תמונה של זוג עם התאריך שחשבתי שאפשר להתחתן בו..
הדירה שמעלנו שמתפנה בסוף החודש וחשבנו לגור בה..
אירוסין של חברה טובה..
ובכלל כל התקופה האחרונה והתוכניות שהיו לנו בה..
ואני יודעת שזה לטובה, וגם כשקשה לי להאמין בזה אני מנסה חזק חזק. לא להישבר. לא ליפול.
ואני מנסה שוב, יוצאת עם זרים, מנסה להבין איך פותחים את הלב שוב, איך חוזרים למשחק המתיש הזה.. ולא מצליחה.. מגיעה כמו שאני אבל יוצאת אפטית, לא אכפת לי לחתוך, לא אכפת לי להיחתך..
וכל מה שאני רוצה זה לחזור לשם, לאיפה שהכל התחיל, בלי לדאוג , בלי שכולם יאחלו לי בקרוב אצלך, בלי המרדף הזה ובעיקר בלי הזכרונות והמחשבות של מה היה יכול להיות..
לחזור ולהיות אני..
ברור לי שעכשיו אני אני יותר מתמיד.
ואני מתקדמת בחיים, ממשיכה בתנופה למעלה בכל הכוח. לימודים, עבודה, עסק פרטי, משפחה, חברות, מנסה לטפח את הקשרים שלא ייעלמו..
אבל בכל ערב, כשאני חוזרת לבד מהעבודה או הלימודים לבית חשוך ושקט, אני לא יכולה שלא לתהות - עד מתי זה יהיה ככה? עד מתי אצטרך להילחם בבדידות שמנסה להגיח מידי פעם?
ואני נהנת בנתיים מהחיים, מרשה לעצמי לנסוע לחופש של שבוע, לצאת למעיין שנייה לפני שהחג נכנס, לקנות ולהזמין דברים חדשים.
אבל עדיין חסר לי משהו..
ואני תוהה לעצמי, אם אתה, שפתחתי את ליבי בצורה הכי גלויה לך, שהייתי הכי אני בקשר הזה, אם איתך זה לא עבד.. איך זה יעבוד עם בחור אחר? איך פותחים את הלב למישהו שלא נמצא איתך במדינה אחרת בתוך בועה רק של שנינו?
איך מגלים את האדם שמתחת לפחדים ולחששות מפגישה של כמה שעות?
ובכלל איך מוצאים את האדם הזה? הרי הכי פשוט זה להיות באותה יבשת רחוק מכולם.. ופה? מה עושים?
נכנסים לאתרי היכרויות? מבקשים מחברים? גם פה אנחנו על אותה יבשת.. אבל אני לא יודעת איפה להתחיל לחפש.. ואם בכלל..
אמרו להרפות, שיגיע ברגע הכי לא צפוי.. אבל אני בכלל לא מחכה, אין לי זמן לצאת לדייטים. וכרגע זה הכי לא צפוי שיכול להיות... אבל אני גם קצת מתחילה להתייאש..
וכשהמחשבות על מה נעשה אם גם בעוד שנה אהיה לבד מתחילות להגיע, מיד אני מגרשת אותן.
מגיע לי יותר. אני יודעת.
אבל איפה.. ומתי.. וכמה זמן עוד?