ילדה בת 7 שלא אוכלת שום דבר פשוטו כמשמעודי שרוט
היי

הבת שלי מתוקית כזאת נגעלת מכל מאכל שבעולם. בשר עופות ודגים ממש דוחים אותה.

כל היום היא אוכלת בבוקר לחמניה עם חומוס, בצהריים אך ורק פסטה נקיה עם שמנת ובערב ציפס (לא חטיף, ציפס אמיתי) ובשבת גם. מקסימום שהיא מוכנה זה קוסקוס נקי בלי רוטב ובלי כלום.

מישהו/י מכיר/ה דבר כזה? מה עושים? היא אוכלת לא בריא בעליל.
לנסות להציע הכל*אשתו של בעלי*
כל דבר שאתם אוכלים,להציע לה.
אני מניחה שאתם עושים זאת ממילא,אבל אולי אפשר לחשוב על מאכלים שיכולים לקרוץ לה,כמו-
לביבות תפוחי אדמה(שזה קצת כמו צ׳יפס,כי זה מטוגן וכי זה גם מתפוחי אדמה)ואז לשרבב לתערובת גם בצל קצוץ,בטטה מגורדת,גזר מגורד)
כנ"ל לגבי חביתה.
קציצות היא אוהבת? מטוגנות/מבושלות.
מה לגבי ממרחים שונים מלבד חומוס?
(אפילו מתוקים כמו ממרח חלבה,שוקולד חרובים,שוקולד טחינה וכו'...)

ואפשר גם ללכת לדיאטנית ולהתייעץ...
ניסינו הכל מהכלדי שרוט
בממרחים כמובן שהיא אוהבת שוקולד אבל לא נותנים לה כל יום שוקולד.

אי אפשר לדבר איתה בהיגיון ולהגיד לה שציפס זה בעצם תפוחי אדמה, לא מעניין אותה.

כשניסינו לעודד אותה לאכול משהו אחר בדמות הפתעות וכאלה, ממש ראינו את הפרצוף הנגעל שלה מהאוכל.

דיאטנית יודעת לגרום לילדים לאכול?
דיאטנית פוגשת כל יום ילדים בעייתיים*אשתו של בעלי*
שלא אוהבים מיני מאכלים.
היא תדע מה להציע ולחילופין להפנות לבדיקות לבדוק חוסרים בדם/בגוף(מינרלים,ויטמינים..)
חשוב שתאכל ותיפתח לסוגים שונים של מאכלים.
אם תסבירו לה היגיון,היא תבין?
ככה גובהים/גודלים..
ככה הגוף בונה את עצמו..
לויודעת עד כמה יעזור,פשוט זורקת כל מיני כיוונים.
ואיך היא באופן כללי?לב אמיץ

מתפקדת כרגיל? מרוכזת? שמחה?

יש ילדים כאלה והם חזקים ומה שהם בוחרים לאכול מספיק להם מבחינת ויטמינים ומינרלים שהם צריכים.

אבל אם אתם מזהים שמשהו חסר כי היא באי שקט/לא שמחה/לא מרוכזת וכו', תבקשו בדיקת דם ותשלימו את החסר - בהתחלה עם ויטמינים/מינרלים כתוסף תזונה, בתקווה שבהמשך התיאבון יתגבר והיא תחזור לאכול.

באופן כללי היא שמחה ואנרגטיתדי שרוט
פשוט אני חושש מאוד לבריאות שלה.

מצד אחד זה ממש שובר את הלב לראות אותה כל כך נגעלת (עד כדי הקאה כמעט) כשאנחנו מנסים לתת לה עופות או דגים, מצד שני היא אוכלת רק פחמימות מורכבות וזה מאוווווד לא בריא.

ואיך הבריאות שלה?לב אמיץ

תפוחי אדמה מצויינים. גם לחם. גם חומוס. גם קוסקוס.

אפשר לשדרג את המרכיבים האלה - לחם חצי מלא/לחם קוואקר,

חומוס בהכנה ביתית - ולהוסיף את האפשרות של חומוס מעדשים כתומות, משעועית לבנה/אדומה,

לטגן את הצ'יפס בשמן חמניות בעדיפות הנמוכה, וטוב יותר - שמן אגוזים איכותי.

וקוסקוס - אפשר להשאיר ככה.

חוזרת על מה שכתבתי. מניסיון, יש ילדים שמסתדרים עם התפריט הזה מצויין ולא זקוקים ליותר.

אפשר לנסות להוסיף אגוזים, בננות.

אולי בטטות או דלורית כצ'יפס.

ואם בכל זאת רוצים לגרום לשינוי, כדאי טיפול הומאופתי. יתן מענה גם לתחושתיות, גם לבררנות ולאיסטניסטיות ורפלקס ההקאה שמתעורר בעקבותיה.

מה עם פירות וירקות?44444
תלכו לדיאטנית לילדים.חותמת+

אני הייתי כזו ואז אמא שלי לקחה אותי לדיאטנית והיא הפנתה למרפאה בעיסוק נראה לי וגילו שכל התסמינים ביחד זה בעית תחושה.
ואחרי שטיפלו בזה התחלתי לאכול יותר דברים.
אבל זה לא חייב לנבוע מזה ודיאטנית ילדים יכולה למפות את הכל ולראות מאיפה זה נובע ככה שאפשר לטפל בשורש.

אוקיי זה מעניין מה שאת אומרתדי שרוט
יכול להיות שריפוי בעיסוק יעזור. לא חשבתי על זה.

אבל ריפוי בעיסוק יכול באמת לעזור בענייני אוכל?
כן, כי זה עובד על המערכת התחושתית יש דיאטה סינסורית.חותמת+

ריפוי בעיסוק זה לא רק למוטוריקה וכאלה דברים.

אני חושבת שאולי לנסות לערב אותהחסויה55

בתהליך ההכנה יכול להיות נחמד.. 

ככה זה גם יבהיר לה מה *באמת* היא אוכלת ויפתח אותה אולי לעוד מאכלים מתפוח אדמה, או באמת לרצות להוסיף ולטעום דברים...

בעיניי להתעסק ממש בעצמה עם האוכל (אפילו ברמה הכי פשוטה של להכין את הלחם לחומוס או את החומוס ללחם) לגעת להריח לקלף לחתוך, להחליט מה כולם אוכלים היום או "גם אם את לא אוכלת, תעזרי לי להכין" אולי יכול לעזור עם זה..

כן ניסינו וזה היה מצחיקדי שרוט
היא כזה מכינה מכינה מכינה, שמה בתנור, יוצא והיא "איייייייכס מה זההההה"
זה לא כ"כ קצת מבחינת כמותסדר נשים

היא תסכים לשים על החומוס מלפפון/ עגבניה?

הלחם/ פסטה/ קוסקוס מקמח לבן או מלא?

הציפס קנוי או ביתי?

אם זה מקמח מלא וציפס ביתי אז מה שהיא אוכלת זה די בסדר

ונשארת רק הבעיה של מה שהיא *לא* אוכלת

יש ילדים כאלה, ואין הרבה מה לעשות בקשר לזה.מתואמת

העידוד הוא שלפעמים בגיל מבוגר יותר הם בוחרים בעצמם להיחשף למגוון גדול יותר של מאכלים.

אם אין חוסרים משמעותיים (אפשר לבדוק בבדיקת דם) והילדה נראית בריאה ומתפקדת ושמחה - אז אין סיבה (לדעתי ומניסיוני) להכריח אותה לאכול יותר מזה.

אפילו שכל מה שהיא אוכלת זה פחמימות קשות?די שרוט
פסטה בלי סוף. קוסקוס. לחם וחומוס. וזהו.

זה הרבה מידי פחמימות כבדות נראה לי.
חומוס זה חלבוןמחי
אז מצוין שהיא אוכלת גם חומוס.
ואם היא גם אוכלת לפעמים עוף ובשר אצל הסבתא אז המצב לא כל כך חמור.
גם אצלנו יש ילד כזה.מתואמת

אם היא אוכלת חומוס - זה כבר טוב.

אפשר מדי פעם לנסות להציע ירקות שיחסית נייטרליים בטעם ובמראה.

וביצים בתור חלבונים.

על בשר, עוף ודגים לוותר לגמרי. אני מבינה אותה מאוד... אני עד היום נגעלת מהדברים האלו... וב"ה חיה טוב.

מצבכם ממש טוב..אור חיי
יש לי ילד בן שבע בדיוק כזה, רק תורידי את הפסטות והקוסקוס...כי גם אוכל מבושל הוא לא אוכל. .
חי על לחמניות/פיתות / לחם....זוועה..
הרמתי ידיים,רופא גדול פעם אמר לי, עוגה כושית הוא אוכל?...
אמרתי לו , ברור...אז הוא אמר לי, אז מה את רוצה? יש שם ביצים,שמן...הכל בסדר גמור..
ככה הרופא אמר?די שרוט
מוזר קצת לא?

ככה אמר ..אור חיי
והמציאות מוכיחה שהכל בסדר..כי הוא ילד ממש בריא ב"ה , ובאמת שמבחינה פיזית אין לזה השפעה חוץ מזה שהוא יחסית רזה אבל לא בתת משקל.
באותה סירה.חייצ'ו

2 מתוקים שלא מסכימים כלום. אוכלים מה שאמרת בדיוק (חוץ מחומוס וקוסקוס, אחת בנוסף מסכימה טחינה והשני מסכים זיתים אבל ככה נראה התפריט שלהם)

הם אוהבים ממרח שוקולד אז לפעמים אנחנו מביאים ממרח טחינה בטעם שוקולד. הם לא שמים לב להבדל בטעם.

אין להם בעיה לא לאכול כל היום אם אין משהו שיראה להם אכיל לטעמם..

אשמח גם  לרעיונות.. למרות שדי התייאשתי=)

כדאי להתייחס גם ליציאותאו"ר
סובלים מעצירות? אולי כדאי להוסיף סיבים לתפריט (נורמלקס). שווה לבקר אצל רופא.
דווקא אצלה אין עצירותדי שרוט
אני לא יודע מה עוד ניתן לעשות
אולי לשחרראו"ר
עבר עריכה על ידי או"ר בתאריך כ' בכסלו תשע"ט 21:29
עבר עריכה על ידי או"ר בתאריך כ' בכסלו תשע"ט 21:28
אם כבר ניסיתם את כל סוגי הביצים (קשה, מקושקשת, חביתה מקופלת עם גבינה צהובה בפנים), וכל מיני סוגי מאכלים שילדים בדכ אוהבים (אורז לבן שמן ניטרלי ומלח וזהו.תירס בקלח או בגרעינים), ומאכלים שמפיצים ריח נעים בבית (עוף? חחח אין לי דוגמא כל אחד והשריטה שלו. חלות!).ומה עם לשלוח לאכול אצל הסבתא/חברה לפעמים שם אוכלים יותר טוב..... אם ניסיתם גם את אפקט הלחץ החברתי החיובי (להזמין בני דודים לארוחה פשוטה). וכמובן שאתם ההורים משמשים דוגמא אישית וטועמים דברים חדשים, מנסים מתכונים שונים ונהנים מהחוויה (לקנות פרי טרופי חדש לשבת לחתוך חתיכות קטנות ולטעום להתנסות. לשבח את מי שטעם גם אם ירק מפיו)
עם כל זאת ואתם טרודים מזה עדין וכלום לא הולך. אולי, אולי (ואני ממש לא מבינה בזה) היא משתמשת בזה כקלף ליחס שלכם. אתם מתעסקים בה, דואגים, מנסים, משדלים. חאלס. תשחררו. אבל ממש מבפנים לא כהצגה. תרגיעו אמיתי אמיתי. ילדים מרגישים מה קורה לנו בפנים ולפי זה פועלים. תניחו סיר לארוחת ערב (כמה אפשרויות של מאכלים אבל לא כל אחד מה שהוא אוהב), צלחות לכולם ותגישו (או שיגישו לבד) זהו. בלי דיבורים שאלות. הערות. אנחות. דאגות וכו. אולי שווה לנסות שבועיים?? ואפשר להזהיר קודם בשיחה רגועה. "מתוקה שלי, השם ברא בעולם מיני מאכלים כי כל אחד מכיל משהו אחר הנחוץ לגוף כדי לגדול ולהיות בריא ((יש את הסיפור על המלחים שגילו שבלי ויטמין סי חלו במיני מרעין בישין ומאז הפליגו עם מיץ לימון), בחורף צצים הפירות המחזקים מערכת חיסונית, בקיץ פירות רוויים בנוזלים. מדהים איך השם ברא את העולם. ) עכשיו את כבר ילדה גדולה, אני לא מאכילה אותך בכפית לפה, ואת מבינה שהמזון המגוון חשוב לגוף, ואת אחראית ויודעת לטפל בעצמך. מהיום לא אעיר לך יותר על אוכל! רוצה לאכול איכלי, לא רוצה הישארי רעבה."
ניסחפתי אה?!
לא, דווקא לא נסחפת, תודה על התגובה המושקעתדי שרוט
האמת כשאנחנו אצל סבא וסבתא היא כן אוכלת חזה עוף ממולא בבשר כשאנחנו שם. העניין שכשאנחנו מכינים אותו דבר בדיוק בבית או אפילו לוקחים מהם אלינו היא לא מתקרבת אפילו.

יש גורם של "לחץ חברתי" כשאנחנו אצל סבא וסבתא אבל קשה ליצור לחץ חברתי ביום יום באופן שוטף.
אז אולי להזמין הביתה חברה שלהrivki
או אפילו כמה חברות פעם בשבוע ולהציע ארוחה מושקעת? אם היא תראה אותן אוכלות אולי הלחץ החברתי יעבוד גם בבית..
אני הייתי כזאתאמא ל6 מקסימים
ובסוף גדלתי ועבר לי.

אין ילד שמת מרעב בבית שהיה בו אוכל!
מסכים. אבל.....די שרוט
מודה שאני חושש גם לבריאות אבל גם למימדי הגוף.

לאורך זמן, כשמתבססים רק על פחמימות קשות כאלה זה גורם להשמנה אצל ילדים ואז הם עלולים לסחוב את זה כל החיים.

אבל הלוואי וזה דבר שעובר. נתת לי קצת קרן אור כי חשבתי שזה דבר חריג ולא מוכר.
צודקאמא ל6 מקסימים
באמת אני די מלאה.
אבל גם הבת שלי שאוכלת מאוד בריא מלאה. נראה לי שזה יותר גנטי מאשר קשור למה שאוכלים
מענייןדי שרוט
בינתיים דווקא הגדולה שאוכלת הכל היא בעודף משקל בעוד שהאמצעית הבעייתית באוכל דווקא יחסית רזה.
אז אולי תתרכזו בספורטאו"ר
ותרגיעו מבחינת הדאגות לאוכל
גם אחרי פעילות נהיים רעבים. לא?! אחרי בריכה טורפים מה שיש...חחח
אז לא, זה לא גורם להשמנה בעיקרון. לפחות מהניסיון שלנו...מתואמת

אז דווקא הבן שלי ממש רזהאור חיי
ורק עכשיו קצת התרחק מתת משקל למרות שכל מה שהוא אוכל זה רק פחמימות..
אז אין קשר כאמור..
אני הייתי ככה. ואולי יותר גרוע..אמא לנסיך קטן
את האמת? לא יודעת עד כמה יועיל לכם לנסות. אם היא נגעלת אז היא נגעלת(אולי יש לה בעיה בוויסות חושי? אותי שלחו גילו שאני מגעלת סתם) אנחם אותך שזה עובר מתישהוא.. לי אחרי החתונה..
אחותי היתה בעייתית באוכלאנונימיות

לא ברמה כזו ב"ה

אבל הרבה דברים היא לא אהבה ונגעלה ממש משל גבינה...

ובאמת זו היתה בעיה תחושתית של מרקמים ומגע ולא טעם.

מה לגבי תותיםרפואה שלמה
בננות, תפוחי עץ, מיץ תפוזים?
פחמימות עם ויטמינים

עגבניות שרי אדומות, צהובות , כתומות.
מלפפונים ביבי
יש לי 2 בנים כאלוצמאה
אחד בישיבה אוכל בעיקר לחם ולחם כי נגעל מכל במבושל שם גם בבית אכל בעיקר פחממה בלי ירקות ותוספות . באיזה שהוא שלב נתנו לו ויטמינים כתרופה לבלוע בערך שנה וחצי בלע כדורים כתוסף
אצלו הולך חזק קורנפלקס וחלב וזה תחליף לפחממה. השני בן שבע גם נגעל ממלא מאכלים ומפירות וירקות ומרקים.
ואצלי יש שפע של סלטים בכל ארוחה ומני תבשילים. ואינו נוגע בכמעט כלום. הוא אוהב אורז, ופסטה ופרכיות ולחם בלי כלום.
ועוגיות כמובן.....
זה מדאיג ובעיקר מעצבן
אבל לא ראיתי שיש לי יכולת שינוי
הוא קבוע - הקטן- חותך את הירקות לסלט בארוחת ערב ולא טועם מזה בכלל.
בהצלחה!!!!
בעלי היה כזה(ועדיין חלקית)באורות
אכל רוב שנות חייו בעיקר טוסט בלי קטשופ, ציפס, מלוואחים ושניצלים. משהו מזעזע. היום אוכל קצת יותר מגוון אבל עדיין יש המון דברים(בעיקר הבריאים שבהם) שלא מוכן להתקרב.
וואלה הוא בריא כמו שור כל החיים(טפו טפו) ובלי שום בעית השמנה שנראית לעין.
וואלה? הוא מתאמן?די שרוט
לצערו לא ממשבאורותאחרונה
הוא תמיד היה ילד רזה מאוד.
אגב גם הבדיקות דם שלו תמיד היו מצוינות ובלי חוסרים
השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך