אני צכה להביא לקורס ציור 2 צילומי פנים בשביל ציורי שמן, אני רוצה משהו מיוחד לא רגיל. מעניין בקיצור, למשהי יש רעיון?זה יכול להיות הכל... זקן זקנה בחור בחורה ילד ילדה אישה גבר לא משנה מה רק שיהיה מעניין.
צכה את עזרתכםםכיס ופרח
מישהווו??כיס ופרח
איזה כיף לך!אהרון הגבר
בא לי קורס גם!! איפה את לומדת?
והייתי ממליצה על צילומי פנים של זקנים כי זה נורא מעניין לעבוד עם הקמטים שיש להם נראה לי..
אפשר כזה ילדה קטנה עם מוצץ שהרגע קמה משינהאמונה רעיה
ציירתי את זה כמה פעמים וזה יצא מתוק...
כזה עם שיער קצת פרוע ושמיכה ביד
כדאי לך לצלם אנשים שאת אוהבת.roniyoffe
מהמשפחה, חברים/חברות
או לחפש באלבומים המשפחתיים מישהו או מישהו שנראה לך מענין.
לא האמת שכבר ניסיתי לצייר משהו קרוב ולא נהנתיכיס ופרח
אני פחות בנאדם שעובד לפי כללים, לכן לא נהנת מציור של אנשים שאני מכירה ובמיוחד שאם זה יוצא לא דומה.... אני מעדיפה לצייר מישהו שאף אחד אחרי כן לא יבדוק אם זה דומה או לא...
ואני באמת מאוד אוהבת לצייר זקנים, זה מגניבב אבל אינלי תמונות וזה לעוד יומיים. יש למשהי משהו יפה? חרשתי את האינטרנט אני פשוט לא מוצאת
דברי איתי באישי יש לי תמונות מדהימות של ילדיםהיי זאת אני ..
הסתדרתי תודה!כיס ופרחאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך