מתחילה בע"ה ללמוד באולפנה חדשה, בפנימיה
ופתאום עולות לי הרבה חששות ופחדים כמו כל התחלה חדשה.
ואוף אני ממש לחוצה
בנותת תרגיעו אותי בבקשה

כח הדמיון עובד עכשיו שעות נוספות לא באמת יהיה לך ככ הרבה עומב ולחץ, זו רק האי ידיעה שגורמת להרגיש את זה, מנסיון!
בסיעתא דשמיא גדולה תמיד ובהשתדלותינו! בעזרתו יתברך עוד היום נבנה המקדש!
אני יגיד לך את האמת, אני מפחדת, מה זה מפחדת בטבע שלי לדבר עם אנשים חדשים שאני לא מכירה ולהתחבר אליהם.
שנה שעברה הייתי כ"כ לחוצה לקראת האולפנה שכאבה לי הבטן וההורים שלי עשו לי הרפיה!
אז הגעתי לאולפנה והייתי בשוק טוטאלי!
מלא אנשות שאני לא מכירה! יבאלה'!
ואז הגיעה איזה משהי אחת והתחילה לדבר איתי, וזהו. הכל נפתח לי! נרגעתי! ועכשיו יש לי ברוך ה' חברות מכל השכבות!
שיהיה לך בהצלחה!
נ.ב
באיזה אולפנה את הולכת ללמוד?
כן זאת התחלה חדשה. בהתחלה יהיה לך קצת קשה כי אין חברות, לא רגילה למורות וכו'.. אבל זה יעבור!!!
בהצלחה רבה נשמה
לא יודעת להרגיע, אבל אני חשבתי על זה שבסוף כולם עוברים את תחילת החמישית וגם אם החשש הוא חברה אז שימי לב שלכל אחת יש את החשש הזה, ולכולם אין כ"כ חברות אז צריך לא לעצום את העניים, ולהנמיך ציפיות, כי בטח יש בנות שרוצות לדבר איתך וזה ופשוט את לא רואה את זה.
שמחה לשמוע שיש עוד אולפנה שעוד לא התחילה חוץ מהאולפנה שאני הולכת אליה![]()
מה הסגנון בשתיהם כללים ,סגור ,פתוח
הבת שלי מחפשת אולפנה תורנית מאוד אבל לא חונקת
עם פנימיה
גרים בצפון אבל היא מוכנה לסוע גם רחוק
אשמח להמלצות
באולפנת תפארת היא לא התקבלה אבל זה הסגנון בגדול
אולפנת טוהר ביד בנימין בסגנון דומה לדעתי. אבל קצת קשה להתקבל. כנ"ל רעיה בבית אל
אולפנת ראשית בהר נוף- יש כאלה שיאמרו שחונק אבל לאחרות ממש טוב אז שתבדוק..
יש עוד אחת ששמעתי עליה דברים טובים בבית שמש, שבות אולי?
ושמעתי שפותחים אולפנה חדשה בעכו שאמורה להיות תורנית ועם פנימיה
יש גם את אולפנת חלוצה בנווה שהיא נהדרת אבל זה באמת סופרר רחוק
בוקר טוב, האם משהי יכולה לספר לי על החוויה שלה באחת מהאולפנות האלה? (חברתית, איך הבנות, רמה לימודית ודתית…) בכללי מה ההבדלים ביניהן?
אם יש המלצות לאולפנות בסגנון, אשמח לשמוע
הכנתי טופס על מלא אולפנות ויש עליהם פירוש (מה שבכתב יד כזה זה מישהי שלומדת או מכירה כתבה ומה שבכתב רגיל זה מה שהאולפנה פירסמה או מאתר האולפנות) ויש גם תמונה של הבנות משם ותמונה של הקמפוס או הפנימיות
מוזמנות להינות אולפנות ארצי
כל הכבוד על ההשקעה, נראה ממש טוב ומסכם. הייתי מוסיפה בירושלים פרטים גם על תהילה, עטרת רחל ותאיר ציון. (שלושתן מאד מאד דוסיות)
הודיה לה':)אחרונהמישהו יכול להגיד לי בבקשה אם מותר סמארטפון או חצי טאצ' באולפנת שבות?
או על אולפנות דוסיות (או אם שם דוס) שמותר בהן
תודה מראש