כל האמת על שיתוף הפעולה בין מועצת פשע לשלטון-סרטמקווה לטוב
http://www.youtube.com/profile?user=2100proof&view=videos

כל האמת על שיתוף הפעולה בין מועצת פשע לשלטון על מנת לאפשר את הגירוש.

סרט חזק ביותר!!! חובה לראות-ולהימנע להבא מטעויות..

הייתי רוצה לדעת...Curious
מה המקור של הסרט.
ראיתי אותו והיה לי מאד מוזר שלא מצוינים בו מקורות, וגם לא תגובות של האנשים בהם מדובר.....
כי את התיאוריה שמופיעה שם אפשר לפברק בקלות.....
לדעתי צריך מאד להיזהר מלקבל את מה שמופיע שם - עד שלא נדע מי המקור.
למה אין קישור לסרט שלא חסום ברימון?ימין אמיתי
הנה קישור לסרט באתר שרימון מקבל:שלבוקית
יישר כח! תודה רבה!ימין אמיתי
יש שם תמונות "חמות מהשטח", שזוהי עדות מספקת במקווה לטוב
חוץ מזה אני ראיתי את "יקי" בכפר דרום- והוא אדם משכמו ומעלה.--ראוי להיות מנהיג אמיתי.הוא לא צבוע- ולא מתלקק, ולא מתחנחן ומתחנף...הוא לא "יפה נפש"...

הצילומים הם עדות -מעין "מצלמה נסתרת" שתפסה אותם "על חם"...

ועוד אני אגיד לך- שהייתי גם בכפר מיימון-- ודיברתי שם עם מועצת רש"ע--באותו יום רביעי ארור שבו התגלה הפרצוף האמיתי שלהם-
בלילה ההוא נדדה השינה מעינַי ומעינֵי רבים מההמון הזועם...ונשארנו ערים עד לפנות בוקר. הבענו את התסכול שלנו בפני אנשי מועצת רש"ע----
אני אמרתי להם שבאתי לשם כי הם אמרו שניכנס לגוש קטיף על נשינו-טפינו וילדינו...
והם אמרו לי בפירוש "השתגעת?! לא התכווָנוּ ברצינות, הכל היה מתוכנן מראש שנגיע רק עד כפר מיימון..."
הרבה מאוד אנשים אמרו שאם הם היו יודעים את זה הם לא היו באים למצעד ההוא-- והבינו- שנסתם הגולל על גורל גוש קטיף הי"ד.
מה שהפריע לי...Curious
אלה התמונות של הגירוש עצמו ובו מנסים להראות רבנים מסוימים (השמות פורסמו בסרט,) משתפים פעולה עם החיילים.
נראה לך שבעת הגירוש אנשים הסתובבו עם מצלמות והחילים לא ראו אותם? אינני יכולה לראות במדויק את הפנים של אלה שהוציאו מבית הכנסת (קשור לחלק מהטענות שלהם שם)
תראה/י, ברור לי שאנחנו (הציבור הדתי לאומי ) פישלנו בגדול, ואינני מנסה לומר שהסרט מבוים - אני רק אומרת שזה עלול להיות - שלוקחים פשלה שנעשתה (גם לדעתי)  ומורחים אותה (אולי...) על אנשים שלא צריכים למרוח.
מה שהיה נראה לי ראוי, שיוצרי הסרט ישימו אותו מחדש ב-youtube, יפרטו בגוף  מי הם וכיצד ניתן להגיע אליהם, ויציגו אותו מחדש בצורה שיובהר מעל לכל ספק שאין כאן ביום.
הוכחה!אנונימי (פותח)
ערכו כימעט את כל הסרט והאדם שערך (זה היה אצלו בבית) גילה בוקר אחד שגנבו חו את כל הסרט שהוא עבד עליו (100% שהשב"כ גנב את זה) ואם זה לא היה אמיתי השב''כ לא היה צריך ליגנוב את זה... אבל ברוך ה' העורך לא היתייאש והינה זה יצא!!!
כמה שאלות:Curious
1. את כותבת שערכו את הסרט - מי העורך? מדוע לא יודעים מי הוא?
2. הסרט מכיל המון עובדות - ייתכן שחלק באמת אמיתיות וחלק לא (מה שכתבתי קודם שאכן נראה שהיה מחדל - אך ייתכן שהגדילו את קבוצת האחראים אליו)
3."גנבו את הסרט" מה גנבו? ומהיכן את יודעת את זה?
4. מאין הבטחון שהשב"כ עשה את זה (אל תלכי פה על "סביר" - תלכי על בטוח!!!!)
5. איך העורך הצליח לשחזר?

ואינך עונה לי על תהיותי לגבי "צילומי המצלמה הנסתרת" מהגירוש.

אני מדגישה עוד הפעם - בטוח היה מחדל. אבל בצורה בה מוצג הסרט ישנם דברים רבים שעלולים להיות לא נכונים.
וגם אם יש שם דברים נכונים - ייתכן מאד שלא כל הדברים (אחד השיטות ליצור אימון היא לערב אמת עם לא אמת....).
לכן, אם באמת את מכירה את עורכי הסרט, ובאמת מעונינת שהאמת תצא לאור - דברי איתם בבקשה שיציגו את האמת (ורק את האמת!!!!) בליווי המקורות.
אישית, מה שמדליק לי בסרט נורה אדומה, זה קשירת שמות של רבנים מפורסמים כמשתפי פעולה עם הגירוש. האם נפגשו איתם? האם לקחו מהם תגובה? מי שהפעיל מצלמה נסתרת בגירוש, אין לו בעיה להפעיל אותה בראיון עם אותם רבנים.
ובבקשה, אני מאמינה שגם את וגם אני וגם כל הגולשים כאן רוצים בהצלת הארץ (כולל  חזרה לגוש קטיף בעז"ה) וגם במניעת מחדלים בעתיד, אבל צריך לזכור שהמטרה אינה מקדשת את האמצעים - ואם מה שנטען בסרט הוא אמיתי ב-100% אז יעזור מאד שיציגו את זה בצורה אמיתית שלא תעורר שאלות.

אני יודע מי עשה את  הסרט אבל הוא ביקש לשמור את זהלב שבור
בסוד מהרבה סיבות

אם אתה יודע מי עשה את זה...Curious
זה יועיל מאד אם תביא לידיעתו את מה שכתבתי - והוא מוזמן להגיב ולהתייחס .
הוא אינו צריך להזדהות כדי לענות לשאלות שכתבתי כאן....
טוב הוא לא בדיוק אחד שנכנס לפורומיםלב שבור
אבל ננסה ליצור איתו קשר בכל מקרה בתור אחד שהיה גר בגוש אני מכיר כמה רבנים ששיתפו פעולה עם הצבא ועזרו לגרש  ראינו את זה בעיינים אצלנו היה רב שהיה לו מדבקה של משטרה על האוטו והוא עבר בכל מחסום שהוא רצה ועוד רבנים שנפגשו עם הצבא שלא על דעת התושבים ועשו הסכמים וכולי יש עוד מקרים. לי באופן אישי יש פינה בלב עם הרבה ייסורי מצפון שלא נלחמתי מסםיק על הבית שלי בגלל הרבה כוחות משלנו שנלחמו בי
מה שנראה שהוא עשה בסרט, בין השארCurious
הוא להאשים רבנים מסוימים (ולא רק רבנים) בשיתוף פעולה עם הצבא.
השאלה היא אם הוא בדק בשבע עיניים, ואם תמונות "המצלמה הנסתרת" הן אותנטיות.
אם ידידך טרח להוציא את הסרט - אז שיגמור את המצוה עד הסוף, ויביא עובדות אמיתיות בלבד.
ועל כל עובדה שהיא אמיתית - שיראה על מה הוא מסתמך - וייקח גם תגובה של הנוגעים בדבר.
אתה כותב ש"אני מכיר כמה רבנים ששיתפו פעולה עם הצבא ועזרו לגרש ".
הענין הוא - האם כל אלה שמוזכרים בסרט שייכים לקבוצה שאתה מכיר?
אם כן - צריך לקחת מהם תגובה - ולשמוע (גם אם בסוף לא לקבל) מה יש להם לומר על זה.
תיתכן עוד אפשרות - שישנם כאלה אשר בפועל יצא שהם משתפי פעולה כי הונו אותם. 
יש הבדל בין מי שבדם קר החליט ש"הוא בעד לגרש יהודים מבתיהם"
למי שבדיעבד עשה מעשה שבאותו רגע חשב שהוא מונע את הגירוש ארק אח"כ מתברר לו שתומרן.
זה לא אותו הדבר וצריך לבדוק בשבע עיניים. 
ושנחזור ממש ממש מהר במהרה לגוש קטיף תיבנה ותיכונן!!!!!!!!!!!!!
אני אישיעת עד שאנליאור 1
אני אישית עד שאנשים מסויימים ממועצת יש"עליאור 1
שיתפו בפועל פעולה עם המגרשים בגוש קטיף .
מה שאתה כותב כאן...Curious
לא כל כך רלוונטי למה שכתבתי...
תקרא עוד הפעם...
רק שאלהאחווה אודס
בסוף הסרט הוצגה שאלה חזקה מאוד, ומשום מה לא שמעתי תשובה:
איך הרבנים ואנשי ציבור שהוצגו בסרט כ"מרגלים" שבנו הם בעצמם את הגוש ויש מבינהם שילדיהם חיים שם, ואלו אנשי ציבור ורבנים גדולי הדור באמת, שכאבם על החורבן לא נסתר. איך הם התהפכו לצד השני?

משהו נתן לעצמו תשובה נוקבת וברורה?
זהו, שלפני שאת שואלת את השאלה...Curious
אני שואלת - האם הם באמת התהפכו?
האם מה שמוצג אליהם באמת אמיתי?
אם כן, מדוע יוצרי הסרט לא ניסו לקחת מהם תגובה?
לא נוח לי שאני חוזרת פה על עצמי, אבל מהשאלה שלך אני מרגישה כאילו לא קראת מה שכתבתי קודם, אז אין לי ברירה אלא לחזור על זה....
שלב אחד קודםאחווה אודס
בהחלט קראתי ואני חותרת לכיוון אחר.
האמת שלא כ"כ אכפת לי מי היוצרים והיכן התגובה.
אכפת לי מה קרה להיגיון שלנו, לאן נעלמה האמונת חכמים.
האם כשהסרט מסיים ב"אנחנו הבנו את המסרים מהגרוש.." האם באמת אותם אלו שהיו שם הבינו את המסרים מהגרוש? האם הראיה הזו לא מעוותת?
וואו....Curious
מצטערת, אבל אינני מבינה...
אז מה את מנסה לומר?אבא שמואל
מבוים או לא מבוים?

אלה התמונות של הגירוש עצמו ובו מנסים להראות רבנים מסוימים (השמות פורסמו בסרט,) משתפים פעולה עם החיילים.
נראה לך שבעת הגירוש אנשים הסתובבו עם מצלמות והחילים לא ראו אותם? אינני יכולה לראות במדויק את הפנים של אלה שהוציאו מבית הכנסת (קשור לחלק מהטענות שלהם שם)
תראה/י, ברור לי שאנחנו (הציבור הדתי לאומי ) פישלנו בגדול, ואינני מנסה לומר שהסרט מבוים - אני רק אומרת שזה עלול להיות - שלוקחים פשלה שנעשתה (גם לדעתי)  ומורחים אותה (אולי...) על אנשים שלא צריכים למרוח.
מה שהיה נראה לי ראוי, שיוצרי הסרט ישימו אותו מחדש ב-youtube, יפרטו בגוף  מי הם וכיצד ניתן להגיע אליהם, ויציגו אותו מחדש בצורה שיובהר מעל לכל ספק שאין כאן ביום.
זה בהחלט מה שקרה ואין פה שום דבר מבויים!בת-אליי
וההוכחה היא- העיניים שלי!
ילדים... תתבגרואנונימי (פותח)
אל תהיו ילדים קטנים!
" מה אבל הוא עם זקן גדול ומעביר הרבה שיעורים, הוא בטח צדיק ולא עשה את זה!"
רבותיי עיינו ב"כפה אדומה"- הם זאבים...

נ.ב. לכל הספקנים והמסוקרנים,
 אי אפשר לזייף סרטים, מה זה נראה לכם? תלמדו צילום ועריכה ותבינו לבד. (אא"כ מישהו טוען שחטפו את הרב אלון והרב קוסטינר ואבינר ועוד והכריחו אותם לשחק ולקחו תפאורה של נווה דקלים והביאו הרבה שוטרים וחיילים שיראה כמו גירוש יהודי גוש קטיף ואז אתה באמת צודק.)

ולגבי מקור המצלמות (לא שאני מבין מה זה משנה בכלל) היו לאנשים פרטיים מצלמות שצילמו בהם, ועוד היו המון כתבים וצלמים של סוכנויות החדשות.

הכותב נוגע בדבר הסרט, ואכמ"ל.

אם חטפו את הרב ניר בן ארצי הכל יכול להיותאנונימי (פותח)
אני בטוח שהקיצוניים שעשו את הסרט יכלו לחטוף את הרבנים הצדיקים ולהכריח אותם באיומי אקדח להפליל את עצמם בשביל הסרט.
צריך להבין שרב לא יכול לעשות שום דבר רע אלא אם כן הכריחו או כפו אותו.
בגלל זה אני בטוח שיש פה מזימה ומעשה מרמה.
חחח כן ואולי גם ביקשנו מהשטן להרוג אותם  אח"כהרב כהנא צדק
עוד חירטוט שכל אתה רוצה? יש לי המון בשבילך הנה הראשון
"מועצת ישע לא שיתפה פעולה עם כוחות הגרוש בזמן גוש קטיף"
וד"א לא חטפו את הרב ניר בן  ארצי ובוא לא נכנס לזה..
שברת שיא 1000 חירטוטים בשלוש שורות...
איי! אוי לדור שכך עלתה בימיו!אנונימי (פותח)
אייי אם עמ"י היה לומד תנ"ך! מה שהיה הוא שיהיה...

הרי לפניך סיטואציה.
מה תגיד אם נתגלה שראש הסהנדרין ביצע פשעים חמורים של לשה"ר,הוצאת שם רע והריגת עשות חפים מפשע?  לא יתכן? לא מציאותי? הרי הוא רב!

עיין בספרנו הקדוש והעתיק, התנך, וקרא את פרשת דואג האדומי "אביר הרועים"- ראש הסהנדרין.  ויש עוד דוגמאות רבות. תלמד הרבה תנ"ך ובעיקר את דברי הנביאים ותוִוָכח.

אוף!!!!!!!! לא אמרתי שחטפו ואיימו...Curious
תנסו לראות את התמונות בסרט ללא קול וללא מילות הקישור.
האם הייתם מסיקים את אותו הדבר?
ו
למה? ניסית?אנונימי (פותח)אחרונה
מאת: החסדוני - חסיד חילוני.

מישהו משלם לך?
למה? מה גורם לך לכתוב כאלה דברים? מה מניעה אותך אם לא שינאת חינם?
מה "הרב הצדיק" הזה עשה לך רע.
כל מה שהצדיק הזה עושה זה חסד וטוב וחמלה והקדשה והצלה והכוונה לעם ישראל
מהקטן לגדול – וזה שעשירי וגדולי רבני ישראל הבחינו בזה ראשונים לא צריך לפתח אנטי --- ההפך
ותתפלאו הכל אבל הכל בחינם! באהבה! בדאגה! ובשמחה מצד הרב ומצד העמותה שלצידו.
הרב מגדיש מעצמו וממשפחתו ומעוזריו וממאמיניו לטובת "אהבת חינם" לעם כולו.
........אז יבואו כל הצדקנים כמוך ויגידו זה בשביל הכסף – ואני יענה – לא עוד טעות בידכם כי אם הצדיק בן ארצי היה רוצה כסף – הוא היה שכן של אורי גלר בלונדון ומכניס 12M בשנה, בשקט.
כל מה שאומר הרב הצדיק בן ארצי זה קירוב לבבות – הלווווו  אחדות  - שכחתם העם היהודי שרד בזכות זה
והיום זה העם החזק מכולם למה בגלל צדקנים כמוכם - דרך ארץ קדמה לתורה חברה.

זהו עד פה פרקתי ומיפה אני אקראה לך אחי וחברי (שטעה פעם) וקורה לכך להצטרף או לפחות לראות את הרב בלי שליליות ובלי שינאה מיותרת ואז יום אחד תבין מה גורם לאחד כמוני לקחת על עצמו לשנות את דעתך על הצדיק – בדוק.

ההמשך ב http://rabbi-nir-ben-artzi.com 

אתר שאני בונה – אתר לא רשמי.

איך ידעת?! אני אישית חטפתי את הרב אבינר ואיימתיבת-אליי
עליו!
חבל על הוויכוחים אלו דברים ידועים ומוכרים וישלב שבור
המון עדוית של יראי שמים שראו את השתיוף פעולה של רבנים ואישי ציבור עם המדינה שגירשה אותנווהם עשו את כל זה בטענה שהם מפחדים שזה יגיע למלחמת "אחים" אז עדיף שנוותר כי הגזרה נגזרה ואי אפשר לצאת נגד המדינה כי דינא דמלכותא דינא ומי שרוצה אני יכול להביא כל מיני דיבורים מפורשים של רבנים כאלה......זה ידוע ומפורסם.ד"א הרב שפירא זצ"ל כותב בספר מורשה במכתב שנכתב שם דברים חמורים מאוד!!!! על מי שאומר שאסור לסרב פקודה.
האם ידוע על רבקשקשן
שצפה בסרט ואישר שאין בו לשון הרע?

אשמח לתשובה, זה די חשוב לי.

כן.אנונימי (פותח)
ראש ישיבה (פלונית) אישר ואף תומך בהפצה
אפשר שם ולא רק דברים עלומים?קשקשן
נ.ב. אני מניח שהתכוונת לרב יקי סביר שמופיע בסרט, צדקתי?
לא יודע, אבל זה גם!.ילץ
עוד נקודת מבט...אחווה אודס
הסיפור "פלגש בגבעה" מוכר לכם? כן שישסטים מהבגרות שלכם.. <נראה לי..> סוף ספר שופטים.
שבט שלם כמעט ונגדע.
 18,000 2,000  25,100 משהו באמת קולט את המספרים העצומים האלו?
מלחמת אחים מטורפת...
משהו אולי חשב דקה לפני שהוא הביע את דעתו הנרעמת כ"כ על הרבנים שלנו..
אולי הם מנעו מדם להשפך? אולי זו הייתה הדרך היחידה?
הרי "משנים מפני השלום" ו"גדול השלום" את זה כולנו יכולים לזרוק ביום יום בוויכוח כיתתי או בכל תקרית אחרת.
הרבנים שם הקימו את הישובים האלו בעשר אצבעותיהם. חרפו את נפשם למען האדמה הזו, אין ספק שהם בוכים בצנעה ובפומבי על חורבן ארץ ישראל. אך אולי יכול להיותשאצלנו משהו בחוט המשלוש הפך להיות סדר עדיפויות מעוות?
כל הכבוד על הרצון לחפש נקודה טובהלב שבור
אבל זה לא שייך פה ויש הרבה מה להאריך על זה ואין לי כוח...... כל מה שהם עשו הגיע מהנקודה שהמדינה קדושה.... ואסור פשוט אסור לצאת נגד המדינה(ראה סירוב פקודה)כי זה יפרק את הכל את כל התקציבים לישיבות ואת כל האהדה שיש לציבור שלנו ופשוט יגרום לפירוק הצבא ומלחמת אחים ולפירוק המדינה ולגלות שלישית ולשואה שניה..... וכולי שטוית כאלה יש רבנים גדולים שהלכו נגדם! במפורש(ר' אברום ממשיך דרכו של הרב צבי יהודה) ןבקיצור זה לא התאים לתפיסת עולם התורנית שלהם דרך מאבק כזאת.בסדר לא רוצים להאבק? אל תמנעו מאיתנו את הזכוץ להאבק על הרץ הקדושה. ואנחנו פה כדי שזה לא יקרה עוד פעם שהציבור לא יאכל את הדייסה שלהם ונזכה לזרוק את הקליפה שנקראת מדינת ישראל שמנתגדת למלכות ה' בעולם ונזכה לעקור את מלכות הרשעה ולהמליך את ה' יתברך....
יפה... מעריך...מלמעלה אלוקים
ישר כח על הבקיאות בתנ"ך אבל... צולעאנונימי (פותח)
מחילה על ההתנשאות אבל אתן עצה לכל הלומדי תנ"ך,
למה לא פשוט לראות מה כתוב בספר?!
ה' יתברך אמר לעמ"י להלחם בבני בנימין!
וכל התירוצים של חוסר באהבת ישראל שבגללה הם הפסידו בשתי המלחמות הראשונות, שטויות חז"ל אומרים ההפך וגם בפסוקים אין זכר לכך.

ולגבי הרבנים, משהו בסדר עדיפויות שלהם השתבש.
איני אומר לסקול אותם אבל ודאי שצריך לשופטם ולכל הפחות לפרסם. (וכל החושש מלשה"ר יעיין בח"ח)
כמו שפעם אמר לי רב, "הממלכתים אפילו פח אשפה עם דגל המדינה יגנזו"

כל טוב סלה, ושוב מחילה על ההתנשאות.
לא הואאנונימי (פותח)
לא הרב יקי סביר, אך איני יכול לנקוב בשמו.
אע"פ שאין כאן לשה"ר, מי שחושש בכל זאת למה שלא יתקשר לכל המצולמים והרבנים שהופיעו בסרט(או שנחטפו והוכרחו להופיע...) וישאל אותם!
מחכה לאדם הראשון שיתקשר ויפרסם כאן את תגובתם.
לשאול אותם...Curious
זה התפקיד של עורך הסרט. מדוע הוא אינו עושה זאת.
וממש לא ברור לי מדוע אינך יכול לנקוב בשמו של הרב המאשר.
יעזור מאד...Curious
אם תאמר מי.
זה אינו לשון הרע - ההיפך - זו מטרה מאד מועילה!
לחוששת מלשה"ראנונימי (פותח)
צדיקה, תתקשרי לרב דב ליאור או לרב זלמן\אליעזר מלמד הרב יעקב שפירא ותשאלי אחד מהם אם יש בזה לשה"ר.
ל-gdoronCurious
1. אכן לפני מספר דקות נשלח דוא"ל לאחד מהם - מחכה לתשובה...
2. עדיין לא קיבלתי תשובה ממך - מהן "הסיבות המובנות" שאי אפשר לפרסם מי ערך את הסרט, ומי הרב שהתיר את זה...
הסרט נעשה על ידי אנשים יראילב שבור
שמים. הוא נעשה לשם שמים.יש רבנים שאישרו את הסרט והפצתו.לא נוקבים שמות בגלל הרבה סיבות מובנות. האנשים שהתראיינו בסרט לא מספיק יראי שמיים בשבילך?(הרב יקי סביר ת"ח גדול)(הכל נאמר מידיעה אישית)
פשע הממלכתיםאנונימי (פותח)
בס"ד
עכשיו כולם יודעים לאן הולכת דרך הממלכתים-לחורבן עם ישראל!!
ישיבה של מועצת יש"ע באולם שמחות מתחת לבית הכנסתליאור 1
הייתה ישיבה של מועצת יש"ע באולם שמחות מתחת לבית הכנסת
בנווה דקלים , אני הייתי שם ליד והם אמרו לי ללכת, בנצי ליברמן אמר שם שאנחנו רוצים שתצא מכאן תמונה של חיבוקים ולא של (זריקת) ביצים.

חבל שלא הראו בסרט שבאמצע פינוי בית הכנסת. עצרו את הפינוי  ואחד מן הרבנים אמר "להוריד הילוך במאבק- מ10 ל9".
כשמישהו צעק משהו צביקי בר חי אמר" שעוד פעם אחת ואנחנו נעצור הכל ונצא עכשיו החוצה!".
מה שהיה בבית כנסת מפורסם בהרבה סרטים.בת-אליי
קצרה היריעה מלהכיל את תיעוד פשעי מועצת יש"וואלאד
אפשר למצוא עוד חומר, למשל בסרטים דוקומנטריים כמו "חמישה ימים" ו"גשמי קיץ".
אם יש למישהו רעיונות איך להפיץ את הסרט- שיעשה אותםאנונימי (פותח)
אימיילים, פורומים..בת-אליי
בכבודאנונימי (פותח)
לב שבור יקר.Curious
לב שבור יקרCurious
ה"סיבות המובנות" אינן מובנות לי בכלל.
זה נראה כמו התחמקות - זה יוצר חוסר אמינות ולכן  זה לא נראה טוב.
ולגבי "האנשים שהתראיינו בסרט לא מספיק יראי שמיים בשבילך?" 
אני חייבת לומר שגם האנשים שהסרט מכפיש את שמם בשעת הגירוש הם יראי שמיים בשבילי, ולכן אינני יכולה לקבל עליהם לשון הרע אלא אם כן מראים לי מעל לכל ספק שזה נכון (מומחי לשון הרע. תקנו אותי אם אני טועה)

אני מבין את החששות שלך ואפשר להצדיקלב שבור
מקוה שאינך ציניקן...Curious
שמעת על "כבדהו וחשדהו"?
שמעת על "המטרה איננה מקדשת את האמצעים"?

למען הסר ספק -Curious
תקרא מה שכתבתלמטה ל-gdoron.
שכתבתלמטה = שכתבתי למטהCurious
פשוט לא בא לי לעשות העתק - הדבק....
למה? מה גורם לך לכתוב כאלה דברים? מישהו משלם לך?אנונימי (פותח)
מאת: החסדוני - חסיד חילוני.

מישהו משלם לך?
למה? מה גורם לך לכתוב כאלה דברים? מה מניעה אותך אם לא שינאת חינם?
מה "הרב הצדיק" הזה עשה לך רע.
כל מה שהצדיק הזה עושה זה חסד וטוב וחמלה והקדשה והצלה והכוונה לעם ישראל
מהקטן לגדול – וזה שעשירי וגדולי רבני ישראל הבחינו בזה ראשונים לא צריך לפתח אנטי --- ההפך
ותתפלאו הכל אבל הכל בחינם! באהבה! בדאגה! ובשמחה מצד הרב ומצד העמותה שלצידו.
הרב מגדיש מעצמו וממשפחתו ומעוזריו וממאמיניו לטובת "אהבת חינם" לעם כולו.
........אז יבואו כל הצדקנים כמוך ויגידו זה בשביל הכסף – ואני יענה – לא עוד טעות בידכם כי אם הצדיק בן ארצי היה רוצה כסף – הוא היה שכן של אורי גלר בלונדון ומכניס 12M בשנה, בשקט.
כל מה שאומר הרב הצדיק בן ארצי זה קירוב לבבות – הלווווו  אחדות  - שכחתם העם היהודי שרד בזכות זה
והיום זה העם החזק מכולם למה בגלל צדקנים כמוכם - דרך ארץ קדמה לתורה חברה.

זהו עד פה פרקתי ומיפה אני אקראה לך אחי וחברי (שטעה פעם) וקורה לכך להצטרף או לפחות לראות את הרב בלי שליליות ובלי שינאה מיותרת ואז יום אחד תבין מה גורם לאחד כמוני לקחת על עצמו לשנות את דעתך על הצדיק – בדוק.

ההמשך ב http://rabbi-nir-ben-artzi.com 

אתר שאני בונה – אתר לא רשמי.

ראית את...Curious
אותם רבנים?
אני מנסה לומר...Curious
שלפני שאני מגיעה למסקנה הזו - אני רוצה לדעת מעל לכל ספק  שזה אינו מבוים.
(וממש לא ירדתי לסוף דעתך מדוע עשית העתק הדבק)
תגיד לי אתה שפוי?!אנונימי (פותח)
מה מבוים??? גם אתה חושב שחטפו את שלמה אבינר והרבנים לכפו אותם להגיד מה שאמרו???
איפה נראה לך שאתה נמצא בהוליווד?
חביבי כמו שאמר פעם מי שאמר
"גדולה כוחה של כאפה לנער את ההזויים" (הרה"ק האדמו"ר מאיפה שליט"א)
תקרא עוד הפעם!!!!Curious
בפירוש כתבתי למעלה שלא מדובר בתסריט הזוי כמו שאתה מתאר - אלא בקטעי הסרט שמראים את זיהוי האנשים בשעת הגירוש (הפריצה למבנים ליתר דיוק), ומה היה להם לומר על זה.

אבלללל איך אומריםאנונימי (פותח)
אל תתן לעובדות לבלבל אותך.
המשך לשיר ולרקוד לפני הרבנים הללו כל הדרך לפינוי הבא בעז"ה אכי"ר.
עכשיו אתה מוציא דברים מהקשרם!!!Curious
יש הבדל בין "לשיר ולרקוד לפני" ובין לבדוק עובדות עד הסוף.
תאר לך תרחיש (לא דמיוני, לצערנו) שבו אחינו בני השמאל מעלילים עלינו מעשיות ממעשיות שונות.
להם היית אומר לבדוק את הדברים, נכון?
אז מדוע אנו הימניים פטורים?
אבל אין מה לבדוק!!! זה דברים שראו בעיניים וגם אני!בת-אליי
וגם אנשים שהיו מבפנים, במועצת פשע, מדברים ואומרים שעבדו עליהם.
כמו שכתבתי עוד קודם....Curious
ישנה אפשרות שהסרט מכיל עובדות אמיתיות יחד עם עובדות שאינן. מה שמגביר את אפקט האמינות וגורם לאנשים להאמין בכל העובדות שמופיעות שם.
את מוכנה לחתום ולהצהיר ב-100% מידע אישי שכל הטענות שנטענות בסרט הן נכונות?
וואי איך היא חשפה אותנו, הכל בלוף ומשחק.אנונימי (פותח)
ידידי - צא מהציניות.....Curious
אומר לך בדיוק מה שאני חושבת:
1. בטוח נעשה מחדל בגירוש- עובדה שהקב"ה הביא לידיעתנו שנה וחצי קודם שמה שזה הולך להיות - כלומר הוא נתן לנו הזדמנות ואך על פי כן ולמרות הכל הגירוש בוצע - לכן בטוח טעינו.
2. בטוח היה צריך לסרב לפקודת הגירוש - ולדעתי טועה כל מי שלא תמך אז בסירוב פקודה.
3. ייתכן שהיו מושתלים במחנה הלאומי. אני אישית ראיתי בהפגנות מי שהתנהג כמו מושתל.
הענין הוא שמה שהסרט משדר (לי בכל אופן) שישנם מנהיגים ממחננו שהלכו ושיתפו פעולה בדם קר עם המגרשים - ואת זה אני מסרבת לקבל - ייתכן שהוטעו ו/או טעו (בהחלט מסכימה שטעה כל מי שהתנגד לסירוב פקודה). מי שביום פקודה יחשוש מהם - אני בהחלט מבינה (גם לי נראה שאחשוש מהם...). אבל מכאן עד להחליט שהאנשים האלה הלכו ובדם קר הקריבו את הישובים על מזבח נוחות/או תאוות בצע - את זה אסור לקבל!!!!
ובנוסף...Curious
על "אפקט ההילה" שמעת?
קורה שמשבחים אדם מסוים ותוך כדי שבחים מוסיפים לו שבחים שלא מגיעים לו.
באותה מידה קורה שבאים אל מישהו בטענות - ואז מוסיפים עוד טענות שאינן נכונות- שיהיה.
לזה התכוונתי כשאמרתי "ערבוב של עובדות אמת ולא אמת".
וזה מה שהרגשתי בסרט - בעיקר בקטעי הגירוש בהם קובע העורך שמנהיגים מסוימים עזרו בדם קר לגרש - כולל "הוכחות" מצלמה נסתרת.
וזה שלא פירסמו מהיכן הסרט מגיע, או שלא לקחו תגובות של אותם אנשים - רק הגביר לי את סימני השאלה.
אז אני מניחה שמאד נח לך (ולכל מי שנכנס בי) להחליט ש"אני הולכת בעיורון אחר ההנהגה", אבל לא יזיק לך להסתכל היטב על כל מה שכתבתי.
ישנם אנשים שהיו שם וראו - ועם מה שאני שומעת ממקור ראשון - אין לי בעיה.
אני גם מבינה שמי שערך את הסרט רוצה מאד מאד שהסיפור חלילה לא יחזור על עצמו - וגם אני כך.
אז אם העורך באמת רוצה בכך, ורוצה לפרסם את מה שבאמת היה, אני באמת מקוה שהוא מודע לזה שהמטרה איננה מקדשת את האמצעים. שיביא רק עובדות נכונות, ואת מה שנכון - יציג בצורה אמינה יותר (ובמה שמתייחס לסרט - מינימום לקחת תגובה של אותם מנהיגים ולשמוע מה יש להם לומר על זה)
לא נטען שהם עזרו לגירוש מפני תאוות בצע, תראי שוב.אנונימי (פותח)
ואני מבקש את סליחתך על ציניותי, כך אני מטבעי.
עוד מחכה לתשובה של האנשים המצולמים דיברת איתם...
האם הפעם הם באמת רוצים להלחם? (וכמובן שאנחנו נאמין להם, כדאי ללמוד מתי סומכים שוב על שוחט שיצאה טרפה מתחת ידו)
לא זכור לי שנטען מדוע-Curious
הם עשו זאת, אבל הרושם שמתקבל מהסרט הוא שמי שמוראה שם משתף פעולה עושה את זה "בדם קר" לגרש יישובים ולהקריב אנשים.
תשובות מאלה שהמצלמה הנסתרת טוענת שצילמה אותם - יעזרו מאד להראות את אמינות הקטעים הללו.
ולגבי המשפט האחרון - שתצא מהציניות כבר אמרתי - אל תבקש ממני סליחה, ואל תהיה ציני. "כזה אני מטבעי" איננו תירוץ כי "יצר לב האדם רע מנעוריו".
ולענין....
תקרא עוד הפעם את מה שכתבתי לגבי השאלה עם לתת אימון ביום פקודה. אני מרגישה שאתה מנסה להדביק לי "אימון עיוור" - ואני אומרת שאתה טועה.
ונראה לי שגם אתה יודע את זה...
השערה אחרתאנונימי (פותח)
אולי דבריי הצינים אולי עוד מושפעים מההזוי עד טיפשות שחושב שחטפו את מועצת יש"ע והרבנים והכריחו  אותם לשחק.
ממש מחוכם מצדך...Curious
לנסות להראות כמה אתה שנון, ובזה בעצם לא לענות על השאלות....
חבל, כי כולנו רוצים למצוא את הדרך כדי שזה לא יקרה שוב וכדי שחלקי א"י שלא בידינו יחזרו אלינו מיד...
אני מקוה שאוכל לעשות ראיון עם מחבר הסרט. בעז"ה.אנונימי (פותח)
אתם חייבים להביןגבי מרחובות
זה ברור שהכל נכון! איזה עוד הוכחות צריך כדי להבין שהם מכרו אותנו?? התמונות מדברות בעד עצמן... וטיפה לא הגיוני שחטפו את הרבנים והכריחו אותם לדבר... זוכרים את זה שלומדים בכיתה א לחבר אחד ועוד אחד? אולי כדאי להשתמש בטכניקה הזאת...
נ"ב, ברור למה יוצרי הסרט לא רוצים להזדהות! מה הם צריכים שכולם ישגעו אותם ב"כל הכבוד" או לחילופין "חולה נפש" ? וחוץ מזה יש כל מיני יפי נפש שיתבעו אותם או משו כזה... אני אישית מאמין להם...
תקרא עוד הפעם....Curious
אף אחד לא טוען ש"שחטפו את הרבנים והכריחו אותם לדבר".(ישנם שמות שמוזכרים בלי שדיברו וגם מבלי שתוראה תמונתם) הצורה בה הסרט מוגש מעלה אפשרות שכדי לגרום שחורבן גוש קטיף לא יחזור על עצמו (מה שכולנו רוצים) יצרו את הסרט כתערובת של עובדות אמיתיות עם עובדות לא אמיתיות. וזה שהסרט מועלה בלי לציין מה המקור, ומבלי אפילו נסיון לקחת תגובה מאותם אנשים - רק מחזק את זה.
פשוט מדהים!אנונימי (פותח)
איך עבדו על ציבור שלם בעינים...
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה