בא להקיא פשוט מליצני 'צהר', המעוררים קבס ושאט נפש:מסנחל

אוי לנו אם מישהו חושב בטעות שההזויים השוטים הללו מייצגים אפילו פסיק או אחוז מציבור הכיפות הסרוגות.

יש להקיא מתוכנו את החבורה המזיקה הזו, המחללת שם שמים ברבים.

צהר: מקדמים בברכה

בתוך כך פרסמו הבוקר (יום ב') רבני צהר את עמדתם

בעניין ביקור האפיפיור ולפיה הם מקדמים אותו בברכה ומתנגדים ליוזמות ולקריאות להחרימו.

"למרות שדמותו של האפיפיור שנויה במחלוקת עקב הדוקטורט שלו ופרשיות שונות הקשורות לעניין השואה, אנו מכבדים אותו כי יש ביהדות ערך של 'כבוד שררה' גם כלפי הנוכרים ומנהיגיהם", הסביר הארגון בהודעתו, "מבחינה תיאולוגית, ביקור האפיפיור בישראל מהווה סטירת לחי לנצרות כי בעיניהם העם היהודי אמור לשמש כמוזיאון חי (האפיפיור אינו מגיע כצליין אלא כאורח של מדינת ישראל)".

בצהר הגדירו את הדיאלוג עם הכנסיה ועם האפיפיור "חשוב", אך קראו למדינת ישראל לקיים אותו "בזקיפות קומה, מבלי לוותר על סממנים יהודיים ולהתבטל בפניו".
לצערנו רבני "צהר" הם דוגמא אנשים המחפשים תקשואנונימי (פותח)
ופרסום.

תראו כמה כתבות עשו עליהם YNET, ואיך "התפעלו" מה"סובלנות" שלהם.
הלו, קצת כבוד לרבנים.אוסנת
רבני YNETואלאד
רק שם הם קיימים.

וגם בערוץ 7 שנותן לעתים במה למנותקים מההויה היהודית מסוגם של פוירשטיין, שרלו וחיים נבון.
היי היי היי..!!!tomerittal
אולי אנחנו לא מסכימים עם הרבנים האלה.. אבל הם עדיין רבנים!! תלמידי חכמים!
אז נכון שלפעמים אנחנו קצת כועסים על דברים שהם אומרים, כי הם נגד ההשקפה שלנו, אבל הם עדיין רבנים..
תאר לך שתלמידי בית שמאי ככה היו אומרים על תלמידי בית הלל..
הם על גבול הרפורמיותואלאד
ואני בספק גדול אם השקפותיהם נמצאות בגבולות השיח הלגיטימי ביהדות הקלאסית.

מי שחולק להם כבוד, חולק כבוד להשקפותיהם ומחלל את השם - ויכול להיות שיוצא שכרו בהפסדו.
ואלאד..כנראה שאתה באמת מאמין כך..tomerittal
[במיוחד בגלל התמונה מגעילה שיש לך בכרטיס אישי]
והכבוד שאני נותן זה ממש לא כבוד להקפה! כבוד לתורה!! הם ישבו שנים, שנים, כדי ללמוד את התורה הק'! איך אפשר שלא להביא כבוד לתורה?!
ויותר מיזה.. אני מ-מ-ש מכבד את הרבי מסאטמר.. הוא היה תלמיד חכם ע-צ-ו-ם.. אוקי? אבל.. מלעשות. כולם יודעים שהוא טועה בגדול בהשקפה שלו על המדינה..[ועצם זה שאתה עכשיו משתמש בחשמל של המדינה ז"א שגם אתה לא מסכים איתו]
ישנם פרופסורים אתאיסטים בעלי ידע תורני עצוםואלאד
לצרכים אקדמיים. האם משום עצם הידע שבשכלם, חייבים לנהוג בהם כבוד? כמובן שלא.

הפרמטר הראשון לפיו נמדד אדם ביחס לאלוקיו הוא בהשקפה. רק אחר כך נכנסים לפעולה פרמטרים המעשיים של קיום מצוות, תלמוד תורה, דרך ארץ ואהבת הבריות. אי אפשר לבשל מרק בלי סיר.
אני עם תומר.דינה ברזילי
מי שגורם לי  לרצות להקיא ותחושת קבס ושאת נפש זה כמה חברה כאן שמשמיצים כל רב שהוא לא הרב שלהם. ההתנהגות שלכם כאן היא פשוט גועלית לפעמים.
לרבנים של צוהר יש דרך משלהם, אם היא לא מתאימה לכם, אז שלום.
חוץ מזה שבד"כ אתם רק משמיצים ולא מגיבים בהיגיון על דבריהם.
הם אומרים שיש ביהדות ערך של 'כבוד שררה' גם כלפי הנוכרים ומנהיגיהם",  ועוד ציטוט :בצהר הגדירו את הדיאלוג עם הכנסיה ועם האפיפיור "חשוב", אך קראו למדינת ישראל לקיים אותו "בזקיפות קומה, מבלי לוותר על סממנים יהודיים ולהתבטל בפניו".
לא מוצא חן בעינכם? דברו. אבל יפה. אתם לא מסכימים איתם? תסבירו למה. להשמיץ וללגלג זה לא נקרא דיון.
סורי, האפיפיור לא נכנס להגדרת "נכרים ומנהיגיהם&quoואלאד
האפיפיור הוא כומר עבודה זרה, ומנהיג של כת שצררה יהודים במשך אלפי שנים. יש הבדל קטנטן בין מתן כבוד לראש ממשלת צ'כיה, לבין מתן כבוד לאפיפיור ולדתו הארורה.

הוא מה שאמרתי - דמגוגיה זולה המתאימה ל-YNET, לא ליהודים ברי דעת. יש סיבה טובה לכך שהשמאל הקיצוני עמל רבות על מנת להפוך את רבני צהר לסלבריטיז מתוקשרים.
ואלאד.. שאלה לי:tomerittal
בס"ד

אתה קורא לרב אלישיב שליט"א "רב"?
להגר"ע יוסף שליט"א?
לרבי מלאובוויטש זצ"ל?[איך שלא כותבים אתזה..]

הם תלמידי חכמים גדולים מאוד. ולפי מה שיצא להכיר אותך מהפורום, אתה לא ממש מסכים עם ההשקפה שלהם..
שמישהו יסביר לי:רחלקה
בעזהי"ת.

[כן, אני יודעת שזה סוג של נצל"ש]

למה אנשים נורמלים טורחים להגיב לכל מיני הזויים שמסתובבים פה?? אה?!
א. כן | ב. כן | ג. לאואלאד
עם דעותיהם הפוליטיות של הגר"ע והגרי"ש אני לא מסכים, ואף חושב שבמעלליהם הם גרמו לרצח יהודים - אך השקפותיהם לא יוצאות מכלל היהדות האורטודוקסית. חב"ד זה סיפור אחר - ואין כאן המקום להרחיב.

ועכשיו תורי לשאול. האם אתה מעניק לרבנים קונסרבטיבים ורפורמים את התואר רב?
תשובה: לא.. אבל רבני צהר[לפי מיטב ידיעתי] הם לא כאtomerittal
כאלה!
ואתה כן קורא להם רב!! בעצמך כתבת: הגר"ע והגרי"ש !
דעת הרה"ג שלמה אבינר שליט"א:tomerittal
עברת על איסור לשון הרע מבחינתךואלאד
שהרי אסור לשבח אדם בפני אנשים שאינם אוהביו.

לקרוא לאבינר בתארי גדולה בפני אנשים שיודעים שהוא סוטה ורשע, זה לשה"ר גמור אם אתה מאמין שהוא אינו כזה.

וואלה צודק.. לא חשבתי יותר מידי..tomerittal
וחבל מאוד שיש אנשים שחושבים כך. לא כך חושבים רוב הציונות הדתית, ורוב הרבנים.
ותענה על השאלה. למה אתה קורא להם "רב"?!
א. לא הקשבתי לאבינרואלאד
אני מרגיש שנקודת IQ אחת יורדת לי כל דקה שאני מקשיב למלמולי הצרפתי.

ב. אני מציע שתתמקד פחות בזעזוע ממי שמעיז להשמיט תארי גדולה מרבני צהר, ויותר בזעזוע מהבל ורעות רוח של מי שמקדמים בברכה עבודה זרה בארץ הקודש.
ועדיין לא ענית על השאלה!tomerittal
500$ לקורס מזורז של ארבעה ימיםואלאד
בנושא: "בירור שיטת ואלאד בנושא אזכור תארי רבנות".

סילבוס: פרוייקט השו"ת של בר אילן, הגרסה הפיראטית.

אין צורך להביא כלי כתיבה, מצגות פוורפוינט יחולקו במקום.

ואלאד- עד כאן!אנונימי (פותח)
אל תרד על הרב אבינר-( הרב המוערך אני חושבת ע"י הרבה אנשים פה )- לידי.

זוהי באמת הוצאת שם רע. שלא לדבר ע-"כ שהרב העניו הזה צדיק אהוב ויקר, שכן כך העבירה שלך חמורה פי שניים.
זו אינה הוצאת שם רע - מסיבה פשוטהואלאד
והסיבה היא שעשרות רבנים ובינם אבות בתי דין, פסקו שאבינר אינו ת"ח מכיון 'שאין תוכו כברו' ושמותר להכלימו ברבים - ובדיוק כפי שאמרת, איילת, הוא נראה צדיק וחסיד בכל אורחותיו, אך בחדרי חדרים הוא מחטיא את הרבים.

הפרטים באתר aviner.net

ולהלן דוגמית קטנה ממה שאמרו עליו שני רבנים מגדולי הדור, בשני נושאים שונים:

מגוחך ביותר... מה עוד שמעולם לא שמעתיאנונימי (פותח)
על שני "גדולי הדור" הללו.

פשוט גועל נפש מה שיוצא לך מהמקלדת.
אוי,איילת שמעי מה פיך מדבר..אוהלי
כשמזלזלים (בצדק,אגב) ברב אבינר,את ישר קופצת ו"אסור וזה הוצאת שם רע.." אבל כשזה רבנים שלא חושבים כמוך (אגב,אמיצים.)אז כבר אין לך שום בעיה להכניס אותם למרכאות.

קצת צבוע,לא?

ואישית אני מצטרפת לנגעלים מהרב אבינר.(כן,כתבתי "רב",אבל פשוט אנשים כמו הרב אבינר הורידו את המושג "רב" מאדם צדיק ירא שמים לעוד מקצוע. מי שקיבל תעודת עו"ד ועבר את כל המבחנים,גם אם הוא אידיוט או כישלון חרוץ הוא עדיין עו"ד. גם רב לצערי הפך להיות עוד מקצוע.הרב אבינר הוא רב, אבל הוא לא שווה יותר מהדף של התעודה.)
על אחד שמכונה בשם הרב דב ליאור?ואלאד
על הרב אליקים לבנון, שמעת?

נסי לעיין קצת באתר המובא לעיל, ואחר כך תעלי את טענותייך.

http://rotter.net/User_files/forum/4a0b02e74f66929d.jpg
ואלאד. אם באמת השטויות שאמרת היו נכונות,tomerittal
לה"ו
(אני אפ' לא קראתי אתזה.. אבל שמעתי את ההקלטה ש"הרב התיר לראות תמונות תועבה" והספיק לי להבין שהכל שטויות)
אז למה אף רב כיום לא מדבר עלזה בציונות הדתית?! הא??!?! למה הרב דב ליאור והרב אליקים לא יוצאים נגד זה כמו הרבה דברים אחרים שהם עושים? למה רבני הציונות הדתית לא יוצאים נגד זה בעולם קטן?!
אוווופפפפפסססס.... איזה חבל.. כנראה שרבנים לא אומרים שטויות..[לפחות רוב הרבנים שאני מכיר.. של הציונות הדתית]

לא ראינו - אינה ראיהואלאד
וכי מה, לקופולביץ לא שתקו 20 שנה? עצם העובדה שקמו רבנים והעזו להוציא פסק כה חמור, מצביעה על חומרת העניין.

כמובן שאדם בעל מנת משכל מינימלית לא צריך שום פסיקה כדי לעמוד על טיבו של אותו האיש לאחר קריאת הראיות החותכות נגדו, אבל כשמזוגגי העיניים שמתיימרים להתיישר אך ורק לפי פרסום דעת רבנית מסרבים להאמין גם לרבנים - סימן שהסנגוריה שהם מלמדים אינה משום דרך התורה אלא משום דרך השטן.
צריך מנת שכל מינימלית כדי להבין שהדברים הנ"ל שטויוtomerittal
שטויות!
תגיד לי. בכמה שיעורים של הרב היית?
עוד שאלה: אתה באמת(!!) יודע מה הולך בישיבות? אם לא, אז אני אספר לך.. ב"ה הרבה ישיבות לא שמעו על ה"פסק" שהבאת למעלה, והם מכניסים ספרים של הרב לישיבות. וכן כמעט כל בית של דתיים שהייתי בו..
ואם הדבר כ"כ חמור, אני לא בטוח שהרבנים "פחדנים" או "נוכלים" [ח"ו] כדי להטעות את הציבור בבן אדם מחטיא. לא כך? הרב ליאור יסכים לכזה דבר?! שבגלל שהוא שותק אנשים יחטאו?? ותאמין לי שאם היו יוצאים נגד זה חזק כל הרבנים זה כן היה משפיע ופחות אנשים היו "חוטאים" בזכותו.. אבל אופפסס.. אין רבנים שמסכימים לעשות את זאת השטות.

אם בישיבות לא מדברים על כך שהשמש זורחת במזרחואלאד
זה לא אומר שהשמש זורחת במערב. אם אתה חושב שהפסק של הרב ליאור זוייף, אתה מוזמן להתקשר לרב ולשאול אותו. הוא זמין. ובאותה הזדמנות, תסביר לו מדוע אתה חושב שהוא "נוכל ופחדן" אם הוא לא מעודד פרסום נרחב יותר. וכן לגבי יתר הרבנים.

אם אתה לא מתכוון לברר את האמת אלא להמשיך להתלות בטענות סרק, אודה אם תפסיק לבזבז את הזמן שלי.
צודק תומר. וההזויים שכמותך המחפשים עלילות שקראנונימי (פותח)
יכולים למצוא את זה בכל מקום.

יש הרבה מקנאים ברב הזה, ויש גם הרבה במה לקנא בו.

עניו, צנוע, ולדעתי אפילו לא צריך לצאת נגד הליצנים החרדים האלה, מפיצי השקר.

גם לרמב"ם היו הרבה מתנגדים בשעתו, וגםפ לרב קוק.

בסוף הוכח שתורתם אמת. ועל כל המלעיזים עליהם  הגיע העונש.
אוהו יוסף-אי... רחלקה
תמיד אני מאושרת לגלות שאני מושג.אוסנת
לא, אני עדיין פה.
לא נפטרתם ממני כל כך מהר...

אני רק אומר:
מי אנחנו שנחליט אם רבני צה"ר הם אכן רבנים?!
גם ליש"ו, לשבתאי צבי וליעקב פרנק היו מתנגדיםואלאד
מעתה אמור - כשם שתורתם של אלו הוכחה כשקר, כך תורתו של אבינר תוכח כשקר.
זה שהרבנים הנ"ל לא מקדישים את חייהםאוהלי
כדי לרדוף אחרי הרב אבינר,לא סותר את העובדה שהם הוציאו נגדו חוות דעת/פסק דין קשה.

בשביל אנשי אמת מספיק להסביר את העובדות פעם-פעמיים כדי שהם יאמינו ויתקדמו בהתאם לאמת,ומי שעוצם עיניים ולא מוכן לקרוא בכלל שום דבר נגד מי שהוא מאמין(על פניו-בלי הוכחה)שהרב אבינר "צדיק,ישר,עניו..." גם בפעם ה100 הוא לא יתן לעובדות לבלבל אותו.אז למה להתאמץ?

הבעיה היא לא ברשע,היא בצבוע שעושה מעשה זמרי ומבקש שכר כפינחס.
זה שיש אנשים שמתמקדים רקאוסנת
במה שבא להם, לא אומר כלום.

בואו נראה את האמיץ והגיבור, שילך לשאול את הרב מרדכי אליהו מה דעתו בנידון.
מוזר שאף אחד לא מתנדב.

[אבל באמת שהויכוח הזה כבר נמאס, ולדעתי כדאי לנעול]
עברית שפה קשהואלאד
צודק. לא הדגשתי את האותיות הנכונות..tomerittal
אבל את הרעיון השבנת. עצם זה שאתה כותב את הראשי תיבות האלה, אתה קורא להם רבנים!
ולי לא יצא לראות[עדיין] שמישהו לא מחשיב את הרב עובדיה שליט"א לרב..
עברית שפה קשה מאודואלאד
רבני צוהר הם מגןישמעאל
מרפורמיות שיש מי שמנסה לקדם בכל הכוח בארץ
לא, הם המגן בפני קונסרבטיביותואלאד
הקונסרבטים מגנים עלינו בפני התנועה הרפורמית, והרפורמים מגנים עלינו בפני נצרות, והנוצרים מגנים עלינו בפני בודהיזם.
הקונסרבטיבים* (תודה רבה למשה על הדרת העריכה)ואלאד
שאלה רצינית:משה
מה מצאתם רע בציטוט הזה?

מה רע במחשבה שמתנגדת להחרמות ותובעת מהמדינה להיות עם ראש למעלה?

(דעתי האישית - היה צורך לגרש אותו ישר כשהגיע)
יהודי לא יכול להתנגד להחרמת עבודה זרהואלאד
אלא אם כן בתורה של "רבני" צהר צונזר הפסוק הזה:

וְלֹא תָבִיא תוֹעֵבָה אֶל בֵּיתֶךָ וְהָיִיתָ חֵרֶם כָּמֹהוּ שַׁקֵּץ תְּשַׁקְּצֶנּוּ וְתַעֵב תְּתַעֲבֶנּוּ כִּי חֵרֶם הוּא;

אני ממש לא מצליח להבין אתכם,r.u המחודש
הפכתם את רבני "צהר" לאיזה גויים
תרגעו,מדובר פה בתלמידי חכמים וזה שכמה אנשים פה זה
לא מסתדר להם כ"כ מה שהם אומרים אז הם צריכים להתמודד עם זה לבד
ולא צריך להתחיל לגדף פה רבנים,
אני לא מבין אתכם
הנושא לא כ"כ חד משמעימשה
אם היה מדובר ביהודים,  היית צודק. אבל לא - מדובר בסך הכל בגוי שעובד עבודה זרה בשיתוף, שהוא בנוסף גם ראש מדינה (מטופש, אבל זה המצב אצלם).

זה לא אומר שצריך להשתחוות לו ולהיות עבדים נרצעים שלו כמו שעושים השלטונות, צריך פשוט לכל היותר לתת לו להסתובב כאן (וגם זה לא בטוח), זה הכל. לא צריך לדבר יותר מדי על חרם.
הוא עצמו עבודה זרה ממש, מלבד היותו אנטישמי נתעבמסנחל
ולא התורה מדריכה את חנפני צהר אלא התשקורת ודעת הקהל.
שרלו, פוירשטין וחבריו שמים את הציבור הדתי ללעג ולקלס.
זכור לכל גינויים המחליא את ה'תקיפה' כביכול של ישראל וייס, אך לא זכור מתי דיברו באופן דומה כנגד שונאי ישראל ורוצחי יהודים.
הרב מרדכי אליהו שליט"א וגדולי הרבנים שבדור מתנגדים לכבד את הרשע הזה, אבל ליצני צוהר שמים את עצמם מעליהם, עכשיו כמו תמיד.
חוצפתם אינה יודעת גבולות.
לשם השוואה, התייחסות של רב אמיתי לעניין:מסנחל
ועד רבני יש"ע
יז אייר התשסט 11.05.2009

ימים אלו בין חג הפסח לחג השבועות - ימי ספירת העומר - נהפכו על ידי הכנסייה הקתולית לימי רדיפת יהודים, רציחתם, בזיזתם, וביזויים, וכל זה כביכול תוך כדי מסע לארץ הקודש, מסעי הצלב.

מאז, 'הצליחה' כנסייה זו לקחת חלק בגירוש יהודים מארצות שונות, ובעידוד דיכוי יהודים, שהגיע לשיאה בימי החורבן הנורא באירופה, בה הצטיינה כנסייה זו בהסכמה שבשתיקה לניסיון להשמיד את העם היהודי, וכן בהברחת פושעים נאציים למקומות בטוחים.

בינתיים, בחסדי ה' יתברך, זכינו לתקומת עם ישראל וכינון מדינתנו העצמאית, על אפה ועל חמתה של  כנסייה זו, ששורש 'אמונתה' נעוץ בסבל  הנצחי של העם היהודי.

היחס של הכנסייה לדת ישראל ולעם ישראל לא השתנה באופן עקרוני עם הקמת מדינת ישראל וכן היחס שלה לשואה - האפיפיור הנוכחי שבעברו היו קשור לנוער היטלר ימ"ש, החזיר לכנסיה כומר שהוא ידוע כמכחיש השואה, אי לכך לא ראוי לקבל בכבוד גוף שלא תיקן את ההתנהגות שלו בעבר כלפי עם ישראל ושלא מכיר גם היום במדינת העם היהודי,בנציגיה ובסמלה.

יש לדרוש השבת כל הרכוש היהודי הגזול שנמצא במרתפי הואתיקן וכמובן שלא יעלה על הדעת למסור לידי הוותיקן איזושהי פיסת קרקע באדמת קודשנו. אנו מחזקים את כל העומדים על משמר הארץ מפני תוכניות אוויליות מסוג זה.

יש להסתייג מכל קבלת הפנים ולא להשתתף בשום אירוע שיש בו מנתינת כבוד או הערכה לאפיפיור או לנצרות בכלל.

על הכנסייה לגנות את מכחישי השואה ולגרשם משורותיה, להתנצל על אחריותה לרציחת ושריפתם חיים של מיליוני יהודים באלפיים השנים האחרונות ,להכיר בעם ישראל ושזו מולדתו הלאומית ההיסטורית ולחדול לצוד נפשות מבני עמנו ולהניח לעם ישראל לחיות את חייו.

רק אז יש מקום להתקרבות, אבל לא בנסיבות של עכשיו.

בתקווה שלא ירחק היום והאנושות כלה תקבע ותכיר את מקומו של עם הנצח ותרומתו הגדולה לאמונה ליושר ואהבת הצדק ואז גם יבוא השלום והביטחון לכלל האנושות כלה.

בצפייה לישועה,
הרב דה ליאור שליט"א
יו"ר ועד רבני יש"ע

זה לא מה שאמרו רבני צהר בידיעה המצוטטתואלאד
ה"כבוד" (קרי: ההתרפסות, הוזלת הריר והעליה לרגל אליו, בעיקר מצד הרשקוביץ השר הדתי-לאומי הגאה ורבני צהר) לא ניתן לו משום שהוא ראש מדינה של 900 תושבים (ראית כבוד דומה שחלקו לראש ממשלת לוקסמבורג?), אלא משום שהוא כומר של כת ע"ז שרדפה יהודים לאורך ההיסטוריה.

מה שאתה אומר זה לא מה שאמרו רבני צהר. הם לא אמרו "תנו לו להסתובב כאן". הם ביקשו לתת כבוד לאיש ולתת חשיבות לביקור.
שלום לכולם....אנונימי (פותח)אחרונה

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה