נסעתי מהישיבה (שעה נסיעה+22.9+רכבת קלה חחח ) במיוחד בשביל הפגישה שעה לפני טלפון לא מתאים היום שניפגש אסביר בהמשך....מבואס חזרתי לישיבה וקבענו לסוף שבוע.
למחרת הגעתי לפגישה היא מגיעה באיחור קל ובלי יותר מידי התנצלויות פשוט מתיישבת ולא מוציאה מילה במשך כל הערב אני שואל עונה משיב מתעניין מפרגן מנסה לפתח איזה שהוא נושא שיחה שהוא אבל כל התשובות כן,לא,שחור,ולא יודעת בעיקר לא יודעת זה תשובה מועדפת....
יצאתי בתחושה שיש לי עסק שאני מחפש עובדת והתחלתי סבב של רעיונות עבודה....
ועכשיו ברצינות
א.אם אתן יוצאות רק כדי לרצות/שדכן/הורים/חברים/וואט אבר תחסכו מהצד השני את הפגישה ופשוט תגידו לא תודה
ב.אם כבר הגעתם לפגישה בבקשה תזרמו תנו צאנס לשיח לדיבור לדיאלוג אולי יצא מזה משהוא
ג.אחרי שניגמר האירוע הטראגי אפשר להחזיר תשובה ולא צריך לישון על זה שבוע כי דיי ברור שעתיד משותף אין פה
ד.ולכם הורים יקרים שמרו על הילדים אל תלחצו אותם כי מתאים לכם הסטטוס של המשפחה השניה
ה.אל תבואו עם ביגדי שבת לדייט(חליפה וכו..) זה היה נראה כמו פגישה בין קונגרסים...
נ.ב
-מדובר במגזר חרדלי וצפונה
-דייט ראשון של הבחורה
-היא בישניית ברמה קיצונית
-סבתא שלה נפטרה לפני מעט זמן אולי זה קשור(מנסה ללמד זכות... )
זה היה פשוט דייט מוזר פשוט דיבוב אין סופי ורצון לבדוק האם יש סיכוי למשהו אבל אפס הענות מצד שני
ואני מנסה להבין למה ניסיתי לתת לה תחושה נעימה ולדבר על נושאים שהיא עוסקת ומתעניינת
והשיא הוא שלשדכן היא אמרה שהיה לה נחמד(😕 ???) והבחור לטעמה וכו וכו אבל צריכה לחשוב על זה (נכון לרגע זה עדיין לא נתנה תשובה אבלאני החלטתי מזמן. .)
זה פשוט חוסר החלטיות וסטיית תקן קיצונית בין הרצון למציאות....
הייתי חייב לשתף מישהוא בחוויה המוזרה הזו.....
שבוע טוב ....