אז אתמול הייתי בא"ס לאחר שהרופאה המליצה לי לחזור אחרי 10 ימים לבדוק שוב דופק.
אני כרגע בשבוע 9 + 3 ימים לפי הווסת.
אז היא בדקה כנראה במכשיר ישן,לא מבינה למה מחזיקים מכשירים כאלה במרפאות,בדקה וראתה רק שק אחד שבתוכו עובר ללא דופק עדיין ואת העובר השני בכלל לא הצליחה לראות,אני לא יודעת כבר אם זה המכשיר או הרופאה שפשוט הייתה גרועה וחסרת רגישות והיא שלחה אותי לעשות הפלה בבית חולים,כי אין דופק.
הייתי שבורה ובוכה בלי הפסקה,מאוכזבת.
אחרי שעתיים בערך נסענו למיון וביליתי שם 5 שעות במקום הארור הזה בשביל שיגידו לי גם שם שאין דופק.
בדקו אותי בא"ס אחד ושם הרופאה ראתה שיש שני שקים ולא אחד כמו שראו בקופ"ח,היא ראתה שני שקים ו2 עוברים,ללא דופק.אחרי זה שלחו אותי ליחידת אולטרסאונד שלהם בבית חולים עם מכשיר יותר מתקדם וגם שם ראו 2 שקים עם 2 עוברים ללא דופק,חזרתי לרופאה במיון והיא המליצה לקבוע תור לשבוע הבא לגרידה פשוט כי בכדורים לא מומלץ במצבי(יש 2 שקים ואמרה שזה עלול לגרור דימום קשה ביותר ומסוכן)
כשקיבלתי מהם מכתב שחרור הם רשמו שעובר אחד בגודל 8 מ"מ מתאים לשבוע 6+6 והעובר השני בגודל 7 מ"מ ומתאים לשבוע 6+4,ושניהם ללא דופק.
מוזר לי שלעוברים אין דופק אבל בכל זאת נראה שיש התפתחות בגודל שלהם מהפעם הקודמת שגם לא היה דופק,יכול להיות טעות במדידה בקופ"ח ואז אין שום התפתחות?
יש בכלל טעם לחכות שיופיע דופק במצב כזה?
כבר חשבתי שבוע הבא לעשות עוד א"ס אצל הפרופ' הפרטי שעליו אני סומכת יותר אבל לא יודעת אם יש טעם..לא רוצה שוב לשמוע שאין דופק.
אני גם רוצה לציין שבמהלך הסופש היה לי קצת הפרשות חומות שהפסיקו וכרגע אין כלום.
יכול לקרות מצב כזה שהעובר לא מתפתח ומצד שני אין שום דימום ואין סימן לכך?
יכול להיות שאם אמתין עוד שבוע כן יראו דופק?
וגם לגבי הגודל של העובר,לא נראה לכן מוזר שכן יש התפתחות בגודל ועדיין אין להם דופק?
אשמח לכל תגובה,גם אם תהיה פחות מעודדת.