השיטה לציור לפי מספרים תגרום לכם הנאה רבהgen50
עבר עריכה על ידי אלעד בתאריך י"ד בשבט תשע"ט 21:28

[הקישור נמחק, אין לפרסם דרך הפורומים באתר]

השיטה לציור מקצועי לפי מספרים תגרום לכם הנאה רבה. אין צורך בידע מוקדם או בכישורים מיוחדים, מספיק פשוט לצבוע את השטחים הממוספרים בצבעים לפי מספרים תואמים. כאשר הציור מוכן, כמעט שלא ניתן לנחש שהוא בוצע בשיטה זו. אתם תתגאו ביצירתכם. מסגרו את הציור והוא יהיה תוספת נפלאה לעיצוב הבית או ישמש כמתנה נהדרת

השיטה לציור לפי מספרים

זה לא מרגיש מעטאהרון הגבר

עלבון לאומנות?

ספרי צביעה מרגישים לך עלבון לאומנות?בוז
אם יש דרך לגרום לעוד אנשים להנות מיכולת היצירה, למה לא לתת להם?
אם כבר, עלבון לאומנות הם אליטיסטים שחושבים שרק הם יודעים מהי אומנות, ובעטיים אנשים מפחדים לבטא את היכולת האמנותית שלהם כי הם מפחדים שהם לא טובים מספיק.
חלילה!אהרון הגבר

אדרבא! אני חושבת שדפי צביעה הם דבר נהדר!!

כוונתי הייתה שהניסיון ליצור ציור בדרך שנראית (ואני מדגישה- בעיני) מלאכותית מעט, היא פגיעה בערך האומנות האמיתית. איני חושבת וחלילה אם אחשוב שדווקא ציור המכונה "יפה" בצורה אוניברסלית הינו יותר "אומנותי" מציור שצוייר בידי אדם שלא התנסה במלאכת הציור מעולם, אך את ציורו צייר מתוך רגש פנימי והתפרצות האני שלו.
נראה לי שציור צריך לבוא מן הלב, זה הכל.

לדעתי הכל לגיטימיאני123
מותר להעתיק.
מותר לצייר מה שאתה רוצה
מותר זה ברוראהרון הגבראחרונה

אין כאן שאלה בכלל חחחח

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך