אני חושב שאם מה שגורם לך להלחץ זה המחשבה על חתונה, זה אומר שאת נמצאת במקום נורמלי וטבעי.
גברים בטבעם הרבה יותר שכליים ולכן אני חושב שזה פחות יקרה להם, וכן זה שזה לא קורה לו, לא אומר שום דבר עלייך (זה נכון לכל דבר).
אם את לחוצה צריך לדעת לשלוט בזה, כלומר לשים לב מתי המחשבות עולות לך, אם זה עולה תמיד אחרי שהקשר טיפה מתקדם, זה אמור שעצם ההתקדמות של הקשר וזה שאת רואה חתונה באופק גורם לך לחץ. ואם זה באמת המצב, אז את יכולה לשתף אותו, ולהגיד שכאשר יש לך תחושות כאלה, זה לא אומר שאת לא בעניין, אלא להיפך.
כמובן לא להתעלם מהתחושות הללו, חייבים לתת להם מקום, בהחלט יש מקרים שבהם הלב שלנו מאותת לנו שזה לא מתאים בלי להגיד את הסיבה לך, איך לגלות את זה זו שאלה קשה.
(יש לי תיאוריה בעניין אבל היא לא שלמה ולא מבוססת, אז אפשר לדבר עליה, אבל לא ממליץ לקחת את זה כעצה פרקטית
לחץ שמגיע בגלל מסקנות, לדוגמה 'אתמול בדיוק שדיברנו על אוטובוסים, ושמתי לב שכל הדייטים הוא איחר לי בגלל אוטובוס שפיספס. ויש לי חברה שהייתה איתי בחדר בשירות ולא הסתדרתי איתה רק בגלל האיחורים שלה. איך לא שמתי לב לכך כל הזמן?'
ולחץ שני שמגיע בגלל אירוע נקודתי 'מה ניהיה איתו זה בכלל מתאים לי? אני יודעת טוב מאוד שאני שונאת איחורים, בדייט הראשון הוא באמת הגיע בזמן, אבל כבר בדייט השני הוא איחר ב10 דקות, ובשלישי ב15. הגיוני שמידי פעם יעשה טעות אבל אנחנו כבר בדייט חמישי וגם אליו הוא איחר בפעם השלישית'
במקרה הראשון זה כנראה יגיע מיד אחרי חיבור טוב וקרבה חזקה שאחריה יגיע הלחץ, ובמקרה השני יכול להיות חיבור ממש טוב, בשגללו ההתלבטות, אבל הלחץ לא יגיע מיד אחרי שיש חיבור, אלא בגלל אירוע נקודתי.
במקרה הראשון זה לחץ של חתונה, ופשוט צריך לתת זמן, והלחץ השני זה משהו שכנראה לא מתאים.
שוב אני מזכיר דיסקליימר: זה לא מבוסס, אלא סתם מחשבות לא לקחת את זה כעצה פרקטית!)