שנה טובה,
יש לי שאלה בנושא זוגיות וצניעות של בנות. בתור התחלה, רק שיהיה לי ברור מבחינת הלכה,
מבחינת חולצה - חייב לעבור את המרפק, יש עדיפות שיהיה עד מפרק כף היד?
מבחינת חצאית (אני יעשה פה מדרג)- 1 חייב לעבור את הברך עם שיור מסויים, 2 מעבר לחצאית יהיה גם טייץ, 3 חצאית 3/4 + גרביים ארוכים. 4 שמלה עד הקרסול. (אם יש עוד תרשמו בבקשה)
אני שואל בעיקר על החצאית, בתור גבר אני הולך עם מכנסיים ארוכים גם בקיץ, ונראה שיש מקרים שגם בנות מאוד תורניות שהייתי מצפה מהן ללבוש לפחות 3/4 או שמלה , הולכות לפעמים בצורה עדיפה פחות אך במסגרת ההלכה(2 נגיד)...
ממה זה נובע בדיוק? והשאלה העיקרית היא, כמה זה באמת אמור לקבל משקל? אם אני נפגש עם מישהי שבכל הבחינות היא טובה ורק חצאית היא לובשת ברמה 2 או 3 ואני מעדיף 4, כמה היא תוכל לבוא לקראתי בקטע הזה ( אני מסתכל גם על כללותה וזה נראה פרט זניח, השאלה כמה אני מתפשר בכך בקטע תורני...)? וגם מה לגבי כך שבפגישות היא באה ברמה 3-4 ויצא לי לראות אותה גם עם 2? חוץ מזה שברמה האישית אני מרגיש שברמה הרגשית לא ממש אכפת לי אם זה 3-4 אבל מבחינה תורנית אני חייב 4 ואז זה יוצר ניגוד פנימי בקטע הזה... ואין איזה קטע כזה שבנות דוסיות מתחילות ללבוש אחרי החתונה עוד יותר ארוך מבחינת חצאית?
תודה מראש לעוזרים....