הרב אבינר במאמר מזעזע (!!!) ב'מעייני השבוע' השבת!AEB
הרב אבינר במאמר מזעזע (!!!) ב'מעייני השבוע' השבת! במאמר שכותרתו 'לפנות את המאחזים הלא חוקיים!' קורא הרב אבינר להקשיב לחוק, ולטענתו החוק הוא מעל לכל, ואסור להתיישב ללא אישור חוק.

זהירות- מומלץ לקרוא לפני שבת, שלא תתעצבנו!

לפנות המאחזים הלא חוקיים
הרב אבינר סובר שיש לפנות את המאחזים הלא חוקיים. "אנו מדינה מסודרת, ולא ג'ונגל"...

בודאי שיש לפנות מאחזים בלתי חוקיים. זה מושג ראשוני. זה שכל ישר. חוק זה חוק! ודאי יש דברים מעל החוק, אך החוק הוא הבסיס לכל. בלעדיו הכל אנדרלמוסיה ותוהו ובוהו. אנו מדינה מסודרת, ולא ג'ונגל בו כל אחד מתיישב בכל מקום כישר בעיניו ובונה בתים, כאילו הכל הפקר. אנו לא תחת שלטון בריטי, ששלט על ארצנו, ויש שערערו על חוקיותו, אלא זה שלטון חוקי של מדינת ישראל, אז בוודאי החוק מחייב.
אנו היהודים, אפילו במדינות נכר מאוד הקפדנו על החוק, קל וחומר שכאן בארצנו ומדינתנו, עלינו לדאוג שהכל יהיה כחוק. חוק אינו אילוץ מטריד, הוא טוב, הוא סדר, הוא יציבות, הוא אידיאל.
כמובן, יש אידיאלים יותר גבוהים, אך גם הם יקרסו אם לא יהיה חוק.
רבנו הרב צבי יהודה היה מאוד מקפיד על שמירת החוק. גם כל הביקורת שהייתה לו לעיתים על הממשלה, והוא לא נמנע מלפרסם אותה –לא שיבשה אצלו את ההכרה שחוק זה חוק.
כמובן, בתנאי שאין זה חוק נגד התורה. אך פה זה לא נגד התורה. וכי התורה אומרת שכל אדם עלי אדמות יכול לתפוס אדמה, לבנות עליה בתים ולהקים שם ישוב כאוות נפשו?! ופתאום זה נהפך לשלו?!
כמה נפלאים הם דברי חז"ל: "כל חזקה שאין עמה טענה, אינה חזקה" (בבא בתרא). אם אדם טוען שקרקע מסוימת היא שלו בגלל הסיבה היחידה שהוא יושב עליה, דבריו בטלים ומבוטלים, כיוון שאין כאן טענה: קניתי או קיבלתי במתנה (שם).
לכן אם אנשים מקימים ישוב וטוענים: 'שלנו הוא', אנו נשאל אותם: קניתם? קיבלתם במתנה? סתם קביעת עובדות בשטח אינה מקנה בעלות.
לכן, יש לפנות כל ישוב לא חוקי. כמובן, יש לתת סיכוי לתקן, יש לתת אפשרות להפוך לחוקיים, להשיג מסמכים חוקיים. אך אם אנשים סתם משתלטים, ואחר כך הם מבזים את השלטון, מזיקים לשלטון, פוגעים בשלטון ומתייחסים כאויב לשלטון – בודאי שיש לפנותם בהקדם האפשרי.
גם מרן הרב קוק היה בעד החוק. כאשר שאל אותו הנציב העליון: 'כיצד כבודו תומך בעליה בלתי חוקית?', הוא לא השיב: 'החוק אינו קובע כלל עבורי'. אלא השיב: 'כאשר יש התנגשות בין החוק הלאומי והחוק הבינלאומי, זה האחרון קובע'. שאלו הנציב: 'לא ידוע לי על חוק בינלאומי המתיר עליית יהודים לארץ ישראל?', השיב מרן הרב קוק: 'התנ"ך! התנ"ך קובע שארץ ישראל היא שלנו'.
אכן ארץ זו נקראת ארץ ישראל ולא ארץ ישמעאל. ישיבת יהודים היא חוקית וישיבת גויים היא בלתי חוקית.
לכן מה שגויים התיישבו כאן במשך השנים הוא בלתי חוקי. וכי מכרנו להם או נתנו להם במתנה? וכי קנו מאיתנו אדמות בזמן שהרומאים גירשו אותנו?
כתב רבינו הרב צבי יהודה: "לפיכך אחת ולתמיד הדברים ברורים ומוחלטים, כי אין כאן שום שטחים ערביים ואדמות ערביות, אלא אדמות ישראל, נחלות אבותינו הנצחיות, אשר אחרים באו ובנו עליהן, שלא ברשותנו ונוכחותנו, ואנחנו מעולם לא עזבנו ולא ניתקנו את נחלת אבותינו, תמיד תמיד המשכנו כל קשרי תודעתנו איתן וכל תוקפה של מחאתנו הנמרצת כלפי ההחזקה האכזרית והמלאכותית שלהם בהן" (להלכות ציבור סע' יב).
אך, כאמור לעיל, אם הם מוכנים להסדיר את ישיבתם כאן באופן חוקי, ויקבלו עליהם את חוקי מדינת ישראל כמו כל אזרח בכל מדינה, אז יש אפשרות בתנאים מסוימים. אבל אם הם מבזים את השלטון, מזיקים לשלטון, פוגעים בשלטון ומתייחסים כאויב לשלטון, בודאי שיש לפנותם בהקדם האפשרי. חוק זה חוק! החוק הוא הבסיס לכל. בלעדיו הכל אנדרלמוסיה ותוהו ובוהו. אנו מדינה מסודרת ולא ג'ונגל בו כל אחד מתיישב בכל מקום כישר בעיניו ובונה בתים, כאילו הכל הפקר. אנו לא תחת שלטון בריטי, ששלט על ארצנו, ויש שערערו על חוקיותו, אלא זה שלטון חוקי של מדינת ישראל על ארץ ישראל, אז בודאי החוק מחייב.
אנו פה החוקיים ולא כל מיני עמים זרים! חזק ונתחזק על חוקינו וערי אלוהינו.

מעייני הישועה שלח לך תשס"ט

כבר אמר אחד מהצדיקים בדור....האדמו"ר מסאטמר
שהרב אבינר הוא רב רפורמי....וד"ל.
כנראה שהצדיק הזה לא מכיר את הרב אבינר...אנונימי (פותח)
שייקרא את ספריו הרבים ואז ידבר...  אומרים הרבה דברים על הרבה רבנים.. התפקיד שלנו הוא לסתום את הפה ולא להתערב... אבל כשכל אחד עם מקלדת מחליט לדבר, אז צריך לעמוד על הרגליים האחוריות ולסתום לו את הפה.

הבעיה שאסור לקרוא את ספריו וצריך לזרוק אותם לפחאנונימי (פותח)
רב שמכשיל את הרבים בדרך קבע, אסור לקרוא וצריך להזהיר את כולם מפניו!!!!!!
ואין בעיה לקרוא לו רב, כיוון שהיום הכינוי רב לא אומר הרבה.............
צדיק עלק....אנונימי (פותח)
א. מעניין מי זה הצדיק הזה... מה שבטוח אם הוא אמר את זה, צדיק הוא לא, צדיקים אמיתיים לא מדברים בגנותם של אחרים...
ב. הרבי מסטמאר לא נראה לי גולש ברשת, צדיק שכמותך.....
ג. גם אתה עוד טמבל שלא הבין את הרב, זה גם רואים מאיכותה של תגובתך המאד 'עמוקה' ....
כן?! אז אתה אומר שכמעט כל גדולי הדור הם לא צדיקים?בת-אליי
עוד איזו קלת דעת שלא מבינה מימינה ומשמאלהאנונימי (פותח)
נכון כמעט "כל" גדולי הדור אמרו את זה... ואת בטח היית אצל כל אותם "גדולי הדור" וגם שמעת את זה במו אוזנייך מפיהם... צאו מהסרט שלכם נוער קל דעת ומתלהם, לכו לפסיכולוגית של הבית ספר שלכם שתעזור לכם...
מה חדש?..הסנה-בוער
לה"ו.
דעתו של הר' אבינר ידועה. תסכימו איתה או לא.
בבקשה אל תגררו את זה לשרשור לה"ר.
ידוע כבר שאצל הרב אבינר החוק מעל התורה...א"י בנשמה
בהחלט צודק! חרשו מספיק.די לחכימא ברמיזא.אנונימי (פותח)
לא קראתם הכל! הוא כותב בדיוק הפוך!!!!!!!!!!!gross
אני מביא כאן את המאמר עוד פעם עם הדגשות למתקשים שבינינו:

לפנות המאחזים הלא חוקיים
הרב אבינר סובר שיש לפנות את המאחזים הלא חוקיים. "אנו מדינה מסודרת, ולא ג'ונגל"...

בודאי שיש לפנות מאחזים בלתי חוקיים. זה מושג ראשוני. זה שכל ישר. חוק זה חוק! ודאי יש דברים מעל החוק, אך החוק הוא הבסיס לכל. בלעדיו הכל אנדרלמוסיה ותוהו ובוהו. אנו מדינה מסודרת, ולא ג'ונגל בו כל אחד מתיישב בכל מקום כישר בעיניו ובונה בתים, כאילו הכל הפקר. אנו לא תחת שלטון בריטי, ששלט על ארצנו, ויש שערערו על חוקיותו, אלא זה שלטון חוקי של מדינת ישראל, אז בוודאי החוק מחייב.
אנו היהודים, אפילו במדינות נכר מאוד הקפדנו על החוק, קל וחומר שכאן בארצנו ומדינתנו, עלינו לדאוג שהכל יהיה כחוק. חוק אינו אילוץ מטריד, הוא טוב, הוא סדר, הוא יציבות, הוא אידיאל.
רבנו הרב צבי יהודה היה מאוד מקפיד על שמירת החוק. גם כל הביקורת שהייתה לו לעיתים על הממשלה, והוא לא נמנע מלפרסם אותה –לא שיבשה אצלו את ההכרה שחוק זה חוק.
כמובן, בתנאי שאין זה חוק נגד התורה. אך פה זה לא נגד התורה. וכי התורה אומרת שכל אדם עלי אדמות יכול לתפוס אדמה, לבנות עליה בתים ולהקים שם ישוב כאוות נפשו?! ופתאום זה נהפך לשלו?!
כמה נפלאים הם דברי חז"ל: "כל חזקה שאין עמה טענה, אינה חזקה" (בבא בתרא). אם אדם טוען שקרקע מסוימת היא שלו בגלל הסיבה היחידה שהוא יושב עליה, דבריו בטלים ומבוטלים, כיוון שאין כאן טענה: קניתי או קיבלתי במתנה (שם).
לכן אם אנשים מקימים ישוב וטוענים: 'שלנו הוא', אנו נשאל אותם: קניתם? קיבלתם במתנה? סתם קביעת עובדות בשטח אינה מקנה בעלות.
לכן, יש לפנות כל ישוב לא חוקי. כמובן, יש לתת סיכוי לתקן, יש לתת אפשרות להפוך לחוקיים, להשיג מסמכים חוקיים. אך אם אנשים סתם משתלטים, ואחר כך הם מבזים את השלטון, מזיקים לשלטון, פוגעים בשלטון ומתייחסים כאויב לשלטון – בודאי שיש לפנותם בהקדם האפשרי.
גם מרן הרב קוק היה בעד החוק. כאשר שאל אותו הנציב העליון: 'כיצד כבודו תומך בעליה בלתי חוקית?', הוא לא השיב: 'החוק אינו קובע כלל עבורי'. אלא השיב: 'כאשר יש התנגשות בין החוק הלאומי והחוק הבינלאומי, זה האחרון קובע'. שאלו הנציב: 'לא ידוע לי על חוק בינלאומי המתיר עליית יהודים לארץ ישראל?', השיב מרן הרב קוק: 'התנ"ך! התנ"ך קובע שארץ ישראל היא שלנו'.
אכן ארץ זו נקראת ארץ ישראל ולא ארץ ישמעאל. ישיבת יהודים היא חוקית וישיבת גויים היא בלתי חוקית.
לכן מה שגויים התיישבו כאן במשך השנים הוא בלתי חוקי
. וכי מכרנו להם או נתנו להם במתנה? וכי קנו מאיתנו אדמות בזמן שהרומאים גירשו אותנו?
כתב רבינו הרב צבי יהודה: "לפיכך אחת ולתמיד הדברים ברורים ומוחלטים, כי אין כאן שום שטחים ערביים ואדמות ערביות, אלא אדמות ישראל, נחלות אבותינו הנצחיות, אשר אחרים באו ובנו עליהן, שלא ברשותנו ונוכחותנו, ואנחנו מעולם לא עזבנו ולא ניתקנו את נחלת אבותינו, תמיד תמיד המשכנו כל קשרי תודעתנו איתן וכל תוקפה של מחאתנו הנמרצת כלפי ההחזקה האכזרית והמלאכותית שלהם בהן" (להלכות ציבור סע' יב).
אך, כאמור לעיל, אם הם מוכנים להסדיר את ישיבתם כאן באופן חוקי, ויקבלו עליהם את חוקי מדינת ישראל כמו כל אזרח בכל מדינה, אז יש אפשרות בתנאים מסוימים. אבל אם הם מבזים את השלטון, מזיקים לשלטון, פוגעים בשלטון ומתייחסים כאויב לשלטון, בודאי שיש לפנותם בהקדם האפשרי. חוק זה חוק! החוק הוא הבסיס לכל. בלעדיו הכל אנדרלמוסיה ותוהו ובוהו. אנו מדינה מסודרת ולא ג'ונגל בו כל אחד מתיישב בכל מקום כישר בעיניו ובונה בתים, כאילו הכל הפקר. אנו לא תחת שלטון בריטי, ששלט על ארצנו, ויש שערערו על חוקיותו, אלא זה שלטון חוקי של מדינת ישראל על ארץ ישראל, אז בודאי החוק מחייב.

חח... תותח הרב אבינר!! מת עליו..tomerittal
בס"ד

ופעם הבאה אני מבקש מאנשים פה, לפני שמכפישים, לקרוא הכל[!!] ולהבין בידיוק..
[אגב, הרב עשה משהו דומה במאמר "אני שמאלני"(משיב הרוח)]

שבת שלום!
אכן gross צודק - הבנתם בדיוק הפוך!!!ימין אמיתי
בס"ד

קראו את הסוף המאמר - ותבינו מה הוא התכוון!!!

אוףףףףף אנשים די לקרוא כותרות!!!!!!!!!!!!!לב שבור
תקראו הכל!!!!!!!!!!!!למרות שאני לא קרוב מליהות חסיד של "אבינר" תפסיקו לסלף דברים סתם!!!!!!!!!זה עדיין שקרים להוריד שרשור!!!!!
הלו הלו... "אבינר" תקרא לחברים שלך...אנונימי (פותח)
הגיע הזמן להרגיע עם כל הזבל הזה שאומרים על הרב אבינר... תפסיקו להאמין לכל שטות! הרב אבינר הוא מבכירי תלמידיו של מורנו ורבינו הרב צבי יהודה.
הרב אבינר זוכה לתמיכה רחבה אצל תלמידי הרב צבי יהודה בכל הנוגע לפסילתו מלדון בענייני טהרה...

מורי ורבי הרב דרוקמן מכבד אותו מאוד ומדגיש שאין לייחס לרב את הדברים הנוראיים שאומרים עליו.
מה חבר שלי עשה שאני יכפיש אותו ככה?אנונימי (פותח)
אני לצערי-חולק עליךאנונימי (פותח)
אומנם כדרכו בקודש הוא סותר את עצמו, הנה קטע ששכחת להדגיש: "אך, כאמור לעיל, אם הם מוכנים להסדיר את ישיבתם כאן באופן חוקי, ויקבלו עליהם את חוקי מדינת ישראל כמו כל אזרח בכל מדינה, אז יש אפשרות בתנאים מסוימים. אבל אם הם מבזים את השלטון, מזיקים לשלטון, פוגעים בשלטון ומתייחסים כאויב לשלטון, בודאי שיש לפנותם בהקדם האפשרי. חוק זה חוק! החוק הוא הבסיס לכל. בלעדיו הכל אנדרלמוסיה ותוהו ובוהו. אנו מדינה מסודרת ולא ג'ונגל בו כל אחד מתיישב בכל מקום כישר בעיניו ובונה בתים, כאילו הכל הפקר. אנו לא תחת שלטון בריטי, ששלט על ארצנו, ויש שערערו על חוקיותו, אלא זה שלטון חוקי של מדינת ישראל על ארץ ישראל, אז בודאי החוק מחייב. "
כאמור, אין לי כל עניין להגן עליו,עמישב
אבל הציטוט הזה נכתב על ערבים.
זה ממש לא ברור שזו הכוונה שלו...AEB
המאמר מאד עמום!!

לדעתי IIU צודק.
אם כי מי הציטטה שהבאת לא ברור למי הכוונהAEB
עוד ציטטה שמוכיחה שאני צודק...AEB
"...כמובן, בתנאי שאין זה חוק נגד התורה. אך פה זה לא נגד התורה. וכי התורה אומרת שכל אדם עלי אדמות יכול לתפוס אדמה, לבנות עליה בתים ולהקים שם ישוב כאוות נפשו?! ופתאום זה נהפך לשלו?!
לכן, יש לפנות כל ישוב לא חוקי. כמובן, יש לתת סיכוי לתקן, יש לתת אפשרות להפוך לחוקיים, להשיג מסמכים חוקיים. אך אם אנשים סתם משתלטים, ואחר כך הם מבזים את השלטון, מזיקים לשלטון, פוגעים בשלטון ומתייחסים כאויב לשלטון – בודאי שיש לפנותם בהקדם האפשרי..."
יש לו חוש הומור מאד מפותח, שיוציא סדרת קומיקס.אנונימי (פותח)
עדיף להיות שמאלניהרבי מיאוטו
עדיף להיות שמאלני
לפעול לפי האמת שלך בכל בכח,לזרוק אבנים ובקבוקי תבערה על חיילים בנעלין
אתה נלחם על האמת שלך,והחוק ? לא צריך לדאוג ראשי השמאל ידאגו לך

לכן השמאל שולט במדינה וכולם מכבדים אותו

עדיף להיות ערבי
לרצוח בדם קר את נתן זאדה בשפרעם,לחסום את כבישים ראשיים במדינה כששרון עלה להר הבית
אתה נלחם על האמת שלך,והחוק ? לא צריך לדאוג חברי הכנסת הערבים ידאגו לך

לכן הערבים שולטים בגליל ובנגב וכולם מכבדים אותם

עדיף להיות חרדי
להשתולל בשבת ולזרוק אבנים וחפצים על שוטרים כשפותחים איזה חניון
אתה נלחם על האמת שלך,והחוק ? לא צריך לדאוג, הרבנים החרדים ידאגו לך

לכן החרדים שולטים בי-ם וכולם מכבדים אותם

עדיף להיות פלסטיני
לרצוח 1500 יהודים ברחבי הארץ,לכבוש את עזה ויריחו תחילה ואח"כ את כל השאר
אתה נלחם על האמת שלך,והחוק ? לא צריך לדאוג,האו"ם ידאג לך

רק לא להיות קשור לציונות הדתית
להיות מושפל במשך 15 שנה בגלל ש"רצחת את רבין"
להיות מגורש מביתך בגוש קטיף בידיים קשורות

והחוק ? לא צריך לדאוג חברי הכנסת ורבני הציונות הדתית ידאגו רק לחוק

(תשאלו את השכנה של הרב אבינר,מרגלית הר שפי..)

אתה ממש צודקyosef13

פשוט נכון...הביצה שהתחפשה
בס"ד

ו(הרב) אבינר די סותר את עצמו במאמר הזה. עמום, ובכלל לא ברור מה הוא התכוון להגיד.
אני אישית מאוד לא מסמפט אותו, אבל כאן אני מסכים.עמישב
בחייאתת אתם לא נורמלים.... תבדקו מה הוא כתב.פלפלתי
הפעם הגזמתם. באמת שאתם סתם במגמה של ללכלך...
או שאתם לא יודעים לקרוא או שלא הבנתם מה הוא כתב.
ואני ממש לא חשודה בממלכתיות או כחסידה שלו. אבל יש אמת בכל זאת... והיא אחת.
את יכולהב לסכם את המאמר ולכתוב מסקנה?yosef13
אם כן  תכתבי פה
הוא מסמא את עינכםאנונימי (פותח)
מערכת "ערוץ שבע" - נא לצנזר לשון הרע...אנונימי (פותח)
יש אתר שעושה עבודה מספיק "טובה" בנוגע ללשון הרב על הרב אבינר, והם כבר ישלמו.. בנתיים תדאגו לצנזר זבל שכל אחד מעלה לאתר שלכם.....
עד כמה אהבלים אתם יכולים להיות...?????????????????אנונימי (פותח)
לא קראתם עד הסוף!
הוא מנסה להגיד שאין כזה דבר מאחז בלתי חוקי!

כל המאחזים הם על אדמת ארצנו הקדושה.
לכל המשמיצים קלי הדעת!!אנונימי (פותח)
כמו שכתבתי לכותב המאמר כנראה שמחכם צר מלהכיל את כוונתו של הרב אשר היתה קצת עמוקה, הרב כתב זאת לאנשים שמבינים דבר מתוך דבר ודברים עמוקים קמעה, חזרו לקרוא סיפורת ילדים אני מקווה שאת זה כן תבינו...
ובכל זאת הרב התכוון לערבים שהם מפירי החוק ואנחנו החוקיים.
אם בכל זאת החלטתם להגיב אז תקראו, תפנימו, תבינו ואז תגיבו ובכל מקרה אל תשמיצו ואל תבזו ת"ח, גם אם אתם לא חושבים כמוהו, אתם אפילו לא מגיעים לקרסוליו לא בתורה, לא במצוות, לא בחינוך, לא בעשייה ולא בשום דבר אחר, מה שכן אם הרשתם לעצמכם להשמיץ כנרא שאתם אנשים קטנים וטפשים!
מבחינת הרב אבינר אפשר לפנות מחר את בית אלהרבי מיאוטו
(אם רק יעבור חוק כזה בכנסת..)
אתם קורעים אותי! מצד אחד אתם כל שניה פותחים פהבת-אליי
הודעות שזה מעצבן שכל מי שלא חושב כמונו אז אנחנו ישר משמיצים וכ'ו ושזה לא בסדר..
ועכשיו כשלא מסכימים איתכם אתם מרשים לעצמיכם להגיד 'אהבלים' וכ'ו..?!
...מי שלא חושב כמונו...אנונימי (פותח)
הלוואי שהיית חושבת... כי אם כן לא היית מדברת כך, כי אז היית מבינה קצת אבל קצת את דברי הרב, אבל את לא חושבת והבנת בדיוק הפוך ממה שהוא התכוון, ואת עוד מצודדת בהשמצתו, זה פשוט אומרת שאת 'אהבלה', תחזרי לקרוא ספרי חסמבה אולי אותם תביני.... או שבעצם תלמדי פעם נוספת לבגרות בהבנת הנקרא, כי בטח לא עברת.. כמו שכתב 'שמה'..
תתבגר!!! תשים לב איך אתה עונה כדי להוכיח שאתה צודקבת-אליי
 גם אתה לא קורא את כל מה שכותבים וסתם מגיב. אם היית קורא את כל מה שכתבתי אז היית יודע שבכלל לא כתבתי כאן את דעתי על המאמר!!
אולי כדאי שתפתחו קורס בהבנת הנקרא?אנונימי (פותח)
אמנם אינני חסיד גדול של הרב אבינר, אבל-
לכל מי שלא הבין: המאמר מכוון נגד הערבים שמשתלטים על שטחים עצומים בגליל, ביש"ע, במשולש ובנגב. יש להניח שנכשלת/תיכשל בבגרות בהבעה והבנה/ספרות. נא לא לכתוב שטויות באתר (יש כבר מספיק).
כמובן שהוא מתלוצץ, אבל-קוקו
האם יש מקום לציניות בנושא רגיש וכואב כזה, של פינו ורסי ישובים, בתים ומפעלים שלמים?

האם ה"רב" אבינר נהיה לנו פתאום רב פורים?

למה הכותרת ותחילת המאמר מדגישים את הנקודה הזאת בפירוש, ורק בסוף הוא מדגיש, כמובן שמדובר רק בערבים???
ברור שיש כאן אמירה ברורה וחזקה שצריך לפנות את כל המאחזים שלמי שלא יודע מדובר בסדר גודל של גוש קטיף.

את דעתיו של ה"רב" הנ"ל ראינו לפני 4 שנים כשהוא הורה לכלל החסידים השוטים שלו לגרש ישובים ולהשתתף באופן ישיר ופעיל בגירוש האיום שבו נחרבו אלפי בתים וגרם לנזק בלתי הפיך.

אז שלא יתייפיף ויאמר פתאום לפנות את המאחזים של הערבים, כי את הדעות שלו אנחנו רואים, ואת תוצאות הגירוש האיום שהוא עזר לבצע (ראה הסרט בחתימה שלי)- כולם רואים כמה נזק הוא גרם.

להיזהר מהאיש המסוכן הזה!!!!!!
!!!!!!!!!!!!טעות!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
לא הבנת את המאמר כמו שצריך!!! אם תקרא עד הסוף תראה שהוא מדבר על זה שאין כזה דבר אחז לא חוקי כי הארץ הזאת שלנו והמאחזים הלא חוקיים הם של הערביםו אותם צריך לפנות!!!!

הפצת עכשיו לשון הרע!!!! כדאי שתקרא את המאמר שוב ותראה שטעית.

אני גם לא בעד הרב אבינר אבל מה לעשות צריך להיות מדויקים. יש מספיק דברים שצריך להפיץ אותם בשביל שהציבור יזהר לא צריך להוסיף עוד דברים שלא נכונים....  

קודם תבינו מה שאתם קוראים,דינה ברזילי
אח"כ תלכלכו על רבנים שאתם לא מגיעים לקרסוליים שלהם.
אנשים- איפםה הבושה?! לא מדובר ב"שלמה" או בחבר שלכם "אבינר". מדובר כאן ברב גדול.
וגם אם כמה פסיקות או דיבורים שלו לא מתאימים לקו או לראש שלכם- תשתקו ואל תלכלכו.

לא קראתם את המאמר עד הסוףאנונימי (פותח)
גם אני חשבתי שהוא נגד המאחזים אבל אחרי שתקראו את זה אתם תבינו שלא
נכון.דינה ברזילי
הרב הבהיר את עצמו כמה וכמה פעמים.
אולי הכותרת הקפיצה את האנשים שמיהרו לשוט בלי לקרוא ולנסות להבין.

לסיכומו של הענייןאיציק הג'ינג'י
מי שהכפיש את הרב הזה,  יפשפש במעשיו ויחשוב למה הוא כזה קל דעת
וצריך ללכת לבקש ממנו סליחה
שהתבייש במה שכתב/אמר/והוציא עליו דיבה..

אם כל אלו היו קוראים בעיון את מה שהוא כתב היו מבינים באמת את מה שהוא רצה להגיד..
הוא מדבר על זהThe yehudi
שאת המאחזים הערביים הלא חוקיים צריך לפנות בכל מצב אבל את המאחזים היהודיים הלא חוקיים צריך לדאוג לחוקיותם אבל אם היהודים לא יסכימו לקבל את החוק צריך לפנות גם אותם(את היהודים).

הבנת הנקרא-עכשיו!
אכן, טעיתי. אני מבקש סליחה מהרב וכן שכל מכפישיוAEB
אכן, טעיתי. אני מבקש סליחה מהרב וכן מבקש שכל מכפישיו יעשו זאת.

אע"פ שנדמה היה מהמאמר כי הרב מתכוון למאחזים יהודיים, ובכלל, היה המאמר עמום ביותר, ביררתי כעת עם הרב אבינר, והוא הסביר לי שהתכוון למחאזים ערבים בלתי חוקיים, ובכללי, לישיבת ערבים (שהיא בלתי חוקית) בארצינו. מצטער על ההטעייה. אכן, עוויתי חטאתי פשעתי. יום נעים.
כל הכבוד שדיברת איתושמנמן
וגם אני מבקש סליחה
אצל אנשי 'הר המור' ודומיהם - החוק הוא חוק המדינהיונתן דוד
וחוקי המדינה קודמים לחוקי התורה, ולכן אין לסרב לפודות גירוש גזעניות, אלא לכל היותר 'להתעלף', במקרה ה'טוב' או לציית במקרה הגרוע (ראש מכינה מסויים התגאה בכך שתלמידיו צייתו לפקודת הרשע, ואמר כי תמיד ימשיכו בדרך זו...).

אנשי המאחזים גורמים אצלם ל'חילול השם' ולקרע בעם - אך השלטון הוא בסדר גמור, וראש הממשלה המגרש יהודים הוא 'המורם מעם, ראש ממשלתנו' (כך במכתב ר"י מסויים לנתניהו, וכך הם מתבטאים על כל ראש ממשלה, ויהא זה הגרוע ביותר).

החרדים, אנשי יצהר והכהניסטים תמיד יהוו מושא ביקורת אצלם, אך על השמאלנים שונאי ישראל הם תמיד ימצאו מה אפשר ללמד זכות.

זוהי ההשקפה המעוות והעקומה של ה'ממלכתיות' - שבעמים אחרים נקראת 'פאשיזם'.
'המדינה מעל הכל!!!'.

זו הסיבה בגינה נחרב גוש קטיף, ולצערנו ישנם כאלו שאף לאחר כל זאת, ואף שראשם נפתח בעמונה - במובן הרעיוני ראשם עדיין אטום מלקלוט את המציאות כפי שהיא.

ב"ה שיותר ויותר מתפכחים מרעיונות ההבל הללו - וחוזרים לרעיון היהודי האמיתי, ביודעם שרק ה' הוא המלך' - ולא מיעוט שרלטני שהתשלט בכוח עם העם והארץ.

שנזכה כולנו להגיע לאמת הזו, ובזכות כך נגיע בקרוב ליום עליו נאמר: "והיה ה' למלך על כל הארץ - ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו אחד'. במהרה בימינו אמן.
הבנתי את המאמר טוב מאודהרבי מיאוטו
תפסיקו לבלבל את המוח

מה נראה לכם שבגלל שהוא כתב שכל הארץ שלנו פתאום השמאלנים והפלסטינים יפסיקו להרוג בנו ויסכימו שנמשיך לגור בהתנחלויות ?

לכתוב כאלה דברים בתקופה כזו זו נעיצת סכין בגב של כל המתנחלים

אתה מחזק את זה שלא הבנת.tomerittal
באמת, עדיף שלא היית מגיב.
כן נו,הוא התכוון למאחזים של ערבים נכון ?הרבי מיאוטו
מה נראה לו שכולנו מטומטמים ?
...tomerittal
אם באמת(!!!) היית מבין, והכל, לא היית כותב את המשפט הנ"ל: "לכתוב כאלה דברים בתקופה כזו זו נעיצת סכין בגב של כל המתנחלים"

לילה מעולה!
תחילתו טמטום וסופו טמטום:אנונימי (פותח)
...
חוק זה חוק! החוק הוא הבסיס לכל. בלעדיו הכל אנדרלמוסיה ותוהו ובוהו. אנו מדינה מסודרת ולא ג'ונגל בו כל אחד מתיישב בכל מקום כישר בעיניו ובונה בתים, כאילו הכל הפקר. אנו לא תחת שלטון בריטי, ששלט על ארצנו, ויש שערערו על חוקיותו, אלא זה שלטון חוקי של מדינת ישראל על ארץ ישראל, אז בודאי החוק מחייב.

בפעם הבאה תקרא טוב טוב לפני שאתה משמיץ גדולי תורה-אחת מהשומרון
בס"ד
"גם מרן הרב קוק היה בעד החוק. כאשר שאל אותו הנציב העליון: 'כיצד כבודו תומך בעליה בלתי חוקית?', הוא לא השיב: 'החוק אינו קובע כלל עבורי'. אלא השיב: 'כאשר יש התנגשות בין החוק הלאומי והחוק הבינלאומי, זה האחרון קובע'. שאלו הנציב: 'לא ידוע לי על חוק בינלאומי המתיר עליית יהודים לארץ ישראל?', השיב מרן הרב קוק: 'התנ"ך! התנ"ך קובע שארץ ישראל היא שלנו'.
לכן מה שגויים התיישבו כאן במשך השנים הוא בלתי חוקי. וכי מכרנו להם או נתנו להם במתנה? וכי קנו מאיתנו אדמות בזמן שהרומאים גירשו אותנו?"

הרב אבינר ניסה להעבירבציניות את הנמסר שהבתים של הערבים הם לא חוקיים וצריך לגרש אותם ואסור להם לבנות, בעוד שלעמ"י יש כל זכות לבנות פה!!

גם אני הזדעזתי מהכותרת ומתחילת המאמר, אבל לא יכולתי להאמין שככה הרב כתב תקראו שוב את המכתב ותבינו את הלעג והתסכול שבו.
ימ"ש שר"י.אנונימי (פותח)
לכל המשמיצים!!!!זלמן לוי
נא לקרוא מה הרב אבינר כתב בסוף מאמרו השבוע ביחס למאמר של שבוע שעבר.... (ולא אני לא מתלמידיו, והרבנים שלי חולקים עליו בהרבה מאוד דברים... ובכל זאת!)
לא לשכוח מהם סימני החזיר...אנונימי (פותח)
פשוט ידיו כדי להראות טהור אבל בפנים- טמא.
ומה קרה שפתאום מותר לעבור על החוק? בגוש קטיף זה היה אסור לא?
ימח שמו וזכרו שר"י ותו לא מידי.
(אגב עיין טוב במאמר של השבוע הקודם ותראה אם באמת הכל נכתב על הגוים...)

בברכת מורידין ולא מעלין

מה עשה לך החזיר שאתה קורא לו אבינר??????אנונימי (פותח)
נשמח אם גם זה ימחק...tomerittal
רפו"ש...
מה עם חופש הביטוי??????????אנונימי (פותח)
שיפסיק לבלבל את השכלאנונימי (פותח)
אבינר כהרגלו מנסה להצחיק,
וגם הוא כותב דברים כאלו כדי לנסות ולהסתיר את דעותיו האמתיות. אם יש לו מה להגיד שיגיד ולו ינסה להצחיק ולערפל את דעותיו  שמנוהלות על פי חוקי הגויים.  ויש המון דוגאות שאין לי הכח להתחיל לפרטם איך הוא לא סופר ממטר את ה' יתברך ותורתו.
ראוי לציין שמועה ששמעתיאנונימי (פותח)
ראוי לציין שמועה ששמעתי שאתמול יצא פסק של רה"ר שאסור לו להורות בדיני נידה.
(קצת מוזר למה רק בהלכות נידה הרי האשמה היתה שהוא במזיד מכשיל. צ"ע)
והנה המקוראנונימי (פותח)
בגליון אחרי זה כתוב שהכוונה לפנות בתים ערביםmavetlaaravym
הרב אבינר הוא רב צדיק אסור לזלזל בויום טוב:-)
פסק חדש על הרשע מתיר אסוריםאנונימי (פותח)
http://www.aviner.net/psak_ezori.php

שלמה אבינר ימ"ש שר"י!!!
רק להשמיץ, נכון?אנונימי (פותח)אחרונה
היה המשך השבוע, ראית?
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה