לא מזמן כתבתי פה על קשר מורכב ומעניין שלי ואשמח לשמוע את דעתכם. על קצה המזלג - אני רווקה בת 39, תורנית, משפחה טובה, משכילה נראית טוב וכו'. הוא גרוש עם ילד, לא תורני, פשוט ולא משכיל . אה ו.. ומצב כלכלי לא להיט.
בקיצור התקשורת מעולה ואיתה גם יכולת ההכלה. נתתי לזה צ'אנס ויש לנו התקדמות. בגדול למדתי להתמודד עם השונות שלנו (פער זו מילה מתנשאת) אך עדיין... ראיתי שיש אצלי משהו שיושב ולא שלם עד הסוף.. נסיתי לדייק את העניין וגיליתי שכשאנחנו משוחחים בטלפון (שעות) הכי כיף לי בעולם ויש לנו שיחות מדהימות מדהימות. אני רגועה ושלווה.
אבל כשזה מגיע לדייט עצמו, זה בסדר אבל אני לא רגועה. משהו במראה שלו מפריע לי. הוא לא מכוער אך לא הטעם שלי. לא דוחה אותי אבל עדיין.. לא המראה שחשבתי שאיתו אחיה כל חיי.. הלבוש שלו פשוט פשוט (ג'ינס, טריקו ונעלי ספורט) וזה קשה לי כי יצאתי תמיד עם בחורים שמשקיעים (פחות או יותר) בלוק נעים.. כך שכל המכלול יוצר אצלי אי נוחות.
דיברתי איתו על הקטע של הביגוד והוא טוען שהוא אדם פשוט ושאקבל אותו כמו שהוא (והוא צודק) . אבל קשה לי עם זה.
לגופו של עניין- האם אתם חושבים שעניין המראה עלול להפריע לי בחיי נישואין ברמה שתעיב על הקשר? או יותר נכון עד כמה משקל יש לתת לזה? מה דעתכם?
תודה רבה על התייחסותכם.



