יש דעה ( לא זוכרת מקורות, שמעתי מרב רציני) שכשאשה מניקה , זה לא נחשב מקום ערוה, כי זה לא משמש למשהו מיני אלא להנקה.
כמובן שליד גברים רצוי מאוד לכסות את עצמך טוב.
ולפותחת, דוקא מבינה מה קורה לאחותך , היא מרגישה שהנקה לא קשורה למיניות, אולי היא מנסה לכסות את עצמה ליד גברים( אמרת שיש חתיכת בד) ולא מסתדרת עם זה, אולי תקני לה במתנה שכמיית הנקה יפה, יש לי אחת כזו( כמו חצאית ענקית, לא רואים כלום ). עם שכמיה כזו אני מניקה בכל מקום שזה נצרך, היו סיטואציות שגם איתה לא הרגשתי בנח, ליד המנהל בעבודה וכו'.. ויצאתי לחדר אחר להניק. אבל ליד אבא שלי והאחים , לא נראה לי בעיתי כשהיא מכוסה, ליד נשים וגם ליד ילדי( בנות גדולות, בנים ביסודי) אני מכסה , אבל לא הרמטית, לא שמה את השכמיה. יודעת להניק די בצניעות, ונראה לי מספיק ליד נשים ( כשהבן הגדול בבית מניקה עם השכמיה). אבל נראה לי שגם קצת שכחנו את הטבעיות של הנקה, צריך לכסות , אבל אם אשה מכוסה , למה היא חייבת ללכת לחדר?
וליד נשים בכלל לא נראה לי נורא. בקיצור אחותך עסוקה מאוד בתינוק וההנקה ואולי לא מודעת לאיך שזה נתפס כלפי חוץ. ואת כרווקה התרגלת לצניעות , שזה נפלא, אבל תביני שהיא חוותה משהו אחר וייחס אחר לגוף, פתאום הגוף משמעותי בקשר הזוגי, בלידה, בהנקה , ואולי היא לקחה את זה לקיצוניות השנייה ולאט לאט יבוא איזון.