אני יוצא כבר חצי שנה עם בחורה מדהימה,
בתחילת הקשר היה לי קצת סימני שאלה כי בתקופה של השירות לאומי היא היתה חילונית לגמרי, והתלבטתי איך להתיחס לזה. עכשיו אחרי תקופה שאנחנו יוצאים היא סיפרה לי שמישהו מהמשפחה הקרובה שלה פגע בה מיניית, וחשוב לה שלא אשרוף אותו (אנחנו כבר מכירים).
ההורים שלה טוענים שהיא מגזימה ולא ממש משתפים איתה פעולה. ותכל'ס מתחילת הקשר ראיתי שיש בניהם משהו לא תקין. וגם קצת ניחשתי שזה הכיוון

היא הלכה לטיפול ועזבה אותו לאחר שהמטפלת נכנסה חזק במי שפגע בה והיא לא רצתה בזה, אז היא עזבה. כל זה קרה כבר מספר פעמים. התקופה שעזבה את הבית והתרחקה מהדת זה בגלל הפגיעה.
עכשיו אני ממש לא יודע איך להתיחס לזה, איך יראו חיים לצד מישהי כזו, בא לי ממש לתמוך. אבל זה מפחיד אותי ממש. לא רואה לנכון חשתף חברים שלי או את המשםחה שלי בזה כי לא רוצה שיסתכלו עליה עקום אם בעז"ה נקים בית ביחד.
אני כאילו לא יודע איך לשקול דבר כזה. אם פשוט לזרום ולהגיד "לכול אחד יש את השריטה שלו" או שזה דבר משמעותי שאני צריך לשקול לגבי המשך הקשר אם אני אדם שיכול לחיות לצד מישהי כזו. ברור לי שיהיה לה משקעים. ברור לי שזה יפגע בקשר האינטימי שלנו. וברור לי שזה יפגע בקשר מול המשפחה שלה.
אני בנאדם מאוד מכיל וכל החיים שלי תמיד עובד על להציב לעצמי גבולות ולא על לקבל אנשים כי זה בדרך כלל אני מגזים.
אין לי את מי לשתף כי אני לא רוצה שהסובבים אותי ידעו מזה..
יש פה מישהו שחווה משהו דומה? יש פה מישהי שנפגע מדבר כזה ורוצה להגיד לי מה מצופה מימני ועל מה אני צריך להסתכל?
מקווה לטוב. תודה!