אני נשואה כמה שנים עם ילדה מדהימה ובעל שיש לנו המון המון קשיים, בעלי לא בעל שדואג ואכפתי הוא מאוד עסוק בחברים שלו ובמשפחה שלו והבית שלנו די מובן מאיליו בשבילו מהרגע שהתחתנו..
שילדתי את הבת שלי הייתי מאוד לבד אני גרה מאוד רחוק מהמשפחה (שלוש שעות נסיעה ) והמשפחה שלו גרה 10 דקות נסיעה ממני ..לעבור דירה לא בא בחשבון כי הוא לא מוכן ..
היה לי לא קל להכנס אליהם למשפחה כי הוא בן יחיד בן בנות ואחיות שלו לא נחמדות בכלל .
שילדתי את הבת שלי הייתי לבד רחוקה מהחברות ומהמשפחה וחזרתי מהבית חולים אחרי שלשה ימים לבית שאני צריכה לבשל שבת ולארח את המשפחה שלי שבאה לעזור אבל האמא המקסימה שלי שאני אוהבת אותה מאוד מאוד לא עזרה לי בכלל היא אמרה שכואב לה הגב ובכללי היא ממש לא מסודרת, גדלתי בבית מלוכלך ומבולגן ואני הכי דנה אותה לכף זכות שהיא פשוט כזאת..אבל אני שונה ועמדתי לנקות ולבשל אחרי לידה ראשונה עם כל הקושי בלי שום עזרה מבעלי שהלך לים עם חברים וחזר אחרי כמה בקבוקי בירה ושאל למה לא שטפתי את הבית .. קשה לי מאוד בזוגיות אבל הקושי הכי גדול שלי כרגע זה שגיסתי ילדה ואני רואה איך חמותי עוזרת לה ומבשלת לה ומנקה לה את הבית ועוזרת לה עם התינוק ונצבט לי בלב שלי אין עזרה ולא הייתה בכלל וכל ההתמודדות הזאת שלי שזה שחמותי גרה קרוב אלי ולא עזרה בכלל.. אני מנסה להבין שהיא לא חייבת לי כלום וזה בסדר שלא עזרה לי, אבל אני מוצאת את עצמי מקנא ובחיים אני הכי לא בנאדם כזה!! אני הכי מפרגנת בעולם מכל הלב וזה פעם ראשונה שאני מתמודדת עם הרגש הלא נעים הזה שנקרא קינאה וזה מכלה אותי מבפנים!!
מה לעשות?? אני לא מצליחה להרפות מזה !! קשה לי ממש!!