כל מי שרוצה דיסק של הסרט"המרגלים"סרט גל השקרילב שבור
מועצת יש"ע בגריוש יכול לפנות אלי במסר"ש אשמח לשלוח לכולם
סרט על השקרים של מועצת יש"ע בגרושלב שבור
ומי שרוצה לראות את הסרט החשוב דרך האינטרנט:אמא אדמה
http://www.eretzil.org/pagen.asp?d=miv&id=231  (כנראה ש"רימון" חוסם...)
חובה להפיץ לפרסם לצרוב ולחלק!!!קוקו
עד שהציבור לא יקלוט ויתעשת, הפינוי הקרוב ח"ו יעבור כמו הגירוש המזעזע מגוש קטיף, שאילולא עזרתם הנדיבה של אנשי מועצת יש"ע וכנופייתם, זה היה יכול להימנע. רק בגלל שהם הונו שיקרו ורימו את הציבור הם הצליחו.

בואו לא ניתן לזה לקרות שוב, ונפרסם את הסרט בכל דרך אפשרית.
אם אפשר להביא קישור נורמלי שלא חסום ברימון:ימין אמיתי
בס"ד

נ.ב : כדאי מאד שבאתר של נוער למען יהיה תוכנת מדיה פלאייר בסרטים בשביל שלא ייחסם ברימון.

יש בעיה של מקום באתר...מתנחלוס
ולכן יש אילוץ להעלות דרך שרת חיצוני כמו יוטיוב או מגה וידיאו,
ננסה לדבר אם טינטרנט רימון שיפתחו באופן מיוחד אצלנו באתר..
למי שיש פתרון יותר טוב, מוזמן להציע...
כדאי בכל מקרה להעלות את זה לשרת קבצים  אנונימי (פותח)
כדי שחברה יוכלו להוריד ולפרסם.
הרב צפניה דרורי רבה של קרית שמונה ראה את הסרטyaad123
והזדעזע קשות מהרשעות והכיעור המוצגים שם (כלשונו).
חשוב להפיץ!!
דרך אגב הוא התארח השבת בחוות גלעד!yaad123
אריה, אתה מתנדב לדבר עם רימון?קטיף שנית
דווקא רעיון טוב,שדפים מסויימים מסתננים רק כתובתם ולא תוכנם
אפשר להכניס את הוידאו ליהודים נט, פתוח אפילואנונימי (פותח)אחרונה
מועצת יש"ע כבר מכשירה מחליפים לגירוש הבא!אלירז
הם אולי עכשיו נחמדים וטובים.. ועושים את מה שכולנו מאמינים בו..
אבל גלגול הכספים אליהם נעשה מתקציב מועצת יש"ע!

אתם עוד לא יודעים מי?
וועדי המתיישבים!!
אז כל עוד הם פועלים נכון זה בסדר ואנחנו מברכים אותם על פעילותם-
רק אל תתנו אמון כשיגיע יום פקודה!
אי אפשר לסמוך בזמנים כאלה על ארגונים שמקבלים את כספם ממועצות גדולות יותר [שמקבלות את כספם ממועצת יש"ע שמקבלת את כספה מממשלת ישראל הנוכחית]
אלירז, כדאי שתבדוק לפני שאתה כותב...אריאל יוסף
א. המועצות ה'גדולות' (שומרון ובנימין) לא מקבלות תקציבים ממועצת יש"ע. להיפך-מועצת יש"ע מקבלת קצת מהם... (אמנם, המועצות האזוריות הן זרוע מוניציפלית ממשלתית אך אין בכך שום פגם-ראה סעי' ד').
ב. בראשות ועד מתיישבי בנימין עומדים אנשי 'קוממיות' ו'חומש תחילה' שאינם חשודים, בלשון המעטה, בתפיסות האדיאולוגית והמעשיות של מועצת יש"ע.
ג. בראשות וועד מתיישבי השומרון עומד בני קצובר-ממייסדי ההתיישבות בשומרון ('גרעין אלון מורה'), בוגר ישיבת 'ניר' בקרית ארבע ובעל קבלות בענייני מאבק תקיף ונחוש. יו"ר המועצה האזורית שומרון ג"כ אינו חשוד על תפיסות הדומות לאלו של מועצת יש"ע וזכה לתמיכתם של הגר"ד ליאור והרב לבנון בבחירות האזוריות.
ד. אני לא מקבל את התפיסה שאסור לקבל תקציבים מהממשלה. אדרבא-הממשלה נועדה כדי לפעול לטובת עם ישראל גם אם חלק ממעשיה אינו עולה בקנה אחד עם ייעודה. ההתיישבות כולה, הוקמה ומתפקדת מתקציבי ממשלה. החכמה אינה להמנע מלקבל תקציבים. החכמה היא: לא להתכופף בפני מי שנותן לך אותם.
ע"פ החכמה הזאת, פועלים, ב"ה, וועדי המתיישבים.
לגבי סעיף ד'קשקשן
הבעיה בקבלת תקציבים היא שאתה לא יכול לפעול נגד מי שמממן אותך, משום שהוא יפסיק את המימון ואתה תיפול - כי אתה תלוי בו, או שאתה תרקוד לצלילי החליל שלו.

מאוד קשה להיות תלוי במישהו ולהלחם בו (גם מבחינה נפשית), לכן, לפחות הגופים שעוסקים במאבק צריכים להתנזר מתקציבים, כדי שיוכלו להשמיע דעה צלולה ולפעול נכון ללא מורא, כפי שלמשל חומש תחילה לא מקבל שום תקציב מגורם ממשלתי ופעול נפלא... . 

כמובן שאין בדברי משהו נגד וועדי המתיישבים שפועלים בצורה טובה.
אריאל יוסף-הכל נכון עד שיקבלו לפני גירוש שיחת שב"כאלירז
ואגב אני בת...
הם יקבלו בכל מקרה... וגם נלא"י יקבלו...אריאל יוסף
זה לא קשור לתקציבים...
הסרט הזה זה סתם ליכלוך על אנשים... מה יצא לכם מזה?יוני-י-ם
צריך להיות מעשי.
יוני- מסיקים מסקנות מהסרט ומתוך כך פועלים!אלירז
המסקנה היחידה היא עם מי לא לפעול.יוני-י-ם
ומי שצריך את הסרט הזה כדי להבין שמועצת יש"ע פשע נגד עם ישראל אז הוא ממש לא מבין מה הולך מסביבו!
.
אז כדאי שגם אלו שלא מבינים יתחילו להבין..אלירז
הסרט הזה...אנונימי (פותח)
הוא דמגוגיה זולה וסילוף עובדות. צריך להיות ממש טיפש כדי לא לראות את החיתוכים בווידאו ואת כל "הראיות המוצקות" שמוצגות בו... אני יכול לעבור על כל דקה בסרט ולהצביע על כשלים לוגיים בתוך הסרט עצמו. וההוכחה הכי גדולה לזה היא: מה לעזאזל האינטרס של מועצת יש"ע לבגוד במפעל שהיא הקימה? לפי הסרט -כי החוק בשבילם הוא אלוהים. זו הבדיחה הכי גדולה שיש. מי שקצת יודע על כמה חוקים הם עברו בימי פועלם..

אבל בשביל קצת ללכלך על מועצת יש"ע, ובטח שעל רבנים, מה זה משנה מה הגיוני ומה לא?

אפשר לא להסכים עם דרכי המאבק ואפשר לקבול על הטעויות. אך מכאן ועד לקרוא להם מרגלים- המרחק עוד גדול. 

תפסיקו לחפש למה לשנוא, תפסיקו בכוח להמציא לכם אויבים. תפסיקו לתלות דברים שקרו בכל מיני סיבות הזויות. היה גירוש לצערינו. הוא לא היה בגלל מועצת יש"ע.

יש את הסרט גם ביוטיובאלעזר נאור123
מתוך ניסיון וניתוחים שעשינו אחרי הגירוש-yaad123

אם מועצת יש"ע לא הייתה מסרסת את המאבק..

היה אפשר למנוע את הגירוש-

א. היו לך עוד עשרות אלפי אנשים בתוך הגוש.

ב. לא היתה נשברת ההתנגדות בקלות ועל כל בית הם היו צריכים להיאבק

ג. גיוס המילואים היה מוגבל ל3 שבועות ככה שהם היו בלחץ שזה יהיה כמה שיותר מהיר.

ד. כמעט כל החיילים היה נסדק להם הבטחון העצמי באיזה שלב אם לא היתה לגיטימציה קרי חיבוקים ונשיקות וכו' אלא רק מאבק אישי, כי לא היה סיכוי להכנה המנטלית שהם עברו להחזיק מעמד.

ה. כל הציבור הוציא את האנרגיות והאמונה על מועצת יש"ע ומעשיה..

היה פה מרגלים. מרגלים שעבדו לרסק את הכח שלנו כעם, כנגד תוכניות זדוניות.

הסיבה שממנה הם פעלו היא

מה שאומרים שהחוק אצלם הוא אלוקים הם מתכוונים שכשמועצת יש"ע בונה זה בשליחות של המדינה וכשהמדינה לא מעוניינת אז ממילא אין עוד לאחוז בשליחות הזאת..

הם פשוט לא מגיעים ממקום של תורה. אין כל קשר בינם לבין הדת חוץ מזה שחלקם (הגדול) חובש כיפה.

נראה לי שממש לא צריך להגן עליהם כי הם חושבים שפעלו נכון ומוכנים עוד פעם לפעול כך, עובדה שלא ראינו התנצלות כזאת או אחרת. פשוט הם פועלים ממש במישור אחר חלוצי התיישבות בשם המדינה.

ואילו אנחנו אוחזים בדעה שאנחנו יורשים ומתיישבים בכל חלקי ארץ ישראל מכוח תורתינו הקדושה. ואין נפק"מ מה חושב ראש ממשלה כזה או אחר, אפילו מה חושב רוב העם (כיוון שהם "תינוקות שנשבו" (אזלינן בזה גם לחומרא) ורחוקים מהתורה לצערנו אי אפשר להתייחס אליהם כבעלי דעהלא מעניין אותנו (עקרונית לא, אבל טקטית כן).

נראה לי...אנונימי (פותח)
נראה לי שאתה חי קצת (הרבה) בסרט.

א. מי אמר שהיית מצליח להכניס עוד אלפי אנשים לגוש? הצבא היה ערוך בכמויות גדולות יותר מהמפגינים (עובדה ששוכחים לציין בסרט), והיה מאומן לעצור את המפגינים.

ב. נראה לך שהיתה להם בעיה לעבור בכל בית ולהוציא משם אנשים? עוברים, מוציאים, זורקים לאוטובוס ועוברים לבית הבא.

ג. רוב כוחות הגירוש לא היו כוחות מילואים. מעבר לזה, אתה חושב שהצבא והמשטרה, שהיו כל כך מאורגנים לקראת הגירוש, לא יהיו מאורגנים לתקופה ממושכת יותר? הרי הם גם העריכו שזה ייקח יותר זמן.. גם אם מה שאתה אומר נכון, היה להם עוד צווי מילואים ברזרבה, מעבר לעובדה שאפשר להאריך מילואים.

ד.אני מבין שעשית ניתוח פסיכולוגי מקצועי להכנה המנטלית שהחיילים עברו, ועל פי חוות הדעת המקצועית שלך, אתה מעריך שהם היו נשברים.. לי דווקא נראה אחרת, כשנלחמים נגדך, אתה דווקא מקבל מוטיבציה להלחם בחזרה, והמצפון שלך לא עובד. אבל אם מחבקים אותך, אתה מוצא את עצמך בעמדה שאתה לא יודע איך לאכול את זה. לצערנו- הם עברו הכנה מנטלית מאוד רצינית גם לזה.

ה. "כל הציבור" הוציא את האנרגיות על מועצת יש"ע ומעשיה? אני הייתי שם, לא הוצאתי עליהם אנרגיות. גם אתה לא היית צריך. והרוב המוחלט שהיה שם, לא הוציא את האנרגיות עליהם אלא על המאבק. מועצת יש"ע ניהלה את המאבק- ולא ניצחנו. אבל לא באשמתם! לא ניצחנו כי המדינה חזקה יותר, וכי היה פה עריץ שעשה מה בראש שלו. אל תנסו לחשוב שהיינו מצליחים בשיטת מאבק כזו או אחרת. שיטת המאבק היתה צריכה להתחיל 20 שנה קודם. בשנה שנתיים- לא תצליח למנוע גירוש. והדברים שאתה עושה עכשיו- רק מקרבים אותנו יותר אל הגירוש הבא.

למסקנה:

לא היו פה מרגלים. תפסיקו לפעול מתוך שנאה, ותסיקו את המסקנות האמיתיות מהגירוש. 

מועצת יש"ע פעלה בהסטוריה שלה רבות גם כנגד החוק (גם הבתים בעמונה היו של "אמנה", וזו רק דוגמה אחת מיני רבות...). החוק הוא לא המניע הראשון שלהם ומעולם לא היה. ועוד לבוא ולהגיד שהם בגדו בציבור שלהם ובדרך שלהם בכזו עטרמה רק בשם החוק? זה הזוי.

אני שמח שבאותות זמן לא ישבו בהנהגה אתה או חביריך, כי אז הנזקים היו גדולים הרבה יותר. תוכניות מוצלחות עושים לטווח הארוך- ומי שחושב שאת ההבדל במאבק יעשו קצת מכות שהוא ייתן לשוטר- טועה ובגדול.

אני ממש שמח שיש לנו אותך. אולי תוכל תמיד להגיד לי כשאתה רואה חובש כיפה, אם מדובר באיש יר שמים או לא? אני מבין שניחנת ברוח הקודש. אולי גם במאי הסרט. אשמח אם תגיד לי על השיטות להשגת אבחנה כזו נפלאה.

גם אם תכתוב מילים כמו "אזלינן" ו"חומרא", זה עוד לא יהפוך את הדברים שלך לבעלי משמעות. הם מיישבים את הארץ מכוח התורה, הם עובדים כל הזמן במקביל עם רבנים (אה, שכחתי, אתם גם יודעים להגיד מי רב ומי לא...), אבל כנראה שלך ורק לך יש את התורה, וכל השאר תינוקות שנשבו.

ודרך אגב- מי שחושב שברמה העקרונית לא מעניין אותנו מה חושב העם- לעולם לא ינצח בשום מאבק.
צבי9 -אלירז
אין לי כוח לרשום עכשיו תגובה מפורטת, למרות שיש לי  מלא אמירות ותשובות!

אבל, משפט אחד בעניין המסקנות מהגירוש -
אנחנו יוצאים מנקודת הסתכלות שונה לגמרי!
צבי9: הנה תגובתי:קוקו

א. מי אמר שהיית מצליח להכניס עוד אלפי אנשים לגוש? הצבא היה ערוך בכמויות גדולות יותר מהמפגינים (עובדה ששוכחים לציין בסרט), והיה מאומן לעצור את המפגינים.
הייינו מצליחים להכניס עוד עשרות אלפי אנשים.
כמה אנשים היו בכפר מיימון? כל מי שהיה שם, הגיע לשם כדי לפרוץ את המחסומים וללכת "דוך" לתוך הגוש.
מי מנע מהם את זה? המרגלים הארורים. אלה שבשביל קצת כסף וכבוד מוכנים למכור את האידיאלים שלהם.
ואולי זה בגלל שיש להם סדר עדיפויות גרוע: הם מעדיפים לשמור על יחסים טובים עם המדינה והשלטונות, תמורת גוש ישובים.

ב. נראה לך שהיתה להם בעיה לעבור בכל בית ולהוציא משם אנשים? עוברים, מוציאים, זורקים לאוטובוס ועוברים לבית הבא.
אם מועצת יש"ע לא הייתה מורידה את המוראל של תושבי הגוש, וה"רבנים" שעבדו בשירותיה היעילים וההרסניים של המרגלים לא היו מורים לציבור 'להיכנס לבתים', 'לא להפריע לכוחות הביטחון בעבודה' וכו' (וזה קרה!!! רואים את זה בפירוש בסרט. זה בטוח לא ערוך!!!) אז היינו יכולים לנהל מאבק יעיל ומתמשך. הם לא היו יכולים לעבור בין הבתים בקלות! הרכבים שלהם היו יכולים להיות מושבתים לחלוטין! וכל הסיפור הזה היה יכול להימנע!!! או לפחות להתעכב. גם את האוטובוסים עצמם היו יכולים להשבית, ולמנוע או לפחות לעכב את העברת התושבים אל מחוץ לגוש.

ג. רוב כוחות הגירוש לא היו כוחות מילואים. מעבר לזה, אתה חושב שהצבא והמשטרה, שהיו כל כך מאורגנים לקראת הגירוש, לא יהיו מאורגנים לתקופה ממושכת יותר? הרי הם גם העריכו שזה ייקח יותר זמן.. גם אם מה שאתה אומר נכון, היה להם עוד צווי מילואים ברזרבה, מעבר לעובדה שאפשר להאריך מילואים.
יכול להיות שזה נכון, אבל גם את המילואימניקים החדשים צריך להעביר אימון פיזי, נפשי ומנטאלי.
שטיפות המח שלהם היו עובדים פחות טוב, ואולי היו מסרבים יותר פקודה!

ד.אני מבין שעשית ניתוח פסיכולוגי מקצועי להכנה המנטלית שהחיילים עברו, ועל פי חוות הדעת המקצועית שלך, אתה מעריך שהם היו נשברים.. לי דווקא נראה אחרת, כשנלחמים נגדך, אתה דווקא מקבל מוטיבציה להלחם בחזרה, והמצפון שלך לא עובד. אבל אם מחבקים אותך, אתה מוצא את עצמך בעמדה שאתה לא יודע איך לאכול את זה. לצערנו- הם עברו הכנה מנטלית מאוד רצינית גם לזה.
אז כן. yaad123  ואני עברנו בעיון על ההכנה המנטאלית שהמגרשים עברו. במצגות, בסרטים, ובמסמכים. הם בנו על זה שנחבק אותם ורק במקרים חריגים נצעק עליהם. בתסריט הכי גרוע גם מתנגדים להתפנות ואז מסבירים להם איך לפנות אותנו. אבל במצב של התנגדות פיזית מושכת- הם לא היו עומדים בזה. אני בטוח.

ה. "כל הציבור" הוציא את האנרגיות על מועצת יש"ע ומעשיה? אני הייתי שם, לא הוצאתי עליהם אנרגיות. גם אתה לא היית צריך. והרוב המוחלט שהיה שם, לא הוציא את האנרגיות עליהם אלא על המאבק. מועצת יש"ע ניהלה את המאבק- ולא ניצחנו. אבל לא באשמתם! לא ניצחנו כי המדינה חזקה יותר, וכי היה פה עריץ שעשה מה בראש שלו. אל תנסו לחשוב שהיינו מצליחים בשיטת מאבק כזו או אחרת. שיטת המאבק היתה צריכה להתחיל 20 שנה קודם. בשנה שנתיים- לא תצליח למנוע גירוש. והדברים שאתה עושה עכשיו- רק מקרבים אותנו יותר אל הגירוש הבא.
אתה טועה טעות חמורה. ההפך הוא הנכון: אתה וחבריך מקרבים אותנו אל הגירוש הבא. הממלכתיים הורסים כל חלקה טובה ומחפשים כל הזמן אשמים אחרים חוץ מהם. תפסיקו לטמון את הראש בחול!!! מועצת יש"ע הרסה את המאבק, וכל מי שהיה בכפר מיימון- הוציא עליהם אנרגיות. מי שהשתתף בשרשרת האנושית- הוציא עליהם אנרגיות, מי שהשתתף בהפגנות, בתפילות ובעצרות שמועצת יש"ע ארגנו- הוציא עליהם אנרגיות. אפילו אלה שהתבצרו בבתי כנסת בנווה דקלים- הוציא עליהם אנרגיות, כי בסופו של דבר הם ניהלו את הפינוי. הם החליטו בסוף על פינוי מרצון. זה באשמתם!!!
את העריץ אפשר לשבור. בהפיכות ומברד אזרחי. כבר עשו את זה בעבר וזה הצליח. זה היה יכול להצליח גם הפעם אם המרגלים לא היו שמים לא מקלות בגלגלים, ומכשילים אותנו בכווונה תחילה.
תחשוב על מה שאני אומר לך, תראה שוב את הסרט "המרגלים" ותבוא בגישה שונה. תנסה לצאת מהמסגרת שאתה כבול בה ועליה התחנכת, ולראות מי באמת האשם העיקרי, כדי למנוע את הגירושים הבאים, ל"ע.

בהצלחה!
תגובה לתגובתך (אם היא בכלל תגובה)אנונימי (פותח)
א. שוב אני אומר- לצבא היו יותר כוחות. רוב האנשים בכפר מימון לא היו בנויים לפריצה פיזית. גם אם כן- הצבא מאורגן, מאומן, עם ציוד לפיזור הפגנות, ועם יותר כוחות- פריצה היתה נכשלת, רק שאז היו גם נפגעים (ויש לי תחושה שזה דבר שלא כל כך אכפת לך ממנו.

ב. ואנחנו חוזרים לזה שמדובר בצבא מאומן- אף תסריט לא היה שובר אותו- אם לא היו מסתובבים בבתים, אז היו עוברים יישוב יישוב, סוגרים את כולם בתוכו, ומפנים לאט לאט. כמו שכבר אמרתי, בניגוד למה שאמרת, לצבא יש הרבה אורך רוח, ובמשטרה אכזריות. אין בעיה לבצע דבר כזה. מערכת השיקולים פה יותר סבוכה מהשחור והלבן שאתה מנסה להציג אותה. אם היה מתעכב? באיזה מחיר זה? זה ששלושה אנשים חושבים שזה היה יותר טוב, לא הופך את מועצת יש"ע למושחתים.

ג. הצבא היה ערוך בכמויות גדולות, עם רזרבות. וכמו שאמרתי, אפשר להאריך מילואים.

ד. מצחיק שאתה אומר בדיוק את מה שאני אמרתי. אתה פסיכולוג במקצועך? מאיפה אתה יודע לנתח השפעות פסיכולוגיות? שתי מילים שלך אומרות הכל- "אני בטוח"- על סמך חוות דעת אישית? הפסיכולוגים של הצבא (מומחים) חולקים עליך. חוץ מזה שלא התייחסת לטענה שהתנגדות פיזית גוררת עוינות ומוטיבציה.

ה. אנחנו הורסים כל חלקה טובה? אנחנו לא יודעים להסתכל על טעויות? תראה מה אתה אומר- כל הטעויות היו של מועצת יש"ע, ואתה לא טעית בכלום. אנחנו כן יודעים לראות טעויות. הטעות שלנו היתה שהתנתקנו מהעם הרבה לפני הגירוש. ההתנתקות שלנו התפוצצה לנו בפנים. ועכשיו צריך לבנות מהיסוד. ולא בניכור ובאלימות- אלא לאט לאט, בחיבור גדול ובאהבה. המסגרת שלך- זו שלא מוכנה לקחת על עצמה שום אחריות- היא זו שמובילה אותנו להרס ואבדון.

אבל הנה העיקר. מי שמכם לחוקרי לבבות ונפש, יודעי חדרי לבב? מאיפה אתם יודעים מי ירא שמים ומי לא? מאיפה העזות ההזויה הזו בשם התורה לבור ולבזות רבנים?! החוצפה שלכם נותנת עיתותיה בכל צעדיכים- והיא המסגרת שאתם לא יוצאים ממנה.

אז שיהיה לכם בהצלחה בלהתחבר לכל מי שלא בדיוק כמוכם אמן.
אין לי כחקוקו
 להשקיע בתגובה מסודרת כמו שכתבתי למעלה, רק אני יגיד לך, שמי שאני רואה שלא הולך בדרך התורה- אני אבזה אותו, ולא משנה מה אורך הזקן שלו.
ואם אני אראה שהוא מפריע לי ללכת בדרך התורה- אני גם אזהיר אחרים ממנו.
אתה צודק- זה עזות, אבל זה עזות דקדושה. זאת עזות ראויה ורצויה, והיא הכרחית. עד כאן זה על מה שאמרת על העזות שלנו לבזות רבנים.

לבכות על העבר, זה לא יעזור. זה לא משנה כרגע מה היו הכמויות של החיילים וכמה חיילים היו עוד יכולים להביא, רק שתראה שבעמונה היו 9 בתים ועם התנגדות ראויה ( :אבנים, מקלות, דחיפות, ולא חיבוקים ונשיקות, שירים וריקודים...) זה לקח ליס"מניקים יום שלם לפנות, שבגוש קטיף ישוב עם 200 משפחות לקח חצי יום עם אותה כמות של חיילים.

"המסגרת שלך שלא מוכנה לקחת על עצמה שום אחריות" אני לא יודע אם אתה כותב גם את זה בציניות או שאתה מתכוון לשורה הזאת ברצינות, אבל אם אתה באמת מתכוון ברצינות, אז המסגרת שלי (!) היא זאתי שלוקחת על עצמה את מלוא האחריות על המעשים שלה. נראה לך שזה קל לצחוק ככה על רב ולבזות אותו בפומבי, שהוא בעל השפעה, שכתב עשרות ספרים, עם זקן ארוך ו"ווסט" כתום שכתוב עליו "רב"???
אתה חושב שכיף לבלות באמצע הלילה על גבעה שוממה בלי מים וחשמל, לקפוא מקור ולשמור במסירות נפש (כפשוטו) עם אולר על חברים שלך שישנים לידך?
אתה חושב שכיף להגיע לכל פינוי של כל צריף עץ פשוט, לחטוף מכות בשביל אמא אדמה ולראות איך לובשי מדים הורסים את המבנה?  (\)
אתה חושב שזה כיף לקחת סיכון ולרדת לצומת לזרוק אבנים, שאתה יודע שאתה יכול בקלות להיעצר ותיאלץ להקריב זמן במעצר, ואז בבתי משפט, ואז עורכי דין, ואז קצינת מבחן, ואז בתי משפט וכו' וכו'...אין מה לעשות!!! חייבים לקחת סיכונים! אתה, אדון צבי 9 לא תעבור על החוק בשביל להראות שאכפת לך מיהודי אחר בזמן  שהורסים לו את הבית, יהיה לך יותר נוח להגיד שזה לא מוסרי, ולא הומני, ולא חוקי ולא מועיל ובלה בלה בלה..., אבל תדע לך, שרק החבורת נערים שקרויה בטעות "פורעי חוק" הם הם אלה שלוקחים על כתפיהם האישיות את מלו האחריות, ולפעמים נאלצת לשלם מחיר יקר על הטעויות שהמסגרת שלך עושה וממשיכה לעשות בגיבוי מלא של העם, והתקשורת. ועד שלא נקום ונצעק, אף אחד לא יפצה פה ויצפצף.

כמובן שאלה דוגמאות על ה"מסגרת שלי" ולא מעשיםקוקו
נוהג לעשות באופן אישי.
לי ממש אין כחאנונימי (פותח)
אבל בכל זאת...

אני אתחיל דווקא מהסוף. כנראה שאתה לא מבין מה הפירוש של אחריות. להתלהם, להסתכן, וכל שאר הדברים שאמרת, הם דברים שכרוכים במסירות נפש רבה, אין ספק, אך אין להם שום קשר לאחריות. אתה יודע למה? כי לא עליך נופלת האחריות למעשים האלה!! אתה בכלל לא מודע למורכבות של אחריות. אחריות, זה כשיש לך הנהגה על משהו, ואתה יודע שעליך נופלים הכשלונות וההצלחות. הבעיה היא- שאצלכם אין דבר כזה! אף אחד לא אחראי, וגם כמובן שאין אף פעם כשלונות. ואם יש,מישהו אחר אשם (מועצת יש"ע למשל). בסופו של דבר, כשאתם עושים כל מיני דברים, האחריות נופלת על כל ציבור המתנחלים, שרובו בכלל לא תומך בכם. זה בדיוק ההפך מלקחת אחריות.

עכשיו שים לב מה עשית פה. לקחת את ההאשמה נגד מועצת יש"ע מהסרט, והפלת אותה עלי. גם אני סבור, וגם מועצת יש"ע סבורים, והראו את זה בעבר, שהחוק הוא לא מעל הכל.הרבה פעמים גם צריך לעבור עליו, ולעקוף אותו. ההבדל ביני ובינך הוא, שאני מבין שיש דבר בעולם שנקרא מורכבות, ולא הכל שחור ולבן, ןצריך לפעול חכם, וגם לדעת שיש חוק, וגם לדעת איזה השלכות יכולות להיות לכל מה שאני עושה, ולחשוב על התוצאות. מי שיש לו אחריות, חושב על הדברים האלה. מי שלא- הוא לא אחראי.

זה יפה שניסית להוציא אותי קטן ואותך גדול ומוסר נפש, אך אני חייב להגיד לך- נראה לך שזה קל תמיד ללכת עם הרבנים שלך, לשמוע למה שהם אומרים, להבין שיש מורכבות ולפעול במחשבה קדימה ולא רק ע"פ אינטואיציה?

אתה חושב שזה כיף להיות בלילה בתוך בית ערבי בעזה, ליד בור הביוב שלהם, כשיש התרעה על נסיונות לחטיפת חיילים, ואתה שומר על החלון, כשאתה יודע שכל רגע יכול לבוא מחבל?

אתה חושב שכיף לבוא כל פעם שעשו "תג מחיר", ולעמוד מול ערבים שמתפרעים, וכל זה כדי להגן עליכם, מפני המעשים שלכם עצמכם?!

אתה חושב שזה כיף לקחת סיכון, ולהכנס כל פעם למבצעים, כדי שתוכל לחיות פה, למרות שראית את חבר שלך אתמול יוצא עם רסיס ברגל, ואחר חטף כדור בברך?

אכפת לי ממי שמוציאים אותו מביתו, והשתתפתי במאבקים. אבל יש דברים שהם מבחינתי נזק ולא תועלת. הדברים שאתם עושים- מזיקים לנו! מסיגים אותנו אחור! במקום להבין באמת את הטעויות שהובילו אותנו לגירוש- אתם בוחרים להיות אלימים ולהתנתק בעצמכם. אם ככה- אז לפחות אל תקחו אותנו איתכם.

בעמונה לא לקח יום שלם, וכמות החיילים היתה קטנה בהרבה, ובגוש קטיף לקח קצת יותר מחצי יום... אבל אני מסכים שאם היית מרביץ בגוש קטיף זה היה לוקל יותר זמן. רק שזה לא היה מועיל בכלום. להפך- זה היה רק מזיק.

ועכשיו אני אתייחס למה שלדעתי הוא העיקר: "שמי שאני רואה שלא הולך בדרך התורה- אני אבזה אותו, ולא משנה מה אורך הזקן שלו.
ואם אני אראה שהוא מפריע לי ללכת בדרך התורה- אני גם אזהיר אחרים ממנו.
אתה צודק- זה עזות, אבל זה עזות דקדושה. זאת עזות ראויה ורצויה, והיא הכרחית. עד כאן זה על מה שאמרת על העזות שלנו לבזות רבנים."

שוב אני שואל- אתה יודע מי הולך בדרך התורה? דרך התורה היא לא רק מה שאתה חושב. יכול להיות שגם מי שלא חושב בדיוק כמוך הולך בדרך התורה? כי אם לא, אז למשל הרב עובדיה שפסק שברמה העקרונית מותר לפנות יישובים- גם הוא לא בדרך התורה. והרב אליהו, כששאלו אותו ברדיו אם לסרב פקודה- הוא אמר "לא לסרב, אבל לא לעשות"- גם הוא לא בדרך התורה?

העזות שלך היא היוהרה שלך! אתה חושב, כמו הרבה מחבריך, שרק אצלכם האמת, וכל השאר שקרנים. זו גאווה! זה חינוך קלוקל! אתה יודע להבחין?! שים לב שכל הרבנים שאתה לא תופס מהם, מאוד נזהרים בכבוד רבניך. ראה ערך הרב אבינר על המעצר של הרב שפירא- שאמר שהוא לא מסכים עם דעותיו, אך זה רב, וזו דעת התורה שלו, ולא ייתכן שעוצרים אותו על דבר כזה. אם היו עוצרים את הרב אבינר, ולא משנה על מה- אתה היית חוגג!

בדבריך אלו, לימדת אותנו אתכל מה שאנחנו צריכים לדעת. מבחינתכם- כל מה ששונה מכם- פסול ומשוקץ. אתה מלא בגאווה, וכדאי שתתחיל לשים לב לזה.

אף אחד מאיתנו לא היה חוגג על מעצר של רבניםאלירז
ולא משנה איזה!
בייחוד אם הם נעצרו על דברי תורה..

ודי להכליל ולהחליט על הדעות שלנו [החבר'ה במאחזים וכו' וכו'] שהם ככה וככה..
כי יש רבים רבים מאיתנו שמכבדים רבנים גם אם הם לא מסכימים עם דרכם
ורבים שהולכים אחרי רבנים מסויימים, מבינים מורכבות, חושבים קדימה ולא ע"פ אינטואיציה!
ויש רבים מאוד שמתגייסים לצבא,-[ ויודעים להגיד לא כשנותנים פקודות נגד ה'!]
ויש עוד הרבה דברים טובים לומר על החבר'ה שלנו..

לידיעתך - אין לך שום אסמכתא לכך שרוב הציבור הד"ל מתנער מנוער הגבעות!
הרבה פעמים דווקא יוצא לי לחשוב ההיפך...
[וגם אם כן - אנחנו גם היינו שמחים הרבה פעמים שלא יכלילו אותנו באותו ציבור ש"מוקיע" אותנו, שלפעמים החפיפניקיות שלו וחוסר היראת שמיים שלו מוציאים אותנו מן הדעת...]

והכי חשוב - לכולנו [גם לך!] לא חסר שיפוצים במידת הגאוה..בשביל זה אנחנו עוד כאן...

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך