שלום לכולם,
התלבטתי הרבה לפני שכתבתי פה. אנחנו גרים במושב בצפון
מחילה אם יש לפעמים שפה בוטה אבל אני אובד עצות.
אני ואישתי יצאנו שנה עד שהתחתנו. כיום ב"ה נשואים שנתיים.
אישתי מאוד אחת שואהבת מגע, אוהבת שנוגעים בה, מחבקים, מסאז' וכו'... היא מאוד אוהב לפעמיםגם את הדביקיות.
לפני החתונה היה לה מאוד פחד מחדירה, ורצתה שניקח את הזמן וננסה לאט לאט. לא קיימנו חדירה בפועל עד כמה חודשים לאחר החתונה, וגם באותו לילה כאב לה מאוד. לאחר מכן עדיין חדירה כאבה לה (לפעמים יותר, לפעמים פחות, וגם פעם אחת בכלל לא כאב). מיותר לציין שהיא לא נהנית מחדירה בכלל. נשיקות במקומות אינטמיים גם כמעט לא "עושים לה" את זה. במקרה הטוב מקיימים יחסים פעמיים בחודש וגם זה אחרי יוזמה שלי.
קשה לה הרבה פעמים עם הגוף שלה (היא רזה , אבל עדיין הביטחון העצמי שלהם בנוגע לחלקים מסוימים בגוך הוא מאוד נמוך).
היא לא רוצה ללכת לטיפול, קשה לה עם כל הנושא הזה.זה גרר אותנו להרבה ריבים, בכי ומה לא בגלל הנושא הזה .הלכתי לטיפול לבד אבל היה קשה מאוד להתקדם לבד אז הפסקתי.
ב"ה היא בהריון בחודש שלישי, מהרגע שהיא נכנסה להריון לא קיימנו יחסי אישות אפילו פעם אחת (מאמין שזה עוד נורמלי).
קשה לי עם זה מאוד, והיא יודעת - אמרה לי לחפש מישהי יותר טובה ממנה (משהו שאין שום מצב שאעשה, כי היא הכי טובה בשבילי בכל מובן אפשרי), קשה לי עם זה שגם המטפל שלי אמר לי שזה מצב מאוד נדיר ואז יוצא שאני מקנא אשכרה בכל גבר נשוי שאני ברחוב עצם הידיעה שהוא נהנה מיחסי אישות עם אשתו ואני לא. ראיתי פה שאלות בפורום שזוגות מקיימים אפילו יחסים אפילו 3 פעמים בשבוע , משהו שבחיים אני לא מדמיין שיקרה אצלי. קשה לי מאוד,לא יודע מה לעשות... אשמח לעצה או לעזרה.
נ.ב - האם באמת זה מקרה נדיר? מרגיש לי שבגלל חוסר מודעות ליחסית אישות של הבנות הדתיות אולי לפעמים זה יותר תקיעה בפועל ביחסי האישות בנישואים. אבל מסתדבר שזה רק אצלי.

נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.