קודם כל, אציין כי בעלי ואני די "חדשים" בכל ענייני הטרום-הריון, ביוץ וכל מה שנלווה, בעיקר שואבת מידע מהפורומים השונים.
עוברות עליי תופעות מוזרות לאחרונה ואני מרגישה צורך לשתף ולשמוע דעות בנושא, כי אני לא מדברת על זה בסביבה הקרובה שלי.
בחודש האחרון החלטתי לבדוק את הביוץ באמצעות מקלוני ביוץ, בסביבות הזמן ש"אמור" להגיע ביוץ בהתאם לחישוב שערכתי, באמת התחלתי לראות פס במקלון הביוץ, שהלך והתחזק עד שביום האחרון, לפני שנחלש, היה טיפה יותר בהיר מפס הביקורת (אך חזק מהימים האחרים).
הייתי בטוחה שזהו - תפסתי את הביוץ, כי קראתי בפורומים שיש נשים שהפס הכי חזק שהן מגיעות בערכות ביוץ הוא בסגנון שהיה לי. הפסקתי לבדוק, ובזמן הזה בעלי ואני המשכנו לנסות יום כן-יום לא.
אחרי כשבוע, משהו בי אמר לי שאני צריכה לבדוק שוב עם מקלון הביוץ, ואכן חזר לי פס, והפעם נתקלתי ביומיים של פס חזק כמו פס הביקורת, אם לא חזק יותר. מניחה שזה היה הביוץ האמיתי, על אף שהגיע בשלב די מאוחר וכמה ימים ספורים לפני שאני אמורה לקבל.
המחזור לא הגיע, בדר"כ מקבלת בין 28-31 ימים, ועתה אני ביום ה-36 מאז המחזור האחרון, כבר 6 ימים שאני מרגישה כאבי מחזור באים והולכים (מהיום שהייתי אמורה לקבל פחות או יותר ועד היום) - יש ימים שטיפה יותר חזקים - רצה לשירותים לבדוק ואין כלום.
מעולם לא קרה לי איחור כזה ומעולם לא קרתה לי תופעה כזו של כאבים ללא מחזור, הכי הרבה שקורה זה שאני מקבלת באותו יום שיש לי כאבים.
האם קרה למישהי? מתי בעצם אני יכולה לעשות בדיקת הריון במצב כזה?
יודעת שלכאורה יכול להיות שהמחזור מתעכב בגלל ביוץ מאוחר, אבל אני ממש מרגישה כאבי מחזור כבר כמה ימים והתחושות מוזרות.
מתנצלת על החפירה, אגרתי את כל הדבר הזה יותר מדיי זמן בבטן. 
)