בפנים.. עזרהHadarmea
חייבת לדעת. האם כל הגברים פוגעניים ומסתכלים על נשים ערומות באינטרנט ? ראיתי פעם פעמיים כשהתעוררתי בלילה שזה קרה והוא ניסה להסתיר את זה כמובן.
אני רק חושבת מה עם כל הפעמים שלא קמתי באמצע הלילה ... עוד כמה פעמים כאלה??
פעם אחת דיברנו על זה בהקשר אחר והוא ממש לא הבין מה רע בלראות סרט שיש בו סצנה כזו . הייתי בשוק . אחרי שהסתברתי שנפגעתי עד עמקי נשמתי הבטיח שישתדל ולא יעשה את זה. ואז קרה שוב רק שזה היה בחיפוש מאוד יזום ולא בסצנה מתוך סרט.

אנחנו נשואים כשנה , דתיים , לא עוברים יומיים בלי יחסי אישות פחות או יותר ככה שנראה לי שזה די מספק.
קודם כל..משוטט
אין קשר בין פוגענים ללראות מראות אסורים באינטרנט.
זה לא נעשה בשום צורה כדי לפגוע אחרת הוא היה עושה את זה מולך בכוונה ולא באמצע הלילה.

מעבר לזה כנראה בעלך מאד תמים אם הוא לא מבין למה שתפגעי.
בכל מקרה זאת התמודדות קשה. מי שמכיר את ההתמודדות הזאת מבין שגם כשהכל מושלם מאד בזוגיות , קשה להתמודד עם הרצון לחוות את הריגוש שזה נותן לך. (גם לנשים וגם לגברים אגב)

מה אפשר לעשות? לעדכן אותו שאת. יודעת, להסביר לו כמה זה פוגע, לשאול אם הוא רוצה שתחזרי לו להתמודד עם זה.

..Hadarmea
נכון . זה שני דברים שלא קשורים שמאוד מפריעים לי . גם שפוגע בי שהוא מחפש לראות נשים אחרות ככה, . וגם הילכתית שזה אסור .
ברגע שקלטתי את זה אני אמרתי לו. הוא הבין שקלטתי את זה. וזה פשוט מגעיל אותי בכל צורה. לא מסוגלת שיתקרב אליי . לא מסוגלת לדבר איתו בכלל.
יש לומר ויש לדבר..משוטט
את העניין ההלכתי הייתי משאיר בצד. זאת התמודדות שהיא הרבה מעבר לזאת ההלכה אז תפסיק.

אם את רוצה לשפר דברים אין לך ברירה אלא לדבר. לא רק לומר לו שנפגעת אלא לפתוח את הנושא ולדבר עליו. לראות איך אתם מתקדמים ביד. איך את תומכת בו..

תחשבי שהוא מכור לסמים. היית אומרת לו להגמל או גם תומכת בו בתהליך?
צודק צריך לדברHadarmea
לפחות בעניין סמים לא היה פוגע בי אישית
אבל זה מה שאת צריכה להבין.משוטט
שזה בדכ לא ממקום של "אשתי לא טובה" אלא מתוך "התמכרות לריגוש"
ולכן זה הרבה יותר קרוב לים מאשר לבגידה.
מצטערת לומר לך. אין לכם מושג כמה שזה פוגעכלה נאה
זה להכניס סכין בלב. כל התמימות שיש לאישה הולכת ברגע.
למה?
הגבר היה רוצה לקום לילה וליראות את אישתו מחפשת גברים ערומים?

תאמין לי הוא לא תמים בכלל. הוא מבין שזה פוגע. ולא יפה ומוסרי. לכן הוא לא רואה לידה.

בשביל אישה זה סוג של בגידה. הפנית עורף.
לא תבין את זה.
הרי אני פה לידך ואתה מעדיף ליראות אישה אחרת.
מה יהיה על הדור הזה😔
מבינה אותך מאודד!

ולכל הגברים שנופלים רק שתדעו. אל תתלוננו אחר כך על אישה קרה וסגורה. יש נשים שזה מאוד משפיע עליהן והן עושות מגן ללב שלהן. ולא מתמסרות לבעל עד הסוף. במיוחד באישות.
תחשבו אם זה שווה לכם. ( לפי מצב שאני שומעת היום כניראה שכן)
עצוב
מי אמר שזה לא פוגע?משוטט
ברור שזה פוגע.
אבל אם מבינים שזה לא מתוך מקום של תחליף אלא של התמכרות לריגוש אחר שלאו דווקא קשור לאשה שאיתו אפשר להתמודד עם זה אחרת.

לומר כמה זה פוגע וכמה הגברים רעים לא עוזר לאף אחד. רק מעצים את הבעיה.

אי אפשר להצדיק את המעשה אבל גם לא נכון לשרוף את הגשרים.

העולם הוא לא שחור ולבן.
לא. אבל זו לא השאלה.ק"ש
גברים רבים לא מסתכלים. אבל זה לא רלוונטי לך מה אחרים. מי שנכנס לזה, אפילו בטעות, מאוד מתקשה לצאת.

הוא מבין שזו בעיה? הוא מוכן להתאמץ לצאת מזה?

שלב ראשון להתקין סינון לאינטרנט. אח"כ לחפש, יש תכניות גמילה.
נכון זה לא השאלה אבל עניין אותי אם זה גורףHadarmea
איזה תוכניות גמילה?
והאינטרנט הוא פתוח וחינם איפה שאנחנו גרים
אפשר להתקין נטספרק על המכשיריםק"ש
זה חוסם ברמת המכשיר.

אגב, כדאי גם לך - למה להחשף לכל זוועות העולם?

אני לא בקי ספציפית, אבל יש תכניות גמילה, גם מותאמות לציבור הדתי. אפשר לחפש מידע באינטרנט. כמובן זה יכול להועיל, רק עם הוא רוצה.
יש תוכנית שמור עיניך.שוקולדד ציפס

ממש לא בא להצדיק אותו, אבל יכול להיות שהוא מרגיש חוסרהלוי
באישות או בקשר ביניכם. זה שאתם עושים כל יומיים זה סבבה, אבל זה לא רק עניין של תדירות, זה גם עניין שאיך עושים את זה יש גם חיבור רגשי ביניכם.
תדברי איתו ותשאלי אותו לגבי זה, אבל תבואי בראש ולב שמוכנים לתשובה חיובית בעניין, כי תבחרי להפגע עקב תשובה חיובית לשאלה זו אז את יורה לעצמך ולנישואין שלך ברגל. צריך שהשאלה תגיע ממקום מחושב ומוכן רגשית ומוכנות להתמודדות ואיך לפתור את העניין (בהנחה שזה באמת נובע מהרגשה של חוסר אצלו).
אין לי מה לומר לך....מענין
חוץ מחיבוק... גם אני במצב הזה ... לא מצאתי את ההחלטה של מה לעשות בנידון ...
גמילה??קול געגועים
תגידו אתם חיים במאדים? 99% מהגברים הדתיים נחשפים לזה לפחות פעם אחת. הרבה מאוד מהם גם צורכים את זה לעיתים קרובות או רחוקות. זה מכה בסדר גודל עולמי! גמילה? מה הוא מכור?

מבין את הכאב שלך ואת הפגיעה שחווית אבל תדעי שיש גברים רבים בציבור הדתי שלצערנו הרב נחשף לזה.

הייתי ממליץ על תוכניות סינון - נטספארק ורימון.

זה לא בהכרח מגיע ממחסור רגשי או פיזי, אלא הרגל רע או צורך בריגוש מסויים. בדיוק מאותה סיבה שאנשים קופצים בנג'י , רואים סרטי אימה או מעשנים סיגריה פה ושם.

וכמובן , לדבר על הכל!
בכלל לא בטוח שהנתונים שלך נכוניםק"ש
א. לא חושב ש99%.
ב. יש הבדל בין מי שפעם אולי ראה משהו בטעות, לבין מי שפעם אחר פעם רואה במכשיר שלו!
ג. מסכים איתך שהצעד הראשון הוא להתקין סינון על כל המכשירים.
כן. גמילה.משוטט
זה שהמון נחשפים לזה לא מעיד על הפתרון.

במקרים קשים, ולא בטוח שפה זה המקרה, צריך להיגמל מזה ולא מספיק סינונים.
למה? כי ריגוש זה ממכר. ואם תצרוך ריגושים על בסיס יומי תתמכר.

ממש לא נראה לי ש99. אתה מגזיםאמון מחדש
להבהיר בצורה ברורה ורגישהחצי אדם
להבהיר ולהראות לו שאת פגועה ממש!
אם מרגישה שנכון- להגיד לו שאת מרגישה נבגדת, וזה משו שפשוט לא עושים!

ומצד שני- לתת לו את היכולת לחזור אלייך, ולדבר איתו איך אפשר לעזור.. כשאת ברגע זוגי טוב- "לגלות" לו שהכי ישמח אותך בעולם שיתקין סינון..
יקרהאמונה טהורה
קודם חיבוק גדול!!
מכירה את המצב הנורא מקרוב..
כמו שכולם המליצו לך חסימה .. ולגבי תוכנית גמילה יש את "שמור עינייך" תחפשי באינטרנט..
והכי חשוב אל תחשבי לרגע שזה תלוי בך ! את יכולה להיות הכי יפה הכי מושכת מספקת אותו ועדיין זה קורה.. באתר של שמור עינייך הם מסבירים על זה ממש יפה..
תתפללי עליו המון זה הכי עוזר ..
בהצלחה יקירה!
יקרה. עם פלאפון לא חסוםכלה נאה
לא היתי סומכת על בעלי יום אחד.
זה לתת לו יצר הרע ביד.
רובם לא יודעים להתמודד עם זה עם פלאפון פרוץ.
יש לך את הזכות לדרוש את זה.
מעבר לזה הוא צריך להבין! שאת לא מוכנה וזה פוגע בך.
לא מבין? בוא אני יתנהג כמוך זה בסדר?
יש גברים יןתר חתיכים מימך ויותר...
וניראה אותו.
כלה נאהאושר כפול
אני ממש לא מסכימה עם מה שכתבת. לדעתי את כותבת כאישה ממקום רגשי ופחות שכלי ובדיון כאן זה מזיק במקום לעזור. אישה במצב הנתון הזה אכן פגועה, כי מאד קשה לנו כנשים לעשות את ההפרדה הזו שלגברים עם התמודדות בתחום הזה יש קושי אובייקטיבי ואני מאמינה שאם הפותחת תשב עם בעלה בצורה אמיתית ותקשיב לו, היא תגלה שהוא עצמו סולד מעצמו ומההתנהגות שלו גם אם כלפי חוץ הוא משדר שזה בסדר. תאמיני לי שהוא יודע טוב טוב שהנפש שלו נהרסת והוא יודע באותה מידה כמה זה פוגע בה. העצה של פשוט תתנהגי כמוהו, היא עצה גרועה. בעלה במצוקה- גם אם הוא משדר שהוא בסדר וצודק. כשבן אדם קרוב אלייך נמצא במצוקה, הבסיס הוא לא להפיל אותו יותר. אם זו הדרך שאת מציעה, מהי אהבה?
כל קושי בזוגיות יכול להיות מקפצה או מדרון חלקלק.

ולך הפותחת, קודם כל חיבוקים! את נמצאת במקום לא קל בכלל. ואני אומרת את זה בתור אחת שחוותה את זה גם.

חשוב לי לומר לך שאת נשמעת אישה חזקה. שהקושי שלך הוא הכי מובן בעולם ומאמינה שהתגובה של בעלך לגבי הנושא לא מקטינה מהקושי. סביר מאד להניח שאין שום קשר בין הזוגיות שלכם והנתינה שלך בזוגיות, לבין ההתנהגות של בעלך. תפנימי את זה טוב טוב כי את לא צריכה במצב הנתון שום רגשי אשם נוספים. ומה הלאה? קודם כל מציעה לקרוא על הנושא, להיכנס לשמור עיניך, להבין את הקושי ולראות שאת לא לבד ועם זאת שיש פתרונות. ככל שתקדימי להבין שהמעשה מגעיל ואין לו מקום, אבל הוא נפרד מבעלך, שאני מאמינה שאת רואה בו גם דברים טובים רבים, יהיה לך יותר קל לגשת לנושא. לדעתי רק אחרי שתביני את המקום שלו בעניין ושזו התמודדות שה' בחר לתת לו ולכם יחד, תוכלי להיכנס לזה שוב ולנסות להתמודד.יחד. לשבת יחד לשיחה אוהבת. שהוא ירגיש שלא משנה מה, את תהי שם בשבילו ולנסות להבין בעדינות איך כל זה התחיל, מה נותנת לו הצפייה הזו ואם הוא באמת מעוניין להמשיך אם זה או במעמקי ליבו היה רוצה לחיות אחרת. את רק יכולה לעזור לו להגיע למסקנות משלו ולהעביר לו את הצער שלך מהעניין אבל לא בגלל שאת כועסת עליו אלא כי זה מקשה עלייך וכי את מאמינה שזה מזיק לו ולכל המשפחה.

ביחד אפשר לחשוב על פתרונות כמו סינון ותכניות גמילה במידה ובאמת הוא לא יודע איך להפסיק עם זה.

ומעבר לכל זה, תפילות ועוד תפילות!
בהצלחה!

תעברי הלאהגלעד1976
כל עוד זה לא בא על חשבונך , אל תריבי איתו כל זה
עצוב מאוד! אז על חשבון מי זה בדיוק?? איזה אטימותכלה נאה
היא סמרטוט או שיפחה שלו?
היא לא השכנה שלו שהוא לא חיב לה כלום.
הוא חיב להיות נאמן לה גם במחשבה נקיה. ולא לחפש ליראות נשים ערומות
עצוב שבכלל צריך להסביר את זה.
אם זה לא מזעזע אותך כניראה שאתה נגוע בזה.
את מוכנה להפסיק?משוטט
מצטער לומר לך אבל התגובות שלך כל-כך שליליות.
בן אדם בא לבקש תמיכה ואת רק מעדכנת אותו כמה המצב יותר גרוע ממה שהוא חשב..

די. העולם מורכב ואי אפשר לראות רק את הרע.
לא מחממת אותה. תמיכה ועיצה נתתי לה כבר באישיכלה נאה
כשתיראה את אישתך ח'ו נותנת חיבוק לגבר אחר איך היית מגיב?
זה בדיוק איתה ההרגשה!
אם לא היה לי קטע כזה עם בעלי הצדיק לא היתי מעיזה להגיב.
העולן גרוע נכון. תתעוררו. תראו איזה אסונות רק מהטומאה הנוראה היום.
ו"ראה בך ערות דבר ושב מאחוריך"
תתחילו להבין שזה לא המלצה שמירת עינים.
וזה לא אומר לי כלום שזה ניסיון קשה לגברים. גם לי קשה לכסות את הראש. אז מה?
ניסתי פעם אחת לצאת עם שיער פזור או עם חצאמת מיני בלי שבעלי יראה?
יש דברים שמובן שהם עד לכאן!
גבר שעובר ברחוב ומישהי לא צנועה עברה והוא הסתכל. אז אני לא ישפוט אותו. אני יבין שהאישה האת לא בסדר. אבל להחזיק פלאפון פרוץ ולהכנס לתכנים כאלה מראש זה גרוע מאוד שלא מבינים את זה.
וצריך לזעוק על זה. מה יהיה עם הדור הבא?
איך חיי נישואים שלהם יראו?
אתה שם לב כמה נשים מתלוננות על זה?
כמה נשים בצער ופגועות מזה?
אני אישית מכירה כמה. וזה כואב.

גם אם אני ינסה להרגיע אותה שזה יצר הרע...ולהפחית מהבהלה. זה לא יעזור לה הרבה. קשה לאישה להעריך את בעלה שמה שמענין זה ליראות נשים ערומות ומחר יגיד לי שאני יפה.

ומותר לה בשלב הראשון לכעוס עליו ולכאוב את המצב הרוחני שלו ואת החוסר רגישות לאישתו.
אחר כך להתיעץ איך להמשיך. כל אחד לפי המקום שלו.

מחזקת את ידיך. את צודקתיפית8

מקסימה. צודקתפרח שלג האבודה

לא קראתי תגובות אחרותסוסה אדומה
אבל בתגובה הספציפית הזאת שלה היא צודקת מילה במילה ואפילו בחדות שבה היא אמרה את הדברים.
מה הקשר סמרטוט או שפחהגלעד1976
כנראה שאת לא מספיק מבינה את נפש האדם (אין לי מושג בת כמה את).
הקב"ה ברא בנו את יצר המין בשביל להמשיך את קיום העולם.
יצר המין הוא אחד היצרים הכי חזקים שיש. ההתמודדות מולו קשה מאוד.
הבחור התחתן בנישואים כדת משה וישראל, אוהב את אשתו ומקיים איתה יחסים בשפע ( פעם ביומיים- הלוואי על כולנו).
אז לא קרה שום דבר בזה שהוא הסתכל על כמה תמונות. תקחי את החיים בפרופורציות הנכונות
אתה גם טועה.משוטט
זה לא נכון להתעלם.
לא צריך לשבור את הכלים אבל יש פה משבר אמון מבחינתה וצריך לעבוד על זה יחד כזוג.
לעזור לו להתגבר על הצורך הזה ולעזור לה להחזיר את האמון.

אתה שלא מבין את נפש האישה!כלה נאה
מזה ראה כמה תמונות?
אתה בסדר??
תלך תלמד מזה נפש האדם הבהמית ומזה נפש של אישה רגישה וטהורה ונדבר.
וזה שהשם ברא את יצר המין זה לא בשביל לעשות איתו דברים אסורים.
יש לו תכלית. וצריך לכון לאישתו. בא לו ליראות אישה? בבקשה אישתך ישנה לידך. אל תחפש במקום אחר לספק את התאוה שלך. פה היא סמרטוט!
ואם אתה לא יכול אז מצטערת. גם אין יראת שמים וגם לא נאמן אלי.
ולא יעזור לי יחסים כל יומים. כשמאוד יכול להיות שזה הכנה ממקום אחר. אני לא פח אשפה.

אישה רוצה לדעת שבעלה אוהב רק אותה וחושב רק עליה. ושהוא איתה זה בגלל שהוא רוצה אותה ולא לפרוק.
מצטערת שאני תקיפה בזה. אבל המציאות היום כל כך עצובה. תתחיל להפנים את זה.
וואוו רואים שאתה לא קרוב ללהביןבוריסה
מה דבר כזה יכול לעשוצ לאישה
מזה לא קרה שום דבר? תכף גם תגיד שאם הוא יבגוד בה עם אישה אחרת זה בקטנה..
התגובה שלך ממש מזעזעצ!
מחזקת אצ כלה נאה.
מסכנה אשתךאורי8
מציעה לך לשנות גישה ומהר. מקוה שאתה לא נשוי. זו אכן התמודדות לא פשוטה אבל אפשרית . וכן, אישה שמגוה דבר כזה מרגישה בגידה, כל אישה!
אשתך מסכנהגלעד1976
שאת כל התסכולים המיניים שלך אתה מוציא עליה
אתה בא אליה כמו בן אדם מורעב שלא אכל שבוע ומחפש רק לשחרר את הרגרסיות שלך.
אל תדאג. אישתו תשמח שזה ככה ולא יתחלק איתה עם אחרותכלה נאה
ואפילו בתמונות.
אישתך יודעת שככה אתה חושב וכניראה גם עושה?
אם אתה מסתיר אתה בוגד
זה לא משנה מה היא יודעתגלעד1976
היא יודעת שאני אוהב אותה ורק אותה ואף אשה אחרת לא מעניינת אותי.
ממש אף אחת לא מענינת אותך.. רק הגוף שלהן וכל הזבל שאתה רואהכלה נאה
אני אישהאורי8
ובעלי לא מסכן בכלל, ולא, הוא לא גולש במקומות כאלה
סליחהגלעד1976
לא הסתכלתי בכרטיס שלך
מקווה שאתה טרולסוסה אדומה
לא יודעת מי אתה, אבל צריך לנער אותך ...מענין
חבל שאישתך לא רואה את התגובות שלך .. היא איתה אולי מוציאה אותך מהבועה שאתה חי ..
אולי היא רואה לכי תדעיגלעד1976
כולם פה טומנים ראשם בחול
משחקים אותה צדיקים גמורים ( גם אתן הנשים...לא רואות טלויזיה, לא קוראים ספרים רומנטיים עם תיאורים כאלה ואחרים?)
מי שבאמת מתנזר מהכל גם לא היה גולש פה בפורום
אל תגיד כזה בקלות שאם היא פה סימן שהיא רואה טלוויזיה, קוראתחותמת+

ספרים רומנטיים וכו'.
אני יודעת עלי ועל עוד כמה שנמצאות כאן אבל לא רואות טלוויזיה, ולא קוראות ספרים רומנטיים ושומרות על עצמם מאוד מאוד. להיות פה זה לא אוטומט לאי התנזרות.

אם היא רואה .. צדיקה שהיא שותקת לך ..מענין
פראיירית*סוסה אדומה
מה צדיק בה?
אישה לא צריכה להיות שפחת מין של מישהו, אין בזה שום רובד של צידקות.
ואחכ היא גם הולכת לטבול בשבילו.
אין קשר לפורוםאורי8
אפשר להכנס לערוץ שבע מאינטרנט מסונן. ולא, אני לא רואה טלויזיה ולא קוראת ולא קראתי אף פעם ספרים עם תיאורים רומנטיים . בשביל להתיר לעצמך אתה מנסה לומר שכולם עושים זאת. אז לא! אפשר גם אחרת. ואם זה מה שהתורה הדריכה אותנו , זה אפשרי גם עם קשה. ומי שכבר בפנים עדיף שיחפש דרכים לצאת מזה ולא ינסה לומר שכולם עושים דברים כאלה.
אני מוחה על ההשמצה המכלילה!ק"ש
אני ועוד רבים וטובים, גולשים רק בערוץ 7,
שאין בו דברים אסורים (אישית, הנטספראק חוסם לי גם כאן תמונות וסרטונים שמעלים - אפילו בערוץ),, אבל ממש לא רואים טלויזה ולא קוראים ספרים אסורים.

הנסיון לשים את הכל בסל אחד - כדי להכשיר תועבות - הוא ממש ציני.
..בילביל
עבר עריכה על ידי בילביל בתאריך ד' בכסלו תשע"ט 21:27

מה צריך לקרות לדעתך כדי שזה יחשב שזה בא על חשבונה?אמון מחדש
ממה שאני קראתי והבנתי מהגברת שכתבהגלעד1976
הזמן שהוא צפה בתמונות היה בשעת לילה מאוחרת כשהיא בעצם ישנה כביכול.
זה זמן שהוא אןלי רצה להירגע קצת מהלחץ של היום, לא יודע מה עבר לו בראש. אבל בכל מקרה זה לא היה על חשבון זמן שהם היו אמורים להיות ביחד
מה זה קשור שזה לא על חשבון הזמן שהם צרכים להיות ביחד??כלה נאה
ומזה להירגע מהלחץ של היום???
תסלח לי אבל אתה לא נורמלי.
רוצה להירגע שיחבק אותה. או שילך לישון טו ישתה מים קרים. למה לפזול ולגרות את עצמו מנשים אחרות?
שלא לדבר על האיסור שיש בזה.
הוא חיב לכבדה יותר מגופו. וזה ממש לא כבוד בשבילה שמעניניות אותו אחרות.
תתעורר!
ואם גם לה בא להשתחרר. אז היא יכולה לשבת עם מישהו בבית קפה כי זה לא על חשבון בעלה?
מרחמת על אישתך. זה בגידה ריגשית!
הסגנון שלך קצת עצבניגלעד1976
אני לא יודע ממה את מתוסכלת
אם את כל כך היסטרית מכל מה שבעלך עושה ורואה תכלאי אותו בבית. שלא יצא , לא ילמד, לא יעבוד, לא ילך לבית כנסת ( שמא יראה בדרך איזה בחורה יפה ויכשל בשמירת העיניים).
תוציאי מהבית את הטלויזיה, מחשב, פלאפון, טאבלט, ספרים שהם לא ספרי קודש, עיתונים שהם לא עיתונים חרדים ( רחמנא ליצלן בבשבע ומקור ראשון יש תמונות של בחורות, ה' ישמור)
בטח עצבנית איך אפשר לקרוא דברים כאלה??כלה נאה
לא האמנתי שיש דתים שחושבים ככה. לפחות תרגיש שאתה לא בסדר.
וברוך השם סומכת על בעלי. אינטרנט אין וטלויזיה ברור שאין. למה כל הזבל הזה שיהיה בבית שלי
מרחמת עליך אם כל זה מה שיש לך.
וזה שקרה שבעלי ראה כשהיתה לו תקופה של ירידה רוחנית והרגשתי כמה זה קשה וכואב. אז אני יגיד מה שכל אישה עם כבוד עצמי תגיד!
ודעות כמו שלך לא מתאימות פה.
סליחה שאני שואל,הרוזן!
בלי שום קשר לדיון של השרשור עצמו - אם אין אינטרנט, אז מאיפה את מגיבה? אפילו די פעילה ב"ה
יש כאלו שלא מחשיבים שימוש באתרים ספציפיים כגלישה באינטרנטקרן-הפוך
עובדים עם תשתית אינטרנט בדרגת סינון גבוהה וחסומים לגלישה חופשית באינטרנט.
אך כן פתוחים לאתרים ״כשרים״.
"כשרים"משוטט
בדיוק ככה..
נכון בדיוק ככה! מה הבעיה? הכל או כלום?כלה נאה
ברוך השם אין אינטרנט. זה ניקרא כשר פלייכלה נאה
יש כמה אפליקציות שנותנים להם אישור.
ויש וואצפ כי אני צריכה לעסק שלי וזהו.
אני לא חיבת את כל הזבל בפלאפון שלי.
כנראה שאתה לא מבין מה זה עושה גם לגבריפית8

לא רק לאישה

זה בגידה רגשית, זנות בדעת

מרוקן אותך מקשר רגשי ונפשי בלעדי לאשתך

ברור מדבריך שגם אתה נופל בטעות האיומה הזאת אז כדאי לך להתעורר ומהר

שטויות במיץ עגבניותגלעד1976
ראי את תשובתי לכלה נאה
אתה חושב כמו גבר ממוצעאות והדר
והן חושבות כמו אשה.

תנסה לשים את עצמך במקומן, אשה נפגעת מזה, מרגישה נבגדת

ד''א בפנימיות הנפש הן צודקות, לכן יש איסורים כ''כ חמורים על הרהורים והסתכלות...
יפה כתבת אני מדבר כמו גבר ממוצעגלעד1976
מנסה להסביר שזה טבע העולם, והמלחמה היא קשה. לפעמים מנצחים ולפעמים מפסידים.
אבל זאת לא סיבה לשבור את הכלים
תדייקי: גבר ממוצע שלא שומר הלכה...ק"ש
גם גבר חילוני בריאסוסה אדומה
לא חושב ככה. גם אם מאוד מאוד בא לו להאמין לעצמו. וב"ה, העולם מורכב גם מחילונים עם נפש בריאה.
גבר ממוצע איפה?סוסה אדומה
גבר שאלו דעותיו, הוא לא גבר ולא ממוצע. גבר חולה אולי. וזאת לא קללה או נסיון להכפיש אותו, זו לגמרי מחלה.

וספציפית במקרה הזה, נראה שמדובר בטרול.
על חשבונה מבחינתך זה פונקציה של זמן ביחד?אמון מחדש
ומה אם על חשבונה מבחינת נפשית/רגשית?
ממליצה על אתר "שמור עיניך" הם מציעים תמיכה לנשיםיפית8

שהבעלים שלהן מכורים לפורנו

לשאלתך, לדעתי זה לא דבר נפוץ ובכל מקרה זו לא הנקודה. 

הנקודה היא שזה דבר לא תקין בכלל, ואסור שיימשך

עכשיו השאלה איך ממשיכים מכאן - אם הוא מכיר בכך שזה לא בסדר, מעונין לשנות אבל לא מצליח ומסכים לקבל עזרה - אז יש תקווה.

אם הוא לא מכיר בכך שזה לא בסדר או לא מעונין לקבל עזרה אז את בבעיה

ומוסיפה בזהירות גדולה - אולי כדאי לשקול למנוע הריון עד שאת רואה לאיזה כיוון הסיפור הזה הולך

היא בהריון מתקדם. בשבועות האחרונים.קרן-הפוך
אאוץ'יפית8

אולי יש קשרסודית

לא. אין.משוטט
אל תנסי להאשים את האשה בזה.
האשה בודאי לא אשמהסודית
אבל יש תקופות יותר מועדות לנפילות
תוספת לכל העצות הטובות שהיו פההיום הוא היום
בנוסף להמלצה הטובה על שמור עיניך ועל דיבור על העניין: יש אפשרות לכל אזרח לדרוש מספק האינטרנט סינון בסיסי לאינטרנט ללא תשלום. אם האינטרנט החינמי בעייתי תשלמו על אינטרנט טוב ומסונן כאזרחים פרטיים
לחסום לחסום לחסוםעובד
למה אתם משאירים אינטרנט פרוץ בבית?
אשאל בצורה בוטה, היית מוכנה לארח בית בושת בבית?
אאמHadarmea
יש אינטרנט פרטי שלנו ויש גם אינטרנט פתוח שלא שלנו.
אז גם אם נעשה חסימה (ואעשה) עדיין בקלות אפשר להתחבר לאינטרנט השני ...
כפי שכבר כתבו לך - יש חסימות ששולטות על המכשירק"ש
נטספרק למשל. כל אינטרנט שבמכשיר, בין אם הוא מהספק (חברת סלולרי למשל) ובין אם הוא מרשת - מסונן.
כמו שכתבו לךאורי8
יש חסימות שמתקינים על המכשיר , ואז הוא יהיה חסום בכל אינטרנט שתגלשי בו.
דברי עם רימון או נט ספארק
לשים תכנת רימוןאות והדר
יש לי מחשב נייד עם תכנת רימון שלא יכול להתחבר לשום ויי פיי חוץ ממה שיש בבית, זה מגביל וזה מעיק וזה חשוב.
הורדתי אותה ומשלם עליה למרות שאין לי התמודדות כל שהיא לראות את הגועל הזה באינטרנט, עדיין לך תדע מה יהיה מחר...
ממש ככה!כלה נאה
יקרה. מחזקת את ידייך אךחכמה ותבונה
ראשית אני מאד מבינה את הרגשת הבגידה והגועל. ההפתעה. זה ככ משפיל אותנו כנשים ודוחה ברמות. הדור הזה ככ מסכן יש וניסיונות מאד קשים
אך אני אומרת לך בביטחון מלא. זה לא הופך אותו לבחור לא טוב מושחת וכדו. הוא עצמו נכנס למעגל שקשה לו מאד לצאת ממנו.
זה גם לא בגללך או קשור אליך
אני מציעה לך לבוא אליו ממקום מבין אפילו שקשה לך ולומר לו שיספר לך כי את רוצה לעזור. להושיט יד כי הוא במצוקה אפילו שהוא מכחיש.
שנית להתייעץ ולקחץ טיפול או עסרה מגורם מקתועי ביחד. וגם להתנוץ את זה כתנאי. הדבר השלישי הוספת לימוד תורה ועשה לך רב. בחירת מקום תורני לגור זה דברים שגם מעלים את הרוחניות .
והכי חשוב להתפלל
זה מכת הדור
וגם מכה לנשים שנפגעות
אל תפרקי את הנישואים הוא לא התכוון לבגוד בך. זה קשה להם מאד. תעשי משבר קטן אך אל תוותרי על הכנסת גורם מקצועי.
גם יעזור וגם ירתיע אותו
בהצלחה יקרה!!
אולי ק''כ ללמוד ביחדאות והדר
מה הבעיה לראות נשים ערומות באינטרנט...

ללמוד על קדושת הזוג וזיוג, על קדושת המחשבה ועיניים, יש ספרים יפים על זה היום (כמובן לא ללכת על הכיון הקשוח אלא החיובי)

נראה שיש לו חור ענק בהשכלה.
א. כמובן שלא.. ח"ו.ד.

ב. תבדילי בין "פוגעני" לבין מה שהוא עושה. זה לא כדי לפגוע בך, אלא יש לו בעיה עם היצר שלו. אם כי, זה שאת מרגישה פגועה מזה - מובן לגמרי. בצדק.

ג. ברור שיש "רע" לראות סרט כזה. רע מאד. אם הוא לא מבין מה הרע - אז צריך להתעדכן. אבל יתכן שזו הדחקה של הקושי שלו להתמודד עם זה.

ד. צריך להתקין מיידית סינון במחשב. סינון ממשי. ואם חושב שאינו יכול להשתלט, יפנה לטיפול לעזור בענין.

כן, כל הגברים כאלו, לפחות הנורמאלייםcintetit

לא כולל לקויי ראיה וקווירים.

וזה לא קשור לסיפוק שיש לו מיחסי האישות שיש לכם.

זה קשור למבנה הליבידו של הגבר.

את לא צריכה להתרגש מזה וממילא אין לך שום דבר לעשות בעניין.

בעלך בסך הכל בריא ונורמאלי.

תמשיכי הלאה.

וואו איזו שטותסמיילי12
ממש לא כל.הגברים כאלה.

לא יודעת אם אתה גבר או אישה אבל אני פשוט מרחמת עליך/עלייך.
תודה רבה.בילביל
עבר עריכה על ידי בילביל בתאריך ה' בכסלו תשע"ט 21:06

צריך להציץ בכרטיס שלה/שלו ולהבין שהיא/הוא לא ראוי/ה לתגובהחן'
יש גם אנשים הזויים ומעוררי רחמים בעולם.
מבחיל - חיפוי על עולם מוסרי מעוות.ד.
עבר עריכה על ידי ד. בתאריך ו' בכסלו תשע"ט 11:20

"מבנה הליבידו"... פסאודו-מדעי..

בן אדם אינו חיה, ומי שמחפש דברים כאלה ואין לו החוש המוסרי להבין את ערכם - יש לו בעיה בבחירה ובפרופורציה בין הכחות שבאדם, בוודאי אדם מישראל. לפעמים כך מנסים "לתרץ" מציאות רעה אצל מישהו, במקום להתמודד ולטפל. 

שיטה חדשה נהייתה, כל סטיה הופכת ל"נורמלי". פדופיל - קשור ל"מבנה הליבידו".. אין מה להתרגש. בוגד - קשור ל"מבנה הליבידו", אין מה להתרגש... אנס - קשור ל"מבנה הליבידו"... אין מה להתרגש. מי שכותבת ככה - כנראה קשור לעולם המושגים המעוות שאצלה - אין מה להתרגש.

[ואמנם נכון, שאצל מי שיש בעיה כזו, זה לא חייב להיות דווקא בגלל "אי סיפוק" מאשתו - אע"פ שאצל אדם נורמלי, כולל מבחינה מוסרית, בוודאי שהעובדה ש"פת בסלו", תסייע להתגברות וסלידה מחיפוש דברים כאלה - אבל שלא תהיינה אי הבנות, התרגלות כזו כן יכולה להזיק משמעותית ליחס האמיתי אל האשה]

ראוי ורצוי לגנות את ההשוואות המכוערות והמופרכות שעשיתcintetit

אבל מעבר לזה, לא רק שהתגובה שלך מעידה על כשל מוסרי , היא גם מעידה על בורות אמיתית ועמוקה.

אז כדי להאיר את עינהם של הגולשים, אני אציין כי כאן מדובר על תעשיית בידור מתוחכמת שמגלגלת מליארדי דולרים בשנה, וכמו כל תעשייה, היא מבצעת מחקרי שוק ומצחיחה לפנות לקהל יעד רחב מאוד.

הסיבה שגברים נמצאים שם, היא שאותם מומחים, למדו את הצרכים והם יודעים לספק להם את אותו סוג בידור שיגרום להם לבחור בו פעם אחרי פעם.

בסך הכל, כשעומדים לרשותם משאבים עצומים, התהליך הזה הוא די פשוט ודי טיבעי.

אז אין כאן הרבה יותר מדי מה לעשות, חוץ מלהבין שקיים כאן תהליך כזה וללמוד לחיות איתו.

זיהינו...ד.

פעם קודמת - למיטב הבחנתי - כתבת חרפות וגידופים שאחרים לא מבינים את ר' נחמן מברסלב. רק את (ולהמחיש לקוראים, כתבת באחת מהודעותייך ש"כמובן" כאשר ר' נחמן כתב שצריך קודם ללמוד שו"ע, הוא לא התכוון שצריך לקיים אותו...). 

בחורה צעירה, שחושבת שכולם "בורים" חוץ ממנה.

הכשל המוסרי הוא רק אצלך. מישהי ש"יודעת" יותר טוב מהגברים מה הולך אצלם. שזורקת את הבחירה הנורמלית של בני אדם - ו"מסבירה" ש"כך כל הגברים".... אכן, ההשוואות שהבאתי כדי להמחיש את משמעות דברייך, מדויקות. זו אותה "לוגיקה"... כל פריצות ניתן להסביר ב"ליבידו". אז זה לא כך. גם לא בתחום שאת כתבת. דובר על האם כולם "מחפשים" את זה - אז לא. 

ואין כל קשר למה שכתבת בהמשך - שהוא אכן נכון. ברור שיש מנוולים שמשקיעים הרבה ב"תעשיה" הזולה הזו.

ויש לגברים, בוודאי גברים יהודיים, בחירה, כולל בחירה מה "לחפש בכח".. וגם עולם מעבר לכך, שמבחין בכיעור גם אם הוא עטוף במשהו עם "גירוי".

ונכון, שאם מישהו כבר "נתפס" בתוך דברים כאלו ואינו מצליח להיחלץ מהם - ראוי שיפנה לעזרה. את זה כבר כתבנו מקודם.

הגולשים פה דתייםאמת1
ומה שאת אומרת זה הפך הדת
ואיפה הבחירה של הבן אדם?סמיילי12
אחותי את ממש מסכנה אם את חושבת שככה כל הגברים וזהו זה.
יש גברים נורמלים ובריאים בחוץ.
צר לי בשבילך לגמרי שככה את חושבת שגבר מתנהג. מקווה בשבילך שאת לא נשואה לאחד כזה.
לדעתי אישה לא יכולה לכתוב דברים כאלה.....בילביל

למה לא?סמיילי12
יש לי גבר בבית.
אני לא אומרת דברים מהאוויר.
גברים מתמודדים, זה אין ספק ובעיקר בדור של היום. אבל לאדם יש בחירה,נקודה.
בחירה קשה,אין ספק,אבל עדיין בחירה
חיים ומוות ביד הלשוןcintetit
אם בכלל אפשר להתייחס לנושא כל כך כבד וסבוך כמו בחירה, אז נראה שהבחירה היא יותר בדיבורים מאשר במעשים.

אנשים כולם עושים איתו הדבר.
אבל דיבורים? כן לגלות? כן לספר? לא לרכל? כן להגיב, לא ללעוג, כן לשתוק

כאן יש מרחב בחירה עצום
מי יתן שתמיד אדע לבחור בתבונה
הבחירה גם, ובעיקר, במעשים. יסוד מוסד ביהדות ובאנושיות.ד.

קל תמיד לקשקש על מאמצים גדולים מדומייניםcintetitאחרונה
מאשר לעשות עבודה משמעותית.
אבל לא ציפיתי ממך לשום דבר מעבר לשחצנות החלולה הרגילה
לזה את קוראת סוג בידור?כלה נאה
אין בעיה אם את רוצה לחיות עם זה בשלום.
אבל לאישה נורמלית שחשוב לה הקשר האמיתי ושלמות עם בעלה זכותה לא להשלים עם זה.

ובאמת קשה להאמין שאישה כותבת את זה.
כניראה שאת משתמשת עם הסוג "בידור" שדאגו לספק לנשים כאלה.
זכותה של אישה נורמאלית לרצות להגיע לירחcintetit

רק שזה לא משנה אם זו זכותה או לא זכותה. זה לא יקרה.

ואני תוהה, אם אישה כזו שנאחזת באשליות , יכולה להיות מוגדרת כנורמאלית.

זה כבר עניין של הגדרות.

את דיברת מה שנראה לך עלי.

אז אני אגיד לך איך את נראית לי

מתחסדת ובנאלית, מלאה בהצהרות קולניות וחסרות תוכן

בטח זו הפרנסה שלך, למכור לאנשים דברים חסרי ערך

את יכולה להגיד מה שבא לך. חסרת תוכן זו את!כלה נאה
וכן. זכותה של אישה לדרוש כזה דבר. ולא לחיות עם סוטה.
אם בן אדם מכור ולא רוצה לטפל בעצמו אז הוא סוטה.
ושיהיה לך ברור לא כל הגברים כאלה.
לבעלי ולחברים שלו יש פלאפון כשר קטן ואפילו בלי וואצפ.או גברים שיש להם חסימה.
אז איך הם יראו. זה סוג אנשים שנישמר לא ליפול.
מי שהכל פתוח אצלו לדעתי הוא נפל או נופל או שיפול באיזה שלב.
אתה פצלש של גלעד?סוסה אדומה
נופש לטיפול זוגי ורגשי משולבכי אני אני
מישהו מכיר מקום לנופש שנותן קבלה על טיפול זוגי או נפשי? רוצים מקום נחמד עם בריכה וכל השאר פחות משנה.. אם יש אופציה לבוא עם ילדים עדיף כי כרגע אין ביביסיטר..
למה ללכת עקום .העני ממעש
למה עקום? לא מסתירים את הרצון לנצל מימון שזכאיםפ.א.

אליו לטובת יציאה לחופשה משפחתית 

בדיוק כמו הכנסים השנתיים של לשכת רואי חשבון ולשכת עורכי הדין באילת, ועוד גופים מרכזיים במשק - נופש שנתי משפחתי, שממומן בחלקו כהוצאה מוכרת של השתלמות מקצועית מוכרת למס.  

לא עקום..כי אני אני
חלק מהטיפול שאנחנו צריכים כרגע לשיקום שלנו זה נופש ביחד ומאד זורם לנו מקום שנותן באותה חבילה גם איזשהו טיפול שגם הצבא מכיר בו כמו סדנא זוגית, ספא וכו ולכן נשמח לשמוע😀
אם כך אז חוזר ביהעני ממעשאחרונה
המלצות לצימרחושבת בקופסא

מקווה שזה מתאים לשאול פה ויהיו מספיק תשובות.

יכול להיות שעדיף לשאול בהו"ל.

אנחנו רוצים לצאת לצימר זוגי מהתקציב שנשאר לנו מהמילואים וכנראה נוסיף קצת.

מחפשים צימר חדר אחד לזוג, עם ברכה פרטית (באמת פרטית, שלא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אחרים)

עם ארוחת בוקר יהיה נחמד אבל לא חובה.

תקציב של סביבות 1,000 שקל לילה, (נחמד אם יהיה בפחות) שני לילות בסוף אוגוסט כנראה (אני מקווה שלא יהיה עמוס או יקר מידי בזמן הזה, אין לנו כל כך אפשרות אחרת)

אזור בארץ: לא ירושלים או המרכז ממש, ולא צפון רחוק ודרום רחוק. אולי בשולי המרכז?

אנחנו מתניידים באוטובוסים.

עדיפות אם יש אטרקציות, מסלולים ודברים מעניינים לעשות באזור שאפשר להגיע אליהם באוטובוס.

אשמח לעזרה כי ממש לא מבינה בזה.

מומלץ ממש ממשכנפי נשרים

צימר במחסיה, עלה לנו 1000 לסופש

כל המתחם מגודר ורק שלכם יש בריכה וגקוזי פרטיים ומטבחון נוח.

אפשר להוסיף 200 ולהישאר גם מוצש עד ראשון בבוקר

תודה רבהחושבת בקופסא

אפשר להגיע בתחב"צ?

מחיפוש מהיר ראיתי שיש לפחות 4-5 צימרים ביישוב הזה. התכוונת למשהו ספציפי?

אשמח לעוד תגובות

עוקבתרוני 1234
אני אשמח להמלצות גם למקומות שלא צריך תחב"צ, בכל רחבי הארץ.
לא מאוד בקי, אבל ברחבי יו"ש יש המוןהסטורי
אולי צימרבוס שומרון באלון מורה יכול להתאים.

(לא הייתי שם, רק ראיתי פרסומים)

נראה לי פחות הכיווןחושבת בקופסא

אנחנו כנראה יותר מידי עירוניים בשביל זה, אין ברכה פרטית, וגם לא נראה שיש אופציות מה לעשות באזור מסביב.

אבל תודה, אשמח לעוד תגובות. 

ממליצה בחום על צימרים נוף החאן בכפר אוריהנגמרו לי השמות

הנה הקישור: נוף החאן, צימר בכפר אוריה | Weekend

היינו אומנם עם שלושת הילדים ולא רק זוג, אבל גם לזוג זה שווה בהחלט לדעתי.

אני זוכרת שהמחיר היה נמוך יחסית למקומות אחרים ויכול להיות שדווקא כן יתקרב לתקציב (לא יודעת לגבי אוגוסט).

הבעלים של הצימר מקסימים.

יש שם בריכה שווה שפרטית בשעות מסוימות שאתם שם (בעל הצימר מסביר הכל כאשר מגיעים. בגדול כאשר זוג או משפחה רוצים להיות בבריכה ויש במתחם עוד זוגות אחרים אז או מחלקים מראש שעות ואז יש לכם שעות רק שלכם.

או נכנסים בלי לקבוע כאשר פנוי ואז סוגרים את הדלת של הבריכה עם הווילון וכך זה סימן לאחרים שתפוס ולא נכנסים )

יש גם ג'קוזי גדול בנוסף. גם בחלק מהצימרים בפנים וגם ליד הבריכה עם מפתח ודלת וכנ"ל כאשר זה מתחלק לזמנים שהם רק שלכם).

זה באיזור צרעה ואשתאול, נוף מדהים, הרבה מסלולים. יש גם סניף איקאה קרוב אם שייך

ומרכז של חנויות אוכל וכו' באיזור (לא בכפר אוריה עצמו אבל קרוב).

לא יודעת לגבי תחב"צ.

אנחנו נהנינו מאוד וממליצה

תהנו המון

איזה כיף ❤️

שמעתי על צימר הראל בשבי דרוםפצלושוןאחרונה

700 ללילה

נראה מאד יפה

מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להזכיר להפשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך כ"ב בסיוון תשפ"ו 19:59

אבל עם חוסר נעימות לא הולכים למכולת, לכן הזכרתי למדינת ישראל בכל זאת...

כן חברים,

לפעמים מומלץ למלא דוחות להחזר מס 😀

יש עוד הטבה לניצול בעניין זיכוי מס רווחי הוןזמירות

בטופס 1301, בנספח שממלאים על השקעות בשוק ההון לפי טפסי 867, יש אפשרות לסמן שההכנסה היא מרכוש שהיה בבעלותך שנה לפני הנישואין - וזה כולל מניות או תיק השקעות.

ואז לייחס לבן הזוג חישוב בנפרד או לבת הזוג חישוב בנפרד על הרווחים בשוק ההון. 

כך שאם מי מבני הזוג נכנס לנישואים עם הון מסויים, ואפשר להוכיח את מקור ההון, אם פקיד השומה יבקש הוכחות - אפשר לנצל הטבת מס זו בפקודת מס הכנסה. 

מישהו מבין טוב בליסינג?חזקה בעורף

אנחנו מתניידים בשני רכבים. בעלי מקבל מהעבודה רכב+דלקן של 7 מקומות, שלרוב נמצא אצלו. ויש לנו רכב פרטי שלנו (5 מקומות שלרוב נמצא אצלי) עד עכשיו הרכב הפרטי שלנו היו רכבים זולים ודי מתפרקים, לא כ"כ השקענו ברכב כי הוא שימוש בעיקר אותי לעבודה (ממש קרוב לבית) ובהקפצות של הילדים (שוב, לרוב נסיעות ממש קצרות)

עכשיו ב"ה כבר תקופה שהרכב 7 מקומות לא מספיק לנו❤️ אז הרכב הפרטי הופך להיות גם להרבה נסיעות (לשבתות ולטיולים) הרכב הנוכחי כבר מתפרק וכבר תקופה שאנחנו מחפשים רכב ממש טוב שיחזיק מעמד לאורך זמן. הקצבנו עד 50,000 אבל לא מוצאים משהו שמספק אותנו מבחינת הנתונים של הרכב😬

התחלנו קצת להתלבט אולי כדאי לנו להשקיע בליסינג. מצד אחד מרגיש לי קצת כמו לזרוק כל חודש כסף לפח. מצד שני, נותן לנו שקט נפשי עם הרכב (קצת זקוקים לזה)

אבל בסופו של דבר, לא באמת מבינים בליסינג עד הסוף…

נשמח לשמוע איך זה עובד. יתרונות וחסרונות.

למה צריך להתייחס כשרוצים להתחיל? על מה לשים דגש? מאמינה שאנשי מכירות של הליסינג יידעו ל"סובב" אותנו טוב, כדי להרוויח, אז רוצים לבוא כמה שיותר מוכנים מראש.

תודה לעוזרים🙏🏻

לא בדיוק מה ששאלתפשוט אני..

אבל אני מכיר אדם שהקים עסק למציאת רכבים יד 2, לפי תקציב וצרכים. הוא בעצמו מחפש את הרכב, בודק אותו, עושה משא ומתן עבורך על המחיר וכו'.

נעזרתי בו כבר פעמיים, וזה אחרי שהגעתי אליו דרך אח שלי שרכש דרכו. השירות עולה 3,300 ש''ח.

לדעתי, רק על מציאת תקלות שבאף מכון מורשה לא בודקים, הוא לגמרי שווה את המחיר. במיוחד אם אתם כמוני לא מבינים ברכבים .. והוא גם מילואימניק אז בכלל כיף. 

אני לא מכיר אותו אישית ואין לי שום אינטרס...

גם אנחנו נעזרנו במישהו כזהבארץ אהבתי

לנו זה עלה 2000 אם אני זוכרת נכון (אבל היה לפני כמה שנים, אולי העלה את המחיר מאז).

ממליץ גם על ארי ויילר1223334444
זה בדיוק הבנאדם 🤩פשוט אני..
גם אני ממליץ עליו, בחום רבדוד100
+972 54-532-0036
הוא נותן שירות בכל רחבי הארץ?רוני 1234
תודה! נחשוב גם על זה.חזקה בעורף
נשמע שזה לא נכון לכם ליסינגזיויק
תודה על התגובה. יכול לפרט למה?חזקה בעורף
כי הרצון שלכם זה ברכב טובזיויק
זו לא סיבה מספיקה לליסינג עם כל הכבוד..
ליסינג אף פעם לא יהיה משתלם לאדם הפרטינפשי תערוג

עלות של ליסנג פרטי הבסיסי יהיה כ2000 שח לחודש בהתחייבות ל3 שנים.

עם סכום כסף כניסה ויציאה

כך שתשלמו כמעט 60-70% מערך של רכב חדש

אבל בסוף התקופה לא תשארו עם רכב

בליסנג תפעולי זה יעלה כמעט פי 2 כל חודש

כן, חברות הליסינג תמיד מצחיקות אותיפשוט אני..
''ירידת הערך - עלינו''.

נו בטח עליכם, רק שאני צריך לשלם פי 2 מירידת הערך בשביל שזה יהיה עליכם... 

ליסינג זה דרך בעיקר לקנות את ההתחמקות מה"דרעק"משה

לכן עכשיו הלוביסטים של הליסינג נלחמים בתוכנית של מירי רכב (לא שגיאת כתיב) להפחית את כמות הטסטים למכוניות יחסית חדשות מפעם בשנה לפעם בשנתיים. בסוף ה"לחם והחלב" שלהם זה  אנשים ששונאי תחזוקה של מכונית.

אולי ישתלם לכם רק להשכיר רכב לטיולים ושבתותרוני 1234אחרונה
אני מניחה שזה רק פעם בכמה חודשים
חיבוקחדווית

יש לי חברה סופר סופר קרובה,

חברת נפש כמו שאומרים..עברנו הכללל ביחד..

ברגיל היינו מתחבקות חיבוק ארוך (יכול להיות כמה דקות) מלא משמעות ,צורה לבטא את האהבה ואת הקשר העמוק ומשמעותי, מתוך אהבה נקיה.

עכשיו אני מתחתנת עם הבחור שלי.

ואני לא יודעת מה לעשות.

האם זה סבבה שאני ככה מתחבקת איתה באמת מתוך אהבה כנה ואמיתי? האם זה משהו שאוכל לעשות גם אחרי החתונה. הרי למרות שיש לי את האיש שלי אני עדיין רוצה את החיבוק דווקה שלה, כמו שאני עדיין רוצה תחיבוק של אמא
מה אתם אומרים על זה

פשוט לעדכן את האיש שלי ואז זה סבבה??

מה אתם ממליצים, הכל זה יכול פשוט להמשך כרגיל?
וגם בכללי איך מנהלים חברות כלכך קרובה אחרי החתונה 

משהו לא מסתדרפשוט אני..

לפני שבוע העלית פוסט על כך שחברה טובה שלך מתחתנת, ולך זה קשה כי את עדיין רווקה.

ועכשיו תוך מספר ימים את כבר מתחתנת בעצמך...? 

היא לא כתבה שהיא מתחתנתזיויק
אלא שאלה מה יהיה אחרי שתתחתן מתישהו
''עכשיו אני מתחתנת''פשוט אני..
שאלה טובהמחפש אהבה
ואלה יפה שאתם עוקבים ושמים לבחדווית

תכלס השאלה הקודמת היתה לחברה שלי שרצתה לשאול... (חסום לה משום מה)

אם לא היית מתייחסת לזה כעניין זה לא היה חייב להיותפתית שלג

אבל אם באמת את מתייחסת לזה כמשהו גדול שיכול להשפיע על הזוגיות שלך- אז כנראה זה באמת עניין שצריך לפתור. קודם מול עצמך, ואח"כ מולו.

בגדול בעיה בהגדרה זה לאSevenאחרונה

הרי זה לא אסור..

אבל כן נשמע לי מוזר שאת זקוקה לחיבוק ארוך מחברה כדי להרגיש את האהבה המיוחדת והנקייה בינכן...

בד"כ נשים מבטאות רגש באמפתיה בלהכיל אחת את השניה פחות יצא לי לחבק חברה שעות ברגיל (לא מדברת על מקרה קיצון נניח שמישהי מאבדת אדם יקר ואז נותנים לה חיבוק ארוך אלא כהרגל בינכן של חיבוקים ארוכים)

כן נשמע לי יותר נכון לשמור כאלה דברים לבעלך ובהמשך לילדים...בהצלחה

מכירים את די סיטי במישור אדומים?ברגוע

האם יש שם חנויות במחירים טובים?

מחפשים בעיקר ספה ומיטת ילדים, אולי גם שולחן אוכל ותנורים

הייתי שם לפני שנה, זה היה בעיקר בית קברות לעסקיםפשוט אני..

אבל במג'יק קאס העברנו הרבה שעות מאוד מהנות

תודהברגוע
ואולם שמחות של ארועים חרדייםמשה

זה חור עולם. חוץ מברכב אין דרך להגיע לשם וגם אין סיבה.

אם אתם מהאיזורנפשי תערוג

שווה אולי לקפוץ

לנסוע ספיישל אני חושב שבירושלים יהיה יותר מבחר ובמנעד מחירים גדול יותר

תודה, יש לך המלצה על חנות מסויימת בירושלים?ברגוע
לא.נפשי תערוגאחרונה

אבל לפני שרצים לחנויות

90% מהחנויות ממציגות את הדברים שלהם באינטרנט

מציע לעשות את השוואת המחירים באינטרנט ורק אחרי שנסגרים על משהו ספציפי לנסוע לראות אותו פיזית

מודעות לאתגרים בקדושת הזוגיות במרחב הזוגימחפש אהבה

נראה לי שהשאלה מורכבת משתי חלקים, אחד מופנה לגברים שבינינו ואחד לנשים:

לגברים: האם אתם משתפים את האישה שלכם באתגרים שאתם חווים מול נשים אחרות?...

לנשים: האם אתם מעוניינות שהבעל שלכם ישתף אתכם בנושא הזה? שיהיה פתוח עד הסוף?

האם קרה לכם שהוא שיתף אותכם, ומה היתה תגובתכם [המודעת והלא מודעת..]?

לא בדיוק אבל בערךפשוט אני..

אני משתף בצורה קיצונית.

זה העלה את הזוגיות שלנו עשרות מונים למעלה,

פתר הרבה מאוד בעיות שהיו לנו (בעיקר לי),

ושחרר הרבה מתח וחרדה.

גם אצלנו יש שיח פתוח בתחום הזהנעמי28

אבל זה הגיע עם השנים, לא חושבת שהיינו בנויים לזה בשנים הראשונות.

צריך ביטחון עמוק אחד בשני ובמקום שלנו, חוסר שיפוטיות וקבלה, לא רק בתחום הזה.

צריך המון נפרדות והבנה שלא כל מעשה שהשני עושה קשור אלי. 

למה הניסוח פה שזה תמיד מהצד הגברי?ירושלמית במקור
מה הכוונהזיויק
למה הוא שואל אם הגבר משתף ולא אם האשה משתפתפשוט אני..
אין סימטריה אבל שאלה טובהזיויק
נו, אשמח לשמועמחפש אהבה
(הוא לא אמר על השאלה שלך שהיא טובה אלא על שלי)ירושלמית במקור
זה מה שהתכוונתי. מוזמנת לשתף מהצד השנימחפש אהבהאחרונה

אולי יעניין אותך