היי לכולם,
בהמשך לשירשורים הקודמים שלי..
אני ברוך ה' בקשר כבר חודש פלוס.. עם בחור באמת טוב, יש לו טוב לב ומידות טובות..
מלכתחילה מאוד מאוד התנגדתי לקשר הזה, ההורים מאוד לחצו עליי להיפגש, גם אחרי פגישה ראשונה ואפילו שניה רציתי להוריד, כי יש בינינו פער תורני/רוחני די גדול.. חיפשתי בחור שהתורה היא עיקר היום שלו, וקיבלתי אחד שעובד רוב היום אבל גם קובע עיתים..
טוב לי איתו מאוד מאוד, התחברתי אליו, אני מרגישה שיש ל רגש חזק אליו ויש משיכה..
אבל אני עדיין חוששת שאולי אני עושה משהו לא נכון, פוחדת שאני אתחרט על ההחלטה הזו בעתיד ואז אגיד לעצמי- "חבל שלא הורדת, למה לא הקשבת לעצמך בהתחלה?? הרי לא רצית אותו.. הרי כמעט כל בחור שהיית פוגשת כ"כ הרבה היית נקשרת ומתחברת.."
אני פוחדת בעיקר שיהיה לי קשה רוחנית.. יש לנו ויכוח קטן על איזה מסגרות חינוך אנו רוצים לילדנו, נכון שזה עוד מוקדם מאוד לדבר על זה אבל זה מראה על ההשקפה שלנו, היא שונה. אני פוחדת נורא.
סליחה שאני כותבת את זה,
אם נפצל את זה לרגש ושכל,
השכל- 55% כן ו- 45% לא
הרגש- 100% כן.
הוא באמת טוב אליי, הוא דואג לי מאוד הוא מנסה מאוד לרצות אותי, מנסה להרגיע אותי, קשוב אליי..
לא תמיד אני מצליחה להסביר לו מה אני מרגישה אבל את מה שהוא מבין ממני הוא מקבל ומנסה להיות קשוב ולהרגיע.
אני בנאדם מאוד חרדתי ששונא לקבל החלטות! כל הזמן אני בספקות, גם בהחלטות קטנות בחיי היומיום שלי.. אז אולי כל זה נובע מזה..
עוד נושא,
הוא מאוד פתוח איתי.. הוא מספר לי שקשה לו לשמור איתי נגיעה.. לא יודעת אם פירשתי אותו נכון, אולי פשוט היה נדמה לי- אבל נראלי שהוא גם ניסה איכשהו לגעת.. משו בסגנון של לתת יד, לא יותר מזה..
אני פוחדת שאני ארד איתו ברמה הרוחנית שהגעתי אליה..
אוףף אני מבולבלת ברמות קשות!
מצד אחד אנחנו מתקדמים מאוד, מדברים על חתונה, מדברים על להפגיש הורים...
מצד שני, אני עם החששות שלי..
אני לא רוצה להוריד, אני פוחדת לפגוע, פוחדת להיפגע.. אין לי כוח לעוד קשרים, התעייפתי ברמה הכי גבוהה שאני מכירה!
וגם לא רוצה לוותר עליו, אני יודעת שאני עלולה להתחרט על זה!
אולי זו פשוט המחשבה שזה לא מה שאני בדיוק רציתי. אני כבר לא יודעת על מה לתת דגש ואיפה היצר הרע מכניס לי תחושות שליליות לשווא.
אשמח לעזרתכם..