לידה ראשונה-קיסרי חירום ב41+2
לידה שניה ויב״ק בשבוע 39+5 אחרי ימים של צירים ונסיעות חוזרות למיון נשים.בסוף זה קרה.
~לפני הראשונה ולפני השניה הפלות טבעיות בשבועות מוקדמים יחסית.~
.
כרגע-מעקב הריון עודף כבר פעמים מוניטונר לא תקין, ורק אחרי מלאאא שןקילד סןכר קפאין ..וגם קולה ופיתה עם שווארמה, וכוד׳...
הרופאים מרוצים.
אחרי זה אני חצי מושבתת. (פעם שעברה לא הצלחתי לקום- הייתי מסוחררת לשעה שלמה- כמו אחרי העמסת סוכר, נורא!
היום שוב,מלאא מיץ ענבים וקולה ו מתוק שוקולד ברמות מוגזמות! כבר לא היה לי טעים בכללל!!
סרבתי לסטריפינג כי זכור לי בתור משהו כואב- ואוסר..! וממש לא מתאים לי להאסר ׳לפני שחייב׳
אבל העניין הוא נראה לי- שזה ממש נפשי...שכאילו שאני לא מןכנה
נפשית
מה אפשר לעשות?
בא לי להרגע, אולי לטייל או לקנות לי משהו נחמד.. או הביתה.. אבל המצב הכלכלי לא מאפשר בכלל בכלל
(בכלל המצב הכלכלי שלנו הוא תריגר מלחיץ מאוד בשבילי)
בעברי גם דיכאון אחרי לידה ואני די בטוחה שגם הידיעיה הזאת מעקבת אותי..
בנוסף ואולי בגלל- בעלי היקר מנסה לחסוך ועובד בכל רגע אפשרי שעות נוספות אז הוא כמעט לא זמין אלי- גם פיזית(וגם כשכן הוא מאודד מאוד עייף) וגם נפשית.. הוא מבחינתו ״יאאלה תלדי כבר ונסיים עם הסיפור הזה..״
ואני לא שם!
לא מסןגלת לעבור שלב.
הלוואי שהיה לי מספיק כסף, לצאת לנשום.. או אפילו מספיק כסף לעיסוי,או יום פינוק או טיפול פסיכולוגי או כל דבר שיעזור לי
כי אני ממש ממש מרגישה עם הראש בתוך החול הטובעני הזה.. כבר חודשים שלמים ולא יודעת איך אני יוצאת מכאן.
מרגישה קפואה ובלי רצון או אפשרות או יכולת/או הזדמנות להפשיר.
. זה עוד בלי הצורך להיות ולדאוג ולטפל בילדים.. ותשלומים לבייבסיטר כשאני ממש מושבתת (שמגיעים למאוד שקלים בחודש!!)
[לפני כמה חודשים הייתי מעורבת בתאונת דרכים, בחודשיים הראשונים הייתי חצי משותקת - במיטה ימים שלמים עם כאבים.. פיזיוטרפיה ,שיאצו, דיקור,הידרו תרפיה ,אוסטאופטיה וכו׳.. עזרו מאוד- וגם עלו בהתאם!!!
-ב״ה אחרי טיפולים מרגישה הרבה יותר טוב- ובכול זאת יש ימים כואבים במיוחד.בעיקר כאבי גב עם זרמים ברגלים ועוד.. וגדולה שלי הייתי איתי ברכב (שהלך טואטלוסט!-) לא נפגעה פיזית ב״ה! אבל היא היתה בטיפול פסיכולוגי בגלל רגרסיה (הרטבות וחזרה למוצץ אחרי שנגמלה משניהם לפני יותר משנתים!)-כנראה כתוצאה מהתאונה.. ואני לאחרונה מקבלת דיווחים שהיא אלימה בגן
הפסיכולוגית אומרת שזה נורמלי.. אבל אני רק מרגישה חסרת אונים!שאני לא יכולה לעזור לה...
הייתי מנסה לדבר עם אמא שלי כדי לקבל קצת תמיכה וש׳תוציא אותי׳ אבל היא מאוד עסוקה עם ההורים שלה- שלא מרגישים טוב (סבתא שלי סדקה/שברה את היד והיתה עם גבס על לפני כמה ימים.. וסבא כנראה עם דלקת ראות- רוצים לאשפז אותו.. ואחים שלה לא יכולים לעזור אז כמעט כל האחריות על הכתפיים שלה..-תורים ודיבורים עם הרופאים ומרשמים ולהיות איתם ...אז גם היא לא הכתובת.)
וחברות- כל אחת בחיים שלה.. אני כמובן מקבלת סמסמים ״עוד לא ילדת״?!?
.
תודה על המקום
אשמח לחיבוקים ועצות.