כבר תקופה ארוכה שאני מוצא את היצירתיות שלי צועדת במקום. אולי בגלל שמרוב עבודה לא נשאר לי כח לצייר, או שפשוט נהייתי קצת קצת עצלן. בכל מקרה כבר עבר לפחות שנה מאז הציור הגדול המושקע האחרון שלי (אולי אפילו שנתיים), ואני דיי תקועה ביובש יצירתי.
אבל עכשיו נגמרו התירוצים. החגים נגמרו ונכנסו לשיגרה המבורכת.
אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי לאתגר את עצמי במהלך חודש חשוון, ולצייר כל יום ציור שלם. לא עוד כפות ידיים ופרצופים בפנקס הכיס!![]()
.
(נ.ב. של אמצע הודעה- מסתבר שאני ממש לא מקורי, כי עכשיו אני רואה שכבר קיים אתגר כזה 'אינקטובר' שמתרחש באופן ממש מקרי בחודש הנוכחי.. איזה צרוף מקרים משעשע.)
.
במהלך החודש הנוכחי אני רוצה להתמקד בעיקר על היכולת לצייר דמויות מגוונות בפוזות מגוונות, וכפות ידיים ורגליים. אלה אולי הדברים שאני הכי מתקשה בהם כרגע.
בכל אופן. על מנת למקסם את החודש הזה ולחזק את היכולות הציוריות שלי החלטתי לשם לעצמי שני חוקים:
1- הציור עצמו מרגע הנחת העיפרון על הנייר ועד לסיום הצביעה, לא יקח למעלה משעתיים. אני שם לעצמי טיימר. אני לא רוצה להימרח עם ציור אחד יותר מדי זמן.
2- לעיין בציורים ובתמונות לפני תחילת הציור על מנת לקבל השראה, מותר.
לעיין ולהעתיק מתמונה אחרת תוך כדי ציור, אסור! אני רוצה לשפר את היכולת שלי להוציא ציור מהראש לדף וזה הזדמנות מצויינת!
אני אשתף פה בשרשור את הציורים. אשמח לקבל הארות, הערות וביקורות בונות. תודה וחודש טוב
נ.ב. תחילת חודש מרחשוון קצת התבלגן לי בראש כך שנראה שהתחלתי את הפרוייקט הזה אתמול.... ניחא.. זה נותן לי בונוס של שני ציורים![]()