פורום ציור ורישום
בהנהלת:
מכתב פתיחה
ציור חדנדנדשבראבו
את מציירת יפה.הולם במיוחד
חבל שלא המשכת את השיער כי דווקא בו יש לדעתי משהו מוצלח יותר משאר הציור...
כל פרט בפני עצמו יפה, אבל הפרופורציות בציור לא מדוייקות.. קצת קריקטוריסטיות. גם המריחה בשביל ההצללות פוגעת בדיוק (למרות שעשית עבודה נהדרת עם האור והצל)
זה כיף ונחמד להישאר במקום שאת מציירת חפיף (באוטובוס חשוך/ באמצע הלילה) ובכל זאת יוצאות לך תוצאות יפות, זה באמת מרשים (ואת ממש לא היחידה.. תראי כמה הרבה פה מציינים את התנאים הלא טובים למעלתו של הציור). אבל כדי להתקדם כדאי לך להשקיע. לנסות להעתיק בצורה מדוייקת, להשקיע בפרופורציות ובהצללות... ככה מתקדמים.
מקווה שלא הגזמתי בביקורת ושתקבלי בכיף
בהצלחה!
כל פרט בפני עצמו יפה, אבל הפרופורציות בציור לא מדוייקות.. קצת קריקטוריסטיות. גם המריחה בשביל ההצללות פוגעת בדיוק (למרות שעשית עבודה נהדרת עם האור והצל)
זה כיף ונחמד להישאר במקום שאת מציירת חפיף (באוטובוס חשוך/ באמצע הלילה) ובכל זאת יוצאות לך תוצאות יפות, זה באמת מרשים (ואת ממש לא היחידה.. תראי כמה הרבה פה מציינים את התנאים הלא טובים למעלתו של הציור). אבל כדי להתקדם כדאי לך להשקיע. לנסות להעתיק בצורה מדוייקת, להשקיע בפרופורציות ובהצללות... ככה מתקדמים.
מקווה שלא הגזמתי בביקורת ושתקבלי בכיף

בהצלחה!
אני מקבלת הכי בכיף כשאומרים כל מה שנראה, שונאת שצבועיםבראבו
אני יודדעת שהפורפורציות שלי גרועות, און דה פייס, פשוט אינלי עצבים ללמוד את זה, דיוק זה לא בשבילי
תסיימי את השיעררר ותראי לי מחרגיטרה אדומה
בלנדר, אינלי כוח, מקסימום מחר באזרחות
בראבו
טוב טוב
גיטרה אדומה
זאת מירב אז תיזהרי![]()
![]()
מה מירב? מאיפה צצת??בראבו
חחחח כןןןגיטרה אדומה
אה חשבתי את מדברת על לסטר חחח אה היא, אנחנו כבר חברות
בראבו
חברה של מירב הגדולה או מרב הקטנה?גיטרה אדומה
חחחחחגיטרה אדומה
מירב הגדולה מנראלך, לא ראית שהלכתי אליה היום בשיעור השני?בראבו
שתינו יודעות לאיזו מטרה..גיטרה אדומה
![]()
חחחח
שוששש! את זה לא מגלים!בראבו
את בכיף יכולה להיות חברה שלה עד שיעלה להגיטרה אדומה
הפיוז עלייך מתישהו![]()
![]()
אל תדאגי, אני אהיה ילדהטובה עד כ"ב ואז מתפרעיייייים!!!בראבו
חחחחח בהצלחההה נשומהלשלייגיטרה אדומה
מקסימום מעיפים אותי ואני חוזרת לבצפר הישן
בראבו
חחחח לאאאאגיטרה אדומה
וואי זה ככ לסטר לא להגיע ביום הראשוןןגיטרה אדומה
היא אצל אחותה לא?בראבו
ישמצבגיטרה אדומה
אוייש השיער מושלם כמו של אחותך.מלי
אם את שואלת אז יש שם חוסר פרופורציה מסויים אבל כנראה סתם ציירת להנאתך בלי להתמקד בדיוקים כאלו וזה אחלה וציור מגניב.
ביננו, לא תחזרי לסיים אותו.
ביננו, לא תחזרי לסיים אותו.

תתפלאי, הוא סוייםבראבו
מעניין על ידי מי
גיטרה אדומה
הה הה, הה הה בכוונה אמרתי סוים ולא סיימתיבראבו
טוב טובבב
גיטרה אדומהאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך