טוב אז כבר שבוע 35+4תודה ה!
ואחרי אוס׳ היום המובילה עדיין עכוז, הרופא לא נתן הרבה סיכוי שיהיה שינוי וביקש שאקבע תור לניתוח עוד כשבועיים... ממש מבואסת כי כל ההריון התפללתי שתהיה לידה טבעית אבל מאמינה שה׳ עושה הכל טוב.
מתכננת ללדת בשע״צ ובמידה ולא יהיה שום שינוי ויהיה ניתוח - הקיסריות שבניכן יכולות להגיד לי איך זה הולך מבחינת מנתח? האם אפשר לבחור מנתח? האם כולם טובים באותה מידה? מישהי עשתה בשר״פ ויודעת להמליץ או לא להמליץ על רופא מסוים? נותנים גם למתמחים לנתח?

סליחה על החפירות אבל מרגישה שהולכת אל הלא נודע...
המליצו לי לקחת פרטיביוצית
את ד"ר פלוטקין בתור רופא מומחה.
(גם בתור מומחה ללידת תאומים וגם בתור מומחה לניתוח קיסרי)
אני בעצמי עדיין לא החלטתי מה לעשות.
האם לקחת פרטי או לא.
בינתיים הם עכוזים, שבוע 30+1
מקווה שהם יתהפכו בקרוב
גם אני שמעתי עליותודה ה!
דברים טובים. אתמול חברה אמרה לי שאם זה לא פרטי אז מתמחים תופרים בסוף, לכן זה הלחיץ קצת..
מקווה בשבילך שהמוביל לפחות יתהפך, יש לך עוד זמן
בעניין פלוטקין...אמהלה

הוא פשוט אלוף!!!!

גם באישיות וגם במומחיות

יילד אותי לפני כחודשיים, אמנם בלידה רגילה, אך בלידת תאומים יש צורך במומחה בשל התינוק השני שבד"כ עושה בעיות...

הוא רגיש מאד וזהיר מאד והשרה בי לאורך הלידה הרבה ביטחון. גם המיילדות מאד פרגנו עליו ואמרו  שהוא מהרופאים היחידים שעושה הכל בעצמו ולא נותן למיילדות או מתמחים לעשות במקומו... (כגון לבדוק פתיחה וכד'...)

שמעתי עליו לאחרונה המון סיפורים טובים.

רק בעניין הניתוח שמעתי שהוא שם סיכות ולא תופר- בשיטה... אז אם העניין חשוב לך תבררי לעומק...

בכל מקרה שיהיה לך בשעה טובה, המון בהצלחה ובידיים עמוסות עמוסות...(הן בעז"ה עוד יכאבו לך....קורץ)

כמה עולהביוצית
לקחת אותו פרטי?
והאם יש החזרים מקופת חולים?(כללית פלטינום)
לי יש כללית מושלםתודה ה!
ואמרו לי השתתפות עצמית של 2200 ש״ח ללא החזר. יש רשימת רופאים ואני לא יודעת מי נכלל בה
המחיראמהלה

בסביבות 12000-13000 תלוי יום/לילה חג/שבת

לקחתי פרטי רק בכללית יש החזריםאמהלה

אני לקחתי את ד"ר פלוטקין לפני כמה שנים (לא ללידת תאומים)צביה22
עלה סביב 10000, ולא היו החזרים.
אבל ממה שהבנתי על ניתוח הקופה כן נותנת החזר די משמעותי, לא יודעת כמה בדיוק ואיך זה עובד אבל שווה לברר.
ולגבי הרופא- אני גם מצטרפת להמלצות על ד"ר פלוטקין. אפשרות נוספת זה ד"ר אוריאל אלחלל מהדסה עין כרם (גיסתי לקחה אותו פרטי לניתוח אלקטיבי, והיתה מאוד מרוצה)
מישהי פה נותחה אצל סמואלובתודה ה!
משעצ ויודעת לתת חוות דעת??
שלחתי לך תגובה באישי...אמהלה

אני.אבי-יה
ניתוח חירום, לא מתוכנן. הוא היה הכונן. הניתוח היה בהרדמה מלאה כך שלא חוויתי ממש את הניתוח עצמו. ההתאוששות הייתה קלה. יום אחרי כבר הלכתי בכאבים מרובים וככל שעבר הזמן כאב פחות. אחרי שבוע הורידו לי את הסיכות וכבר לא כאב לי. לפעמים יש גירודי בצלקת.
פלוטקין עדיף לגמריאנונימי (3)אחרונה
יש לו ידיים הרבה יותר טובות ועדינות.
שניהם ילדו אותי (לא ניתוח)
ילדתי קיסרי אלקטיבי במעייני הישועהג'נדס
גם מאותה סיבה של מובילה שהיתה במצג עכוז. את השינוי מרצון מטורף ללידה טבעית ומחשבה שקיסרי זה הדבר הגרוע ביותר להפנמה והבנה שקיסרי זה סביר ולפחות יודעים מתי תהייה הלידה וה' מוביל אותי אני רק שליחה..... עשיתי באיזוא חודש 7 תחילת 8. ואז הגעתי ללידה רגועה ונינוחה וממש נהנתי שיודעת מתי הלידה... (לידה ראשונה)
בואי נגידתודה ה!
שהפנמתי שזה הולך להיות קיסרי. הענין הוא שעד הלידה לא אדע ממש כי לא יהיה עוד אוס׳ ורק בלידה אדע בוודאות אם עדיין המובילה היא עכוז. ואני מתכננת ניתוח בשר״פ ומנסה לברר לגבי רופאים...
אגב יודעות להגיד מה היתרונות וחסרונות בסיכות/תפרים?
לי היו תפרים נמסיםג'נדס
והיה על זה פה שרשור מוזמנת לחפש.

לא הבנתי למה את לא במעקב כל יומיים-שלושה עד הלידה/ניתוח🤔
גם ככה הייתי במעקבתודה ה!
רק כל שבועיים כי ב״ה הכל היה בסדר וזה 2 שקים נפרדים אז נראה לי פחות סיכון, והאמת שככה הורה הרופא... לא התווכחתי..
אני כן רציתי מעקב יותר צפוףג'נדס
אבל הרופא הורה לי כך ממילא (גם שקים נפרדים וקבע לי תור לניתוח ל37+4)

(וכשהגעתי לאישפוז האחות יכלה להישבע שהרגישה ראש ואז העניין התבדה בא"ס)

בקיצור... כן ממליצה על יותר בדיקות
שאלתי אם אוכל לעשות אוס׳תודה ה!
שוב במידה וארגיש איזושהי תנועה חדה בבטן ואמר שאין בעיה. אבל תכלס חוץ מזה אין ככ מה לעשות כי מוניטור לא עושים כשזה עדיין לא הריון עודף, ולרופא אין ככ מה להוסיף לי, אז רק אוס׳...
ממש מוזר...ג'נדס
עשיתי מעקב כולל מוניטור וא"ס כל שלושה ימים.
לי אמרו לעשות מוניטור משבוע 34תאומים

ואז עושים כבר גם אולטרסאונד.

הייתי כ"כ במתח בשבועיים האחרונים ובסוף הייתי כל כמה ימים במיון.

יש גם אפשרות ללדת עכוז עם תאומיםלהבת-כוח

אני אישית הייתי בוחנת את האופציה הזו גם כן. תאומים הם קטנים יותר והיום יותר ויותר בתי חולים מיילדים עכוז גם בתאומים. יש קבוצת פייסבוק שנקראת עכוז זאת גם אפשרות בפייסבוק.

כשהראשון עכוז???זהות כפולה
לא שמעתי על זה... כשהשני עכוז באמת זה אפשרי ברוב המקרים.
לידת עכוז זה דבר שיותר ויותר בתי חולים מאפשרים ותומכים בולהבת-כוח

לא מפתיע אותי שלא שמעת על זה כי לרוב רופאים שולחים ישר לקיסרי.

הנה מסמך שמגיע מהקבוצת פייסבוק שמסכם את בתי החולים שמאפשרים עכוז בארץ המנהלת של הקבוצה בנתה את המסמך שצירפתי בתגובה הבאה. שמה Tal Elshtein Bellulo 

ואני ממליצה בחום להיכנס ולהתרשם מהסיפורים ומהמידע שיש לנשים לתת.
אני לא יודעת אם זה הכיוון שלך. ומכבדת כל דבר שתעשי. פשוט מספרת לך שזאת אפשרות שתדעי. את השיקולים שלך בהתאם למצב שלך תעשי.

עשיתי צילום מסךלהבת-כוח
מה זה המסמך הזה?תודה ה!
מוזר, היום דיברתי עם פרופ' סמואלוב משעצ והוא אמר לי מפורשות ונחרצות שאם המוביל עכוז אין בכלל מה לדבר על לידה טבעית! (שזה היה ברור לי...)
וגם הרופא נשים שלי אמר ככה...
כך שנשמע ממש לא הגיוני מה שאת אומרת
בעניין הרופאיםאנונימי (2)

תבררי טוב טוב... לאחרונה ההמלצות יותר על פלוטקין 

הוא מגיע מקבוצת פייסבוק על בסיס נסיוןלהבת-כוח
של נשים שילדו עכוז בבתי חולים ומכירות את המדינויות שיש. ממליצה לחפש את השם של האישה שכתבתי ולפנות אליה.
או ללדת קיסרי.
את מודעת לזה שמדברים על לידת תאומים??????ג'נדס
לא אמרתי לה מה לעשות.להבת-כוח
הבאתי לה מידע ושלחתי אותה לאנשים שיכולים להחכים אותה. תעשה איתו מה שהיא רוצה.
ברורג'נדס
פשוט אני עדין בשוק מזה. מצטערת שכתבתי כך, פשוט הייתי בטוחה לגמרי שלא שמת לב שאת בפורום תאומים. (הרי גם לידת עכוז בעובר אחד זה ממש לא מומלץ ונדיר שיש רופאים שמיילדים כך)
מעניין אותי: את מכירה מישהי שילדה רגיל תאומים כשהמוביל עכוז?מתואמת
אני ממש לא נגד לידת עכוז (ואפילו תכננתי ללכת על זה בלידה האחרונה), אבל תאומים זה בכ"ז שונה, ולא שמעתי על רופאים שמוכנים ליילד עכוז בתאומים... (רק עם העובר השני עכוז - כי אז יש סיכוי שיתהפך אחרי צאת הראשון, או שיהיה אפשר לשלוף אותו כשהכול כבר פתוח...)
האמת שאנחנו התייעצנו עם הרבתודה ה!
שהוא שאל מפורשות את פרופ יגל על יילוד תאומים כשהמוביל במצג עכוז והפרופ׳ אמר שמצב כזה מחייב ניתוח..
אולי בעובר יחיד הוא כן מיילד אבל נראה לי שזה סיכון מאוד גבוה ליילד תאומים ככה.
אני מניחה שאם פרופ' יגל אמר, אז הוא יודע...מתואמת
איתך בבאסה
לפחות תוכלי להתנחם בזה שאת יודעת מראש...
את חברה שלי הוא יילד כשהראשון היה עכוזאיפה הגשם
וזה היה ידוע ומתכונן. בקיצור, אני במקומך, לא הייתי מוותרת על לדבר איתו.
אדבר איתו! תודה רבה! תודה ה!
כן בקבוצה הזו יש נשים שילדו עכוז גם בתאומיםלהבת-כוח

אני אישית הייתי הולכת קודם לנשים שמכירות ויודעות ואז שיכוונו לרופא הנכון. לשאול סתם רופאים זה לא חוכמה כי רובם לא יודעים בכלל על האופציה הזו ולא מתמחים בלידות עכוז. כמו שאמרתי זאת תורה שלאט חוזרת ויש כמובן מחקרים על הנושא ולדעתי בעשור הקרוב ההנחיות ישתנו לחלוטין.

מדהים!מתואמת
עונה בפניםאיפה הגשם
אני לא יודעת אם יש אצלך עוד גורמים שבעקבותם ממליצים על קיסרי. אבל אני יודעת בוודאות, שפרופסור יגל, מהדסה הר הצופים, יודע ליילד תאומים כשהראשון עכוז. אולי שווה לך לדבר איתו..
תודה לכולן על התגובות והעיצות!תודה ה!
טעות סליחה ^^^^^^איפה הגשם
התבלבלתי. סליחה. השני אצלה היה עכוז. סליחה.
זה באמת הבדל גדול מתואמת
הרבה רופאים מסכימים ליילד רגיל כשהשני עכוז...
^^^ הבדל גדול מאודזהות כפולה
לדעתי ברוב בתי החולים, אם לא בכולם, מאפשרים לידה רגילה כשהראשון ראש והשני עכוז.
על לידת תאומים רגילה כשהראשון עכוז מעולם לא שמעתי.
נכון מאודתודה ה!
התייעצתי עם כמה פרופסורים בשבוע האחרון ואף אחד לא שמע על לידה טבעית כשהראשון עכוז. כולם מנתחים.
שיהיה לכל מי שבמצב הזה לידה ניתוחית קלה ובידיים מלאות!
מבאס אבל כמו שאמרו פה- המחשבה שזה המצב ואין אופציה אחרת ויודעים את זה מראש מנחמת...
אני שמעתיתותיה22
פעם ליוויתי יולדת ובחדר ליד היתה יולדת עם תאומים שהראשון עכוז.
יילד אותה דר' הלוי באופן פרטי. הוא שנוי במחלוקת, גם בגלל זה...
מעדכנתלהבת-כוח
מבירורים שעלו לי. בית החולים היחיד כנראה שכרגע מיילד תאומים שהראשון עכוז זה סנט גוזף בירושלים.
וכמובן צריך לזכור שהאישה היא זאת שמחליטה איך ללדת לא יכולים להכריח קיסרי. אבל צריך מוכנות להגיע ולהיאבק וזה לא מתאים לכולם.
ועוד דברלהבת-כוח
יש גם תרגילים טבעיים וטיפולים טבעיים כמו דיקור כירופרקטיקה ותרגילי ספינינג בייביז שאולי יכולים לעזור. כל אלה הם לא מניפולטיביים על הרחם. שווה להתייעץ עם מדקרת או רות פדידה שעושה היפוכים באמבריו באלאנס. אני לא יודעת להגיד מה מתאים לתאומים ומה לא. צריך לברר עם המטפלים.
ותמיד לפני הניתוח לעשות אולטרסאונד ולוודא שזה נשאר עכוז.
תודה רבה על הטיפיםתודה ה!
אולטס' תמיד עושים בכל מקום לפני ניתוח.
לגבי יילוד במצב עכוז טבעי האמת שבגלל שזה משהו שלא מוכר ככ וניסיוני לא הייתי רוצה לקחת סיכון וכן הייתי מעדיפה ניתוח. בכל זאת מדובר בסיכון לעוברים ואולי גם לי...

לגבי שאר הדברים הטבעיים אולי באמת אנסה. אמרו לי גם לבדוק את הניירות שהולכות לגניזה בבית ולראות אם הפוכות...
בקיצור, בעז״ה שמה שטוב לי שיהיה, מקבלת באהבה
הריון תאומים זהיםנענענע

אני בשבוע 17, כבר מרגישה אותם זזים

ראו שיש פער בגודל בינהם שמוגדר כ SIUGR

היינו בבית החולים ואמרו לנו,

שאם המצב לא יחמיר

אז יאשפזו אותי סביב 27 ויילדו מוקדם סביב 32

כמובן יהיו פגים עם כל ההשלכות - שאין לי מושג מה הם...

אם המצב יחמיר חלילה,

אז או שנאבד את הקטן או ששניהם יפגעו ח"ו

בקיצור אני חרדה מאז😒

לא יודעת מה יהיה ודואגת מאוד😔

מישהי עברה משהו דומה?

הסבר מה זה ההשלכות של פגות?

חיבוק ובשורות טובותמתואמת

מתייגת לך את @זהות כפולה שעברה את זה, ב"ה עם שני תינוקות בריאים בעיקרון. (זה לא הניק העיקרי שלה, אז מקווה שהיא תראה את התיוג)

אולי היא כתבה את הסיפור שלה בשרשור הנעוץ, תחפשי❤️

תודה, אחפשנענענעאחרונה
התייעצות-לידת תאומים בחירת בית יולדותAvigailh1

היי

אני מתלבטת ואשמח לשמוע מנסיונכן

דווקא על לידת תאומים - התלבטות בין

בלינסון /

תל השומר

המלצות/דיס וחווית קבלה,לידה,אשפוז וכו' מלונית שיבא בייבי וכו' מה שעולה לכן .

שאלה לגבי תל השומר- האם זה נכון שיש תחושה של עומס מטורף ולפעמים יש מחסור במקום בחדרי לידה ויולדות ממתינות במסדרונות?

תודה מראש לעונות!!!!  

לא מכירה את בתי החולים הללו. מציעה לך לשאול גםמתואמתאחרונה
בפורום הריון ולידה...
שאלה לגבי לידת תאומים לא זהיםAvigailh1

היוש,

שבוע 34+1 תאומים לא זהים

השאלה היא כזו, אם לידה לא מתרחשת באופן ספונטני עד שבוע 37, צריך ללכת לביקורת בבית חולים? בקהילה? איך זה עובד מניסיונכן ?

בגדול הרופאת נשים הנחתה אותי לבצע כל שבוע אולטרסאונד מעקב גדילה+אורך צוואר ומוניטור ובינתיים הכל בסדר ב"ה, אבל מעבר לזה לא שאלתי מה באמת קורה עד השבוע הזה

והאמת קצת בלחץ להגיע לשבוע מאוחר ושהסיכונים יהיו גדולים יותר, מעדיפה להגיע ל36 ושיגדלו בחוץ מאשר לחיות בלחץ התמידי הזה של האם הם בסדר...הם במשקלים טובים בדיוק לפי הספר ב"ה.

תודה לעונות

מציעה לך לפרסם גם בפורום הריון ולידהיעל מהדרום

לק"י

או לשים שם קישור לשרשור הזה. שם פעיל יותר.

מתייגת בשבילך 2 אמהות לתאומים:

@אמהלה

@מתואמת

תודה רבה!!Avigailh1אחרונה
המלצה לעגלת תאומיםהורים לתאומים

שלום,

אשמח להמלצה לעגלת תאומים מניסיונכם...

ראיתי שרשורים דומים אבל לפני שנים ומן הסתם הדגמים התחדשו....

מחפשת עגלה לתאומים שבעיקר חשוב לי שתכנס בתא מטען של רכב מזדה 5 בלי לקפל את המושבים.

יש עוד ילדים לפניהם ב"ה וכל המושבים חייבים להיות פתוחים...

כמובן אחת שנכנסת בדלת של הבית.

עדיף זולה, ושתשרוד ירידה של מדרגות - מדרגה אחרי מדרגה עם התינוקות בפנים..

תודה מראש!

ואם אתן יודעות איפה יש עגלות תאומים לתצוגה- יעזור!הורים לתאומים
התאומים שלי כבר בני 13מתואמתאחרונה

אז לא יודעת אם העגלה שקנינו אז עדיין קיימת, ואני גם לא זוכרת את שמה. רק זוכרת שהיא התקפלה גם באמצע (כלומר שני המושבים התקפלו זה על זה), וזה חסך מקום.

מציעה פשוט ללכת לחנות מוצרי תינוקות, ולבקש עגלה לפי הצרכים שלכם... (זה מה שאנחנו עשינו בזמנו)

מולטי ויטמין-הריון תאומיםAvigailh1

היי,

רציתי לשאול אם יש המלצה על מולטי ויטמין שתומך יותר בהריון תאומים או משהו שמספק ועושה את העבודה

בדרך כלל הברזל שלי לא הכי גבוה ובהריונות הוא יורד כולל המוגלובין . מלחיץ אותי שהריון תאומים אני אגיע לא מוכנה חס וחלילה ואני רוצה לשמוע אם יש משהו או מספר דברים מומלצים שיש לקחת כדי לבוא עם כמה שיותר כוח ?

תודה מראש והריון קל ומשעמם לכולן

לא נראה לי שיש הבדל...מתואמת

לוקחים ברזל לפי רמת הצורך, לפי מה שרואים בבדיקת דם. במולטי ויטמין גם ככה אין מספיק ברזל למי שממש חסר...

אם זה מעודד אותך - דווקא בהיריון התאומים היה לי ברזל גבוה בהיריונות אחרים היה לי חסר ברזל, לפעמים הרבה מאוד...

👌👌Avigailh1אחרונה
תןדה
תאומים בנים מתוקים(!!!) ולא זהים באותו גן.בדרך לתאומים

הי

רוצה להתייעץ עם בעלות נסיון ממני

יש לי תאומים מתוקים דבש בני שלוש וקצת...

מספר 6, 7 שלי בלי עין הרע!

(נעזרתי בפורום הרבה כתמיכה רגשית כשגיליתי שאני בהריון תאומים...

לא סיפרתי את סיפור הלידה שלהם, אולי אעלה בהמשך את הנס הזה)

כרגע אשמח לשמוע דעתכן על הגן.

האם לשים אותם באותו גן (טרום חובה, גן שני) או שכדאי להפריד?

כרגע הם באותו גן, לא רואה שמפריע להם. שונים מאד באופי.

הגננת גם לא רואה משהו בולט אבל גם לא רוצה מידי להביע דעתה כגורם מכריע

והאמת בשביל להפריד,

זה אומר שאחד מהם יהיה רחוק מהבית, חברים ומהאחים שלומדים יחד (הגן הוא בתוך התלמוד תורה)

מה דעתכן? בעלות נסיון ממני...

אצלנו נאלצנו להפריד אותם, והיה לי קשה עם זהמתואמת

היה להם עיכוב בדיבור, וההמלצה של גורמי המקצוע הייתה חד משמעית להפריד אותם בגן (בגנון הם היו ביחד).

תאומים אחרים שראיתי סביבי היו ביחד בגן, אולי רק בגן חובה הופרדו. לדעתי בגיל קטן התאומות שלהם נותנת להם כוח כשהם ביחד.

בכל אופן, התאומים שלנו כאמור היו בנפרד בגן. בשנה הראשונה שניהם היו בגן שפה - באותו מתחם אבל גנים נפרדים. בשנתיים אח"כ אחד מהם נכנס לגן רגיל ליד הבית והשני נשאר בגן שפה, וכמעט לא היו לו שם חברים מהשכונה. אבל למרות זאת יחסית הוא הסתדר חברתית, וגם כששניהם נכנסו לכיתה א' בבית הספר ליד הבית הוא השתלב מהר מאוד גם מהבחינה החברתית.

אבל מלכתחילה לא הייתי בוחרת לעשות כך ולבחור במודע שאחד מהם יהיה רחוק מהסביבה החברתית הטבעית שלנו...

החלטות טובות!

(וסליחה שרק עכשיו עונה - מזמן לא נכנסתי לפורום הזה...)

תודה על השיתוףבדרך לתאומים

נותנת לי הרגשה טובה להשאיר כרגע יחד

שזה מה הלב שלי אומר נכון לעכשיו...

אנחנו לא הפרדנונשימה עמוקה
עד כיתה א'.

גם אצלנו הם שונים אחד מהשני, תחומי עניין שונים, הגננות גם לא ראו שאחד עולה על השני במשהו וזה לא פוגע בהם הביחד. הם כן נראים זהים אבל ילדי הגן למדו מהר מאד מי זה מי.. הציק לי לפעמים שהצוות התייחס אליהם כאל "התאומים", אבל לא נראה שזה פגע בהם.

את מכירה אותם לדעת אם אחד עולה על השני במשהו, או שאחד מהם חוסה בצל של אחיו באיזה שהוא תחום.

מעבר למרחק מהבית תוסיפי שיקולים של אירועים נפרדים בשני הגנים שצריך לנכוח בהם, פעילויות שונות שעלולות לעורר קנאה בינהם. 

צודקת , לא חשבתי על זה אפילובדרך לתאומים
בקיצור, מחזקות אותי בינתיים לא להפריד
כרגע הם ביחדתודה לך ה' 🙏

גם אצלי תאומים בנים  מס 6,7 , הם בני עוד מעט 4

הם כרגע בגן שפה ביחד

שונים מאוד אחד מהשני גם באופי גם ביופי.

הגננת לטענתה לא מפריע להתפתחות שלהם שהם ביחד.

שנה הבאה בעז"ה הם אמורים לעבור לתלמוד תורה

אם יהיה 2 כיתות אני אפריד אבל רק בגלל הצוות שמעדיף...

יש לי גם תאומות גדולות יותר, הפרדתי בגן חובה כדי שלא יהיה להם משבר קשה בכיתה א ( אצלנו בבית ספר חד משמעית לא שמים תאומות באותה כיתה) , וצהרון השארתי יחד שיהיה להם בהדרגה זה היה חכם מאוד

הם מאוד שונות אחת מהשניה וכן חושבת שזה טוב שהם לא יחד.

אבל בנות זה מאוד מאוד שונה מבנים...

מנוסה ממש תודה על השיתוףבדרך לתאומיםאחרונה
Hcc גבוהשאלת תאומים

בשבוע 4, 1700 לעומת 270 בהריון קודם

זה אומר תאומים?

מקפיצה, לא יודעת לענותאנונימית כרגע.
לאפשוט אני..

נכון שבהריון עם תאומים יש hcg גבוה יותר, אבל זה לכשעצמו לא מהווה אינדיקציה להריון עם תאומים.

אגב, ההבדל בין ההריון הקודם לנוכחי הוא בסך הכל של 5 ימים בערך, בהנחת הכפלה כל יומיים. כלומר באותו השבוע שתי התוצאות האלה בכלל לא מהוות גידול...

גןבה הבטא לא בהכרח מעיד על תאומיםטרמפולינהאחרונה
הפורום לא פעיל??טרמפולינה

אולי יעניין אותך