אשמח לשמוע מנסיונכם... מה לעשות???

יצאתי לתקופה של כחודשיים עם מישו שהיה ממש מה שחיפשתי- מבחינת השקפה, מידות, תכונות אופי, משפחה והכל.  בסוף חתכתי כי לא הצלחתי להרגיש אליו- לחשוק בו, גם לא כל כך נמשכתי אליו- כלומר לא היה לי קשה לשמור ממנו נגיעה וכו...

בתחילת הקשר, לא כל כך אהבתי את המראה שלו, אבל ככל שהכרנו יותר- יותר התחברתי אבל עדיין לא נמשכתי. וגם מבחינת האופי היה דבר אחד שלא היה כמו שתמיד דמיינתי- הוא לא כריזמתי.

בעיקרון היה לנו ממש כיף ביחד וממש ראיתי אותו כבר אבא לילדים שלי, אבל פשוט לא הצלחתי להרגיש אליו כמו שרציתי (אני חושבת בגלל שתי הסיבות שציינתי). כל זה גרם לי לממש תסכול (ועדיין גורם) כי עד שמצאתי מישהו כל כך טוב וממש מה שאני מחפשת, אני לא מצליחה להרגיש אליו..
עברו כבר כמה חודשים ואני עדיין ממש מתלבטת! יוצא לי להתגעגע אליו אבל לא בקטע לא נורמלי..

אז שאלתי היא- יכול להיות שיש איך לעורר משיכה ואהבה ושווה לנסות שוב?

אציין רק שהפרידה הייתה מאוד כואבת עבורו (וגם בעבורי) ולכן כמובן שלא אנסה לחזור לפני שאני יודעת שיש באמת סיכוי גבוהה שהפעם זה יצליח!

רק הערה..ד.

בעיני ה"קריטריון" ,לא היה לי קשה לשמור ממנו נגיעה".. בכלל לא שייך.

באופן נורמלי, בת שיש בה צניעות ותפיסה חדה מה זה נישואין ומה לא - לא אמור להיות לה "קשה לשמור מנו נגיעה". לא שייך לגעת במישהו זר, גם אם יש אהבה כלפיו.

אני לא מתכוון להיכנס לדיונים על זה, כך שחבל "לנצל"ש, את הענין. רק מעיר, כי נהיו היום לעיתים כמה "קריטריונים" מאד משונים. אפשר לומר, הפוכים.. וכשאהבה תלויה בדברים כאלה, גם לא פלא שהיא נגמרת איתם...

לא סותר שבוודאי, לדעתי, שצריך להרגיש שאוהבים את מי שרוצים להתחתן איתו.

אפשר שאלת מכוונותנפש חיה.
למה שאמרת שיכול לתת תשובה

להרגשה "שאוהבים
את מי שרוצים להתחתן איתו."
?
נו, זו הרגשה... צריך להרגיש אותה..ד.

[ולא אמרתי שזה נותן את התשובה. רק מכיוון שהסתייגתי מאמירה אחרת - לא רציתי שתהיה טעות, אז אמרתי שבוודאי, לדעתי, שצריך להרגיש אהבה אל מי שרוצים להתחתן איתו. ואהבה אינה מוגדרת במשפט ההוא שעליו הערתי]

לא. יש הגדרות ל מה זה אהבה?נפש חיה.
לא קשור להרגשה עם 'פרפרים'
לדעתי, אהבה לא מגדירים.ד.

אהבה זה שאוהבים..

צודקת - לא דווקא "פרפרים".

[נכון שיש בנות שבגלל שהן רגילות להתבטא בהמחשה, אז לפעמים הן אומרות תיאורטית על מי שהן עומדות להתחתן איתו, שהיו רוצות "לחבק אותו".. סוג של אמירה לא מעשית, אלא מבטאת "כמה הוא טוב"..  וחשוב לא פחות להרגיש כמה זה לא שייך למעשה, כמובן]

אבל מה שאת שואלת, זו באמת שאלה שהרבה שואלים. כמה שנראה פשוט כמו שכתבתי, ש"אוהבים".. כנראה שבכ"ז, בלבטים שלפני נישואין, לא תמיד אפשר לומר ברור וחד שזה כך..

הרבי מלובאוויטש אמר למזכיר שלו בזמנו, שלא הוא ולא חותנו יוכלו להגיד לו.. אתה צריך לראות אם הלב שלך נמשך להצעה הזו או לא... (התחתן בסוף..)

לדעתי אולי שווה לנסותיאיר29
אני לא חושב שאת אמורה להרגיש חשק תמיד וכן זה שלא קשה לשמור נגיעה זה לא העניין ..
גם זה יגיע בהמשך הקשר ( ראי שירשורים שעוסקים בתקופה שאחרי האירוסין)
מספיק לדעתי שיש מציאת חן מבחינתך ..
ואם יש, והוא בשאר הבחינות מה שחיפשת ..
חבל לפספס ..
זה נראה שיש פער בין מה שאת צריכה להרגיש לבין ההרגשה בפועלמחפשת^
חלמת על מישהו כריזמתי והןא לא כזה, מפריע לך שהוא לא בול לחלומות, או יותר שאת לא מסתדרת עם בלור פחות כריזמתי?
את לא מתקשה בשמירת נגיעה, זה מפריע כי זה בעיניך מעיד על משו בקשר או כי 'אמורים' להרגיש קושי בשמירת נגיעה?
אולי עוזר להחלטה לכתוב/ לדבר עם מישהי/ו ולנסות לרדת לעומק של מה מפריע ואם את יכולה ורוצה לחיות עם זה.

בהצלחה!!
פחות מפריע לי שהוא לא כמו בחלומותמה לעשות???

יותר מפריע לי כי אני מרגישה שהתכונה הזאת היא תכונה שיכולה מאוד לעזור לסוג בית שאני רוצה..

ומקשרים קודמים שהיו לי אני זוכרת שכשנמשכתי זה התבטא גם בזה שרציתי מגע (לא שחס וחלילה באמת עשיתי עם זה משו.. פשוט שהיה את הרצון).

אבל מבחינתי כל היתרונות שיש בו עולים בהרבה על המעט חסרונות שמפריעות לי. אבל אולי בכל זאת הן מה שחוסמות אותי מלהימשך?

לא חושבת שהמוח מונע מאיתנו להמשך למישהו..לב אוהב

אלא אם כן מדובר ממש במקרים קיצוניים של טראומות .. 

ואם זה לא טראומה, אבל אסוציאציה לא טובה?מה לעשות???

כלומר??לב אוהב

משו בו מזכיר לי מישי שאני לא ככ מתחברת אליה...מה לעשות???

ותכלס הם סתם דומים טיפה טיפה במראה, ויש ביניהם נקודות השקה באופי- אבל לא דברים בעיתיים בכלל.

ואז בגלל האסוציאציה הזאת אני כאילו מדמיינת שהוא כל הדברים שאני לא אוהבת בה- למרות שהוא לא..

אאני יודעת שזב נשמע מוזר אבל לא יודעת עוד איך להסביר את זה...

אז זה עוד יותר נשמע כמו משהו שלא תלוי בך..לב אוהב

גם לי יש אנשים בחיי שפחות התחברתי אליהם ואם הייתה הצעה שהבחור היה דומה לאנשים האלה,

ישר הרגשתי את אותו חוסר חיבור (ולפעמים אפילו סלידה..)

לא חושבת שזה משהו שיכול להשתנות בהמשךחצילית

אם היית אומרת שיצאת איתו 2 או 3 פגישות זה משהו אחר,

אבל בכל זאת יצאת איתו חודשיים ועדיין לא הרגשת משיכה לא נראה לי שמשהו ישתנה..

מניסיוני הדלמשקיף מן הצד

אני חושב שהעניין שהוא לא כריזמטי הוא פחות בעייתי - יכול להיות שבפגישות הוא פחות כריזמטי כי הוא לא רוצה להיתפס כשתלטן, או כל סיבה אחרת... דיברת איתו על זה? יכול להיות שהתכונה הזאת בו בכלל לא מייצגת את מה שאת חושבת, או שיכול להיות שדווקא להפך - היא חלק מהבעיה של ראיה שונה של הבית שאתם רוצים לבנות...

לגבי המשיכה - שמעתי על מקרים בהם לא הייתה משיכה ראשונית, וככל שלמדו להכיר אחד את השני יותר לעומק גם נהייתה יותר משיכה... כמו שאמרו לפני עניין שמירת הנגיעה לא רלוונטי בעיני, אבל כן חשוב שתהיה משיכה בין בני הזוג. אם זו בעיה של אסוציאציה עם מישהי שאת פחות אוהבת, יכול להיות שפגישות עם הבחור ויצירת חוויות משותפות יפחיתו מהאסוציאציות האלו. אני הייתי ממליץ לנסות, אבל בשום פנים ואופן לא להתחתן עד שכן יש משיכה בין בני הזוג...

כל מה שאמרתי נכון כל עוד הבחור מודע לסיבה שנפרדתם, ומבין את התלבטות שלך ומוכן לקבל את זה. מניסיון אני יכול להגיד שהדבר שיותר קשה מפרידה זה לא להבין למה. אם את מחליטה להמשיך ולא דיברת איתו על זה, את חייבת בעיני להסביר לו מה הפריע לך ואת ההתלבטות (ואני יודע שזה קשה)... אם את מרגישה שאת לא מסוגלת להביא את עצמך להסביר לו מה את מרגישה, זה רק יגרור תסכול משני הצדדים והרגשה של מריחה... בנוסף, אם את לא מרגישה בנוח לדבר איתו על זה מראה על קושי הרבה יותר עמוק בקשר ממה שציינת...

בכל מקרה שיהיה בהצלחה רבה!!

תשובה...מה לעשות???

דיברנו קצת על העניין הכריזמטי, פחות הדגשתי שזה מפריע לי..

בעיקרון יש לנו אותה ראייה של הבית שאנחנו רוצים לבנות- פשוט הוא לא חושב שזו תכונה מהותית בשביל זה. 

ולגבי המשיכה, הצעתי שנעשה דברים ביחד (חוץ מלאכול ולשבת בפארק) כדי ליצור חוויות משותפות ולהגביר את הרגש והוא אמר שזה מרגיש לו מלאכותי..

וכמובן שהוא מודע לסיבה בגללה נפרדנו ומבין ומקבל. פשוט אני לא רוצה לחזור ולהיפרד שוב וככה לפגוע בו שוב...  גם לא כ"כ פשוט לנו להיפגש בגלל המרחקים כך שזה באמת השקעה להחליט שחוזרים (גם טכנית וגם נפשית).

קיצור אני צריכה לדעת לפני כן בוודאות שיש סיכוי להרגיש אחרי שכבר לא הרגשתי- ואם כן אז איך אפשר לנסות לעורר רגש?

...משקיף מן הצד

בסוף צריך להתפשר על משהו... אם את מרגישה שהנושא של כריזמה הוא לא הכי קריטי מבחינתך, ואתם כן מתאימים בכל כך הרבה דברים אחרים נראה לי שחבל לא לנסות לראות אם זה משהו שאפשר לגשר עליו. הייתי מציע אם אתם מחליטים להמשיך להיפגש לנסות וללבן את הנושא ביניכם ולהבין למה את רואה בזה משהו חשוב והוא לא...

אני מסכים שבהתחלה ליצור חוויות משותפות זה מלאכותי, אבל אין מה לעשות "אחרי המעשים נמשכים הלבבות" - בהתחלה זה מלאכותי, אבל יכול להיות שאח"כ זה יתפתח למשהו עמוק יותר שיחבר ביניכם... אני אישית לא מכיר דרך אחרת ליצור קרבה בין אנשים, ואם הוא לא היה מוכן לנסות (גם אם זה מוציא קצת מאזור הנוחות של אוכל ופארק), זה לדעתי מראה קצת על חוסר ניסיון לפתח את הקשר, וזה שיקול נוסף שצריך לדעתי לעמוד בפניך - כמה לדעתך הוא מוכן להשקיע על מנת לנסות לפתח את המשיכה ביניכם? הוא יהיה סבלן עם התהליך, או שזה יגרור תחושה מצדך שאת "חייבת" להרגיש משהו כלפיו - שזה הדבר הכי לא בריא שיכול להיות בקשר לדעתי...

כל הכבוד לך ששיקפת מולו את המצב - זה לא פשוט וממש לא מובן מאליו! (מדבר לצערי מניסיון אישי), וזה מעיד על הקשר ביניכם שאת מרגישה בנוח לשקף את זה מולו... הייתי שמח להגיד לך בוודאות שיש דרך להרגיש אחרי שלא הרגשת, אבל גם אם היו מקרים אחרים שזה קרה (אני מכיר זוג שנפרד 3-4 פעמים עד שבסוף התחתנו וב"ה כבר יש ילדים) אין שום דבר שמבטיח שאצלך זה גם יקרה. בסופו של דבר בעולם השידוכים לצערנו יש עליות ומורדות ואפילו התרסקויות נפשיות. יכול להיות שתגיעי למסקנה שאת לא מסוגלת להרגיש אליו שום דבר ותאלצי שוב להיפרד ממנו, ועם כמה שזה קשה וכואב לשניכם (ואני מאוד מבין את הכאב של פרידה) נראה לי שאם שניכם מודעים לבעיה ומוכנים לעבוד עליה (משני הצדדים) שווה לנסות שוב, בהבנה הדדית שיכול להיות שתנסו ולא תצליחו - אבל לפחות תדעו שכן ניסיתם, ואולי תהיי יותר שלמה עם ההחלטה...

לדעתי כדאי לך לקחת שיחה עם איש מקצועכוח הרצון
או עם משהו שמכיר אותך ואת כל החבילה.
אני מסכימה עם הדברים שנכתבים כאן. אבל כדי שתדעי שההחלטה שלך שלימה ומבוררת-כדאי לך לדבר עם מישהו שממש מבין.
וגם, את יכולה לכתוב בפורום של הנשואים.. יכולות להיות שם עוד תובנות אחרות.
בהצלחה גדולה גדולה!
הרב שלמה שיבר - מתוך גילוי דעתגריאחרונה

אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאראחרונה

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמותאחרונה

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי
תמונות/מראה חיצוניאנונימי 14

רוצה להציע משהי מהעבודה לחבר.

חושש שאחד הצדדים לא יתלהב מהמראה החיצוני של השני. (שזה כמובן לגיטמי, פשוט החשש האמיתי שאחד הצדדים יבין שזה בגלל זה..)

מניח שהפתרון פשוט אבל לא חד לי מה לעשות.

אשמח להסבר קצר.

תודה.

נראה ליהרמוניה

-לשאול מראש את שני הצדדים אם יש דברים במראה חיצוני שקשה להם איתם והם עילה לפסול מבחינתם, ולפעול לפי זה.

-אם יש אפשרות להציע קודם לצד שפחות יתלהב בלי שהצד השני יודע שהציעו אותו. אולי לבקש פרטים משני הצדדים, ורשות להציע וכולי... ואח"כ אם התשובה שלילית להגיד שבסוף הצד השני תפוס.

פשוט תציעadvfb

נטית ליבי אומרת שזה לא אחריות שלך, מי שלא ירצה אז לא ירצה, אתה עשית את שלך.

האמת עברתי משהו דומהשבור לרסיסיםאחרונה

איזה הצעה שהצעתי לחבר.

תתיעץ עם אנשים שמבינים

שאלהאני:)))))

מישהו פה שאל על איך מתנהלים נכון בשידוכים ובפגישות ועניתם יפה, אני לא חדשה בשידוכים אבל אשמח לשמוע מהצד הגברי איך הייתם רוצים שהמדוייטת תתנהל, מה עושים ומה לא.

סתם רוצה לשפר את איכות הפגישות.

תודה רבה! אשריכם!

אם אינני טועה עיקר האיפור בעבר היה דווקא בהירחתול זמני

כמו הגיישות ביפן וכיו"ב

כי האיכרות היו שזופות ובנות המעמד העליון יכלו לשבת בבית ולכן היו בהירות יותר

אולי יעניין אותך