מה שלומך? והקטנים?
איך מרגישים? איך היה?
אני כותבת בהנקות.. זה דיי הרבה זמן כמו שאת מבינה עכשיו

לנו בלילה יותר קל ללכת לישון ביחד- להשתדל מוקדם.. ולקום ביחד כשהתאומים מתעוררים (בלילה זה בדר"כ קורה ביחד) להאכיל אותם ולחזור לישון. ככה לא אחד מאיתנו צריך להיות עם שניהם ועייפות מטורפת..
לגבי ההנקה- אני אהיה אולי בלתי מקובלת פה, אבל מהרגע שחזרנו הביתה היה לי ברור שני דברים- האחד- שאני רוצה להניק, אבל נותנת מטרנה חופשי מתי שמתאים לי, והשני- שאני לא שואבת. אם הם נולדו במשקלים סבירים, אז מבחינתי חלב אם זה אקסטרה שאני מאד משתדלת לתת אבל לא מוכנה לאבד את השפיות שלי ושל הבית בשביל זה. כמה שיהיה חלב וילך טוב- אני מאד אשמח. וכשיגמר- אז יגמר.. ונשמח במה שהרווחנו.
אני יודעת שזו לא גישה מקובלת בתאומים שנולדו לפני הזמן והם עוד לא 3 קילו, ושזה גם עניין אישי לכל אחת- איך הולך בהנקה (לי ב"ה הפעם הולך טוב, למרות שאני ממש לא מלאה ושופעת כמו שאני רגילה) אבל זו הגישה שמקובלת על הבית שלי והשפיות שלנו... וב"ה אפשר בהחלט לגדול היום על מטרנה ולצאת טוב.
אז אני בכל ארוחה מניקה אחד ולשני נותנת מטרנה. ואם צריך השלמות\נמצאים במקום או זמן שלא נוח לי להניק- נותנת מטרנה לשניהם.
בהצלחה יקרה!
מצחיק שאני עוד לא חודש בעסק וכבר מרגישה בעלת נסיון...