מלחמת תרבותmavetlaaravym
אני מחפש את המאמר "מלחמת תרבות" של הרב בנימין זאב כהנא שהופיע בספר "ברוך הגבר"
 
קראתי אהבתי ורציתי לפרסם פה .
 
המאמר עוסק במקור הבעיה לסוגיית השטחים \ ערבים \ שמאלנים.
אין לי את זה במחשב. צטערת...רחלקה
קטע מהמאמר - בינתיים זה מה שישואלאד
שנים רבות ראינו בינינו לבין הערבים את המלחמה של הדור הזה. אך מסתבר שמלחמה אחרת – היא המלחמה האמיתית של דורנו, והיא מלחמת הקיום האמיתית. בדיוק כמו שלפני אלפיים וחמש מאות שנה, המלחמה בין היהודים ליוונים היתה רק רקע למלחמה בין היהודים למתיוונים, שהיתה המלחמה המהותית והעיקרית; כך בימינו המלחמה האמיתית היא בין היהודים למתיוונים. אם נבין את העובדה הזו, סללנו את הדרך לניצחון; אם לא נבין את הדבר הזה, קבענו כעובדה את תבוסתנו לא רק במלחמה עם המתיוונים, אלא כפועל יוצא מזה גם תבוסה כואבת במלחמה עם הערבים, שמי יודע מה תהיה משמעותה בשטח. המודעות למלחמה זו, כמו בהרבה מקרים, היא עצמה רוב הדרך לניצחון.

אך על מנת להבין זאת, עלינו קודם כל לקבל על עצמנו סוף סוף את עולה המוחלט של היהדות ורעיונותיה. ואלו שצריכים לקבל את עול היהדות המליאה הם קודם כל אלו הרואים עצמם שומרי מצוות. צבור זה הוא שחייב לאמץ את העול הכבד והקשה הזה של רעיונות היהדות, שרבים מהם קשים מאד לאימוץ, בגלל התנגשותם המוחלטת עם המושגים המערביים המקבילים. צבור זה הוא שחייב להבין שבתוך היהדות שלו נכנסו סיגים עקרוניים מאוד, שנובעים מתוך הרצון למצוא חן בעיני השמאל; מתוך המחשבה שיש כמה רעיונות יהודיים שאם נאמץ אותם – ניראה בעיני השמאל כאנשים מפגרים וחשוכים. צבור זה חייב להבין שמכיון שדרך המחשבה של היהדות היא באמת כה רחוקה מזו של ה'שמאל', עליו לחדד ללא מורא וללא בושה, את ההבנה לגבי התהום שבין שתי התרבויות הסותרות האלו. שנתחיל לעמוד על האמונה והתרבות שלנו, ושנדע שסילוף היהדות השלימה אינו מחיר שמותר לנו לשלם בשביל שלום בית מדומה עם השמאל.
שמישהו פה יביא כבר את הקטע המלאmavetlaaravymאחרונה
עוד אחד נרצחצאצא

לא הגיע הזמן שיקרה משהו?

עד מתי ניהיה בהלוויות של חברים שלנו?

כל הזמן אומרים לנו לעבוד עם צה''ל לא לעשות בלגן...

זה מה שקורה שעובדים עם צה''ל. הנה דוגמא.

תשטחו את הכפר תעשו משהו.

חבורה של האבלים.

הנה זה מה שקורה שהולכים עם המערכת. מתים.

עם כל הצער, אין שום קשר למקרה הזהנקדימון

האופציה השניה היתה ללכת לסיור הזה בלי תיאום, או בלי ליווי צבאי בכלל. ואז מה היה קורה? לא נרצח אחד ו3 פצועים אלא חבורה שלמה טבוחה.

.......צאצא

אני בא לומר שמאוד קשה לתת אמון בצה''ל אחרי שרואים דבר כזה

צהל זה מילה מאוד גדולהנקדימון

כשאני מסתכל על מה שאלפי החיילים עושים במשימות השונות, גם אצלנו ביו"ש, קל עד בינוני לתת אמון. זה לא אומר אמון בכל מצב, וצריך גם שכל - אבל להסתכל רק על האירוע הזה זה לא שגוי.

הם באמת הלכו בלי תיאום ובלי ליוויפשוט אני..

מוקדם יותר ראיתי שכן היה תיאוםנקדימון

עכשיו אני רואה שבאמת שינו את הדיווח.

ועדיין, מיותר לציין שהביקורת על היעדר הירי של החיילים עד לאחר האסון היא מוצדקת בלי "אבל".

עושים הרבה. עושים בשקטמשה

אפשר לעשות יותר אבל הפוסט הזה הוא במידה רבה כפיות טובה.

צריך לגרש מכאן את כל הערבים. הם יושבי הארץ שמצווהנ א

לגרש אותם מהארץ הקדושה שלנו.

ארץ ישראל השלמה שייכת אך ורק לעם ישראל.

לפחות יש תקווה.. כי כתוב שלעתיד לבא נכבוש את ארץנ אאחרונה

ישראל השלמה

יאללה לחזק להתחזק צאט ארץ ישראל השלימה!יהודי אוהב הארץ

מחברים את אוהבי הארץ במקום אחד! 🤝
אם הלב שלכם פועם למען יישוב הארץ, מקומכם איתנו. הקמנו צאט מייל קהילתי שמרכז את כל מה שבוער ומעניין: עדכוני התיישבות, סיבובי שערים, אירועים ופעילויות.
היתרון הגדול? כולם שותפים! כל אחד ואחת יכולים לעדכן ולשתף בזמן אמת.
📜 רוצים לזכות להיות חלק? שלחו בקשת הצטרפות קצרה למייל: 6159375@gmail.com ונצרף אתכם בהקדם!

יפה! ישר כחפתית שלגאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

 

 

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

 

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

 

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

 

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

 

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.


אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".


אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.