והבעיה היא לא בחמותך, כאילו אותה לפחות לא תשני.
ואם זה נכד ראשון זה בכלל סרט עבורה התרגשות
לי גן היה זוועה!! הרגשתי שאני מיותרת זה הנכד *שלה* ולי בכלל אין מקום.
אם את רוצה לשנות משהו את צריכה דרך בעלך!!
ולא בלחץ! אצלי לקח לבעלי הרבה הרבה זמן להבין, והוא גם היה אומר שאני. זאת שלא רוצה וכו'
אבל ובעלך צריך להבין את זה! זה נטו הפסד שלו!
כי הוא גורם למצב שאת תרצי להתרחק מהמשפחה שלו! הוא צריך לייקר אותך בעייניהם! ולא הפוך, גם בעלי לא יכל על אמא שלו, אבל שזה הגיע למצב שאני, פטפטנת שלא סותמת את הפה, מגיעה לשם ושבת שלמה שותקת. הוא הבין שמשהו לא תקין, ועד היום זה ככה זה השתפר אבל אני לא אני שם. וזה נטו הפסד שלהם! כי לא כיף לי לבוא אני לא יוזמת לא מרגישה נוח וזה משפיע! מאוד! באים פחות אין מה לעשות.
אז!
אם הקשר של בעלך עם המשפחה שלו. חשוב *לו* כדאי שיתחיל להקשיב, תעשי את זה בחוכמה!!, על קפה בכיף חשוב שתגידי *אני * מרגישה כך וכך מהצד שלך, מהעיינים שלך, כי את והוא רואים מציאות שונה. את אחרי לידה וקשה לך לארח, ושהמפגש מלחיץ אותך ושתתחזקי אפשר בשמחה יותר וכו וכו, וזה לא חלילה כי את לא רוצה שאמא שלו לא תבוא זה כי את במקום נפשי וגופני לא קל....
והכי הכי חשוב!! שלעולם! לא יגיד שאת אמרת שהיא לא תגיע! זה יהרג ובל יעבור! כי הוא במו ידיו גורם לפילוג ולשנאה, שיכול לקחת לה שנים לעבור או לא לעבור בכלל ורק להעמיק, האם זה מה שהוא רוצה?????
זה לא מרוע! הוא פשוט לא יכול על אמא שלו, וזה בסדר. עכשיו הוא נשוי צריך ללמוד. תאמיני לי, אני סבלתי ממש! היינו רבים רק על זה! עד היום המשפחה שלו זה נושא רגיש. חוזרת ומגישה שיוצא אותך מהמשוואה אם הוא רוצה קשר בריא וטוב עם ההורים שלו, הוא הבן שלהם אותו הם תמיד יאהבו, תמיד יסלחו. לא תמיד זה ככה עם כלה.
בהצלחה!! מקווה שזה רק עכשיו בעייתי ולא היה ככה בעייתי לפני הלידה.