התחלתי לפני שבועיים וחצי ללמוד באולפנה אני בחמישית אני עם עוד ארבע בנות בחדר אחת הבנות כשנפגשנו הייתה ממש נחמדה וזורמת ואז כמה ימים אחרי תחילת שנה ניפתחה קבוצת ווצאפ של הבנות מהחמישית עם בנים מהחמישית של הישיבה ליד משם הכל החל להדרדר החברה שסיפרתי שהייתה נחמדה לצורך העיניין אני יקרא לה דיצה כמה בנים התחילו איתה וכשהיא נקשרה אליהם הם פגעו בה כמה פעמים בצורה זוועתית.(מילולית לא אפרט מה כי זה ארוך) למרות מה שהם עשו לה היא סלחה ואז אחד הבנים הציעה לה חברות והיא הסכימה משם היא החלה ממש להדרדר גם רוחנית וגם היא לא הייתה אוכלת לא לומדת מכורה לטלפון בלי שמחת חיים. השבוע הייתה לנו שבת אולפנה וגילינו שהילדה לא שומרת שבת!( אולפנה די דוסה לא הכי אבל סבירה) זה נורא הפריע לנו בחדר והרס את האווירה השבתית כעסנו עליה אבל היא המשיכה לבסוף החלטנו לספר למדריכהשלנו סיפרנו לה והיא העבירה את זה הלאה האולפנה דיברה איתה והשעתה אותה ליומיין לחשוב בהתחלה דיצה ממש כעסה עליינו שסיפרנו וצרחה עלינו שבגללנו היא תחזור מהר יותר בשאלה וכו... לבסוף היא באה והתנצלה ואמרה שהיא מבינה שניסינו לעשות זאת לטובתה אבל עדיין היא בכללי רוצה לחזור בשאלה. אתמול התקשרתי אלייה ושאלתי אותה איך היה בבית והיא אמרה לי שהיא הודיעהלהורים שהיא יוצאת בשאלה האמא קיבלה האבא כעס אבל זה היה בינאי שהיא שומרת בבית שבת וכשרות(זה לא ממש קורה)הייתי בשוק וניסיתי להגיד לה להתחיל לחפש תשובות וכו היא התחמקה בסוף הצלחתי לשכנע אותה בינתיים זה לא ניראה שזה עוזר אבל היום באתי אליה לדבר איתה ואז היא רצתה ללכת לשופינג והסכמתי ופתאום היא התחילה לקנות בגדים לא צנועים( מכנסי סקיני גינס חולצות לא צנועות וכו היא גם ממש מקללת אני ממש רוצה לעזור אבל כבר לא יודעת איך. מבקשת עצות תודה.
חברה מדרדרת ואני לא יודעת מה לעשותמוסיקה זה החיים
בבקשה תתנו עצות ממש קשה לי ותקראו את מה שכתוב בהודעה הקודמתמוסיקה זה החיים
..חידוש
צריך לראות מה עומד מאוחרי זה ומאיפה זה מגיע
וכמובן להתפלל
היי אני לא חושבת שזה טוב לכתוב את זה כאןאנונימי (2)
שמת יותר מידי פרטים מזהים וזה עלול לפגוע בבת הזאת. אני אישית הבנתי כי אני גם לומדת באולפנה הזאת. מניסיון אישי הדבר הכי חשוב הוא שלא תשפטי אותה היא נמצאת במצב מורכב שבו היא מתרחקת מכל מה שגדלה עליו וככל שיבקרו אותה היא תתרחק יותר. חשוב שהיא תבין שאת כאן בשבילה שאת אוהבת אותה בגלל מי שהיא תתעלמי מהקללות ותסתכלי מעבר לזה. היא חברה שלך והיא זקוקה למישהי אמיתית שבאמת יהיה לה אכפת ממנה אחרת היא עלולה לחפש אהבה במקומות לא משהו. דבר שני אל תדאגי הרבה בנות בגיל הזה מתרחקות ועוברות משברים יש הרבה מצב שזה ישתנה
בהצלחה
תודה רבה ואשתדל לא לשים פרטים בפעם הבאה אבל תודה רבהמוסיקה זה החיים
תתפללי עליה הרבה.............
הי. אני חושבת שכדאי למחוק את השרשור מצד לשון הרע..לב סדוק
הצוות באולפנא מודע למצב? אם כן אני חושבת שתשאלי ישירות את היועצת/המחנכת מה את יכולה לעזור. ואם הם לא מודעים אז כמובן לידע.
אשריך על האכפתיות!
אשמח שתכתבו לי איך מוחקים שירשור כי אנילא יודעתמוסיקה זה החיים
ברגע שהגיבו את כבר לא יכולה. רק המנהלים יכולים.לב סדוק
לכל השאר-מגדלור באפלהאחרונה
אולפנת רננהעלה קטן
היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה
מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה
ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?
האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?
כל מידע יעזור לי
תודה רבה!
מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת
נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.
אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.
(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)
תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i
כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.
אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.
הבנות שלי לומדות שם.
שווה לבדוק
תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן
אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?
ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..
הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.
מישהי יכולה לעזור?
..הרמוניהאחרונה
למה את רוצה ללמוד שם?
מה הדברים שחשובים לך?
הפורום הזה פעיל?
אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן
לא בשבילי -
אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל
מישהי מכירה אולי?
תודה מראש!
מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה
היייייי לכולןןן
מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)
אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות
רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה
בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל
חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות
לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה
בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..
מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה
וצוות טוב
חחח זהו בעיקרון
אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום 
היי
מפוצלשת(:אחרונה
יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים
ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק
יש פרטים בגוגל תחפשי..
בהצלחה 😇
הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר