מרזל, בן ארי וגביר אי"ה יבקשו לסייר בערים ערביותימין ישראל
הכתבה המלאה:ימין ישראל
|
בתגובה למצעד התועבה: בן ארי, עוזרו בן גביר, ור' מרזל אי"ה יבקשו לסייר בערים הערביות |
| לאחר אום אל פאחם, ולאחר הבקשה לסייר ברהט. בתגובה למצעד התועבה: בן ארי, עוזרו בן גביר, ור' מרזל יבקשו לסייר ב-9 ערים הערביות בינהם: טייבה, סכנין, אבו עיסא ועוד. |

לא זו אלא אף זו, שבמשך השנים בכל מהלך הדיונים שהתקיימו לאחר העתירות כנגד המצעד הדגישו שופטי בית המשפט העליון כי למעשה הפשרה שנקבעה היא כי המצעד יתאפשר אך הצועדים לא יעברו במרכז העיר וזאת בשל הצורך לאזן בין האינטרסים השונים.
השנה כאמור, הוחלט באופן חסר תקדים לאפשר למצעד לצעוד במרכזה של ירושלים ומכאן לתוכנית זאת.
ההליך המשפטי.
בפגישה שהתקיימה ביום שלישי שעבר דנו בהרחבה בנושא המשפטי ואפקטיביות העתירות לבג"צ בנושא זה. בחינת ההחלטות שהתקבלו בשנים האחרונות בבית המשפט העליון מלמדת על מגמה של השופטים לא רק לאפשר את המצעד אלא אף לעודד אותו.
השופטת פורקציה אמרה באחד הדיונים כי חשוב שמצעדים שכאלה יהפכו להיות "חלק מן השגרה ולא יעוררו מהומה מדי שנה".
גם שופטים אחרים התבטאו בצורה לא אובייקטיבית כלפי המצעד ואין מחלוקת כי רוב רובם של השופטים תומכים במצעד בצורה שאינה מאפשרת להם לשבת על הכסא ולנקוט במידת האיזון הדרושה.
מחאות.
בהמשך לפגישה ביום שלישי נקבע בין היתר לקיים מספר משמרות מחאה מול משרדי הבית הפתוח. לכנס מאות מפגינים ביום המצעד ולקיים זעקת מחאה גדולה, וכן לנקוט בפעולות הסברה שונות בעיקר בבתי הספר.
גם אם אין אפשרות ממשית לעצור את המצעד חשוב להביע מחאה נגד התועבה הבאה בשערי ירושלים. תועבה הפוגעת בצביון היהודי של מדינת ישראל.
שלב ב.
יחד עם זאת במחאה לא די! יתרה מזאת, בפגישה ביום שלישי הובהר הצורך להביא לסדר היום הציבורי את המדיניות הצבועה של "אבירי דמוקרטיה שונים" ועמדתם כי באשר לאנשי הבית הפתוח ומצעדם המתועב מותר להם לצעוד בשם חופש הביטוי שכולל בתוכו גם את הזכות לקומם ולהרגיז בעוד שבאשר למצעד באום אל פחם הם שפכו קיתונות של בוז וטענו כי מדובר בפרובוקציה....
על פי תקדים בג"צ אום אל פחם, יש לאפשר את אותן זכויות לציבורים שונים. לא ייתכן להפלות פלוני לעומת אלמוני. הזכות של אנשי מצעד התועבה לצעוד ברחבי ירושלים היא גם זכותנו לצעוד בסכנין ובלקיה ואין דיון שונה בין שמאל לימין. בין מתועב לכשר.
בבג"צ אום אל פחם נימק בית המשפט העליון את החלטתו לקיים את המצעד אך במסלול שלא יעבור במרכז העיר בעובדה כי "גם צעדות הבית הפתוח לא עברו במרכזה של ירושלים אלא רק בצדדים".
אלא שהתקדים השנה יאפשר לנו לצעוד במרכזי הערים תוך שמירת העקרון שאם לאנשי הבית הפתוח מותר אז גם לנו מותר !
התוכנית המוצעת: חודש לאחר המצעד יוגשו בקשות (בהפרש של חודש) לקיים מצעדים בסכנין, טייבה, כפר לקייה, נצרת, אבו רוקיק, אבו עיסא, ערערה, בקא אל ערביה, מושרייפה.
בבקשות יכתב מפורשות כי הבקשה היא לקיים את הסיורים במרכזי הערים / כפרים תוך הסתמכות על תקדים מצעד הגאווה.
במידה ולא תתאפשר צעדה תוגש עתירה לבג"צ כאשר עתירה כזאת, רק יכולה להביא לניצחון: אם בג"צ יקבל את התוואי המוצע והצעדה תצעד במרכזי הערים תהיה כאן השוואת זכויות לגיטימיות. אם שופטי בג"צ יסרבו לאפשר את התוואי המוצע הרי שיהיה כאן מסר כי בית המשפט העליון בישראל מנהיג איפה ואיפה ומה שמותר לאנשי הבית הפתוח אסור לאנשי ימין.
קישור: http://www.yamin.022.co.il/BRPortalStorage/a/2/59/90-ZMdwgnBPhe.jpg
תיקון: הנה הקישור:ימין ישראל
עוד אחד נרצחצאצא
לא הגיע הזמן שיקרה משהו?
עד מתי ניהיה בהלוויות של חברים שלנו?
כל הזמן אומרים לנו לעבוד עם צה''ל לא לעשות בלגן...
זה מה שקורה שעובדים עם צה''ל. הנה דוגמא.
תשטחו את הכפר תעשו משהו.
חבורה של האבלים.
הנה זה מה שקורה שהולכים עם המערכת. מתים.
עם כל הצער, אין שום קשר למקרה הזהנקדימון
האופציה השניה היתה ללכת לסיור הזה בלי תיאום, או בלי ליווי צבאי בכלל. ואז מה היה קורה? לא נרצח אחד ו3 פצועים אלא חבורה שלמה טבוחה.
.......צאצא
אני בא לומר שמאוד קשה לתת אמון בצה''ל אחרי שרואים דבר כזה
צהל זה מילה מאוד גדולהנקדימון
כשאני מסתכל על מה שאלפי החיילים עושים במשימות השונות, גם אצלנו ביו"ש, קל עד בינוני לתת אמון. זה לא אומר אמון בכל מצב, וצריך גם שכל - אבל להסתכל רק על האירוע הזה זה לא שגוי.
הם באמת הלכו בלי תיאום ובלי ליוויפשוט אני..
מוקדם יותר ראיתי שכן היה תיאוםנקדימון
עכשיו אני רואה שבאמת שינו את הדיווח.
ועדיין, מיותר לציין שהביקורת על היעדר הירי של החיילים עד לאחר האסון היא מוצדקת בלי "אבל".
עושים הרבה. עושים בשקטמשה
אפשר לעשות יותר אבל הפוסט הזה הוא במידה רבה כפיות טובה.
צריך לגרש מכאן את כל הערבים. הם יושבי הארץ שמצווהנ א
לגרש אותם מהארץ הקדושה שלנו.
ארץ ישראל השלמה שייכת אך ורק לעם ישראל.
לפחות יש תקווה.. כי כתוב שלעתיד לבא נכבוש את ארץנ אאחרונה
ישראל השלמה
יאללה לחזק להתחזק צאט ארץ ישראל השלימה!יהודי אוהב הארץ
מחברים את אוהבי הארץ במקום אחד! 🤝
אם הלב שלכם פועם למען יישוב הארץ, מקומכם איתנו. הקמנו צאט מייל קהילתי שמרכז את כל מה שבוער ומעניין: עדכוני התיישבות, סיבובי שערים, אירועים ופעילויות.
היתרון הגדול? כולם שותפים! כל אחד ואחת יכולים לעדכן ולשתף בזמן אמת.
📜 רוצים לזכות להיות חלק? שלחו בקשת הצטרפות קצרה למייל: 6159375@gmail.com ונצרף אתכם בהקדם!

יפה! ישר כחפתית שלגאחרונה
..ל המשוגע היחידי
..
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע