דחוף!!!הוד':)
יפעת בת רינה נפגעת ראש בניתוח אחרי תאונה להתפלל ולפרסם!!
תתפללו עליה אני מכירה אותה היא התחתנה לפני שבועייםאנונימי (פותח)
היא הייתה אצלנו מדריכה באולפנא והיום היא נפצעה קשה מאוד ליד פסגות לא ידוע הרקע לתאונה יכול להיות שזה ערבי קצור העיקר תפילות וה' יעזור לכל עמ"י!!
חלאסאנונימי (פותח)
ראשית אני גם מכיר אותה ומתפלל להחלמתה

שנית

עם כל הכבוד האהבה לארץ ישראל ושנאת הערבים העבירה אתכם על דעתכם,

היתה תאונה - אני לא בוחן תנועה אך מהכרותי עם מקום התאונה , ועם הכוון שממנו היא נסעה ועם מה שראיתי בשטח הרקע לתאונה יחסית מובן וד"ל.

אבל לעזזאל איך הגעתם לאולי ערבי??????????????????
מה הקשר??????????
שנאת הערבים לא תפתור את הבעיה על הארץ ,
היתה התנגשות חזיתית בין רכב שבו נסע יהודי לרכב שבו נסעה יהודית .
בקטע הכביש הזה כמעט ולא נוסעים ערבים כי אין להם מה לחפש שם .

סתם ככה גאוגרפית יותר נוח להם לחכות 300 מטר ולירות מפרברי רמאללה .
אבא טוב גם הערבים נבראו בצלמך אנא  האר את עיני אחינו שחושבים שהערבים חיות .

גילוי נאות :
הכותב גר במאחז לא חוקי
הכותב בעד עונש מוות למחבלים
הכותב מפוכח מרוב הילדים בפורום ולכן למרות היותו אידיאולוגית בצד הנכון של המפה , עדיין הערבי בעיניו הוא לא חיה , המחבל הוא כן.
ולכל הילדים שלא ממש מבינים, רבו המובהק של הכותב הוא הרב ליאור - ואני בטוח שאני מבין את דבריו לאשורם. 
מה קרה בסה"כ טענתי שיכול להיות כי הרבה מאיתנואנונימי (פותח)
לא מודעים לכך שהערבים פוגעים בצורה הזאת לרוב בצפון...אז תהיתי לעצמי אולי הם החליטו לעשות את זה גם בבנימין..לאיזה מסקנות הגעת מתוך מה שאמרתי!אני שונאת את הערבים ושנאתי אותם לא מעבירה אותי על דעתי כי אני יודעת בדיוק מי הם ומה עניינם!!
ושוב חזרת על דברים שהחלטתאנונימי (פותח)
לעצמך ככה הערבים עושים ,
אם תראי יהודים נוהגים בבנימין וואלה יותר מסוכן מללכת עם דגל ישראל באמצע הקסבה בשכם ,
טירוף הנהיגה לא קשור לערבי יהודי, אלא לתרבות נהיגה של כולנו. 
וואו, נתי...דינה ברזילי
צריך כאן עוד כמה כמוך. לאזן את הרמה כאן...
אני איתך כל מילה.
מה זה "מאחז לא חוקי"?ואלאד
טרם ראיתי אדם שמגדיר את מקום המגורים של עצמו כבלתי חוקי.
נתי1981מתנחל גאה.
בע"ה ית'

מדרש תנחומא (ברח לי איזה פרשה) כותב שעמלק לא יושמד אלא אם תיהיה שנאתו מושרשת ותמידית בלא זאת לא יושמד מעל פנה האדמה.
לפי רמב"ם אין ז' עממין כבר הם נישמדו.  וכול אומה שכמה על ישראל וקוראת לחלותה ניקראת עמלק.. 
אז טעות קטנה בידך שנאת ערבים כן תפתור את אחת מהבעיות על הארץ.
שאר הדברים אני מסכים איתך..
יממלכתי!!!חלאס איתך כל דבר עם ערבים זה:מופרעים,איךהיהלום שבכתר
היגעתם....

מאחז בלתי חוקי – טרמינולוגיה אנטישמיתואלאדאחרונה
דלת בית הכנסת נדחפה, נסגרה ושוב נדחפה. קרני השמש של יום חדש שיחקו בתלתלי הזהב. הזאטוט שבקושי רב הגיע אל ידית הדלת, נדחק להיכנס והכניס עמו את הזריחה. הוא חבש כיפת צמר גדולה וצבעונית שהגיע לו עד הגבות בערך ומתחתיה בצבצו תלתלים, עיני תכלת, לחיים תפוחות ופאות זהבהבות. רגע שוטטו עיניו בין המתפללים, ואז רץ אל אביו שעמד בתפילה, טליתו מכסה את ראשו, וחיבק את ברכיו. אחר כך חזר ונאבק בדלת ויצא אל אמו לארוחת הבוקר.

על בית הכנסת הזה, זורחת השמש ראשונה. הוא ממוקם על אחת הפסגות הגבוהות בסביבה. קרני שומרון הוא שמן של שתי פסגות נישאות וצמודות, החולשות על כל מערב השומרון. שדה מוקשים ירדני ישן ושרידי תעלות קשר בראש הפסגה מעידים יותר מכל על חשיבותו האסטרטגית של המקום. פעם, ביום של ראות טובה, צפיתי משם במשקפת פשוטה, בתהליך פריקת הפחם מן האוניה אל תחנת הכח של חדרה. ממורדות הכרמל ועד אשקלון – כל הארץ מונחת שם על כף ידך. היישוב קרני שומרון שבו אני מתגורר קיבל את שמו בהשראת ה"קרניים" הללו הניבטות אליו ממזרח.

בימי שישי אני אוהב להתפלל שחרית בבית הכנסת שב'רמת גלעד' - יישוב יהודי צעיר הממוקם ב"קרן" הדרומית. את התפילין וזוג מכנסיים ארוכות אני דוחס לתיק גב, עולה על אופניי עוד בטרם זריחה ורוכב כשעה קלה במעלה ההר. הנוף המתגלה מראש ההר עם אור ראשון, תמיד מרחיב את הלב והנשמה. הרכיבה והתפילה הזו הם הכיף השבועי שלי, שילוב של הארץ הכי טובה, האנשים הכי טובים והתפילה הכי טובה.

עד שאני מסדיר את נשימתי, אני שומע מתוך בית הכנסת את קולו של הרב הלוי – תושב המקום, המושך בזקנו הסב ומעביר למשכימים שיעור "בדף יומי" קודם שמתחילה התפילה. משה זר מקביל את פני כשאני נכנס. זר, מוותיקי יחידת ה-101 שהקים מפקדו האגדי אריאל שרון, נושא בגופו את צלקות מלחמות ישראל. קולו סדוק מניתוח שדה שפתח את קנה הנשימה שלו והציל את חייו, ראייתו מוגבלת מאז הקריב את אחת מעיניו – ובכל זאת מלא האיש הזה תעצומות חיים העולות על אלה של כל בני הנעורים שהכרתי.

אריק נוהג היה להביא סנטורים ואח"מים שונים לביתו של משה הנישא בראש הפסגה שממול. מן המרפסת של משה ויעל היה מסביר את חשיבותו של חבל ארץ זה לביטחון המדינה. משה זר מכונה "סוחר קרקעות". הוא סוחר קרקעות כמו שיהושע חנקין היה סוחר קרקעות. אלא שאז קראו לזה גאולת קרקע ואילו כיום מדובר בסך הכל בנדל"ן, כלשונו של רבין.

שתי ה"קרניים" הן רכושו הפרטי של משה זר. את משבצות הקרקע האלו הוא רכש כבר לפני שנים רבות והן רשומות על שמו כדת וכדין. בנם של משה ויעל זר, גלעד זר הי"ד – שימש כקצין הביטחון של המועצה האיזורית. למרות כמה ניסיונות ממוקדים להתנקש בחייו, דבק במשימתו עד שלפני שמונה שנים בדיוק השיגוהו רודפיו ורצחוהו נפש. היישוב רמת גלעד נושא את שמו.
מאחז בלב התודעה הישראלית

בין המשכימים ללימוד המקדים לתפילה, אני פוגש גם את שמעון ריין. בנו של שמעון, בניה ריין הי"ד, נהרג במלחמת לבנון השנייה. כששילח אולמרט את חיילי צה"ל למלחמה חסרת פשר שכל תכליתה היה "לתת תנופה להתכנסות" כלשונו – כלומר לאפשר את החרבת ביתו של בניה - מצאו עצמם חיילים רבים לכודים בתוך מטווחי ברווזים של החיזבאללה. קצין השריון בניה מצא עצמו חסר תפקיד מוגדר, אך לא יכול היה לשבת מן הצד. הוא ארגן לעצמו צוות טנק ונכנס שוב ושוב אל התופת תוך שהוא מציל ממוות בטוח חיילים רבים. עד שחטף טיל נ"ט ונהרג עם צוותו.

ויש שם בתפילת יום שישי אנשים צעירים, בעלי משפחות ורווקים, המתגוררים במקום ומעבדים בעבודה עברית בלבד את חלקות האדמה שבשיפולי ההר. והחשוב מכל – ילדים. הרבה ילדים שאינם מכירים מקום אחר מלבד חלקת אלוהים הקטנה והמקסימה הזו.

היום, יום הירצחו של גלעד, תתקיים בבית העלמין של קרני שומרון אזכרה לזכרו. היום גם ייכנסו לתקפם צווי הגירוש והחורבן שהודבקו אל דלתות התושבים ביישוב הנושא את שמו. פעם קראו לזה

"התנתקות". מטבע הלשון האורווליאנית שמשמשת היום למטרת גירוש וחורבן בתי היהודים היא "מאחז בלתי חוקי".

בלב התודעה הישראלית הוקם מאחז אנטישמי ושמו "מאחזים בלתי חוקיים". אין אדם רציני שמנסה לטעון כי ההתעמרות בהתיישבות היהודית הצעירה והנפלאה הזו, מקורה בצורך דחוף לשמור על החוק. המבנים היהודיים המיועדים להריסה מוקפים באינספור מבנים ערביים חוקיים הרבה פחות, שאיש אינו מתעסק איתם. כלומר מדובר כאן בהחרבת בתי יהודים רק משום שהם יהודיים. במילים אחרות – המושג "מאחזים בלתי חוקיים" הוא עלה תאנה המכסה על אנטישמיות פשוטה.

נתניהו, ליברמן וכל חברי הקואליציה המנסים לכסות את קריסתם מול לחצי השמאל, הערבים, אובמה ושאר העולם, תוך שימוש בטרמינולוגיה הזו, צריכים לדעת שהם נלכדו ברשתה של טרמינולוגיה אנטישמית. אין הבדל בין שלילת זכותו של הילד היהודי המתולתל לחיות על קרקע פרטית של סבא משה ברמת גלעד, לשלילת זכותם של היהודים ללכת על המדרכה בפולין. להגיד "מאחזים בלתי חוקיים" זה לעשות כבוד לגבלס. נקודה.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה