אז ככה, קלטו את זה:
טים-טם, זה הדבר הכי טעים ואדיר בעולם, והרי לכם ההסבר של זה:
קודם כל, זה עשוי משוקולד. השוקולד הכי טעים שיש ושטעמתם פעם בחיים. אתם אוכלים את זה פעם אחת ומתמכרים לזה סוף סופית סופנית... איך זה בנוי? (שיו! אני מתה לאכול כזה עכשיו!) ככה:
קודם לכ וראשית כל - שוקולד. פול שוקולד! זה נראה כמו מלבן בינוני ושמן. אז יש את השוקולד, ועליו יש מן וופל עוגה אדיר שווה כזה, ומעליו עוד מלאן מלאן מ ל א ן שוקולד!!
איך אוכלים את זה? שימו לב, כי אם לא אוכלים את זה נכון, הורסים לגמרי לעצמכם. יש אפילו הוראות על האריזה. אז קבלו את ההסבר המזה שנון של זה:
צריך לאכול את זה עם קפה. חייבים כוס קפה או שוקו, אבל הכי הכי טוב זה קפה! אז לוקחים את כוס הקפה (אגב - קוראים לטקס הזה "פולחן טים-טם", וזה לא עבודה זרה!) ואת הטים-טם (בכל חבילה יש 11 טים-טמים, וכל חבילה עולה (אל תמותו) 16.80). בגלל שהטים-טם הוא מלבני, נוגסים שתי נגיסות קטנטנות בשני האלכסונים שלו, ושמים אלכסון אחד בתוך הקפה. זהו. כאן מגיע השלב השוס: פשוט שואפים (שותים. משתגידו) את הקפה דרך הקצה הנגוס, ואז כשמרגישים את הקפה מגיע לפה, מעלים את כל הטים-טם לפה ובולעים אותו בבת אחת!!! אם לא עושים את זה מספיק מהר, כל הבפנים נמס והטים-טם נופל לכוס ואז, כמו שכתוב על האריזה: "אם לא הצלחת בתחילה, נסה שנית". פשוט, מה שקורה הוא שהשוקולד שבחוץ לא נמס, אבל כל הבפנים, העוגת וופל הזאתי והשוקולד, נמסים, ואז חייבים לאכול את זה מהר לפני שזה יפול.
אל תאכלו יותר מ- 3.5, כי אחרת תקבלו כאב בטן (ואל תגידו לי שאין לכם כאבי בטן משוקולד, כי אני המכורה לשוקולד ואני יכולה להבטיח לכם שתקבלו כאב בטן אם תאכלו יותר מ -3.5 טים-טמים.
הכי כיף לאכול את זה עם עוד שני חברים/ות. אם אתם רוצים לדעת איפה אפשר להשיג - אז אפשר לקנות את זה באחת מהחנויות ליד תחנה מרכזית ירושלים, או בכל חנות ממתקים שווה אחרת. זהו. בתאבון!!!!