מסכת המוות של ג'ריקו - רישום מהתבוננותroniyoffe
מדהיםאהרון הגבר
זה פשוט מושלם
מאלףף ממ רק ישלי שאלה23456
באמת קוראים לך רוני יפה נכון? אם כן אז ראיתי עוד מלאאא ציורים שלך באיזה אתר אז שאלה ראשונה למה אתה לא מעלה את שאר הציורים שלך? ב. למה את מציירת ציורים כל כךךך סוטים?(כמו שראיתי באתר ההוא) סליחה שאני אומרת אבל זה מגעיל להסתכל עלזהה
כן זה השם שליroniyoffe
נשמע שענית לעצמך. אני לא מעלה לכאן יצירות שמציגות את גוף האדם כי זה פורום שרוב מי שנמצאים בו לא ירצו לראות כאלה ציורים.
ובאשר ל-למה אני מציירת כאלה ציורים -
כי גוף האדם בעיניי הוא דבר נהדר. כנל לגבי עירום ומיניות.
כציירת אני חייבת ללמוד את גוף האדם בכל רובד אפשרי על מנת לפתח את עצמי מבחינה מקצועית ומבחינה אמנותית.
אני לא מאמינה שיש בושה בגוף שלנו או בהצגה שלו. להיפך. אני חושבת שגוף האדם הוא דבר שיש לחגוג בכל הזדמנות אפשרית.
אמני ואמניות לאורך כל ההסטוריה האנושית הציגו את גוף האדם ואף השתמשו בו במגוון דרכים על מנת לבטא רעיונות נשגבים וגם סיפורים שבונים את התרבות שלנו.
הסלידה מהגוף, מהעירום וגם מהמיניות היא המצאה מודרנית שמדכאת, ואינה תורמת לנו כאנשים וכחברה. בעיני זה חבל מאוד.
אבל זו רק דעתי.
ובכל זאת...123456.
גוף האדם באמת דבר נהדר! ואני באמת חושבת ככה ובטח לא חושבת שצריך להתבייש בו! כי בסופו של דבר לכולנו יש אותו גוף וזה הכל טבעי, אבל בכל זאת חייב שיהיה איזה גבול שיהיה אישי רק שלנו, לא כל דבר מציגים בפני העולם גם אם הוא הדבר הכי נהדר בעולם, כי יש גם את הפינה האישית שלנו שבה אנחנו שומרים את הדברים האישיים שלנו לדוגמה המקומות האינטימיים בגוף, ואני חושבת שזה טוב ככה שעם כל התקשורת והחשיפות הזו שכולם יודעים הכל על כולם, זה טוב שיש גם את הדברים האלו, האישיים שהם רק שלנו ואנחנו לא צריכים להציג אותם בפני אף אחד אחר חוץ מאיתנו אני אוהבת את החלק הפרטי הזה.
זו דעתי וכמובן שאת תציירי מה שאת רוצה, חוץ מזה שגם הציורים האלו מאוד מקצועיים, בכללי את מציירת נדיררר!!
אבל באמת לא מציגים כל דברroniyoffe
כל יצירת אמנות שמציגה עירום הולחנה בקפידה רבה, וממש לא "כל פוזה" או כל טיפוס גוף יכל להתאים.
וגם, אני מניחה שיש גבול, לכל אחד, והוא אישי ולכן אנחנו לא נסכים מה ראוי ומה לא.
אני רק יודעת שבפורום הזה למשל - לא יאפשרו לי לפרסם כאלה דברים ואין לי שום סיבה להתעקש או למחות.
תודה
roniyoffe
מהמם כתמידאסתי100
תודה רבה
roniyoffe
ווואו!! ממש יפה!!!!אני והאני
אההה אומיגאאדבראבו
אלוקים ישמור.מלי
תודה
roniyoffeאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך