לפני החתונה, ככה שאני ממש יכולה להבין אותה.
עברתי תקיפה קטנה, והיא, ביחד עם השדר שהסביבה שידרה (או שהאזניים שלי היו אטומות לשמוע משהו אחר) בנו בי אקסיומה חזקה מאד - משיכה מינית היא טמאה אסורה, בזויה וחייתית.
ברוך השם עברתי טיפול (וזו חוויה סוחטת ולא פשוטה בכלל, אבל משחררת מאד מאד) עוד לפני החתונה, בגלל שלא הסכמתי אפילו לצאת עם בחורים, והיום אני אוהבת יחסים ומגע כמו בעלי, ואולי אפילו יותר. אך אם יש ערב בו משהו עומד בינינו, רבנו, או שאני לא בטוחה במאה אחוז שהוא אוהב אותי כמו שאני, במראה ובאופי, אהבה שאינה תלויה בשום דבר - אז אין על מה לדבר..
אגב, אני גם מפחדת להתאפר, משום שאם הוא יאהב אותי אם איפור, ארגיש לא בטוחה במראה שלי בלי איפור. מחכה להיות וודאית לגמרי (נשואה שנה וחצי) שהוא אוהב את המראה שלי ואז אתחיל. ברוך השם בעלי הנסיך הוא הבנאדם הכי סבלן בעולם.
נשמע מאשתך שהיא במצוקה גדולה.
אין אישה שלא רוצה לשמח את בעלה,
אין אישה שלא רוצה שבעלה יאהב אותה,
אין אישה שלא רוצה שבעלה יחשוב שהיא יפה,
ואני כמעט בטוחה שאין אישה שלא משתוקקת שבעלה יגע בה ויהנה מהגוף שלה. יחסי אישות ספציפית יש הרבה נשים שלא נהנות עושות זאת בשביל לשמח את הבעל בלבד.
נשמע שהיא אוהבת אותך, אך לא מצליחה להתגבר על השחור שמקיף את היחסי איש-אישה בתוכה..
אני מייעצת לך להתייעץ עם רב כמו שאמרו קודם, רב אחד שאתה סומך עליו, אפילו שמעת עליו המלצות, שיש לו נסיון, ולהתמיד בייעוץ איתו בלבד כדי לא ללכת לאיבוד.
אני יכולה להמליץ על המטפלת שלי - אישה צדיקה, עדינה ועם חכמת חיים,
ועצה שניה - כמו שכבר הקדימו אותי - להגביר את הביטחון ובאהבה שלך אליה. ממש למסור על זה את הנפש, להתפלל לראות את כל הטוב שיש בה (ונשמע שיש בה הרבה מאד טוב, עדינות, צניעות, ויתור, מסירות ואהבה) ולפרגן בלי סוף. גם אם היא לא מראה את זה - כל פרגון שלך (בתנאי שהוא לא מהשפה ולחוץ) מחיה אותה.
ולעודד - יכול להיות שדווקא בגלל שיש בה כוחות אהבה ומין גדולים - היא מתביישת בהם, ואחרי שהיא תצליח להשתחרר אתה תהנה ממנה מאד. וגם אם לא - המצב היום מאד לא בהכרח משקף את המצב בעתיד, עם טיפול נכון. אם ה' שם אותך לצידה, כנראה שאתה שליח ראוי ונאמן לעזור לה לצאת מהתסבוכת.
שה' יאיר דרכך!