כל חודש וההתמודדות שלו...ציפ'קה
חודש רביעי
אני עובדת מ7 עד 16, חוזרת ב17 מתה מעייפות. מתקלחת, אוכלת, ב19 אני במיטה, ב20 נרדמת.
האיש שלי מתלונן שהוא לא רואה אותי ושאני לא עושה כלום בבית.
אני מספיקה כביסות ביום החופשי שלי וקצת רצפה אבל לא מעבר כי זה לא בדיוק יום חופשי, יש לימודים, רק יום קצר יותר.
גם לי קשה להרגיש זומבי אבל אני חייבת את השעות שינה האלה!
הכי מצחיק אותי שהוא אומר שקשה לו לראות אותי במצב כמו של נכה... ממש מוגזם. זו רק תקופה גם. כאילו לא מספיק קשה לי אני גם צריכה להכיל את הקושי שלו רק לראות אותי סובלת?
והוא ממש חמוד הוא רוצה לעשות כלים הוא רק לא יודע איפה מסדרים ואז זה מתסכל אותו... דברים שטוטיים כאלה
אההה... אני לא יודעת. שיעבור כבר
כמה זמן אתם נשואים?בתי 123

יש גברים שקשה להם לראות שלאישה קשה לא כי קשה לה אלא כי הם מרגישים לא טוב עם עצמם ואשמים על המצב

הוא עובד עד איזה עה?

בקשר לעזרה  תראו מה הוא כן יכול לעשות  תלמדי אותו איפה לסדר את הכלים

שנתייםציפ'קה
והוא סטודנט יש לו מלאאאא זמן פנוי
אין לי בעיה שהוא לא עושה (העיקר שיעשה כשאני מבקשת וזה כן קורה, הוא רק לא יוזם) כי אני בעצמי בלגניסטית והאי סדר לא מפריע לי. רק שלא יתלונן שמבולגן!
הצעה פרקטית:מתואמת
את היום החופשי הבא שלך תנצלי לשינה, ואז, כשבעלך יחזור - תלמדי אותו לעשות את כל הדברים האלה בבית שאת עושה בשוטף... (כביסות, כלים, ארגון הבית...)
לדעתי זה ממש חשוב שהבעל והאבא ידע לעשות את הדברים הללו, כי בע"ה צפויים עוד הרבה מצבים שבהם האישה פחות מתפקדת או אפילו בכלל לא נמצאת...
^^^ כל מילהמיואשת******
חחח אמרתי לא את זהציפ'קה
והוא התעצבן
הוא גבר טיפוסי כזה אם אני מדברת על העתיד הוא פשוט לא מבין בכללללל
אז הוא התעצבן ואמר לי פרה פרה כשזה יגיע נדבר על זה
אוקי. אז "תשווקי" לו את זה אחרת:מתואמת
"אני צריכה את העזרה שלך עכשיו, כי אני פשוט לא מסוגלת להתמודד עם הבית לבד, בנוסף להיריון ולעבודה וללימודים. (כאן יכול לבוא ההסבר שמיואשת כתבה). אז היום אלמד אותך איפה נמצאים הכלים בבית, וגם איך להפעיל את מכונת הכביסה, טוב?" ואת יכולה גם להוסיף לו מחמאות, כמה הוא מתחשב בך ומבין אותך, ושאת בטוחה שיהיה לו קל ללמוד את כל זה כי הוא חכם...
אני אומרת שמי שיכול לתדלק יכול להפעיל מכונת כביסהמיואשת******
וכמו שאני למדתי לתדלק ונוסע לפנצריה גם הוא למד לשטוף כלים ולשים כביסה
סהכ בן חכם אמור להתבייש אם הוא לא מצליח להפעיל מכונה, זה ממש בושות למנת המשכל 😜
אוףמיואשת******
קשה לי כל פעם מחדש לקרוא הודעות כאלו וקשה לי כרגע לכתוב תגובות ארוכות אז זה מעצבן אותי ...
( כל פעם אני יושבת לי מי האמא שגידלה ילד שלא מבין מה זה אשה בהריון ולמה היא לא הסבירה. לו את זה לפני החתונה???)

תראי
את עובדת משרה מלאה
וחוץ מזה את עובדת משרה מלא. ביצור תינוק
תסבירי לבעלך שבזמן הריון הלב עובד פי איד וחצי מהרגיל. הפ לפעמים מבינים עובדות יבשות הכי טוב. אם הלב והגוף שלך עובדים פי אחד וחצי משלו , ברור שלא תוכלי לעשות דברים ושאת צריכ פה יותר שעות שינה.
תמשיכי לו את זה לספורטאים שמגיעים לדופק גבוה ואיך הוא היה מרגיש אם הוא היה עובד את העבודה הרגילה שלו או הלימודים תוך כדי הליכה ולא ישיבה כל היום וכמה זה היה מעייף אותו( לא ריצה, רק הליכה )
עכשיו אפ הוא יעבוד פי אחד וחצי בבית ממה שהוא עושה ברגיל הוא עדיין לא יעבוד קשה כמוך ( כי את כל היום והוא רק בזמן שהוא בבית ) אבל זה יתקרב לתת לו הרגשה וגם יביא את הבית למצב סביר יותר
טוב יצא שכתבתי ארוך ועדיין לא כתבתי רבע ממה שיש לי לומר
אבל מסכימה עם מתואמת שגבר תריך לדעת לעשות דברים בבית אם הוא רוצה ילדים גם, זה לא רק על האשה. וצריך להבין גם שאשה עובדת משרה מלאה ומגדלת ילדים חייבת עוזרת זה לא מותרות שה פשוט עובדות החיים . או שהבעל עושה הרבה מעבודות הבית או עוזרת. אחרת במוקדם או במאוחר מתמוטטים וכולם סובלים מזה.

בהצלחה , תדברי עם בעלך. לדבר זה חשוב. והוא יבין, אני בטןחה
לעניות דעתי, כיום, כל מטלות הבית כולל הכל נופלות על שנימהמרחקים
על שני בני הזוג. יש לנו בית, לבית הזה יש צרכים כלשהם ומי שיכול ופנוי עושה אותם.
זה לא 'תפקיד' של מישהו ואם הוא לא עושה אותו הוא לא בסדר.
את צריכה לשבת איתו בנחת לדייט מסודר וממש להסביר את כל העניין. פעם, כשרק הבעל היה מפרנס עיקרי- הגיוני שלאישה היה זמן להיות בבית ולטפל בו.
כיום, במצב שבו נשים עובדות הרבה מחוץ לבית, מי מבני הזוג שפנוי-פשוט עושה את העבודה. הוא לא יודע? תלמדי אותו! לא לעתיד, לכאן ועכשיו.
ממש לא הגיוני שהבעל מתנהג כמו אפנדי ואישתו מטרטרת כל היום. הבית הזה הוא של שניכם. מה זאת אומרת לא לדעת דבר בסיסי כמו איפה הכלים במטבח?? יכול להיות שהוא גדל בצורה מפונקת אז תבהירי לו שהמצב השתנה. וכל זה אני אומרת בלי קשר להריון.
תוסיפי את ההריון והקשיים הנפשיים והפיזיים ואין ספק שבדרך הזו את תתמוטטי בסוף פיזית או נפשית. חבל על שניכם. אולי תלכו לרב שהוא סומך עליו או תקראו קצת מה זה אומר להיות בהריון ומה הגוף והנפשית דורשים.
צודקת בכל מילה!!מיואשת******
שתי התגובות האלה קצת חריפות בעיני...ברכת ה
מיואשת וממרחקים.
סך הכל מדובר פה בזוג צעיר, בתחילת הדרך.
הפותחת לא תארה פה אפנדי שחושב שהוא מלך והיא צריכה לעשות הכל.
היא תארה בעל שרוצה ולא יודע איך, ובעל שמתוסכל מזה שאשתו ישנה כל הזמן.
זה תהליך שעוברים אם לא רוב אז הרבה מאוד מהזוגות בהריון הראשון.
שלב המעבר מהזוגיות הנפלאה והבלעדיות של הקשר והאישה שבאופן טבעי מתקתקת את מרבית ענייני הבית, למצב שבו פתאום האישה בשל ההריון חלשה יותר, עייפה, פחות מתפקדת, וזו מציאות חדשה לשני בני הזוג שדורשת למידה והתארגנות מחדש.
אני חושבת שהרבה מאוד נשים פה יעידו שבעליהן התחילו ללמוד לבשל/לכבס/לנקות וכו כשהן היו בהריון הראשון. ובמיוחד זה בולט אצל מי שלא נכנסה להריון סמוך אחרי החתונה אלא כעבור שנה ויותר שאז השינוי והפער יותר בולט.
אז לפותחת- זה תהליך נורמלי. את זו שעוברת את השינויים הפיזיים ולבעל לפעמים קשה באמת להבין את השינוי. מבחינתו אתם בהריון וחוץ מזה הכל כרגיל...
כדאי לשבת ביחד בנחת בדייט נעים ולהסביר את הצרכים החדשים שלך, ומנגד כדאי לחשוב לבד וביחד כיצד את מוצאת זמן בתןך זה גם לזוגיות. אולי להחליט שביום החופשי שלך את נחה בצהרים כדי שלא תשפכי למיטה בערב ויהיה לכם ערב זוגי קבוע? אולי התכווננות מודעת ביום שישי או שבת לעניין וכו.
אנחנו נוטות להשאב להריון ובאמת להזניח את הזוגיות, וזה קשה לבעל וגם לא נכון לשניכם.
זה שלב שבו עוברים מזוגיות ספונטנית לזוגיות יותר מתוכננת. וזוגיות זה לאו דווקא יחסים אלא מערכת יחסים, תקשורת, שיח, שותפות וכו. וגם יחסי אישות.
בהצלחה!
בהצלחה!
כמה דבריםמיואשת******
קודם כל המצב שאת מתארת לא נכון בעיני כמי שכתבה מהמרחקים- ברגע שאשה עובדת משרה מלאה היא לא אמורה לעשות גם את כל ענייני הבית לבד הריון או לא.
וכן אני מודעת לזה שככה זה הרבה בהתחלה אבל זה פשוט לא נכון בעיני. ככל שנותנים למצב להימשך יןתר זמן והבעל מתרגל יותר זמן שאשתו עושה הכל (בסדר, לא אפנדי, אבל מי שלא עושה ממש כלום בבית וגם לא עובד לפרנסה הוא די קרוב לזה) אז אחר כל כשמגיע ההריון פתאום הוא נכנס להלם
לדעתי שבועיים שלוש אחרי החתונה צריל לשבת לשיחה הזו (אם האמא שלו לא גדלה אותו כמו שצריך ובה אני מכירה מספיק אימהות שכן ) ולאט לאט להרגיל בעל לעשות דברים בבית ולהושיט יד כשהוא חוזר ולהבין שהבית הוא של שני בני הזוג. וככה הוא לא נכנס להלם כשמגיע ההריון
מעבר לזה בתגובה שלי הדגשתי בעיקר את הענין שבעלים לא מבינים מה זה הריון (ושוב מכירה אימהות שישבו עם הבנים שלהם והסבירו להם יפה מה זה הריון ומה נדרש מהם בבית. אמא שלי היתה צועקת על הבנים שלה אם היא ראתה כלה בהריון עושה ספונזה למשל ) אז הסברתי לדעתי דווקא יפה איך להעביר לבעל מה עובר על גוך האשה בהריון וכמה זה דורש ממנה וכך הוא יבין.
אני לא חושבת שאנחנו נשאבות להריון. הריון שואב אותנו. לא סביר שאשה בהריון תעבוד משרה מלאה ולא תיפול למיטה בשמונה - זה לא בחירה שלה זה המציאות

אז לי חשוב להעביר בתגובות שלי לנושא הזה כמה המצב בעיני לא תקין וכמה רצוי לשפר אותו אבל בגדול ויפה שיה אחת קודם. עדיך לפני ההריון ואם לא אז מיד כשבעל מתחיל להתעצבן על אשה בהריון לשבת לשיחה צפופה כי זה לא בריא לשני הצדדים והאמת לגמרי לא נורמלי אם אתה רואה אשה שעובדת תשע שעות ונרדמת בשמונה לא לרחם עליה אלא להתעצבן. מצטערת... כך אני רואה את זה
מתחברת מאוד למה שברכת ה כתבה ורוצה להוסיףאני זה א
שיש בתים שהחלוקה היא כזו שרוב מטלות הבית על האישה וזה בסדר זה לא אומר שאמא של אותו גבר חינכה אותו גרוע יש מנטליות שונה לכל משפחה. ומעבר לכל נשמע שעניין הבית פחות מפריע לו אלא יותר השינוי במצב הזוגי..אף גבר גם אחד שיודע לעשות דברים בבית לא ישמח לראות את אישתו ישנה כל אחר הצהרים בקביעות אפילו אם הבית יהיה מתוקתק ומצוחצח אז תוסיפו לזה שלא הכל מתוקתק וכבר המצב נהפך ליוצר נפיץ. אני חושבת שבשביל קודם כל כדאי להיות יותר מתוכננת לחלק ביניכם מה שאפשר ובעיקר לעשות אולי לו"ז קבוע של הדברים בבית אתם סכה זוג לא נשמע שזה מאוד קשה ואם את עובדת ועייפה מההריון זה לגיטימי אבל עדין אפשר להספיק הרבה וגם לנוח.. והכי חשוב לדבר על הכל בנחת וחהכיל גם אותו ולשמור על הזמן הזוגי שלכם כי יש בעל שעוזר יותר ויש שפחות אבל מעל הכל מה שאעשה מחפשת זה את היחס וההבנה של הצד השני יותר מכל עזרה שתהיה. מקווה שלא פגעתי באף אחת עם דעתי
לא פגעת אבל אני לא מסכימה שאפשר להספיק הרבה וגם לנוחמיואשת******
או בעצם כן מסכימה
לעבוד תשע שעות ביום זה להספיק המון, לא הרבה
לי אישית אין יכולת לעשות שום דבר נוסף לזה בהריון
קלעת בולציפ'קה
הוא ממש לא אפנדי
הוא בן הזקונים אז זה סוג של בן יחיד והוא היה צריך לעזור לאמא שלו המון במיוחד שהיא זקנה
אבל הוא כמו רובוט. מה שאומרים לו הוא עושה. ככה היא הרגילה אותו
זה לא שהוא עשה כלום עד עכשיו. כשביקשתי ממנו הוא עשה ובשמחה
אבל עבודות של בית זה לא רק פיזית לעשות, זה גם בראש לתכנן, להתארגן, לפי מה שצריך לעשות, לפי מה שיותר דחוף וכו ואת זה הוא ממש לא יודע לעשות ולי אין כ"כ פניות לזה... אני מנחמת את עצמי שזה יעבור...
אתן צודקות שאני צריכה ללמד אותו
לצערי את הקטע של לתכנן ולהתארגן לא הצלחתי ללמד 😕מיואשת******
והגעתי להשלמה עם זה שזה התפקיד שלי לארגן ולחשוב על ענייני הבית וזה בסדר גמור.
אמנם לפעמים אני עדיין משתגעת אם רואים רצפה קצת שחורה שאף אחד חוץ ממני לא יחשב להעביר ניגוב אבל בסדר. שאלו יהיו צרותינו
תעשו חלוקת תפקידים למשל שכל יום הוא שוטף כלים זה התפקיד שלו וזהו

לי נשמע יותר שאתם צריכים לדבר על ההבנה מה קורה לאשה בהריון. זה שהוא בן זקונים מסביר שהוא לא חווה את זה בבית אף
פעם והוא פשוט לא מבין . כדאי לדבר ולהסביר (כמו שאמרתי על ענין הלב שפועל יותר וכו) ולהבהיר שזה לא בחירה וככה כולן וכשהוא יפנים ויבין זה יהיה אחרת

נשמע גם שזה יושב על זה שכל השנים עזר לאמא שלו וחיכה להתחתן עם אשה צעירה ונמרצת ועכשיו פתאום הוא צריך לעזור גם לה וזה יכול ליצור אצלו מרירות. אז שוב לדבר על זה ולתאם ציפיות . סהכ ילדים זה קשה לייצר ושתיהם רוצים את זה וכל אחד יתרום בדרכו שלו
בטןחה שאם תדברו על זה זה יהיה בסדר
לא התכוונתי לפגוע ח"ומהמרחקים
ויכול להיות שהוא מאוד רוצה אבל לא יודע מה לעשות.
במצב כזה אפשר לתת לו רשימה. מה שמספיקים מעולה.
למשל הוא חוזר לפנייך מהעבודה? תשאירי לו פתק/ תסבירי יום קודם- בהתחלה דברים פשוטים
(לתלות את הכביסה) ואחר אפשר ללמד דברים יותר מסובכים.

ניסיתי להסביר כמה שגויה בעיניי התפיסה שבה האישה מיטרטרת ועובדת קשה, והבעל לפעמים 'עוזר' לה. הוא לא עוזר *לה* אלא שותף בבית *שלהם*.
כמו שהיא לא *מביאה לו ילד* אלא יולדת ילד של שניהם.
כתבת יפהבעזרת ה
לגביי ההלם, אני חושבת שהוא בולט יותר דווקא כשנכנסים להריון ישר אחרי החתונה, ולא אצל זוגות שנכנסו אחרי שנה ויותר.
כשהבעל עוד לא מכיר את אשתו והיא כבר לא מתפקדת, זה טראומה הרבה יותר גדולה מאשר כשהוא יודע איך היא במיטבה. זה דווקא פלוס בשבילך לדעתי, @ציפ'קה
בעזרת האחרונה
כל הכבודהרקולסית
שאת דואגת לגוף שלך וישנה כמו שצריך
חחח תודה אבל זה לא שיש לי בחירה 😅ציפ'קה
בכל זאת הרקולסית
אני רוצה לדעת אם זה הגיוני ההוצאות של הסופר שלנובכינוי אחר

ראיתי שיוצא לנו בין 3500 ל4300 ש''ח לחודש כולל טיטולים חומרי נקיון.

זה הגיוני סכום כזה למשפחה של 6 נפשות?

הורים ו4 ילדים.

אם מתאים לכן אשמח שתכתוב כמה אתם מוציאות.

(אני מפה בניק אחר)

נשמע לי הגיוני מאודממשיכה לחלום
במיוחד אם אתם מנסים לאכול בריא
מזל טוב ענקשושנושי

לחברת הפורום היקרה @רוני_רון להולדת הבייבי

התאוששות קלה ומלא מלא נחת מכל הילדים

מחכה לסיפור לידה בדחיפות!!!

מזלטובבב!!!נועה לה
התאוששות קלה ומהירה וגידול מלא בנחת!!! 
מזל טובבב וואו, מרגש ממש אחרי כל מה שהיה!אורוש3
רק נחת ובריאות @רוני_רון
מזל טוב!אן אליוט
התאוששות מהירה והרבה נחת
וואי מזל טוב יקרה❤️❤️❤️❤️❤️חמדמדה
מזל טוב!!אפרסקה
יהההה מזל טוב!השקט הזה
מזל טוב 🎉סטודנטית אלופה
שתגדלו אותו בנחת ושמחה
יאאא מזל טוב!! מרגש!מאוהבת בילדי
וואו צמרמורותתת.. מזל טוב!!!פרח חדש
מזל טוב רוני רון יקרה!!!אחת כמוני
מזל טובבברקאני

יואו חיכינו איתך

איזה מרגש

איזה מרגש זה שכולן מגיבות לייייי באיחולים חחשושנושי
חח לפחות עד שהיא תגיב ירושלמית במקור
מזל טוב!שמ"פ

זוכרת את כל הסיפור של תחילת ההריון

מרגש מאוד !

הרבה נחת להתאוששות קלה 

וואי מזלטוב! לגמרי מחכות לסיפור!ירושלמית במקור
מזל טוב!!!❤️❤️פצלושון
מזל טוב!! שתרוו ממנו המון נחת❤️יעל מהדרוםאחרונה
בעקבות השרשור על הסכום הוצאה בקניותאונמר

של @בכינוי אחר (תודה לך)

שאלת המשך נוספת למי שיש לה כח -

כשאתם רוצים לצמצם כי אתם מבינים בההוצאה גדולה מידי,

לא דווקא של מזון, כל ההוצאה שלכם בכללי.

מאיפה מתחילים?

אנחנו לגמרי מפרגנים לעצמנו וקונים כל דבר שרוצים. וזה מצטבר.

הדרך היחידה היא להגיד לעצמי 'לא את לא יכולה היום לצאת עם חברות כי חארם על ה200 שקל'? או שיש דרך אחרת ואני לא מבינה?

לא באלי לחיות ככה.

לא באלי לחיות עם להגיד לעצמי לא.

אבל אולי אין מנוס.

תודה!!

קיים אצלנו גם,אונמר
אבל עדיין קשה לי. לא כייף לי להגיד לעצמי לא, לא מצד לשקף את זה החוצה...
מקווה שמתאים בפורום פה.. מרגישה פה הכי בנוחאור מאיר
הזוגיות שלנו קצת עלתה על שרטון, אנחנו כבר אחרי 3 סוגי טיפול, והאמת אני מיואשת ממש. אשמח אם למישהי יש המלצות על פודקאסט טוב על זוגיות ומיניות... )יודעת שה לא מה שיפתור את הבעיות. אבל בתקופה שאנחהו רחוקים אני רוצה לנסות לשמוע...(
ממליצה בחום על התכנים באתר של מרכז יה"לאלישבע999

מרכז יהל - מרכז ייעוץ והדרכה לחיי אישות

ארגון ותיק ופעיל בתחום שאת מחפשת - עם עשרות פודקאסטים ומאמרים מצויינים

תודה! הסתכלתי קצתאור מאיר
ואני רואה שזה דברים פחות פרקטיים. מחפשת ממש משהו ללמוד, ולא סתם.ךהרחיב אופקים )למרות שזה נחמד. אבל פשוט לא כרגע..(
הייתי הולכת לטיפול אישינעמי28

לדעתי הרבה יותר יעיל, ואם גם בעלך בקטע לטפל בעצמו, אז בכלל.

בסוף המון הקונפליקטים הזוגיים סובבים סביב פצעי ילדות אחד של השני שנפגשים. לכן לנו טיפול אישי עזר הרבה יותר.

בקשר לפודקאסטים יש של אסתר פרל ( באנגלית)

יש את הפודקאסט של פאולה וליאון ( לא יוצאים פרקים חדשים אבל יש שם אוסף של הקלטות טובות)

וכל פודקאסט של התפתחות אישית יעזור.

היינו בטיפול אישי..אור מאיר
אנגלית פחות אבל אנסה את השני
ולמה לדעתך לא היה שינוי?נעמי28
לא אומרת שלא היה שינוי..אור מאיראחרונה
היה שינוי והיינו מאוד מרוצים. אבל כרגע פחות טוב... מאמינה שטיפול זה לא קסם לכל החיים בסוף..
לא יודעת אם תתחברישומשומ

יש פודקאסט שנקרא מטהרת לעצמי- פודקאסט בכל נושאי הבית היהודי, זוגיות, נשיות, טהרה ומה לא…

אולי תמצאי שם תכנים גם בשבילך.

ובהצלחה רבה! 

תודה! אבדוקאור מאיר
סחרחורות חזקות וגלי חום בתחילת הריון- מישהי חוותה?מעיין34
בהריון הקודם חוויתי חשבתי שזה בגלל דימומים שהיו לי.

ועכשיו שוב, 

אוף אני מזדהה כל כךפומלה
זה יותר מאתגר מבחילות, אני מרותקת במיטהמעיין34
עלית על טיפול?
וואו קשה. אקנה שלוקים וקרטיביםפומלה
אני עם קוביות קרח לבחילות, אבל לסחרחורות?מעיין34
אוקיי יש לי עדכוןןןן סוכריות מציצה לימון!! וואופומלה
חובה!
לסחרחורות?? איזה קניתמעיין34אחרונה
את מניקה במקביל?ממתקית

לי היה כך כשהנקתי עם ההריון..

כן והוא בתקופת שיניים אז הוא נדבק אליי גם שעהמעיין34
מה עזר לך? חייב להפסיק?
אני אישית הפסקתי להניק, כי הבנתי שהסחרחורות הן בשלממתקית

ההנקה.
כשהפסקתי להניק- עברו הסחרחורות.
אין ברירה...

לי היו סחרחורות נוראיות בתחילת הריונות (בעיקר)...מתואמת
מתי עברו? ואין טיפול?מעיין34
כשאתן רוצות לצאת לערב בנות / הופעה -רבותבנות

מה תעשו?

סבתא שלי רוצה שנצא ביחד להופעה

בסגנון של הצגה / מחזמר / זמרת

אבל אנחנו פשוט לא מוצאות משהו רלוונטי 😯

אולי יש לכן רעיונות בשבילנו??

סגנון דתי לאומי דוס

(עדיפות לראשלצ ודרומה אבל תכלס נזרום)

אה... וצריך להיות רלוונטי לגילאי 16-76

יש לנו סיכוי?? 🥴

וואו טובה! תודה רבה!!רבותבנות
מחפשת המלצה למתקן מגנטי לניקוי חלונותרוני 1234
מכירות משהו מוצלח?
טוב אולי אתן מנקות בדרך אחרת…רוני 1234
אז מה השיטה שלכן?
השיטה שלי הכי פשוטה -מתואמת

לא לנקות🤭

דווקא קניתי פעם מגב מגנטי כזה לחלונות, אבל אפילו לא ניסיתי להשתמש בו...

חחח זו גם היתה השיטה שלירוני 1234
אבל אני כבר מתגעגעת לנוף המהמם שפעם ראו מהחלון שלי
הנוף מהחלונות שלנו הוא בנייניםמתואמת

אז אולי לכן אני לא רצה לנקות את החלונות🤭

(אבל האמת שהם רוב הזמן פתוחים, אני לא אוהבת חלונות סגורים...)

חח בול. גם שלי😅השקט הזה
כנ"ל חחחשמ"פאחרונה
אני מכירה את הרובוט מעליאקספרסטארקו

הוא ממש חמוד

לא ניקוי מושלם הוא קצת משאיר סימנים

אבל ממש אחלה

אין לי אותו אבל לחברה טובה שלי יש.. זה שהוא כמו 2 עיגולים כזה.

יש לי כזה ואני ממש לא אוהבת...וואלה באלה
אולי הוא מנקה אבל משאיר סימנים של עיגולים על כל החלון
נעלי צעד ראשוןרקאני

איפה קונים?

כמה משלמים?

מה צריך לבדוק?

ואיפה קונים נעליים חגיגיות במידה פיצית?

אני יודעת שהכי חשוב לבדוק שהסולייה גמישה. תנסי לקפאביגיל ##

לקפל את הנעל וכך תוכלי לדעת אם הסוליה גמישה מספיק

אני אוהבת את הנעליים של פאפיה

אני קניתי בפאפאיהאיזמרגד1

במבצע באתר ב75 שח

אם את צריכה מידה 19 שזה קטן כנראה יהיה לך מגוון גדול יחסית של נעליים שנשארו מהם מידות

תודה!רקאני
אפ את מחפשת נעליים חגיגיות שאמורות לשמשהשקט הזה

כמה פעמים בודדות ולא ממש להליכה, אז תחפשי בחנויות ילדים כמו שילב, גולף קידס כזה..

אני מתכוונת למשהו כזה-

סניקרס בגוון חאקי

אני צריכה גם וגםרקאני

היא התחילה ללכת לפני כמה שבועות

אז היא צריכה כבר נעליים טובות

ויש לנו חתונה אז היא צריכה גם חגיגיות...

אם כבר אז שיהיו טובות לשבת

אני חושבת שנעלי שבתהשקט הזה
קשה למצוא במידות קטנות. אז הייתי קונה משהו פושט לחתונה, ונעלי צעד ראשון טובות לשאר הזמן, גפ לשבתות. אני חושבת שהתחלתי למצוא נעלי בובה לבנות שלי רק ממידה 21 כזה..

ובעיקרון לא צריך נעליים שדווקא מוגדרות כצעד ראשון, צריך שיהיו מספיק תומכות לרגל, ועם סוליה רכה אבל מניסיוני במידות פיצקיות קשה למצוא משהו שהוא לא צעד ראשון.

אם את צריכה יותר קטן ממידה 19 אז אני מצאתי רק בנמרוד מידה 18 של אלפנטן.

תודהרקאני

אני לא יודעת איזה מידה היא

נלך לחנות ונמדוד מקווה ש19 יהיה טוב

קניתי בנמרוד נעליים חגיגיות אבל יותר לבניםמעיין34
צבע חום לבן, ולא כמו כל הצעד ראשון שהן צבעוניות כאלה
יש לפאפיהעלמא22

הפיזיותרפיסטית של הבת שלי המליצה לנו על הנעליים של פאפיה ונמרוד.

חשוב שהנעל תחזיק טוב את הרגל, בעיקר מאחורה.

לפאפיה יש חגיגיות יפות שהן צעד ראשון. גם אנחנו מתכננים לקנות לה כאלה לאירוע שיש לנו

תודה רבה!רקאני

לפאפיה יש חנות? או שחנויות מוכרות נעליים שלהם?

יש חנותיעל מהדרום
גם וגםעלמא22
את יכולה להתחיל בלהציץ באתר שלהם, זה כבר יתן לך כיוון 
רעיון טוברקאני

תודה!

חגיגיות אני הזמנתי מתוקות ממש משיין, טמותוהה לעצמי

או עלי אקספרס

איכות פח, רק לזמנים שרוצים שתהיה חגיגית ויפה. עולה גרושים.

מאוחר מידירקאני

זה לא יגיע לי עד האירוע

אפשר בטוגו, אני קניתי לבת שלי נעלי בובה מתוקותטארקו

עכשיו קצת יקר שם עדיין לטעמי

אבל אם זה חשוב לאירוע הייתי קונה

אני מחכה לסוף עונה

מאיזה אזור את?Doughnut

בבני ברק יש כמה חנויות שיש גם נעליים אלגנטיות לשבת ואירוע במידה 19.

אם רלוונטי לך בשמחה אתן לך שמות וכיוון (כמה רמות מחיר...)

מבנימיןרקאני

בני ברק רחוק לי

תודה

אגב יש בנקסט במידה הזו דברים ממש מתוקיםDoughnut
אם יש לך שבועיים לחכות הייתי מנסה
לשים לב שהנעל עם סוליה גמישה! זה ממש חשוב!ד' הוא האלוקים

זה מקבע להם את ההליכה, 

וכשהסוליה קשה זה ממש לא טוב, ולא נוח...

תודה!רקאני
יש לי נעל לבנה חגיגית בצבע לבן מידה 19שושנושי

אם רלוונטי לך, אנסה למצוא דרך להעביר לך.

הן עלו 400 שקל, הילד נעל אותן אולי 4 פעמים.

אעביר לך בשמחה, רק תגידי איפה את גרה אני בשבוע הקרוב צפויה להגיע למרכז בכל מקרה. 

קוראת שאת מבנימין, באסה. כותבת לך בפרטישושנושי
ולי יש תכלת לקDoughnut
גם במצב מצוין ממש ויקרות מעור, גם במידה 19. אם מעניין אותך יכולה לשלוח לך תמונה שתראי.
אם היו במידה 20-21 הייתי לוקחת. נשמע מתוק!!!שושנושי
😘Doughnut
מתוק ממש, ויוניסקס, ועם תמיכה טובה לרגל- גבוה מאחורה ותומך. אם יש מישהי שמעוניינת- באהבה.
וואי היא לובשת שמלה תכלתרקאניאחרונה

אני אשמח לתמונה

מתאים גם לבנות?רקאני

אולי יעניין אותך