מתנחלים  חביבים.!!!!אנונימי (פותח)
יש לי מספר שאלות :
1. מדוע אתם מפריעים לפעילות צה"ל החשובה וגורמים למרדפים שטותיים אחריכם?

2.מדוע אינכם מכבדים את ההחלטות האסטרטגיות החשובות של מדינת \ממשלת ישראל?

3.מדוע אתם עומדים באמצע ציר 60 ועוצרים טרמפים?
שמאלנית חביבה!!! [?]תפוזה 1
1. מדוע לא?
2. מדוע כן?
3. מדוע לא?
שלום לךאלעד
1גם אני נגד ההפגנות בבילעין כל שבוע (רק היום נפצעו שם עוד שני חיילים יקרים ואהובים מפגיעת אבנים)
2כי אנחנו כיהודים מוניחים ע"י ההחלטות האסטרטגיות החשובות של מלך מלכי המלכים הקב"ה, ולצערינו הן לא עומדות בקנה אחד עם החלטותיו של אובאמה
3כי אין מספיק תחבורה ציבורית, למרות הריבוי הטבעי ושאינו טבעי ביישובי השומרון
תשובותotk100
1. יש להפנות את השאלה לצבא - למה הוא עושה מרדפים שטותים אחרינו ולא עושה את הפעילות החשובה שלו?

2. א. אנחנו מכבדים את ההחלטות האסטרטגיות החשובות של מלך מלכי המלכים הקב"ה ולצערינו ההחלטות של המדינה סוטרות את ההחלטות של המלך .

3. לא לכולם יש כסף לקנות רכבים אז הרבה נוסעים בטרמפים.
וגם אין הרבה תחבורה ציבורית.... ^^בצי.ג
קצר וקולע זה היהאוריה שמחה
השאלה המרכזית היא- האם באמת באת לשמוע, או סתם להתסיס. אוף, יש כאן אנשים שיודעים להתנסח. אני לא. וע"כ אשאיר את העבודה להם- במידה ובאת לשמוע באמת. אבל אם באת להתסיס- אז כדאי לך לעוף מפה. אין לנו כוח לפרובקציות של שמאלנים.. מחילה.
לotk100אנונימי (פותח)
1. צה"ל הינו הזרוע המבצעת של ממשלת ישראל ,לכן כדאי שתפעלו בחוכמה מול  המערכת המשפטית ולא כלפי חיילנו.

2. אולי אם  תשקיעו את הכוחות שאתם משקיעם בבניות ארעיות  ,בעבודה  יהיה לכם כסף לקנות רכב.
> >אוריה שמחה
1. אבל המערכת המשפטית כמו רוב משרדי המדינה -אטומה סתומה וחתומה. היא רוצה רק בטובת המחבלים הערבים, ולא בטובת מתנחלים הצדיקים ששומרים על כל מרכז הארץ מהפגזות מג'נין וכד'. וע"כ אין לנו כל ברירה, כי החיילים גם-כן אטומים, ונותנים יד לפשעי המדינה, אלא להאבק במפנים, וכו'..

2. בלי בניות בא"י אי אפשר לשרוד. בלי אוטו כן. ולכן אנחנו מעדיפים להשקיע את כל מרצנו וכספינו בבנית יישובים חדשים בא"י, ולא באוטו, שזה הנאה גשמית פשוטה שאפשר להסתדר טוב מאוד בלעידה.
תשובות:ימין אמיתי
בס"ד

1. טעית כשכתבת: "פעילות צה"ל החשובה" - פעילותם אינה חשובה כלל! היא חשובה רק לשונאי ישראל! צדקת כשכתבת 'מרדפים שטותיים' - הם אכן שטותיים המרדפים, שלהם.

2. ההחלטות של ממשלת ישראל הינם רעות ומרושעות. ואם לפי דעתך הם חשובות - כדאי לעשות קצת סדר בראש ולהבין מה חשוב ומה לא.

3. בזה יש צדק בדבריך בקשר לציר 60, מהבחינה שזה מסוכן - וכתוב בתורתנו הקדושה: "ונשמרתם מאד לנפשותיכם".

לימין אמיתיotk100
3. לא הצלחתי להבין למה לעמוד בכביש 60 יותר מסוכן מהגבעה הצרפתית או כל מקום אחר
ציר 60 הוא לא כמו הגבעה הצרפתיתימין ישראל
בס"ד

בציר 60 בדרך כלל מחכים לבד, בגבעה הצרפתית יש עוד אנשים.

הרבה יותר קל לחטוף רח"ל בציר 60 ששם כמעט לא מחכים, מאשר במקומות שכמעט תמיד יש שם כמה אנשים (גבעה הצרפתית וכו').

בדיוק בגלל זה צריך לחזק את העמידה בציר 60 כדי שאנשotk100
ים לא יחכו שם לבד .
מסוכן יותר בתל אביב כל יומים יש תאונה!אנונימי (פותח)
לימין אמיתי .......אנונימי (פותח)
חשוב לי להבין - על פי מה / מי אתם מנתבים את  קו המחשבה שלכם , נראה לי שלא כל הדתיים הם ימנים ורק  חלק קטן מאוד מהציבור  הדוסי  אכן משקיע  אנרגיות  בפיתוח ההתישבות ובמלחמה על השטחים.

תודה על התשובות ,
(ובעיקר על האחרונה )
קו המחשבה הוא עפ"י התורה שהיא חיינו!בת-אליי
ל'שמאלנית':ימין ישראל
בס"ד

בת אליי צודקת, אנו הולכים על פי התורה.

להרבה זה נשמע קיצוניות (על פי הליברליות והפלורלזים)...

בתחילה זה יכול להישמע דבר קיצוני ללכת רק על פי התורה, אך מי שמתחיל מבין עד כמה טעה. להפך חיי הליברליות אינם אלא שעבוד ליצר.

חיי התורה, הינם עושים את האדם חפשי מיצרו, ללא כניעה לחולשה, וליצר וכדו', הם החיים היחדים של שמחה אמיתית, בתחילה זה בגלל שכר, ואט אט לשמה.

כתבת שלא כל הדתיים ימניים, מי שאינו ימני - איך הוא יכול להיקרא דתי - גם אם הוא עם כיפה, תפילין, שומר שבת, כשרות וכדו'. 

לא ייתכן שמצד אחד אדם ייקרא דתי,  ומצד שני יהיה מוכן שיחלקו את ארץ ישראל לגזרים שזה ניגוד גמור לתורתנו הקדושה, ולשחרר מחבלים, לרגל חג הקרבן וכו'.

'דתי' שמאלני צריך להתבונן בפסוקים אלו מתורתנו הקדושה, לפני שהוא מחשיב את עצמו דתי:

"ואם לא תורישו את ישבי הארץ מפניכם והיה אשר תותירו מהם לשכים בעיניכם ולצנינם בצדיכם וצררו אתכם על הארץ אשר אתם ישבים בה"
(במדבר לג). 
"והורשתם את הארץ וישבתם בה"
"לא תירא מהם, זכור תזכור את ה' אלוקיך".

על כן אין אפשרות להיות שמאלני-דתי. אלא לחזור מהדרך הרעה של השמאלניות, וכיוצא בזה, ורק אז יוכל להיקרא דתי.
ענו לך יפה.טל_טול
רק מה זה כל החייכנים הצוחקים?

(מתנצלת, הייתי חייבת..)
מה מסוכן בציר 60 ????????נבחרת הגיבורים
שמאלנית חביבה-למה השמאל האנרכיסטי מתגרה במתיישבים?אנונימי (פותח)
למה השמאלנים משתפים פעולה עם העם הפלסטיני ויוצאים נגד המתיישבים? הם איבדו את זהותם אולי?
למה השמאל האנרכיסטי זורק אבנים על חיילים בבילעין?
שמלאנית חביבהאיציק הג'ינג'י
למה המדינה יורה לעצמה ברגל?
למה היא משקיע כל כך הרבה מאמצים על עקירת אזרחיה מהאדמה שלה
ולא את הבדואים שזורעים הרס בנגב?! מתנהגים שמה כאילו זה המערב הפרוע..
וגם לא מגרשת את אויבה המושבע?(הערבים?)
למה לא דואגים לשדרות המוכה?!
וכשפינו את גוש קטיף, למה הם לא דואגים להם עכשיו?! למה הם זרקו אותו?!
תסבירי ליייי!
נוער יקר !!!אנונימי (פותח)
אין ספק שהחכמתי מאוד מתשובותיכם המבוססות  ונראה שנשענות על מקורות מהימנים.
אתם נראים לי חברה רצינים .
נ.ב

עניתם בצורה  יפה ,עדינה ,ולא תוקפנית- תודה .

אמשיך לחקור בנושא .
לילה טוב...רחלקה
שמאלנית חביבה, המתיישבים ביו"ש הם אנשים מנומסיםאנונימי (פותח)
(אני גר באשקלון) למרות שבתקשורת מנסים להציג אותם כחסרי תרבות, הנה לך הוכחה על רמת שיח תרבותית ועל הכבוד שהם נתנו לך למרות שדעותייך מנוגדות לדעותיהם ואף מסכנות את המשך שהייתם ביו"ש.

תעבירי את המסר הזה לחברייך מהשמאל. יש לכם ממי ללמוד בכל מה קשור לרמת שיח תרבותית, ואני אומר זאת מתוך נסיון מר בנושא שבו הותקפתי קשות באתרים ששלטו שם אנשי שמאל רק משום שתמכתי בהתיישבות ביו"ש.

באתרים האלה הבהירו לי שאני לא רצוי רק משום דעותיי הימניות, אין, אתם השמאלנים מכורים לגירוש יהודים.

חבל שזה כך, כי בסופו של דבר כולנו שייכים לעם היהודי, עם תרבות, היסטוריה ושורשים יחודיים שהם רק שלנו.

שבת שלום!
ימין ישראל ענית מאוד יפה..אנונימי (פותח)
תראי "שמאלנית" (אני כותבת במרכאות מכיוון שזה לא שמך הפרטי.. אשמח אם תגידי מה שמך)
המצב כרגע הוא כזה שלכל אחד יש דעות שונות בקשר למדינה.. וחבל שזה ככה..
אבל מה שאני לא מבינה זה איך לעזאזל אפשר ללכת עם הערבים ולעמוד איתם על דעתם כאילו הם אלו שעברו איתנו את השואה?!
לפני ימין שמאל או הצידה--אנחנו יהודים! יהודי מוסרי הוא זה שדואג קודם כל לאחיו ולא לאויביו!!
בכל המצב הזה שקיים עם הערבים זה נראה לך הגיוני להשאיר אותם פה? מה נראה לך שזה כיף לשמוע שבנדוד שלך נפגע קשה מקסאם באשקלון או מפיגוע בת"א?? גם במקומות שהם נקראים "מדינת ישראל" הערבים מנסים להוציא אותך.. להם אף פעם לא מספיק ואת יודעת את זה.. אז מה הקטע לעזור להם? את גם תעברי בשבילם לחו"ל? כי הרי הם רוצים כל חלק פה..
בואי נהיה חכמים וננסה להעיף אותם לאט לאט.. אנחנו יותר מהם ואנחנו יכולים אבל הבעיה היחידה היא שכולם מפולגים וכרגע הדעות שלנו הן שונות וחבל שזה ככה.. כי לא צריך להיות המון אנשים כדי להצליח במלחמה הזאת.. מספיק רק להיות מאוחדים!
טוב.. אמרו לך הרבה דברים ואני מקווה שתקחי ברצינות את הדעות של האנשים סביבך-אנשים פה באמת מאמינים במה שהם אומרים או עושים.. זה נשמע מפתה רכב טוב ומיטה נוחה לישון אבל זה לא באמת מה שעמ"י צריך-אנחנו צריכים ליישב את כל א"י ולחיות בה ללא פחד!
שמאלניתאי''ה
תשובות של יהודים [עונים על שאלה בשאלה...]

1. למה אתם מתפרעים ומפריעים כל יום שישי בבליעין לצה"ל וזורקים עליו אבנים ביחד עם הערבים?

2.מדוע אתם לא מכבדים את ההחלטות של מדינת ישראל על גדר ההפרדה? [לא נכנסת לויכוח של כן גדר או לא, אבל אתם לא מקבלים את זה! אז מה את באה אלינו בטענות??]

3. למה אתם אף פעם לא עוצרים לטרמפיסיטים? מסתכלים עליהם ממרומי האוטו המצ'וכלל והממוזג שלכם? על "ואהבת לרעך כמוך" שמעת?
אי"האנונימי (פותח)
סלח לי אבל אתה סתם מכליל!!!! יש הרבה מאוד חילונים ושמאלנים שעוצרים לטרמפים!!1 (מניסיון) אולי לא בציר 60 אבל בכללי הם עוצרים.

גמלא - אני בת!!!אי''ה

רק כדי להתווכח (מניסיון)....יהודי מרמ"ג
מי הפסכופט שהעלה את זה?אנונימי (פותח)
מה זו ההקפצה הזו?הסנה-בוער
ח.פרומן..הוד':)
הגעת עד לשם בשביל ההקפצה??
עקבתי אחרי ההודעות של "שמאלנית"יהודי מרמ"ג
יותר משועמם ממני..הוד':)
אני לא יכולה ללכת..אבל..חסר אנשים ברמת מגרון..תלך לשם..לא יזיק...

כן..אנונימי (פותח)
באמת לך לרמת מגרון... ואל תעצור טרמפים בציר..
חח...גם אני לא עוצרת בציר!!הוד':)
אמא לא מרשה..אבל אני יורדת שם בטרמפים.במקום לחכות שעות בתחנת דלק...
גמאני לא...חחחחחשיח השדה..
יופי!!תבואי איתי לרמת מגרון ונחנך שם את כולם..הוד':)
;)
חחח לא הבנת...שיח השדה..
הבנתי..פשוט אני לא מובנת..הוד':)אחרונה
מתנחלת עד לפואנונימי (פותח)
סליחה שאני עונה  בתקיפות זה חוצפה לשגע ילדים        
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך