לי ברזל גבוה בהיריונות אחרים היה לי חסר ברזל, לפעמים הרבה מאוד...

👌👌Avigailh1אחרונה
תןדה
תאומים בנים מתוקים(!!!) ולא זהים באותו גן.בדרך לתאומים

הי

רוצה להתייעץ עם בעלות נסיון ממני

יש לי תאומים מתוקים דבש בני שלוש וקצת...

מספר 6, 7 שלי בלי עין הרע!

(נעזרתי בפורום הרבה כתמיכה רגשית כשגיליתי שאני בהריון תאומים...

לא סיפרתי את סיפור הלידה שלהם, אולי אעלה בהמשך את הנס הזה)

כרגע אשמח לשמוע דעתכן על הגן.

האם לשים אותם באותו גן (טרום חובה, גן שני) או שכדאי להפריד?

כרגע הם באותו גן, לא רואה שמפריע להם. שונים מאד באופי.

הגננת גם לא רואה משהו בולט אבל גם לא רוצה מידי להביע דעתה כגורם מכריע

והאמת בשביל להפריד,

זה אומר שאחד מהם יהיה רחוק מהבית, חברים ומהאחים שלומדים יחד (הגן הוא בתוך התלמוד תורה)

מה דעתכן? בעלות נסיון ממני...

אצלנו נאלצנו להפריד אותם, והיה לי קשה עם זהמתואמת

היה להם עיכוב בדיבור, וההמלצה של גורמי המקצוע הייתה חד משמעית להפריד אותם בגן (בגנון הם היו ביחד).

תאומים אחרים שראיתי סביבי היו ביחד בגן, אולי רק בגן חובה הופרדו. לדעתי בגיל קטן התאומות שלהם נותנת להם כוח כשהם ביחד.

בכל אופן, התאומים שלנו כאמור היו בנפרד בגן. בשנה הראשונה שניהם היו בגן שפה - באותו מתחם אבל גנים נפרדים. בשנתיים אח"כ אחד מהם נכנס לגן רגיל ליד הבית והשני נשאר בגן שפה, וכמעט לא היו לו שם חברים מהשכונה. אבל למרות זאת יחסית הוא הסתדר חברתית, וגם כששניהם נכנסו לכיתה א' בבית הספר ליד הבית הוא השתלב מהר מאוד גם מהבחינה החברתית.

אבל מלכתחילה לא הייתי בוחרת לעשות כך ולבחור במודע שאחד מהם יהיה רחוק מהסביבה החברתית הטבעית שלנו...

החלטות טובות!

(וסליחה שרק עכשיו עונה - מזמן לא נכנסתי לפורום הזה...)

תודה על השיתוףבדרך לתאומים

נותנת לי הרגשה טובה להשאיר כרגע יחד

שזה מה הלב שלי אומר נכון לעכשיו...

אנחנו לא הפרדנונשימה עמוקה
עד כיתה א'.

גם אצלנו הם שונים אחד מהשני, תחומי עניין שונים, הגננות גם לא ראו שאחד עולה על השני במשהו וזה לא פוגע בהם הביחד. הם כן נראים זהים אבל ילדי הגן למדו מהר מאד מי זה מי.. הציק לי לפעמים שהצוות התייחס אליהם כאל "התאומים", אבל לא נראה שזה פגע בהם.

את מכירה אותם לדעת אם אחד עולה על השני במשהו, או שאחד מהם חוסה בצל של אחיו באיזה שהוא תחום.

מעבר למרחק מהבית תוסיפי שיקולים של אירועים נפרדים בשני הגנים שצריך לנכוח בהם, פעילויות שונות שעלולות לעורר קנאה בינהם. 

צודקת , לא חשבתי על זה אפילובדרך לתאומים
בקיצור, מחזקות אותי בינתיים לא להפריד
כרגע הם ביחדתודה לך ה' 🙏

גם אצלי תאומים בנים  מס 6,7 , הם בני עוד מעט 4

הם כרגע בגן שפה ביחד

שונים מאוד אחד מהשני גם באופי גם ביופי.

הגננת לטענתה לא מפריע להתפתחות שלהם שהם ביחד.

שנה הבאה בעז"ה הם אמורים לעבור לתלמוד תורה

אם יהיה 2 כיתות אני אפריד אבל רק בגלל הצוות שמעדיף...

יש לי גם תאומות גדולות יותר, הפרדתי בגן חובה כדי שלא יהיה להם משבר קשה בכיתה א ( אצלנו בבית ספר חד משמעית לא שמים תאומות באותה כיתה) , וצהרון השארתי יחד שיהיה להם בהדרגה זה היה חכם מאוד

הם מאוד שונות אחת מהשניה וכן חושבת שזה טוב שהם לא יחד.

אבל בנות זה מאוד מאוד שונה מבנים...

מנוסה ממש תודה על השיתוףבדרך לתאומיםאחרונה
Hcc גבוהשאלת תאומים

בשבוע 4, 1700 לעומת 270 בהריון קודם

זה אומר תאומים?

מקפיצה, לא יודעת לענותאנונימית כרגע.
לאפשוט אני..

נכון שבהריון עם תאומים יש hcg גבוה יותר, אבל זה לכשעצמו לא מהווה אינדיקציה להריון עם תאומים.

אגב, ההבדל בין ההריון הקודם לנוכחי הוא בסך הכל של 5 ימים בערך, בהנחת הכפלה כל יומיים. כלומר באותו השבוע שתי התוצאות האלה בכלל לא מהוות גידול...

גןבה הבטא לא בהכרח מעיד על תאומיםטרמפולינהאחרונה
הפורום לא פעיל??טרמפולינה

אולי יעניין אותך